giorgosmc Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Ρε παιδια βοηθηστε με σας παρακαλω σε ενα θεμα που προεκυψε, μεχρι προχθες ειχα 8.1 developer στο ativ μου και οταν ειχα εγκατεστημενες τις εφαρμογες onedrive και facebook πατουσα σε μια φωτο επελεγα κοινοπιηση και μου εβγαζε τις επιλογες fb και onedrive για να τις ανεβασω, μετα το downgrade που εκανα και πηγα παλι στα επισημα 8 που ξερουμε αυτες τις επιλογες δεν μου τις βγαζει πια και ας εχω το fb και το onedrive εγκατεστημενο και πρεπει να ανεβαζω απο τα ιδια προγραμματα οτι θελω αναγκαστικα, στη κοινοπιηση μου βγαζει μονο αυτη τη βλακεια το onenote και κατι αλλες βλακειες, μηπως υπαρχει καποια ρυθμηση που πρεπει να κανω? Η αληθεια ειναι πως οταν ειχα τα 8 πριν παω στη dev νομιζω πως μου τις εβγαζε τις επιλογες αλλα δεν ειμαι σιγουρος δεν θυμαμε καλα. Παρακαλω θα ηθελα τα φωτα σας σε αυτο το θεμα. Μπορει να με βοηθησει καποιος σχετικα με το παραπανω? Edited July 31, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Zakailiou, με την 8.1 μπορείς να κατεβάσεις τον File explorer της μαμάς Microsoft. Τα άλλα δεν ξέρω να στα απαντήσω. Υπαρχει ο επισημος file manager αλλα να δεις και τον Pocket file manager, ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στα wp. Επειδη βλεπω οτι τα email ειναι αυτο που σε ενδιαφερει περισσοτερο, η μαμα εφαρμογη για τα email δεν ειναι πολυ καλη. Υπαρχουν εναλλακτικες εφαρμογες στο store οπως το Metromail που ειναι αρκετα καλυτερες. Και παντα υπαρχει η λυση να μπαινεις στο mail σου μεσω internet explorer και να κανεις attach/download και οτι αλλο κανεις απο τον browser του pc σου. Με τον τροπο αυτο μπορεις να σωσεις τα αρχεια απο το email οπου θες στο κινητο και αντιστοιχα να στειλεις και οτι θες απο το κινητο σου. Δεν εχω δει κατι αντιστοιχο με το airdroid για γενικη διαχειριση του κινητου. Εχει εφαρμογες ομως για μεταφορα αρχειων μεσω wifi απο το κινητο στο pc μεσω http. Αρα λέτε ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα . :D Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλησπέρα , Έχω 2-3 ερωτήσεις κάνω και sorry αν φανούν χαζές . Γενικά στην δουλειά μου έχει αρκετό dl αρχείων kai πολλά e-mail . Ξεκινάω λοιπόν , 1. File explorer έχουν τα 8.1 ? . Σκέφτομαι να αγοράσω το 1520 ( έχω ξετρελαθεί με την συσκευή ) . Πήγα σήμερα σε ένα puplic να παίξω λίγο με το 930 που φοράει την 8.1 επίσημα . Μετά από λίγη ώρα ψαξίματος ( μόνος μου ) λέω , ας ρωτήσω. Ρωτάω 2-3 πωλητές αν έχει file explorer , και δεν ήξεραν την τύφλα τους ... ο ένας μου έδειξε τον internet explorer και ο άλλος είπε την φράση " File τι ? " και καλά ότι δεν άκουσε ... Τελικά απάντηση δεν πήρα. Σήμερα στο android που έχω η κάθε εφαρμογή αποθηκεύει στο δικό της φάκελο, κάποιες από αυτές όπου τους δηλώσει ο χρήστης και γενικά δεν είναι δύσκολο να βάλεις μία τάξη . Ακόμα και ο μαμά explorer που έχει το samsung παίζει μία χαρά . Τι ισχύει στα 8,1 ? Καλησπέρα... Υπάρχει file manager... Από φακέλους όμως δεν μπορείς να δεις τους φακέλους των εφαρμογών και τα αρχεία που αποθηκεύουν επομένως... Αλλά τα αρχεία κινητού τα βλέπεις όλα... 2. Μπορώ όλους τους τύπους των αρχείων να τους κάνω share ή attach σε mail ? ( ap;o ton explorer , πατώντας παρατεταμένα για παράδειγμα επάνω στο αρχείο ? ) Στον File Manager πατάς παρατεταμένα σε όποιο αρχείο θες και μετά κοινή χρήση.. Διαλέγεις ποιο mail θες (αν έχεις πολλά) ή κάποια εφαρμογή πχ OneNonte OneDrive κτλ... 3. Όταν γράφω mail και θέλω να ανεβάσω αρχείο πως το βρίσκω ? ( εδώ κολλάει επίσης η 1η ερώτηση για τον file explorer ) και μπορώ να ανεβάσω ότι τύπο αρχείου θέλω π.χ. xls , jpeg , pdf και διάφορους άλλους τύπους αρχείων ακόμα και ορισμένους που για ανοίξουν να απαιτούν ειδική εφαρμογή ? . Όταν είσαι στον mail client μπορείς να προσθέσεις μόνο φώτο.. Μιλάω για τον αυθεντικό καθώς δεν γνωρίζω για mail apps από το store... Ας μας πει κάποιο παιδί που χρησιμοποιεί... 4. Στο Android έχωμ π.χ. το "airdroid" στο κινητό για χρήση και διαχείριση του κινητού. Κάνει τα πάντα μέσα από μία απλή wifi σύνδεση , με την χρήση του explorer π.χ. chrome ( δηλαδή χωρίς εγκατάσταση προγράμματος ) . Εδώ πιο πρόγραμμα κάνει την αντίστοιχη δουλειά ? Δεν κατάλαβα πραγματικά τι θες να πεις :lol: Και σαν πιο γενική αλλά εξίσου ουσιαστική ερώτηση . Τι δεν μπορώ να κάνω από αυτά που κάνω σήμερα στο android . Ευχαριστώ και sorry αν κούρασα. Δεν κούρασες αλλά πραγματικά είναι τεράστια κουβέντα... Ίσως κάποια apps που χρησιμοποιείς να μην τα βρεις (κυρίως ανεπίσημες εφαρμογές, από official apps έχουν αρκετά τα WP)... Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σου λείψει... Πες μας τι σου είναι απαραίτητο πχ να σου πούμε μην τυχόν δεν υπάρχει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Γιατί? To back up αποθηκεύεται στο OneDrive... Θα κάνεις ένα back up πριν κάνεις downgrade και μόλις περάσεις τη Cyan μόλις το ανοίξεις θα σε ρωτήσει αν θες να κάνει restore... Αλλά και να μην σε ρωτήσει (επειδή είναι update), μπορείς κάνεις αμέσως ένα hard reset με τη Cyan οπότε σίγουρα θα σε ρωτήσει αν θες να κάνει restore... Αν το τελευταίο back up αρχείο είναι από τα 8.1 δεν θα έχει θέμα να κάνει restore... Όλα αυτά θεωρητικά στέκουν και λογικά γίνονται... ΔΕΝ τα έχω δοκιμάσει όμως (δεν έχω πάρει Cyan ακόμα :p ) για να πω με σιγουριά... Ετσι ακριβως γινεται .... Φλασσαρισμα σε 8 (χωρις συνδεση σε hotmail μολις μπεις πρωτη φορα μετα το φλασσαρισμα) αναβαθμιση σε 8,1 κσι μετα επαναφορα backup Edited July 31, 2014 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μετα το update σε 8.1 μου βγαζει error η εφαρμογη του FB.... Το εκανα απεγκατασταση και το εβαλα παλι αλλα τα ιδια κανει.....Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο ? Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Όχι... Κάνε ένα τσεκ για ενημερώσεις στο store (Ρυθμίσεις -> Έλεγχος για ενημερώσεις), μήπως θέλει κάποιο update, αλλιώς απεγκατάσταση, μετά διαγραφή προσωρινών αρχείων και ένα soft reset για σιγουριά :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Thanks Αlex.... ολα κομπλε τωρα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Τίποτα :) Φαντάζομαι με την δεύτερη λύση ε? Αν κάποια εφαρμογή φάει σκάλωμα καλό είναι όταν κάνουμε απεγκατάσταση να κάνουμε και μία διαγραφή προσωρινών αρχείων για να φύγει η "σαβούρα" της, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξανακολλήσει :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Yeap, η δευτερη λυση.... :D Επισης το CloudMesh Pro ειναι καλο ? To εχει δουλεψει κανεις ? M΄αρεσει που τα εχει ολα μαζεμενα και νοικοκυρεμενα..... :) Edited July 31, 2014 by Roccat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 O internet explorer δεν κρατάει τον κωδικό εδώ στο myphone παρόλο που είναι τσεκαρισμένο, έχω κάνει δυο φορές διαγραφη ιστορικού, αλλα τίποτα. Την δεύτερη στην αρχή τον κράτησε, αλλα μετά τον έχασε... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Τίποτα :) Φαντάζομαι με την δεύτερη λύση ε? Αν κάποια εφαρμογή φάει σκάλωμα καλό είναι όταν κάνουμε απεγκατάσταση να κάνουμε και μία διαγραφή προσωρινών αρχείων για να φύγει η "σαβούρα" της, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξανακολλήσει :) Πως γίνεται η διαγραφή προσωρινών αρχείων?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ρυθμίσεις -> Έλεγχος Μνήμης -> swipe δεξιά -> Διαγραφή προσωρινών αρχείων Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 @ alex_gate_7 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις ... :happy: Στο 3 βέβαια να σου πω ότι με χάλασες με αυτό που είπες ... "μόνο φωτό" ... Τι στο διάτανο business oriented είναι τα WP αν στον cliend του mail ανεβάζεις μόνο φωτογραφίες ... :blink: Στο 4 ... :p ... σωστός ... Εννοώ ότι με το "airdroid" ( πρόγραμμα διαχείρισης του κινητού από PC ) έχεις όλο το κινητό στο PC σου χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση κάποιου προγράμματος τύπου suite στο PC . Απλά με μία ip στον explorer του PC βλέπεις όλο το κινητό και κάνεις άνετη και γρήγορη διαχείριση του , Backup , διαχείριση επαφών , edit , γράφεις μηνύματα , βλέπεις τις κλήσεις , copy - paste αρχείων ,,, γενικά ότι θέλεις , σαν να το έχεις συνδέσει μέσω usb στο PC κάποια suite . Αλλά το 3 πολύ με χάλασε ... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Στο 3 βέβαια να σου πω ότι με χάλασες με αυτό που είπες ... "μόνο φωτό" ... Τι στο διάτανο business oriented είναι τα WP αν στον cliend του mail ανεβάζεις μόνο φωτογραφίες ... :blink: βασικά είναι η φιλοσοφία του λειτουργικού διαφορετική . Πχ αν θες να στείλεις με mail ένα word,excel ή όποιο άλλο αρχείο τότε πας στο έκαστοτε πρόγραμμα πχ word και πατάς κοινοποίηση με mail και αυτό ήταν :) δεν κάνεις attach δηλαδή από το mail app αλλά από κάθε εφαρμογή btw αν ανοίξεις το office θα σου βγάλει λίστα με όλα τα αρχεία office που σου στείλανε με mail ή έστειλες εσύ Edited July 31, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 @ alex_gate_7 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις ... :happy: Στο 3 βέβαια να σου πω ότι με χάλασες με αυτό που είπες ... "μόνο φωτό" ... Τι στο διάτανο business oriented είναι τα WP αν στον cliend του mail ανεβάζεις μόνο φωτογραφίες ... :blink: Στο 4 ... :p ... σωστός ... Εννοώ ότι με το "airdroid" ( πρόγραμμα διαχείρισης του κινητού από PC ) έχεις όλο το κινητό στο PC σου χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση κάποιου προγράμματος τύπου suite στο PC . Απλά με μία ip στον explorer του PC βλέπεις όλο το κινητό και κάνεις άνετη και γρήγορη διαχείριση του , Backup , διαχείριση επαφών , edit , γράφεις μηνύματα , βλέπεις τις κλήσεις , copy - paste αρχείων ,,, γενικά ότι θέλεις , σαν να το έχεις συνδέσει μέσω usb στο PC κάποια suite . Αλλά το 3 πολύ με χάλασε ... :mad: Αυτό που λες γίνεται με τον UC Browser (ο καλύτερος browser στα WP κατά τη γνώμη μου) πολύ εύκολα όπως το περιγράφεις.... Για τα μέιλ το ξέρω... Κ μένα με χαλάει καμιά φορά.... Ελπίζω να το διορθώσει η ΜΣ στο άμεσο μέλλον.... Βέβαια υπάρχουν και κάποια apps για μέιλ που δεν έχω δει αν το κάνουν... Αν θες θα τα δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω με ΠΜ.... Ignus σωστό αυτο που θες αλλά με την απάντηση τι γίνεται... Θα πας από browser ή θα κάνεις copy paste το μέιλ του άλλου κ το αρχικό μήνυμα... Σπάσιμο.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ignus σωστό αυτο που θες αλλά με την απάντηση τι γίνεται... Θα πας από browser ή θα κάνεις copy paste το μέιλ του άλλου κ το αρχικό μήνυμα... Σπάσιμο.... Σπάσιμο μεν, γίνεται δε. Με αλλα λόγια ειναι λάθος να πεις ότι δεν γίνεται. Πρέπει όμως να διορθωθεί. Όπως επίσης πρέπει να διορθωθεί η αποστολή φωτογραφίας μιας και τώρα ρίχνει την ανάλυση (αν και πάλι υπάρχει τρόπος) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδια απαντηση σε email με επισυναψη, κατεβασμα αρχειων και αποθηκευση οπου θες στην sd και τα υπολοιπα που συζηταμε για τα email γινονται με το Metromail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ρυθμίσεις -> Έλεγχος Μνήμης -> swipe δεξιά -> Διαγραφή προσωρινών αρχείων και στα 8,1 Ρυθμίσεις>Έλεγχος αποθήκευσης>Τηλέφωνο>Προσωρινά αρχεία>διαγραφή. Χάθηκε και η "πίτα" που βλέπαμε με μια ματιά και χρωματάκια τι παίζει από χώρο στο κινητό με τα 8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 και στα 8,1 Ρυθμίσεις>Έλεγχος αποθήκευσης>Τηλέφωνο>Προσωρινά αρχεία>διαγραφή. Χάθηκε και η "πίτα" που βλέπαμε με μια ματιά και χρωματάκια τι παίζει από χώρο στο κινητό με τα 8.1. Εγκαθιστάς σε WP8.1 το Lumia Storage Beta και έχεις πάλι την "πίτα" (αν και η Nokia επιφυλάσσεται για την ακρίβεια της απεικόνισης πλέον). Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Εγκαθιστάς σε WP8.1 το Lumia Storage Beta και έχεις πάλι την "πίτα" (αν και η Nokia επιφυλάσσεται για την ακρίβεια της απεικόνισης πλέον). Μέχρι και mail μου ήρθε που έλεγε ότι σταματάει η υποστήριξή του... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Μέχρι και mail μου ήρθε που έλεγε ότι σταματάει η υποστήριξή του... Και σε μένα ήρθε το mail, και αν θυμάμαι λέει ότι το app θα διατίθεται στο store με την επιφύλαξη που προανέφερα. Για κάποιον που λατρεύει το γραφικό όμως, καλό ήταν. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδια απαντηση σε email με επισυναψη, κατεβασμα αρχειων και αποθηκευση οπου θες στην sd και τα υπολοιπα που συζηταμε για τα email γινονται με το Metromail ωραίο φαίνεται αλλά μου εμφανίζει κινέζικα τους ελληνικούς χαρακτήρες στις επαφές στον αποστολέα. συν το ότι δεν έχει push στο outlook mail που έχω. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas9 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παιδια εχω το νοκια λουμια 520.. Οταν μπαινω στο μ.φεισμπουκ και βλεπω αρχικη σέλιδα τις φωτογραφιες δεν μου τισ εμφανιζει ολοκληρες ...αυτο το κανει οταν ειναι καθετα ..οταν ειν οριζοντια φενονται κανονικα...τι λετε να φτεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παιδια εχω το νοκια λουμια 520.. Οταν μπαινω στο μ.φεισμπουκ και βλεπω αρχικη σέλιδα τις φωτογραφιες δεν μου τισ εμφανιζει ολοκληρες ...αυτο το κανει οταν ειναι καθετα ..οταν ειν οριζοντια φενονται κανονικα...τι λετε να φτεει? Δοκίμασε ένα soft reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παιδια εχω το νοκια λουμια 520.. Οταν μπαινω στο μ.φεισμπουκ και βλεπω αρχικη σέλιδα τις φωτογραφιες δεν μου τισ εμφανιζει ολοκληρες ...αυτο το κανει οταν ειναι καθετα ..οταν ειν οριζοντια φενονται κανονικα...τι λετε να φτεει? Το εχω κι εγώ αυτό όταν μπαίνω στο fb με τον ie Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts