Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες να ρωτησω .

Ειχα κανει εγκατασταση κατι παιχνιδια απο gameloft oταν ηταν σε προσφορα ,καθως επισης και αγορα καποια αλλα οπως το earthworm Jim .Εκανα Hard reset το κινητο και τωρα στο ιστορικο αγορων δεν εχει το επεγκατασταση αλλα λεει 'Η δημοσίευση της εφαρμογής έχει διακοπει' Υπαρχει καποιος τροπος να τα ξανα κανω εγκατασταση?

Όχι... Αν έχει κατέβει από το store η εφαρμογή (αυτό σημαίνει το μην που σου βγάζει) δεν γίνεται να την εγκαταστήσεις πάλι...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ρε παιδια οσοι εχουν τα 8 ακομα κανενας αξιοπιστος file manager με πληρωμη ή χωρις δεν υπαρχει πουθενα?

Ολοι οι file manager του store πχ δε σου βγαζει τη μουσικη με φακελους οπως τους εχεις φτιαξει εσυ αλλα ανακατεμενα τα τραγουδια ολα και μπαχαλο, κανενας καλος δεν υπαρχει για τα 8?

Πριν ειχα τον επισημο των 8.1 αλλα εκανα downgrade και δε βρισκω κανεναν καλο τωρα γι' αυτο ρωταω.

Edited by giorgosmc

Για μενα ο πιο ολοκληρωμενος file manager ειναι ο Pocket file manager. Δεν θυμαμαι τι περιορισμους μπορει να εχει στα 8αρια αλλα δοκιμασε τον.

Δες και το folder play για μουσικη απο φακελους!

Τον folder play δεν μου τον βγαζει στο store, τερμα για τερμα κουλο αλλα γραφει ''Sorry, you can't get apps in this region Please check the Store in your region'' ενω εχω περασει κωδικο BTU! (ΑΓΓΛΙΑ) που περνει συνηθως πρωτη αναβαθμισεις και τον Pocket file manager τον βρηκα τον κατεβασα σαν trial γαι δοκιμη και αν και επισης κουλο τελιως δεν βλεπω καπου επιλογη για μουσικη, παταω phone storage και μου βγαζει μονο φωτογραφιες, μηπως πρεπει να παω καπου αλλου ή ειναι περιορισμος της trial εκδοσης ο συγκεκριμενος δηλαδη σε περιοριζει μονο στις φωτογραφιες αν δε τα σκασεις?

Φιλος εισαι σιγουρος οτι το pocket file manager σου βγαζει τη μουσικη με φακελους οπως τους εφτιαξες εσυ απο το pc ακριβως σαν το Astro file manager στο android?

Edited by giorgosmc

Τον folder play δεν μου τον βγαζει στο store, τερμα για τερμα κουλο αλλα γραφει ''Sorry, you can't get apps in this region Please check the Store in your region'' ενω εχω περασει κωδικο BTU! (ΑΓΓΛΙΑ) που περνει συνηθως πρωτη αναβαθμισεις και τον Pocket file manager τον βρηκα τον κατεβασα σαν trial γαι δοκιμη και αν και επισης κουλο τελιως δεν βλεπω καπου επιλογη για μουσικη, παταω phone storage και μου βγαζει μονο φωτογραφιες, μηπως πρεπει να παω καπου αλλου ή ειναι περιορισμος της trial εκδοσης ο συγκεκριμενος δηλαδη σε περιοριζει μονο στις φωτογραφιες αν δε τα σκασεις?

Φιλος εισαι σιγουρος οτι το pocket file manager σου βγαζει τη μουσικη με φακελους οπως τους εφτιαξες εσυ απο το pc ακριβως σαν το Astro file manager στο android?

Μου το εμφανιζει κανονικα το folder play, δοκιμασε απο αυτο το link

Κανονικα μου εμφανιζει τους φακελους ο Pocket και μπορω και να τους επεξεργαστω. Δες εδω https://onedrive.live.com/redir?resid=899E8D2CA4CAA936!638&authkey=!ALEIttvTDnklD1s&v=3&ithint=photo%2cpng

Βεβαια τα εχω ολα στην sd, μπορει να παιζει ρολο..

Μου το εμφανιζει κανονικα το folder play, δοκιμασε απο αυτο το link

Κανονικα μου εμφανιζει τους φακελους ο Pocket και μπορω και να τους επεξεργαστω. Δες εδω https://onedrive.live.com/redir?resid=899E8D2CA4CAA936!638&authkey=!ALEIttvTDnklD1s&v=3&ithint=photo%2cpng

Βεβαια τα εχω ολα στην sd, μπορει να παιζει ρολο..

Απο αυτο το link πατησα κι εγω εγκατασταση με το λογαριασμο μου και μου γραφει αυτο που σου ειπα πως δεν ειναι διαθεσιμο για την εκδοση λογισμικου κτλπ

Για τον pocket manager εψαξα και βρηκα απο αυτο το Link http://windowsphonehub.in/apps/wp8-pocket-file-manager-windows-phone-xap/ κατω κατω που γραφει ''Limitation Please read it'' μαλον σημαινει πως αν δε πληρωσεις δε μπορεις να δεις βιντεο, μουσικη και αρχεια οπως γραφει.

Edited by giorgosmc

Θέλω να στείλω με Bluetooth ένα βίντεο που κατέβασα από το mytube, δεν μπορώ να βρω πως όμως, κάποιος που να γνωρίζει;;;

Θέλω να στείλω με Bluetooth ένα βίντεο που κατέβασα από το mytube, δεν μπορώ να βρω πως όμως, κάποιος που να γνωρίζει;;;

άνοιξε το Bluetooth και πήγαινε στο βίντεο που κατέβασες και θα σου έχει επιλογή στον κοινοποίηση

edit : την απάντηση την έδωσε ο alex :P

Edited by ignus

To MyTube δεν τα κατεβάζει... Τα αποθηκεύει προσωρινά... Και εγώ είχα μπερδευτεί :D
Powerd by OnePlus 7 Pro

Πάντως σε θέμα εφαρμογών η Microsoft έχει μείνει πίσω !

Οκ έχει τις βασικές εφαρμογές και εμένα με καλύπτουν απόλυτα (πλην κάποιων παιχνιδιών που τα έχει το android ) το δικό μου πρόβλημα είναι όμως ότι είναι κακογραμμένες ακόμα και απο την ίδια την Microsoft όπως το onedrive !

Έχω έρθει διακοπές και προτιμώ να περνάω τις φωτογραφίες πρώτα στα Android τηλέφωνο και μετά απο εκεί με την εφαρμογή του onedrive στο android να της ανεβάζω στο λογαριασμό μου.

Στο lumia πολλές φορές δεν τις στέλνει και κλείσω το τηλέφωνο ( κλειδώσω ) αυτό μετά σταματάει να τις ανεβάζει και φέξε μου και γλίστρησε !

Πρέπει να το προσέξει λίγο αυτό το θέμα με τις εφαρμογές αν θέλει να προσελκύσει κόσμο

Huawei Honor 8 32GB

δεν θα έλεγα το onedrive κακογραμμένο , το αντίθετο μάλιστα

είναι αρκετά προσεγμένο και έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό μιας και όπως είπε ο Nadella "mobile first , cloud first "

Τώρα το πρόσεξα (!) ότι στα 8.1 δεν υπάρχει σαν επιλογή η ρύθμιση να διατηρείται η όχι το wi fi ενεργό με την οθόνη κλειδωμένη. Στο δικό μου διατηρείται πάντως, δηλαδή συνεχίζεται το ανέβασμα και με κλειδωμένη οθόνη (έβγαλα μια φωτογραφία, το κλείδωσα και σε λίγο την είδα στο onedrive). Αλλα όχι το ανάποδο δηλαδή να αποσυνδέεται το wifi αν κλειδώσει η οθόνη. ξεχάσανε να την περάσουν?

Ξέρει κάποιος εφαρμογή για ενεργοποιηση του bit locker στο τηλέφωνο;
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Θα σου πρότεινα να μην το βάλεις τώρα το bit locker, καθώς προκαλεί ένα προβλημα από την αναβαθμίση σε Cyan από dp... Περίμενε λίγες μέρες να δούμε τι γίνεται με αυτό...
Powerd by OnePlus 7 Pro

δεν θα έλεγα το onedrive κακογραμμένο , το αντίθετο μάλιστα

είναι αρκετά προσεγμένο και έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό μιας και όπως είπε ο Nadella "mobile first , cloud first "

Στο android η εφαρμογή είναι 1 με 2 επίπεδα πιο πάνω

Huawei Honor 8 32GB

Θα σου πρότεινα να μην το βάλεις τώρα το bit locker, καθώς προκαλεί ένα προβλημα από την αναβαθμίση σε Cyan από dp... Περίμενε λίγες μέρες να δούμε τι γίνεται με αυτό...

Το ξέρω αυτο. Απλά δεν ξέρω πως ενεργοποιείται; το έχω στο tablet με win8 που εχω και το θέλω και στο τηλέφωνο.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Τώρα το πρόσεξα (!) ότι στα 8.1 δεν υπάρχει σαν επιλογή η ρύθμιση να διατηρείται η όχι το wi fi ενεργό με την οθόνη κλειδωμένη. Στο δικό μου διατηρείται πάντως, δηλαδή συνεχίζεται το ανέβασμα και με κλειδωμένη οθόνη (έβγαλα μια φωτογραφία, το κλείδωσα και σε λίγο την είδα στο onedrive). Αλλα όχι το ανάποδο δηλαδή να αποσυνδέεται το wifi αν κλειδώσει η οθόνη. ξεχάσανε να την περάσουν?

Απο οσο γνωριζω στα 8.1 αν δε κανω λαθος το wifi απενεργοποιητε κανονικα οταν κλειδωνεις τη συσκευη και μονο στη περιπτωση που εχεις βαλει να κατεβαινει οτιδηποτε μενει ανοιχτο και με κλειδωμενη οθονη και συνεχιζει το κατεβασμα, τουλαχιστον σε 'μενα ετσι γινοταν.

Απο οσο γνωριζω στα 8.1 αν δε κανω λαθος το wifi απενεργοποιητε κανονικα οταν κλειδωνεις τη συσκευη και μονο στη περιπτωση που εχεις βαλει να κατεβαινει οτιδηποτε μενει ανοιχτο και με κλειδωμενη οθονη και συνεχιζει το κατεβασμα, τουλαχιστον σε 'μενα ετσι γινοταν.

έχει επιλογή για να είναι συνέχεια ανοικτό

έχει επιλογή για να είναι συνέχεια ανοικτό

Που ακριβως ειναι αυτη η επιλογη στα ativ?

Ειχα ψαξει αλλα δεν ειχα βρει κατι, επισης και στα 8 υπαρχει τετοια επιλογη?

Που ακριβως ειναι αυτη η επιλογη στα ativ?

Ειχα ψαξει αλλα δεν ειχα βρει κατι, επισης και στα 8 υπαρχει τετοια επιλογη?

:blink: στα 8.0 ήταν στις θυμίσεις του wifi , τώρα στα 8.1 που κοίταξα για πρώτη φορά δεν το βρίσκω εκεί :blink:

πάντως στο 925 μου είναι ανοικτό και με κλειστή οθόνη

Ναι το βρηκα, αν και παντα ξεκλικαρισμενο το ειχα και παρ' όλα αυτα το wifi στη περιπτωση που κατεβαζε κατι η συσκευη δεν εκλεινε και με σβηστη οθονη μεχρι να το κατεβασει και αυτο ειναι και θετικο θα ελεγα, στα 8.1 εισαι σιγουρος πως δεν υπαρχει επιλογη?

Αν εχεις τη preview λογικο αλλα στην επισημη δε νομιζω να μην υπαρχει.

Edited by giorgosmc