asot Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Νομιζω οτι καταληγεις σε σωστα συμπερασματα και εξηγουμαι: Προερχομαι απο το G3S επισης και σου λεω οτι το G4 thin, με thick καπακι ειναι πολυ κομψοτερο απο το g3! Το θεμα με την παυση αποφορτισης στο 14% το προσεξα και γω, εκτιμω οτι θα λυθει στο επομενο firmware! Σημερα που ταξιδευω εκτιμησα την μεγαλη μπαταρια και καταληγω οτι απιθανο το thin 1850, αλλα και η 3000 ειναι βολικοτατη (και με ελαχιστη παραχωρηση στο μεγεθος)! Θεωρω λοιπον οτι η λυση to2c ειναι η καλυτερη, με ελαχιστα ανεβασμενο κοστος (και μια μικρη πατεντα) Νεοφερμένος στο νήμα του G4, από το... γειτονικό του G3S. Ευτυχής κάτοχος ενός G3S, αλλά... ψήνομαι για το G4! Υπάρχει όμως και η λύση του To2c, όπου κανείς μπορεί να πάρει το thin και σαν έξτρα την 3000 μπαταρία και "χοντρή" πλάτη για να την καλύψει. Απ' ό,τι κατάλαβα από τα σχόλια (και τις φωτογραφίες) σε προηγούμενες σελίδες, το παραπάνω... modded thin *δεν* είναι το ίδιο με το thick - το thick φαίνεται να έχει πιο χοντρή πλάτη εσωτερικά, μέσα από το κάλυμα, προκειμένου να το... "γεμίζει" και να έρχεται στο ίδιο επίπεδο με την πιο χοντρή του μπαταρία (σωστά...?) Επίσης το thin με την 3000 μπαταρία φαίνεται να έχει πρόβλημα στη διαχείρισή της και παρουσιάζει π.χ. απότομη πτώση από το 35% στο 14% όπου και 'κολλάει' (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) και άλλα τέτοια. Το σχόλιο που έχει γραφτεί πολλές φορές εδώ (και ακούγεται απολύτως λογικό) είναι ότι με την κατάλληλη επιλογή ROM, τα προβλήματα αυτά παύουν να υφίστανται. Η ερώτηση - ή μάλλον οι ερωτήσεις- μου είναι οι εξής...: α) Τα περιγράφω καλά παραπάνω, ή κάπου το έχω... χάσει; β) Αν τα παραπάνω είναι σωστά, ποια πρέπει να θεωρηθεί ως η "σωστή" ROM για την υβριδική λύση του To2C; Αυτή που προορίζεται για το thick (και άρα θα πρέπει να διαχειρίζεται πιο σωστά τη 'μεγάλη' μπαταρία), αλλά μπορεί να προορίζεται επίσης (με κάποιον τρόπο που δεν μπορώ να φανταστώ, είναι η αλήθεια) και για να αντισταθμίζει τη χοντρή 'πλάτη' του thick, και άρα να δημιουργεί κάποια θέματα λήψης στο thin, ΥΓ: Και τελικά θα μπορούσε κανείς να υποθέσει (ελπίσει) ότι ένα G4 thick (από τη 'μαμά' του) με τη 'σωστή' ROM δε θα αντιμετωπίζει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, ούτε από λήψη, ούτε από μπαταρία...; (ευσεβείς πόθοι... :)) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Για ποιο μοντέλο είναι η MIUI;Δεν έχω ιδέα. Νομίζω ότι παίζει σε όλα. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Για ποιο μοντέλο είναι η MIUI; Νομιζω ειχε βγει μονο για το G3S αλλα την καταβασαν απο το site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas_leon01 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 καλημέρα. αγόρασα το jiayu g4t thin απο jiayumobileshop.com έχω λάβει tracking number από 25/9/13 με μορφή RQ........SG Στο site ths singpost μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα Item No. Posting Date Status Date Status Description RQ....SG - 30-09-2013 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) στο σαιτ της http://www.quantiumaspac.com/ το παρακάτω Tracking Result Tracking No Reference No Origin Name Shipment Date Quantity Weight Destination Name Receiver Name Current Status Delivered Date Remarks RQ......SG HONGKONG Sep 29 2013 12:00AM 1 0.43200 GREECE AB PHYSICAL ITEM RECD Status Updated Date Updated Location Remarks PHYSICAL ITEM RECD 30/Sep/2013 15:01:48 HONGKONG λογικά εχει σταλεί με άλλη εταιρεία που συνεργαζετε με singpost. γνωρίζει κάποιος πόσο περίπου κάνει να έρθει Ελλάδα? υπάρχει περιπτωση να έρθει Ελλαδα χωρίς να φανεί σε κάποιο σαιτ για tracking number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 καλημέρα. αγόρασα το jiayu g4t thin απο jiayumobileshop.com έχω λάβει tracking number από 25/9/13 με μορφή RQ........SG Στο site ths singpost μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα Item No. Posting Date Status Date Status Description RQ....SG - 30-09-2013 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) στο σαιτ της http://www.quantiumaspac.com/ το παρακάτω Tracking Result Tracking No Reference No Origin Name Shipment Date Quantity Weight Destination Name Receiver Name Current Status Delivered Date Remarks RQ......SG HONGKONG Sep 29 2013 12:00AM 1 0.43200 GREECE AB PHYSICAL ITEM RECD Status Updated Date Updated Location Remarks PHYSICAL ITEM RECD 30/Sep/2013 15:01:48 HONGKONG λογικά εχει σταλεί με άλλη εταιρεία που συνεργαζετε με singpost. γνωρίζει κάποιος πόσο περίπου κάνει να έρθει Ελλάδα? υπάρχει περιπτωση να έρθει Ελλαδα χωρίς να φανεί σε κάποιο σαιτ για tracking number? μπορείς να μου πεις πως στο site της quantiumaspac είδες τα στοιχεία της αποστολής που παρέθεσες ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas_leon01 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 μπορείς να μου πεις πως στο site της quantiumaspac είδες τα στοιχεία της αποστολής που παρέθεσες ? εβαλα το tracking number που μου εστειλαν με mail απο το καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 εβαλα το tracking number που μου εστειλαν με mail απο το καταστημα ναι οκ, αλλά που το έβαλες ? μέσω αυτου του site ? http://www.quantiumaspac.com/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Νομιζω οτι καταληγεις σε σωστα συμπερασματα και εξηγουμαι: Προερχομαι απο το G3S επισης και σου λεω οτι το G4 thin, με thick καπακι ειναι πολυ κομψοτερο απο το g3! Το θεμα με την παυση αποφορτισης στο 14% το προσεξα και γω, εκτιμω οτι θα λυθει στο επομενο firmware! Σημερα που ταξιδευω εκτιμησα την μεγαλη μπαταρια και καταληγω οτι απιθανο το thin 1850, αλλα και η 3000 ειναι βολικοτατη (και με ελαχιστη παραχωρηση στο μεγεθος)! Θεωρω λοιπον οτι η λυση to2c ειναι η καλυτερη, με ελαχιστα ανεβασμενο κοστος (και μια μικρη πατεντα) Ευχαριστώ για την απάντηση - και είναι ιδιαίτερα κατατοπιστική!!! (αναρωτιόμουν, βλέπεις, και για το πιο υποκειμενικό -ίσως- του θέματος, το τι αίσθηση δίνει το G4 σε σχέση με το G3, οπότε το feedback σου είναι εξαιρετικά χρήσιμο!). Κανένα σχόλιο σχετικά με τη λήψη...; Και κανένα σχόλιο ίσως (για τη λήψη) από κάποιον που να έχει το thick...; (για το οποίο είχα δει παράπονα, αλλά δεν κατάλαβα μήπως τελικά οφειλόντουσαν σε χρήση 'λάθος' ROM...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas_leon01 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 ναι οκ, αλλά που το έβαλες ? μέσω αυτου του site ? http://www.quantiumaspac.com/ το βαζεις εδωhttp://www.quantiumsolutions.com/ και την απαντηση στην βγαζει εδω http://www.quantiumaspac.com/qtracker/track.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 ναι οκ, αλλά που το έβαλες ? μέσω αυτου του site ? http://www.quantiumaspac.com/ http://www.quantiumaspac.com/qtracker/track.aspx εδω,πατα το οκ και μετα βαλε το τρακινγκ εμενα το δικο μου λεει οτι παει Ουκρανια χαχαχα θα μας τρελανουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 το βαζεις εδωhttp://www.quantiumsolutions.com/ και την απαντηση στην βγαζει εδω http://www.quantiumaspac.com/qtracker/track.aspx thanks φίλε :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Νομιζω οτι καταληγεις σε σωστα συμπερασματα και εξηγουμαι: Προερχομαι απο το G3S επισης και σου λεω οτι το G4 thin, με thick καπακι ειναι πολυ κομψοτερο απο το g3! Το θεμα με την παυση αποφορτισης στο 14% το προσεξα και γω, εκτιμω οτι θα λυθει στο επομενο firmware! Δεν είναι bug το συγκεκριμένο. Το κάνει μόνο αν βάλεις εκδοση thin στο thick. Άμα βάλεις τη κανονικά έκδοση που είναι για το 3000 η μπαταρία παίζει άψογα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 τελικα,τα προβληματα του G4,οφείλονται στο χοντρό καπάκι και μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 από σήμερα το πρωί χωρίς λόγο και ενώ δούλευε σωστά μέχρι χθες, η οθόνη κολλάει ανά διαστήματα και δεν πατιέται κανένα κουμπί. Είναι σαν να είναι πατημένο κάποιο σημείο της και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Με κλικ το power για να σβήσει η οθόνη και να ξανανάψει διορθώνεται αλλά έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; G4 Thin 1850 G4LW 20130822-092045 Θέλω να αποφύγω να ξαναβάλω rom γιατί έχω άπειρα προγράμματα. Ελπίζω πάλι να μην είναι τίποτα χειρότερο και χρειαστεί να το στείλω κίνα... Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Κανένα σχόλιο σχετικά με τη λήψη...; Και κανένα σχόλιο ίσως (για τη λήψη) από κάποιον που να έχει το thick...; (για το οποίο είχα δει παράπονα, αλλά δεν κατάλαβα μήπως τελικά οφειλόντουσαν σε χρήση 'λάθος' ROM...) τελικα,τα προβληματα του G4,οφείλονται στο χοντρό καπάκι και μπαταρία; απο οτι φαίνεται, τα προβληματα στη λήψη των GPS, WiFi, και γενικα οτι εχει κεραία, τα εχει μονο το "χοντρο", με οποια ΡΟΜ και αν φοράει Πιθανή αιτία ισως να ειναι τα εξτρα 2 χιλιοστα πλαστικου που εχει πανω απο τις κεραιες του το "χοντρο" G4 δες και τα ποστ - 2863 του akaloith - 2928 του dimzan - 2929 του GAVEL - 2938 του asot οπου ολοι οσοι εχουν το "λεπτο" G4, εχουν GPS που δουλεύουν σωστά και δεν διαμαρτύρονται για αδύνατο WiFi (δεν έχουν αναφερθεί δυσλειτουργιες για το 3G, το bluetooth και το ραδιόφωνο) Edited October 3, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonytri Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) οι κάτοχοι του g4 με 3000mah μπαταρία ποσο σας κρατάει? Edited October 3, 2013 by tonytri Παράθεση Ούτε γαρ άρχειν, ούτε άρχεσθαι εθέλω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 απο οτι φαίνεται, τα προβληματα στη λήψη των GPS, WiFi, και γενικα οτι εχει κεραία, τα εχει μονο το "χοντρο", με οποια ΡΟΜ και αν φοράει Πιθανή αιτία ισως να ειναι τα εξτρα 2 χιλιοστα πλαστικου που εχει πανω απο τις κεραιες του το "χοντρο" G4 δες και τα ποστ - 2863 του akaloith - 2928 του dimzan - 2929 του GAVEL - 2938 του asot οπου ολοι οσοι εχουν το "λεπτο" G4, εχουν GPS που δουλεύουν σωστά και δεν διαμαρτύρονται για αδύνατο WiFi (δεν έχουν αναφερθεί δυσλειτουργιες για το 3G, το bluetooth και το ραδιόφωνο) Thanks! ... Ωχ ωχ ωχ... και το ποστ #2940 του pournaras είναι αρκετά αποθαρρυντικό για το thick...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) οι κάτοχοι του g4 με 3000mah μπαταρία ποσο σας κρατάει? Ανάλογα τη χρήση εμένα έβγαζε σχεδον 2 μέρες αλλά με συνεχώς 3g ανοιχτό. Αρκετή χρήση viber/whatsapp/internet/tapatalk και λίγη ομιλία. Οθόνη στο 1/3 περίπου 6ωρες ανοιχτή. Παιδιά όταν παραλάβω το thin μιας και θα εχω και δω και τα δύο θα συγκρίνω για σήμα wifi και gps να δούμε αν όντως ισχύει κατι τετοιο γιατι περιεργο μου φαινεται αλλα ποτε δε ξερεις. Το παλιό με εξωτερικό ποντικι παίζει κι ολας οποτε θα κάνω άμεσες συγκρίσεις. Αναμονη δυο βδομαδες για οσους δε βιαζονται γιατι λογω αργιων εχει κολλησει στη Σιγκαπούρη το κινητο τοσες μερες... Αν και με την πατέντα του asot νομίζω αξίζει το λεπτο με το εξτρα καπάκι /μπαταρία για 15ευρω παραπάνω Edited October 3, 2013 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoss Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 παιδια γινεται να παραγγειλω το advanced κ την λεπτη μπαταρια κ το λεπτο καπακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonytri Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ανάλογα τη χρήση εμένα έβγαζε σχεδον 2 μέρες αλλά με συνεχώς 3g ανοιχτό. Αρκετή χρήση viber/whatsapp/internet/tapatalk και λίγη ομιλία. Οθόνη στο 1/3 περίπου 6ωρες ανοιχτή. Παιδιά όταν παραλάβω το thin μιας και θα εχω και δω και τα δύο θα συγκρίνω για σήμα wifi και gps να δούμε αν όντως ισχύει κατι τετοιο γιατι περιεργο μου φαινεται αλλα ποτε δε ξερεις. Το παλιό με εξωτερικό ποντικι παίζει κι ολας οποτε θα κάνω άμεσες συγκρίσεις. Αναμονη δυο βδομαδες για οσους δε βιαζονται γιατι λογω αργιων εχει κολλησει στη Σιγκαπούρη το κινητο τοσες μερες... Αν και με την πατέντα του asot νομίζω αξίζει το λεπτο με το εξτρα καπάκι /μπαταρία για 15ευρω παραπάνω με ποια rom? Παράθεση Ούτε γαρ άρχειν, ούτε άρχεσθαι εθέλω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis80 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Έχω το 2/32 με την G4hg 20130816-151656. Όπως μου ήρθε από μινιντιαλ. έκανα το λάθος και δεν την έσωσα και έβαλα την ισπανική και δεν είμαι ευχαριστημένος μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να την βρω? η κάποια καλύτερη rom ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) δεν εχω δει χοντρο απο κοντα δεν εχω δει το gps του και το wifi του δε μπορω να επιβεβαιωσω οτι το λεπτο γαμαει και το χοντρο χολενει ουτε υποστηριζω οτι το λεπτο εχει τελειο gps αν ειχε τελειο gps δε θα του βαζα bluetooth gps για να κανω τις καταγραφες διαδρομης με το ποδηλατο αλλωστε παιζει και variation ακομα και μεταξυ των λεπτων. Παρολα αυτα συστηνω το λεπτο γιατι ειναι μικροτερο, ομορφοτερο, φθηνοτερο και η 1850 μπαταρια του κραταει τουλαχιστον μια μερα, αυτο μου αρκει οποιος θελει με χοντρο - λεπτο ερχεται απο το σπιτι μου Δαφνη - Νεοκοσμο βαζουμε ολα τα gps tweeks και βλεπουμε στη πραξη αν υπαρχει καποια variation ακομα και μεταξυ ιδιων μοντελων Φυσικα και η ρομ μπορει να μεταμορφωσει το gps οποτε δεν ειναι ετσι απλο να βγαλουμε συμπερασματα Edited October 3, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) παιδια γινεται να παραγγειλω το advanced κ την λεπτη μπαταρια κ το λεπτο καπακι? Το advance βγαίνει μόνο με τη μεγαλη μπαταρία δε μπορείς να βαλεις τη μικρη με αλλο καπάκι γιατί είναι η συσκευη χοντρη με ποια rom? Το είχα χρησιμοποιήσει με αρκετες rom αν και στο θέμα μπαταριας η εκδοση του minideal που ήρθε ήταν η καλυτερη. Έχω το 2/32 με την G4hg 20130816-151656. Όπως μου ήρθε από μινιντιαλ. έκανα το λάθος και δεν την έσωσα και έβαλα την ισπανική και δεν είμαι ευχαριστημένος μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να την βρω? η κάποια καλύτερη rom ευχαριστώ. Αυτή ψάχνεις τότε είναι η επίσημη όπως έρχεται από το minideal αλλά χωρίς περασμένα τα ελληνικά αν στα είχαν βάλει εξτρα. Η πρώτη είναι για cwm και η δεύτερη για flashtool. Αν και έλεγξε το όταν τις κατεβάσεις μήπως είναι αντίστροφα http://pan.baidu.com/share/link?shareid=4285547225&uk=1680007479 http://pan.baidu.com/share/link?shareid=4290238022&uk=1680007479 Edited October 3, 2013 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 για όποιον ενδιαφέρεται OTG καλώδιο στο ΠΛΑΙΣΙΟ με 3 ευρω ......http://www.plaisio.gr/controls/searchengine/guidedsearch.aspx?field.ManuTitleCombo=Turbo-X%20Cable%20OTG%20Micro%20USB%20USB%20M%2FF%20(kalodia)&actual=otg δουλεύει περίφημα ;) Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonytri Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 υπάρχει κάπου η rom από minideal να την κατεβάσω ? για την μπαταρία με 3000mah Παράθεση Ούτε γαρ άρχειν, ούτε άρχεσθαι εθέλω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts