keras Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Δοκίμασε με μια εφαρμογή gmail client απο το store, θα κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα και πιο άνετα. Κάνε αναζήτηση με τον όρο "gmail" στο store και θα τις δεις. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 δεν εχω προσθεσει κανενα λογαριασμο απλα μπαινω στο ιντερνετ απο το εικονιδιο και στη συνεχεια πληκτρολογω τη διευθυνση του gmail και ετσι μπαινω στο λογαριασμο μου,υπαρχει καποια λυση σε αυτο; Το δοκίμασα από τον IE και μου τις εμφανίζει κανονικά τις εικόνες από το gmail. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Δοκίμασε με μια εφαρμογή gmail client απο το store, θα κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα και πιο άνετα. Κάνε αναζήτηση με τον όρο "gmail" στο store και θα τις δεις. την κατεβασα μολις και την εγκατεστησα δυστυχως το ιδιο γινεται,απο εσας εχει καποιος gmail για να το δει; γιατι το εκανα και με ενος φιλου μου και ουτε και σε αυτο (εχουμε το Lumia 630 ds και οι δυο) δεν δειχνει εικονες στο gmail του ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δοκίμασα από τον IE και μου τις εμφανίζει κανονικά τις εικόνες από το gmail. τωρα ειμαι με ενα φιλο μου εχουμε 2 nokia 630 ds και μπαινουμε στα gmail μας σε κανεναν δεν δειχνει εικονες τι μπορει να παιζει βρε παιδια θα τρελλαθουμε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 την κατεβασα μολις και την εγκατεστησα δυστυχως το ιδιο γινεται,απο εσας εχει καποιος gmail για να το δει; γιατι το εκανα και με ενος φιλου μου και ουτε και σε αυτο (εχουμε το Lumia 630 ds και οι δυο) δεν δειχνει εικονες στο gmail του τωρα ειμαι με ενα φιλο μου εχουμε 2 nokia 630 ds και μπαινουμε στα gmail μας σε κανεναν δεν δειχνει εικονες τι μπορει να παιζει βρε παιδια θα τρελλαθουμε!!!! Πήγαινε ρυθμίσεις> email+λογαριασμοί και πρόσθεσε το gmail σου. Μετά πήγαινε στις ρυθμίσεις του λογαρισμού αυτού και τσέκαρε εκεί που λέει "Λήψη πάντα του πλήρους μηνύματος και των εικόνων από το Internet". Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Πήγαινε ρυθμίσεις> email+λογαριασμοί και πρόσθεσε το gmail σου. Μετά πήγαινε στις ρυθμίσεις του λογαρισμού αυτού και τσέκαρε εκεί που λέει "Λήψη πάντα του πλήρους μηνύματος και των εικόνων από το Internet". το εκανα αλλα δυστυχως αυτη την επιλογη" ληψη παντα του πληρους μηνυματος και των εικονων "δεν τη βρισκω δεν υπαρχει στις ρυθμισεις Edited December 9, 2014 by gnomonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 να το κανω αυτο αλλα δε θα ηθελα να προσθεσω λογαριασμο γιατι μετα μπορω να τον βγαλω γιατι με το yahoo βλεπω τις εικονες χωρις να προσθεσω λογαριασμο Μπορείς να τον διαγράψεις αν τον κρατήσεις πατημένο για λίγο ώστε να σου βγάλει την επιλογή αυτή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Σε μένα πάλι γίνεται το αντίθετο. Στο android εμφανίζονται κανονικά οι εικόνες από το gmail, αλλά όχι από τον windows live λογαριασμό που πέρασα στην εφαρμογή gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Ρε παιδιά, που είναι η επιλογή Feeds στο More στο Facebook app? Δεν θα έπρεπε να είναι κάτω απ' το apps? Γενικά ψάχνω την επιλογή για το τι θα δείξει το news feed... ΥΓ Απ' ότι φαίνεται έχει θέμα η εφαρμογή. Αν έχετε θέμα και στο News Feed σας εμφανίζει πληροφορίες μόνο απο σελίδες και ομάδες, κάποιος πρότεινε το παρακάτω: "Hello guys, I was also facing the same issue on my Lumia 620. I have fixed the issue now. To fix this, check your Facebook settings from your PC and you will find application 'Microsoft'. Click on that and change the access to 'Friends'. In my case, it was set to 'Only Me'. After that, click on Microsoft (application name as it will be a hyperlink) and you will be prompted to login using your Microsoft ID. Now, connect your facebook and Microsoft ID and make sure, you have checked the correct permissions. In my case, I had both accounts connected but 'See Facebook profile and friends updates' was unchecked. Check all the checkboxes that you need and you are done! Hope this will fix the issue for you. " http://forums.windowscentral.com/windows-phone-8/232832-facebook-news-feed-problem.html#post2262356 Edited December 9, 2014 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 οταν μπαινω στο gmail να δω τα mail μου δεν μου δειχνει τις εικονες,χρησιμοποιω τον browser του κινητου,εχει καποιος καμμια ιδεα αν διορθωνεται αυτο γιατι δεν μπορω να δω τα mail μου Για δοκίμασε,ρυθμίσεις,διευκόλυνση πρόσβασης & απενεργοποίησε την υψηλή αντίθεση. Νομίζω ότι αυτό είναι γιατί το ίδιο θέμα είχα & γω. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Για δοκίμασε,ρυθμίσεις,διευκόλυνση πρόσβασης & απενεργοποίησε την υψηλή αντίθεση. Νομίζω ότι αυτό είναι γιατί το ίδιο θέμα είχα & γω. απενεργοποιημενη την εχω την υψηλη αντιθεση,αλλα τωρα που το βλεπω ειναι πιο ωραιο ενεργοποιημενο,λες να παθει κατι η οθονη οταν δουλευει στο φουλ η αντιθεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά στο 1020 μου δεν έχει την Nokia Smart Cam και στο Store δεν την βρίσκω πάρα μόνο αν την ψάξω από τον Browser. Υπάρχει κάποιος λόγος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά στο 1020 μου δεν έχει την Nokia Smart Cam και στο Store δεν την βρίσκω πάρα μόνο αν την ψάξω από τον Browser. Υπάρχει κάποιος λόγος; H Nokia Smart Cam ενσωματώθηκε στη Lumia Camera. Θα την βρεις σαν έξυπνη ακολουθία εκεί που εναλλάσεις τις λειτουργίες της κάμερας και του βίντεο. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος τις τελευταίες μέρες προβλήματα με το whatsapp; Συγκεκριμένα, σε άκυρες στιγμές, είτε μιλάω, είτε όχι, η εφαρμογή δεν ανοίγει και το εικονίδιο στη start screen είναι άσπρο, όχι τόσο διαφανές από τα υπόλοιπα (θα ανεβάσω εικόνα όταν μπορέσω). Μετά από λίγα λεπτά, όλα είναι εντάξει μέχρι να ξαναχαλάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Σε μένα δεν μου έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή και να την ξαναπεράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Επίσης, για παρόμοια προβλήματα, να προτείνω ένα soft reset, μετά από κάθε update του OS.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το facebook live tile δεν μου βγάζει νουμερακι πανω δεξιά με το πόσα notifications εχω. πολλές φορές μπαίνω fb και βλεπω πολλά notifications ενώ στο live tile τίποτα. ούτε στο control and notification centre... υπάρχει κάτι που δεν εχω κάνει....? Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ποια έκδοση έχεις? Την κανονική ή την beta? Σε εμένα με την κανονική εμφανίζει ειδοποιήσεις στο tile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 latest official Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εχω καταλάβει οτι για να σου βγαλει τις ειδοποιησεις σε καποιο πλακιδιο,ειδικα σε αυτα των social media (fb,instagram,viber κτλ) πρεπει να το εχεις το πρόγραμμα ενεργό να τρεχει στο παρασκηνιο...Ετσι μου κανει εμενα τουλαχιστον με το lumia 1020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εχω καταλάβει οτι για να σου βγαλει τις ειδοποιησεις σε καποιο πλακιδιο,ειδικα σε αυτα των social media (fb,instagram,viber κτλ) πρεπει να το εχεις το πρόγραμμα ενεργό να τρεχει στο παρασκηνιο...Ετσι μου κανει εμενα τουλαχιστον με το lumia 1020 Μου βγάζει κανονικά και χωρίς να τα έχω ανοικτά. Lumia 1020 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Υπάρχει κάποιος καλός Google Drive client για τα WP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 το skype σας αρχισε τα περιεργα ρε παιδια? ξαφνικα δεν εχω ειδοποιησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Έχει αλλάξει ο τρόπος προβολής του fb στον uc browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Μήπως ξέρει κανεις αν γινεται να εγκαταστησω εφαρμογές σπασμένες απο κάποιον torrent όπως γινεται στα android και αν ναι πως γινεται ? Κατέβασα κάποιον torrent και βρήκα κάποιες σπασμένες εφαρμογές οι οποίες στο store ειναι με πληρωμή πηγα να κανω εγκατάσταση αλλα δεν γινεται. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Μήπως ξέρει κανεις αν γινεται να εγκαταστησω εφαρμογές σπασμένες απο κάποιον torrent όπως γινεται στα android και αν ναι πως γινεται ? Κατέβασα κάποιον torrent και βρήκα κάποιες σπασμένες εφαρμογές οι οποίες στο store ειναι με πληρωμή πηγα να κανω εγκατάσταση αλλα δεν γινεται. Δεν υπάρχει δυνατότητα να εγκαταστήσεις σπασμένες-πειρατικές εφαρμογές στα WP. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts