BURNIN_AMBITION Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) νταξ αρχιζω και νευριαζω αφανταστα. νομιζα οτι ειχε φτιαξει το καλενταρ. σημερα κολλητη μου εχει γενεθλια. και ενω νομιζα οτι το κινητο εδειχνε κανονικα ολες τις επαφες με γενεθλια στο ημερολογιο, αυτη δεν την εδειχνε. κανω ενα εντιτ την επαφη απο το κινητο αλλα εβαλα παλι τα ιδια γενεθλια. πηγα στο live calendar απο μπροουσερ, εκει εκανα μια ανανεωση, και πλεον εδειχνε στον μπροουσετ τα γενεθλια κανονικα. και συγχρονισε. ομως ξερω οτι στις 4 σεπτεμβρη εχει αλλος κολλητος γενεθλια και δεν τα δειχνει παλι. εκανα παλι ιδια διαδικασια και τιποτα. μα δεν καταλάβαινω εχω τις επαφες στο κινητο και τους εχω \βαλει γενεθλια, και δεν τις δειχνει ολες στο καλενταρ. μα γιατι ρε παιδια. ελεος δηλαδη τι κανουν πια? μονο εγω το εχω αυτο το προβλημα? edit τελικα μετα απο τεραστιο παιδεμα το βρηκα. το ιμειλ το βασικο μου στο κινητο, ειχε συνδεθει με εναν παλιο λογαριασμο μου σκαιπ. οσες επαφες ηταν κοινες, δεν τους εδειχνε τα γενεθλια. εκανα αποσυνδεση και ολα καλα (για σκαιπ εχω αλλο ιμειλ) το σκεφτομαι να συνδεσω το βασικο μου ιμειλ που εχω ολες τις επαφες και συγχρονιζει το κινητο, με το αλλο μου ιμειλ που εχω το σκαιπ. αν το κανω λετε παλι να εχω θεμα? Edited August 19, 2014 by BURNIN_AMBITION Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Έχω μπερδευτεί λιγο με το πως λειτουργούν οι ενημερώσεις στο store. Στα 8,που δεν υπήρχε ρύθμιση, έκανε αυτόματη αναζήτηση και σε άφηνε την εγκαταστήσεις οποτε ήθελες. Στα 8.1 αν επιλέξεις να μην κάνει αυτόματη ενημέρωση θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή ναι μεν θα βρίσκει αυτόματα την ενημέρωση θα στην δείχνει αλλα δε θα την εγκαθιστά μόνο του, ή θα πρέπει να κάνω συνέχεια χειροκίνητη αναζήτηση; Και στην περίπτωση που επιλέξω αυτόματη ενημέρωση θα πρέπει καθε φορα να μπαίνω στις λήψεις στο store για να βλεπω τι έχει ενημερωθεί; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 χθες πηρα δωρο στη γυναικα μου το lumia 635. καλο κ γρηγορο μου φαινεται λιγο που το δουλεψα. αποριες τωρα....πως θα αντιγραψω τις επαφες στην καρτα sim? υπαρχει ευκολος τροπος να γινεται ''αθορυβο''? αυτα για αρχη... τρεχει windows 8.1. Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Για αθόρυβο, πάτα μία φορά το Volume + ή - και τερμάτισε την μπάρα :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Για αθόρυβο, πάτα μία φορά το Volume + ή - και τερμάτισε την μπάρα :) κ για τις επαφες? Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Σωστά, το ξέχασα :p Επαφές -> Ρυθμίσεις -> Εισαγωγή από τη SIM :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Σωστά, το ξέχασα :p Επαφές -> Ρυθμίσεις -> Εισαγωγή από τη SIM :) οκ ετχαριστω... για τυχον αλλες αποριες θα επανελθω!!! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 προσπαθώ εδώ και καιρό να προβάλω τις φώτο και τα βίντεο μου με WP 8.1 DP στην TOSHIBA smart tv μου αλλά τζίφος...το κινητό βλέπει την tv στο "κέντρο συσκευών" αλλά δεν μπορώ να βρώ κάποια εφαρμογή στο store..προσπάθησα με το NOKIA PLAY TO αλλά η εφαρμογή δεν βρίσκει την tv...ενώ είναι συνδεδεμένα και τα 2 στο ίδιο δίκτυο....πφφφφφφφ.....καμιά συμβουλή? :rolleyes: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Το Project My Screen είναι διαθέσιμο μόνο στα 1520 και 930 γιατί απαιτεί και το ανάλογο hardware από όσο ξέρω... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) προσπαθώ εδώ και καιρό να προβάλω τις φώτο και τα βίντεο μου με WP 8.1 DP στην TOSHIBA smart tv μου αλλά τζίφος...το κινητό βλέπει την tv στο "κέντρο συσκευών" αλλά δεν μπορώ να βρώ κάποια εφαρμογή στο store..προσπάθησα με το NOKIA PLAY TO αλλά η εφαρμογή δεν βρίσκει την tv...ενώ είναι συνδεδεμένα και τα 2 στο ίδιο δίκτυο....πφφφφφφφ.....καμιά συμβουλή? :rolleyes: Αν πας ρυθμίσεις->προβολή της οθόνης μου δεν θα προβάλει τα αρχεία σου στην smart tv; Επίσης, είναι 2 εφαρμογές. Η μία λέγεται Nokia Play to ενώ η άλλη απλά Play to. Δοκίμασε και αυτή που δεν έχεις δοκιμάσει μπας και την δει την TV σου. Edited August 27, 2014 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Υπάρχει και το photobeamer για φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Παίδες τράβηξα ένα βίντεο με το 930 -τραβάει φοβερά btw και super ήχος- και ήθελα να το δημοσιεύσω στο fb. Όμως σχεδόν στην ολοκλήρωση σταματάει και μου λέει ότι δεν μπορεί να ανέβει το video. 930 με DP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 παιδία όταν το Spotify δεν παίζει μουσική και αυξομειώνω την ένταση στο κινητό, βγαίνει μαζί με την μπάρα έντασης και το τραγούδι που βρίσκεται σε παύση.έτσι λειτουργεί η εφαρμογή;φευγει με κάποιο τρόπο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 παιδία όταν το Spotify δεν παίζει μουσική και αυξομειώνω την ένταση στο κινητό, βγαίνει μαζί με την μπάρα έντασης και το τραγούδι που βρίσκεται σε παύση.έτσι λειτουργεί η εφαρμογή;φευγει με κάποιο τρόπο αυτό; Έτσι κάνουν γενικότερα τα τραγούδια στα WP. Φαίνονται στην μπάρα σε περίπτωση που θέλεις να συνεχίσεις την αναπαραγωγή του κομματιού αλλά μετά από λίγο χάνονται αν μείνουν στην παύση. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Καλησπέρα σας! Μου στέλνουν ένα email το οποίο περιλαμβάνει ένα αρχείο word κ ένα PDF. Αποθηκεύω το word στο one drive. Το PDF για να το αποθηκεύσω έπρεπε να κατεβάσω την εφαρμογή adobe reader. Την κατέβασα κ βλέπω το αρχείο από κει. Οι ερωτήσεις μου τώρα: 1/ Πως μπορώ να στείλω με email το PDF; Από το mail δε μπορώ να το επισυνάψω ούτε από την εφαρμογή adobe reader. 2/Πως μπορώ να αποθηκεύσω στο one drive το PDF ή στο τηλέφωνο; Δε μου βγάζει επιλογή τέτοια. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Πια ειναι η πιο σφαιρατη και smooth εφαρμογη για streetview σε windows phone? Εχω ativ s και σε ολες τις εφαρμογες που εχω δοκιμασει, ολες οσες εχω βρει εγω τουλαχιστον σερνετε στη περιηγηση στη πολη και τη google maps που κατεβασα παλι σερνετε εκτος απο μια μοναδικη αυτη εδω που μου παει σφαιρα, θελω να μου πειτε αν αξιζει να την αγορασω, αν εχετε να μου προτεινετε καποια καλυτερη και αν σερνετε ετσι και σε εσας στη περιηγηση. Edited August 30, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Χθες ανακάλυψα ότι στην εφαρμογή facebook δεν υπάρχει η δυνατότητα να στείλεις pm σε fan page. Μήπως δεν είδα καλά ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 καλημερα .. σιγουρα εχει ερωτηθει ξανα αλλα ειμαι νέο μελος των wp . τι μπορει να γινει για να αφαιρεθουν οι διαφημισεις απο ολες τις εφαρμογες ή εστω απο τον browser ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ως γνωστόν όταν το κινητό είναι σε εξοικονόμηση ενέργειας και έρθει μια ειδοποίηση ορθώς δεν σου εμφανίζεται εκείνη την στιγμή, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις. Από ότι θυμάμαι όμως από τα WP8 όταν απενεργοποιούσα την εξοικονόμηση έρχονταν αναδρομικά οι ειδοποιήσεις (μηνύματα Skype, live score eBay, κλπ). Στο Cyan όμως παρατήρησα ότι ενώ μου ήρθαν δυο μηνύματα στο messenger του Facebook αργά το βράδυ, το πρωί που απενεργοποίησα την εξοικονόμηση το κινητό δεν εμφάνισε τίποτα και θυμάμαι ότι το έκανε και στο Live Score προχτές (νόμιζα ότι ήταν τυχαίο). Μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε ότι πλέον τα πράγματα λειτουργούν έτσι ή κάνω κάποιο λάθος; Νομίζω ότι ήταν καλύτερα στα 8 πάντως...Ευτυχώς στο Skype που με ενδιαφέρει περισσότερο μπορώ να το κάνω να λειτουργεί συνέχεια αλλά αυτό δε γίνεται με το messenger. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Σας δουλεύει καλά το onedrive? Προσθέτω αρχεία από το κινητό και δεν γίνεται αποστολή, με πετάει πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Δεν σε πετάει... Τα ανεβάζει... Απλά όταν δεν πας απευθείας από την εφαρμογή αλλά πχ από το Άλμπουμ Κάμερας είναι προγραμματισμένο να κλείνει και να κάνει το ανέβασμα στο παρασκήνιο.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Δεν σε πετάει... Τα ανεβάζει... Απλά όταν δεν πας απευθείας από την εφαρμογή αλλά πχ από το Άλμπουμ Κάμερας είναι προγραμματισμένο να κλείνει και να κάνει το ανέβασμα στο παρασκήνιο.... Τίποτα δεν ανεβάζει, δεν γίνεται αποστολή. Και στο "προβολή προόδου" όταν πηγαίνω στο onedrive μου βγάζει όλες τις εικόνες στάσιμες με πρόβλημα. Εκτός της εφαρμογής, από το μενού των φωτογραφιών, εμφανίζεται σαν να μην υπάρχει τίποτα προς αποστολή. Μετά την ενημέρωση σε 8.1 το έπαθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Η σύνδεση σου στο ίντερνετ είναι καλή??? Αν ναι δοκίμασε ένα soft reset... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Το έχει κάνει και σε μένα αρκετές φορές όταν έκανα χειροκίνητα αποστολή φωτογραφιών στο OneDrive. Με έστελνε στην εφαρμογή του OneDrive και τρεις φορες εκανε επανεκινηση μονο του!Στο τέλος τα κατάφερα βέβαια αλλά έχει θέμα συχνά. Αντίθετα δείχνει να λειτουργεί απροβλημάτιστα όταν κάνει αυτόματη αποθήκευση γι αυτο και την ενεργοποίησα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Να ρωτήσω λίγο κάτι...στο 520 της κοπέλας μου με 8.1 dp update 1 είχα εφαρμογές και προγράμματα στην κάρτα sd...όλα καλά...τωρα άλλαξα κάρτα sd για πιο μεγάλη ,αντέγραψα τα πάντα από την μια κάρτα στην άλλη,την βάζω στο κινητό την αναγνωρίζει σαν καινούργια .φωτογραφίες βίντεο τα βλέπω όλα κανονικά αλλά τις εφαρμοεμου είναι γκριζαρισμενες και μου λέει μη διαθέσιμες...και αν πάω στο store. Μου γράφει ότι είναι εγκατάεστημενες και μου εμφανίζει μόνο προβολή και κοινοποιηση Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts