ochocinco Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Σημερα το παραλαμβανω κι εγω!!!:grin::grin::grin: Τι καρτα μνημης προτεινετε να του βαλω? Εχει δοκιμασει κανεις να περασει την MIUI ή καποια αλλη rom? Εντυπώσεις? Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Επιτέλους κάτοχος από χθες το πρωί του 3000mah με τον απλό επεξεργαστή. Οθόνη τέλεια. Αφή δεν έχω κάποιο πρόβλημα που διάβασα εδώ. Κάμερα πολύ καλή. (τουλάχιστον καλύτερη από το προηγούμενο κινητό που είχα Nokia N82). Το μόνο που με φόβισε και ακόμη συνεχίζει να το κάνει. Όταν ήρθε το κινητό, η μπαταρία ήταν στο 55%. Χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα με λίγο wifi, τηλέφωνα και γενικά ελάχιστο ψάξιμο. Σήμερα το πρωί έπεσε στο 10%. Άκουγα κάτι 3 ημέρες με wifi χωρίς να κλείσει. :( το ιδιο κι εγω φιλε μου ... με τρελη χρηση του κινητου κρατουσε σχεδον μια μερα .. ολα ανοικτα ομως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Και τι έκανες; Είναι προβληματικό ή λάθος review διαβάζαμε. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pournaras Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Μετα απο 3 μερες συνεχους λειτουργιας, χωρις κανενα προβλημα (και με την τελευταια official rom απο το needrom χωρις ελληνικα), σημερα μου εκανε ενα χοντρο κολλημα στα καλα καθουμενα, που αναγκαστηκα να του βγαλω τη μπαταρια για να ξαναπαρει μπρος. Απο κει και περα, μουλαρωσε και δε μου βλεπει την sd card :( (μου το ειχε κανει και την πρωτη φορα που την εβαλα, αλλα με ενα χαρτακι ειχε στρωσει, σημερα, δε θελει με τιποτε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 με εμαιλ please declare lower value for customs, η αν εχουν χωρο στην σελιδα της παραγγελιας σου. Ευχαριστώ παρά πολυ Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Σημερα το παραλαμβανω κι εγω!!!:grin::grin::grin: Τι καρτα μνημης προτεινετε να του βαλω? Εχει δοκιμασει κανεις να περασει την MIUI ή καποια αλλη rom? Εντυπώσεις? Φιλέ μου της MIUI της δοκίμασα και της δυο και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από τα κολλήματα που έβγαζε σε κάθε εφαρμογή, ούτε ένα λεπτό δεν άντεξα. Εγώ έχω καταλήξει εδώ και πολύ καιρό σε αυτήν την ρομ, με το παραμικρό πρόβλημα. http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4-7/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 (edited) Παρήγγειλα το παρακάτω τηλέφωνο http://www.antelife.com/jiayu-g4-android-4-2-quad-core-3g-smart-phone-with-mtk6589t-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-1gb-large-battery-black.html την Κυριακή 4/8/13 από το antelife.com. Ενώ ήρθε το mail από το paypal για την πληρωμή, η παραγγελία δεν φαίνονταν στο site του antelife.com. Σύμφωνα με το site υποτίθεται ότι θα το έστελνε σε 24 ώρες. Έστειλα mail αλλά δεν πήρα απάντηση. Προσπάθησα μέσω του chat και κάποια στιγμή την Τρίτη μίλησα με κάποιον-α. Είπε ότι θα το φροντίσει αλλά δεν έχει γίνει τίποτε. Ανησυχώ διότι δεν απαντούν στα email και το chat είναι μονίμως κατεβασμένο ή εάν λειτουργεί είναι μονίμως με μία γραμμή και αυτή απασχολημένη. Τροποποίηση 13:30 Πριν από λίγο μπόρεσα να μιλήσω μαζί τους στο Facebook. Άρχισαν τις δικαιολογίες αλλά τους ξεκαθάρισα ότι δεν τους έχω πλέον εμπιστοσύνη και θέλω πίσω τα χρήματά μου. Εάν χρειάζεται να κάνω τάμα για να επικοινωνήσω μαζί τους, να μου λείπει. Μόλις γίνει η επιστροφή των χρημάτων θα προχωρήσω την αγορά από άλλο site. Edited August 8, 2013 by kost_pap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mindrinos Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 αξιόπιστο site Jiayu G4 32G 2RAM 299E http://www.etotalk.com/jiayu-g4-advanced-32g_p3932.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Τελικά όσοι πήρατε από minideal υποστηρίζει otg γιατί ένα στικ που συνδέω όλο βγάζει κατεστραμμενο. Το δοκίμασα άπειρες φορές. Στο ταμπλετ παίζει κανονικά όποτε δεν είναι θέμα στικ Kανένας δεν έχει δοκιμάσει να συνδέσει κάποιο usb stick βρε παιδιά να πει αν παίζει;;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karrapaoki Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Kανένας δεν έχει δοκιμάσει να συνδέσει κάποιο usb stick βρε παιδιά να πει αν παίζει;;; Εγω εχω δοκιμασει ποντικι με usb και δουλευε κανονικα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ημουνα ταξιδι και μολις γυρισα με περιμενε στο σπιτι.....:) Πρωτη αισθηση οτι καλυτερο εχω αγορασει μεχρι τωρα!! Θα κρυφογελαει ο Αντωνης!!!:lol: Δεν εχω καταφερει να ασχοληθω πολυ ακομη αλλα η οθονη ειναι οντως καταπληκτικη (οχι σε auto) αλλα αρκετα ποιο πανω σε φωτεινοτητα κοντα στο 80% για μενα ειναι το τελειο. Μεγεθος ------> απαιχτο οτι πρεπει για να το δουλευεις ακομη και με ενα χερι. Πολυ καλα κουμπωματα χωρις το παραμικρο τριξιμο, wifi βραχος, ταχυτητα αστραπιαια............. Εις βαθος διαπιστωσεις τις επομενες μερες! Α εχω την turbo εκδοση δεν βλεπω κανενα προβλημα στο Touch του τηλεφωνου που φοραει G4L 20130709-173034 Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ημουνα ταξιδι και μολις γυρισα με περιμενε στο σπιτι.....:) Πρωτη αισθηση οτι καλυτερο εχω αγορασει μεχρι τωρα!! Θα κρυφογελαει ο Αντωνης!!!:lol: Δεν εχω καταφερει να ασχοληθω πολυ ακομη αλλα η οθονη ειναι οντως καταπληκτικη (οχι σε auto) αλλα αρκετα ποιο πανω σε φωτεινοτητα κοντα στο 80% για μενα ειναι το τελειο. Μεγεθος ------> απαιχτο οτι πρεπει για να το δουλευεις ακομη και με ενα χερι. Πολυ καλα κουμπωματα χωρις το παραμικρο τριξιμο, wifi βραχος, ταχυτητα αστραπιαια............. Εις βαθος διαπιστωσεις τις επομενες μερες! Α εχω την turbo εκδοση δεν βλεπω κανενα προβλημα στο Touch του τηλεφωνου που φοραει G4L 20130709-173034 Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!! Με Ελληνικα ειναι η εκδοση που εχεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Με Ελληνικα ειναι η εκδοση που εχεις??? Θα ηθελα αλλα δεν! Ο τουρμπο δεν υποστηριζει ακομη Ελληνικα ουτε με morelocale...... δεν με πειραζει ομως θα το υποστω μεχρι να βγαλουν και μια multilanguage! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Δε κρυφογελαω.χαιρομαι που εχουμε αλλον ενα ορκισμενο εχθρο ευχαριστημενο κατοχο :) Ποια μπαταρια και απο ποιο μαγαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Δε κρυφογελαω.χαιρομαι που εχουμε αλλον ενα ορκισμενο εχθρο ευχαριστημενο κατοχο :) Ποια μπαταρια και απο ποιο μαγαζι Minideal == thin 1850 battery Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Με Ελληνικα ειναι η εκδοση που εχεις??? Όλοι το ίδιο σκεφτήκαμε... :lol: κρίμα... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 (edited) Χλιδη οποτε εμεις του αντελαιφ δε χανουμε τα ελληνικα του 6589τ. Ουτε το μινιντιλ εχει :ρ Ποσο το πηρες; Πηρες και χοντρο καπακι μπαταρια να κανεις τη δοκιμη που λεγες; υποθετω οχι. Για δοκιμασε με εναν χοντρο συμφορουμιτη αν και επισημα δε γινεται Αφου δεν εχεις θεμα τατς και αφου δεν εχεις ελληνικα προφανως φορας οφφισιαλ ρομ τελευταια Ασπρο μαυρο; Προτεινω οι κατοχοι να γραφουν ποιο ακριβως μοντελο χρωμα εχουν και απο ποιο μαγαζι.πχ εγω θα εχω το: Thin turbo basic black antelife Edited August 8, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 ^^^^^^^^^^ Και εγώ σε λίγες ημέρες ... Thin turbo basic black antelife Υ.Γ. Πράγματι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν παίρνει την μεγάλη μπαταρία με άλλο καπάκι. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Το παραγγειλα κι εγω αλλα απο minideal επειδη το antelife δεν ειχε sgpost και φοβηθηκα μην αργησει. Thin turbo black basic , minideal 99% η 3000 μπαταρια με μικρη πατεντα μπαινει στο 1800 . Λιγο κοψιμο στα ακρα στο πλαστικο απ την πανω πλευρα θα θελει. Θα περιμενω κανα μηνα ομως μηπως βγει τιποτα επισημο . Το καπακι του 3000 απ οτι βλεπω δεν κανει στο 1800 παντως. Αναμονη Edited August 9, 2013 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) λοιπον διαβαζω το ποστ και μπορω να πω οτι μπερδευτικα λιγακι...μερικοι εχουν καποια προβληματακια ενω αλλοι οχι. ειμαι κατοχος εδω και ενα μηνα του ΑΜΟΙ Ν828 και ειμαι υπερ ευχαρηστιμενος. εχω βρει να το πουλησω (οσο το πηρα)και σκεφτομαι το επομενο κινιτο να ειναι αυτο http://www.minideal.net/jiayu-g4-mtk6589t-1-5ghz-smart-phone-android-4-2-quad-core-3000mah-battery-4-7inch-ips-retina-screen-white.html οταν γινει διαθεσιμο. τι λετε?αξιζει η αγορα ? τελικα εχει ελληνικα? γιατι στις γλωσες εχει τα greek! με λιγα λογια πια η διαφορα του MTK6589T με τον απλο 6589? ευχαριστω Edited August 9, 2013 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 με λιγα λογια πια η διαφορα του MTK6589T με τον απλο 6589? ευχαριστω Ειναι ο ιδιος επεξεργαστης αλλα ο Τ ειναι χρονισμενος στα 1,5Ghz απο τα 1.2 και εχει αλλη GPU λιγο πιο δυνατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Minideal == thin 1850 battery Thin turbo basic black antelife (πήρα και καταλάθος - μετά το κατάλαβα πως δεν θα ταιριάζει- και ένα λευκό καπάκι αλλα και πλαστική θήκη η οποία και αυτή φαντάζομαι δεν θα κάνει, τη δερμάτινη θήκη που κλείνει μπροστά - θελω να πιστέυω πως αυτή θα κάνει!!!-τα ακουστικά της jiayu , και το screen protector πάλι της jiayu ) vasilis_hd2 περιμένουμε να μας πεις το πιο σημαντικό απ'όλα! Η μπαταρία πως τα παει τελικά; αντέχει μια μέρα με κανονική χρηση; Edited August 9, 2013 by VASKIR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mindrinos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Βοηθεια !! :) :( Εκεί που έκανα Flash Rom μετά και μετά προσπάθησα να flashαρο και gapps. To κινητό κώλυσε και δεν άφηνε να πάω στο recovery mode. Ουτε με restart ξεκιναγε στο recovery mode απλός ξεκινάτε και ήταν Κλύμενο. Μετα ασχοληθηκα να flasarο καποια Rom απο το Pc με το Smart Flash tool και εκεί το απόκανα το κινητό. Δεν ξεκάνει καν μαύρη οθόνη Τι κανω το πεταω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 προσπαθησε να το ξαναφλασαρεις απ την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mindrinos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 τα καταφερα με καποια αλλη ROM Αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα δεν βλεπει την καρτα SIM. Ακομα λεει Baseband unkone. Που θα βρω να φλασαρω baseband. aaaaaaaaaaaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts