GAVEL Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 αυτο πιστευω κ γω, απλα δεν το βρησκω σ αυτα π το χει εχουν πουληθει και στα αλλα δεν υπαρχει καν η ειναι πανακρηβο. αλλα λενε οτι 5-7 ημερες θα ξαναφερουν φοβαμαι μην το λενε ετσι για να αγορασω και να κανει κανα μηνα ναρθει + 1 μηνα να φτασει σε μενα .. εσυ τι λες? ή εγω δεν σε καταλαβα, ή εσυ δεν προσεχεις τι διαβασες !!! στο antelife.com αυτο που προσφερουν ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ και μονο υπαρχει σε στοκ και κανει 219.99$ σε μαυρο ...... .... τι δεν βρισκεις ?!?!? Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rmdii Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 ή εγω δεν σε καταλαβα, ή εσυ δεν προσεχεις τι διαβασες !!! στο antelife.com αυτο που προσφερουν ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ και μονο υπαρχει σε στοκ και κανει 219.99$ σε μαυρο ...... .... τι δεν βρισκεις ?!?!? το ασπρο ... :3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 ναι ειναι !! (εχω αγορασει 3 συσκευες απο εκει) αλλα ειναι πιο ακριβο και αν την κόψεις λιγο λαθος ?!?! δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι ..... μην κανεις καμια ζημια εξ αλλου, γιατι λες 3 καρτες ???..... το G4 μονο μια micro (την πολυ μικρη) εχει η αλλη καρτα ειναι η κανονικη (η μεγαλη, να την πουμε) Γιατί ίντερνετ έχει μόνο η micro sim νομίζω οπότε θέλω και τις δύο κάρτες μου να τις εναλλασω για το 3g κι έχω και μια cosmote τώρα να βάλω για τη προσφορά οπότε τρεις στο συνολο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) κοφτες τις σιμ ειναι πολυ απλο το χω κανει ηδη για το newman n2 μου βρες template - video στο internet οι nano ειναι *********, οι micro ειναι μια χαρα Edited August 2, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) για καποιο λογο πρεπει να γραφουμε τα πραγματα 10 φορες ΜΑΥΡΟ JIAYU G4 THIN TURBO http://www.antelife.com/jiayu-g4-android-4-2-quad-core-3g-smart-phone-with-mtk6589t-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-1gb-thin-battery-black.html 220$ - 5$ (ΚΟΥΠΟΝΙ REGISTER) = 215$ = 163€ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Edited August 2, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) Miui for jiayu g4 freshhhhhhhhhhhhh (02/08/13) http://www.miui.com/extra.php?mod=download/rom&fid=350 η ευχη μου πραγματοποιηθηκε σε 8 ωρες (να παρει το jiayu miui :P) κατι που ευχομαι και για το jiayu καποια στιγμη. Edited August 2, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilosps3 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Δεν διάβασες καλά λέει: This is a pre-sale product to the factory configuration prevail, and the price will change. Please consider carefully before ordering, thanks for your understanding! Αυτό που έστειλα δεν είναι Pre-sale, τους έστειλα και μήνυμα και μου είπαν στις 9 του μήνα θα έχουν ξανά απόθεμα. Για το άσπρο μόνο, για το μαύρο είναι ακόμα coming soon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Miui for jiayu g4 freshhhhhhhhhhhhh (02/08/13) http://www.miui.com/extra.php?mod=download/rom&fid=350 η ευχη μου πραγματοποιηθηκε σε 8 ωρες (να παρει το jiayu miui :P) Διαβαζεις κινεζικα ε; Για ποια εκδοση βγαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 για καποιο λογο πρεπει να γραφουμε τα πραγματα 10 φορες ΜΑΥΡΟ JIAYU G4 THIN TURBO http://www.antelife.com/jiayu-g4-android-4-2-quad-core-3g-smart-phone-with-mtk6589t-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-1gb-thin-battery-black.html 220$ - 5$ (ΚΟΥΠΟΝΙ REGISTER) = 215$ = 163€ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ποια μεθοδο πληρωμης επελεξες;δεν εχει singapure post ,μονο hongkong που λεει οτι κανει 20-40 εργασιμες,να τους ζητησω κατι η απλα παραγγελνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Άλλος ένας στην παρέα. Παρήγγειλα το μαύρο, thin, turbo από Antelife. Τελική τιμή 169€ περίπου. Αυτό θα είναι η δοκιμή, και αν αρέσει, θα μείνει στην γυναίκα και εγώ θα πάρω το 2/32 (turbo), όταν με το καλό βγει. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saite Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Γιατί ίντερνετ έχει μόνο η micro sim νομίζω οπότε θέλω και τις δύο κάρτες μου να τις εναλλασω για το 3g κι έχω και μια cosmote τώρα να βάλω για τη προσφορά οπότε τρεις στο συνολο Aυτό δεν είναι ακριβές , έχω (μόνο)την μεγάλη και έχω internet κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Αξεσουάρ για το Thin battery (1850mAh), από πού μπορούμε να βρούμε; Αν υπάρχουν. Δηλαδή καπάκια, μπαταρία, φορτιστής μπαταρίας εξωτερικός, θήκες, κτλ, κτλ... Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Aυτό δεν είναι ακριβές , έχω (μόνο)την μεγάλη και έχω internet κανονικά. Αλήθεια;; κανονικά 3g? Γιατί είχα διαβάσει ότι μόνο η microsim υποστηρίζει 3g και η κανονικη gprs. Πολύ καλοί αυτό τότε δε θα χρειαστεί να κόψω όλες τις κάρτες μου Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Κι εγώ ένας νέος αγοραστής του G4 Thin από Antelife! Περιμένουμε εξελίξεις!! Αλήθεια;; κανονικά 3g? Γιατί είχα διαβάσει ότι μόνο η microsim υποστηρίζει 3g και η κανονικη gprs. Πολύ καλοί αυτό τότε δε θα χρειαστεί να κόψω όλες τις κάρτες μου αν δουλεύει σαν τον 6577 μπορείς να έχεις 3G σε όποια από τις 2 sim θέλεις (όχι ταυτόχρονα) Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Οι αγοραστες απο antelife ποια μεθοδο αποστολης διαλεξατε?πρεπει να προσεξω κατι στη ππαραγγελια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Μόλις παρήγγειλα το παρακάτω τηλέφωνο http://www.antelife.com/jiayu-g4-android-4-2-quad-core-3g-smart-phone-with-mtk6589t-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-1gb-large-battery-black.html Βάζοντας το κουπόνι youtube είχα 5 $ έκπτωση. Ως αποστολή διάλεξα Hongkong Post. Ζήτησα να μου βάλουν χαμηλότερη τιμή στο δέμα. Εν αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 (edited) Λοιπόν , προχωράω και εγώ στην αγορά του λεπτού απο Antelife , δεν ειχα προλάβει την προσφορά αλλά βλέπω πως συνεχίζει να το έχει σαν επιλογή ακόμη! Ελπίζω να μη γίνει καμιά στραβή γιατί εχω 200 ευρώ στην κάρτα και θέλω τη διαφορά απο τα 165€ να τη καλύψω με αξεσουάρ (θήκη,καπάκι λευκό , ακουστικά , screen protector) βγαίνει σχεδόν ακριβώς 200€. Αν και πάντα προτιμώ EMS βλέπω πως οι επιλογές ειναι ΗongKong post και DHL που δεν την εμπιστεύομαι λόγω τελωνείου. Το κινητό προορίζεται για το έτερον ήμισυ καθώς εγώ είμαι εδώ και 5 μέρες κατενθουσιασμένος κάτοχος ενός ΜΙ2Α (να είναι καλά ο ακαλοιθ που μου άνοιξε τα μάτια). Είδα πάλι πως το παράγγειλε και ο ίδιος και αρκετοί απο εδω οπότε θα ακολουθήσω. Ελπίζω η μικρή μπαταρία να βγάζει τη μέρα με τηλέφωνο και facebook, και να με βοηθήσει κάποιος να βάλω την MIUI ROM η οποία είδα πως βγήκε και για το G4 καθώς στο ΜΙ2Α είναι φανταστική , αλλά είμαι ασχετος για να το κάνω χωρίς αναλυτικές οδηγίες... Δεν πάμε που δεν πάμε διακοπές τουλάχιστον να κάνουμε καμια vfm αγορά Αντε καλή μας υπομονή με το ταχυδρομείο... Edited August 4, 2013 by VASKIR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 http://www.minideal.net/jiayu-s1-smartphone-quad-core-1-7ghz-2gb-ram-with-5-inch-full-hd-screen-32gb.html Αν ειναι οντως dual sim στα 270$ δεν εχει νοημα η αγορα του g4 . Τα χαρακτηριστικα του ειναι απιαστα.Ημουν κι εγω στο τσακ να παραγγειλω το λεπτο g4 αλλα τωρα π ειδα αυτο το σκεφτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Καλό πάσχα με το αρνι νομίζω το συγκεκριμένο κινητό... Αναφέρομαι στο S1 που έχει το Μινιντιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 παιδια το S1 απ οτι ειδα εχει μια τρομερη καινοτομια που τους αξιζουν συγχατητηρια το πρωτο κινητο με φακο Auto Forcus!!! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 (edited) Ειναι ομως Out of stock:confused: και No supports extra Memory Card (TF-Card) Edited August 4, 2013 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Τα 32 για μενα ειναι αρκετα. Το θεμα μου ειναι αν ειναι οντως dual sim. Το out of stock το ρωταμε στο τσατ για το πότε ενδέχεται να ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Αν έρθει Πάσχα καλά θα ναι.... Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 http://www.minideal.net/jiayu-s1-smartphone-quad-core-1-7ghz-2gb-ram-with-5-inch-full-hd-screen-32gb.html Αν ειναι οντως dual sim στα 270$ δεν εχει νοημα η αγορα του g4 . Τα χαρακτηριστικα του ειναι απιαστα.Ημουν κι εγω στο τσακ να παραγγειλω το λεπτο g4 αλλα τωρα π ειδα αυτο το σκεφτομαι σε κανενα χρονο που θα κυκλοφορησει το παιρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pournaras Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Well well, μολις το παρελαβα στα χερια μου απο minideal. (το απλο οχι το turbo, 3000mA μπαταρια και 4/1 ) Πρωτη παρατηρηση, εφτασε σε ακριβως 10 μερες, με αποκορυφωμα το tracking number να μου λεει, Σαββατο 3 το μεσημερι αφιξη στο Βενιζελος, Δευτερα 2 τα χαραματα εχει φτασει Γιαννενα, και Δευτερα 7 το πρωι ειναι στην Αρτα (ενα μεγαλο συν, στα ελτα...). Δευτερον, εχει ελληνικα, αν και δε ζητησα, και το touch του δεν το βρισκω ασχημο (αρα μηπως εχει ηδη φορεμενη καποια νεα ρομ; στον αριθμο εκδοσης γραφει G4H 20130515-202809 ) Τριτον, το μεγεθος του με εχει τρελανει, ειναι οτι ακριβως εψαχνα. Τα υπολοιπα μετα τωρα εχω μιση ωρα το χαζευω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts