navi55 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καθαρά θέμα της google είναι. Άλλα δύο άτομα μου ανέφεραν το πρόβλημα, ένας με wp και ένας με android. Οπότε δεν έχει να κάνει με την microsoft. Πάντως είναι εκνευριστικό! Να θες να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο και να μην υπάρχει καμία επαφή. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POLIZOS Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δημιούργησα καινούργιο outlook με εξαγωγή των επαφών google γιατί δεν μου δούλευε ούτε με το κυρίως outlook που είναι συνδεδεμένο με τον google. Οπώτε έχω google ημερολόγιο, email, outlook συνδεδεμένο προφίλ onedrive,microsoft,skype και καινούργιο outllok επαφές:lol::lol::lol:. Πρόβλημα λύθηκε με αυτόν τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς να μου πει, εάν μπορώ να κάνω αποσύνδεση απ' το facebook messenger; Δεν το βρίσκω πουθενά, κι ούτε σε κάποιο θέμα βρήκα απάντηση. :( Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς να μου πει, εάν μπορώ να κάνω αποσύνδεση απ' το facebook messenger; Δεν το βρίσκω πουθενά, κι ούτε σε κάποιο θέμα βρήκα απάντηση. :( Ευχαριστώ εκ των προτέρων. στην οθόνη που έχει τους ενεργους χρήστες κάτω έχει μια επιλογή "συνομιλία " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Δεν γίνεται αν αποσυνδεθώ τελείως έτσι ώστε να μην έχεις κανείς πρόσβαση στα μηνύματα μου; :innocent::innocent::innocent: Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπέρα κι από μένα, θέλω να ρωτήσω: έχω φτιάξει ένα λογαρισμό gmail από το τηλ. Όταν πάω να τσεκάρω τους φακέλους του imap κάθε φορά μου ζητάει κωδικό και στη συνέχεια χαλάει η ρύθμιση του gmail και κάθε φορά που τσεκάρω τα εισερχόμενα πάλι ζητάει κωδικό. Και κάτι τελευταίο υποτίθεται ότι το gmail είναι με ρυθμίσεις imap, γιατί όταν μεταφέρω μυνήματα σε φακέλους στο τηλ, όταν μπαίνω στο λογαρισμό μου από τον Η/Υ τα βλέπω πάλι στα εισερχόμενα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή για HTC 8X, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να μπλοκάρουμε κλήσεις από συγκεκριμένα νούμερα; Ευχαριστώ. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή για HTC 8X, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να μπλοκάρουμε κλήσεις από συγκεκριμένα νούμερα; Ευχαριστώ. ρυθμισεις-φίλτρο κλήσεων και sms Δεν νομίζω πως είναι μόνο για τα Lumia αυτο... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Χμ... Έστειλα μήνυμα στο fb μέσω του ενσωματωμένου chat και από εκείνο το μήνυμα και σε όλη τη συζήτηση δε χτυπάει ειδοποίηση από το fb messenger, ενώ το αντίθετο, απ' όσο θυμάμαι, γίνεται... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 ρυθμισεις-φίλτρο κλήσεων και sms Δεν νομίζω πως είναι μόνο για τα Lumia αυτο... Moνο στα Lumia ειναι :) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Moνο στα Lumia ειναι :) Παω ρυθμισεις αλλα ουτε στο συστημα το βρισκω ουτε στις εφαρμογες.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 παίδες συγγνώμη προκαταβολικά αλλά έχασα τον μπούσουλα μέσα στα νήματα και τώρα δεν μπορώ να βρω τις οδηγίες που ψάχνω. διάβασα σε κάποιο από τα νήματα για εύκολο τρόπο δημιουργίας playlist για το τηλέφωνο αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το βρω τώρα που το θέλω.... αν κάποιος θυμάται που είναι (και το είχε πει κάποιος να γίνει pin στην αρχή του νήματος....) να μου στείλει το λίνκ είτε μέσω πμ είτε εδώ δημόσια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Χμ... Έστειλα μήνυμα στο fb μέσω του ενσωματωμένου chat και από εκείνο το μήνυμα και σε όλη τη συζήτηση δε χτυπάει ειδοποίηση από το fb messenger, ενώ το αντίθετο, απ' όσο θυμάμαι, γίνεται... Ναι. Επίσης υπάρχει ρύθμιση να μην έρχονται ειδοποιήσεις μέχρι κάποια συγκεκριμένη ώρα. Εγώ όμως θα ήθελα να αποσυνδεθώ τελείως - να κάνω έξοδο, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα μπω να μου ζητάει κωδικό. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παω ρυθμισεις αλλα ουτε στο συστημα το βρισκω ουτε στις εφαρμογες.... Καλησπέρα, όντως τελικά είναι μόνο για Lumia, γιατί έψαξα από ένα Samsung Ativ S του φίλου μου και δεν υπάρχει κάτι. Ούτε στο store βρίσκω κάτι παρόμοιο. :( Σίγουρα όμως κάτι θα υπάρχει, δεν μπορεί. Αν βρω κάτι κι εγώ θα σε ενημερώσω. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Καλησπέρα, όντως τελικά είναι μόνο για Lumia, γιατί έψαξα από ένα Samsung Ativ S του φίλου μου και δεν υπάρχει κάτι. Ούτε στο store βρίσκω κάτι παρόμοιο. :( Σίγουρα όμως κάτι θα υπάρχει, δεν μπορεί. Αν βρω κάτι κι εγώ θα σε ενημερώσω. Lumia 620 εχω αλλα και παλι δεν το βρισκω.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Lumia 620 εχω αλλα και παλι δεν το βρισκω.... Συγγνώμη μπερδεύτηκα με το άλλο μέλος που έχει htc. Λοιπόν κάτι βρήκα στο ativ, δες το ίσως να υπάρχει έτσι κι εσένα. Ρυθμίσεις > φραγή κλήσεων κι έπειτα επιλέγεις εσύ τον αριθμό, ή κάποιον υπάρχον από τις επαφές. Μπορείς να βλέπεις και το ιστορικό, πότε σε κάλεσαν κλπ. Σ' εμένα που έχω Lumia 820, είναι Ρυθμίσεις> φίλτρο κλήσεων + sms. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Lumia 620 εχω αλλα και παλι δεν το βρισκω.... Η εφαρμογη ειναι αυτη: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/call-sms-filter/c459945b-d93f-4aae-9207-c6ab1d971357 Αν εχεις Lumia και δεν την εχεις ή δεν κατεβαινει τοτε πιθανον να σου λειπει καποιο upgrade. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Η εφαρμογη ειναι αυτη: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/call-sms-filter/c459945b-d93f-4aae-9207-c6ab1d971357 Αν εχεις Lumia και δεν την εχεις ή δεν κατεβαινει τοτε πιθανον να σου λειπει καποιο upgrade. ενταξει.εψαχνα στις ρυθμισεις του κινητου....δεν ηξερα οτι ειναι ξεχωριστη εφαρμογη!!! Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 παίδες συγγνώμη προκαταβολικά αλλά έχασα τον μπούσουλα μέσα στα νήματα και τώρα δεν μπορώ να βρω τις οδηγίες που ψάχνω. διάβασα σε κάποιο από τα νήματα για εύκολο τρόπο δημιουργίας playlist για το τηλέφωνο αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το βρω τώρα που το θέλω.... αν κάποιος θυμάται που είναι (και το είχε πει κάποιος να γίνει pin στην αρχή του νήματος....) να μου στείλει το λίνκ είτε μέσω πμ είτε εδώ δημόσια.... Υπαρχουν εδώ συγκεντρωμένα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=352004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Δυστυχώς το HTC 8X δεν έχει αυτή την επιλογή. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 To call block μου βγαζει αυτο σαν μηνυμα.και εκανα restart αλλα δεν.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 To call block μου βγαζει αυτο σαν μηνυμα.και εκανα restart αλλα δεν.... Τελικά για HTC 8X τιπτ; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/moliplayer-pro/19ea6d3e-e3d9-401d-b30a-f6471811fe08 Εχει δοκιμαση κανεις τον moliplayer pro? Λεει οτι υποστηριζει κανονικα υποτιτλους .srt αλλα στην δοκιμαστικη εκδωση δεν γινεται το εχεις αγορασει κανεις να μας πει εαν γινετε γιατι σκεφτομαι να την αγορασω ειναι απο τις λιγες εφαρμογες που υποστιριζουν τοσους πολους τυπους αρχειων και υποστηριζει και εξωτερικους υποτιτλους (τουλαχιστον ετσι αναφερει ο εκδοτης). Υ.Γ Δεν ξερω αν εχεις ξανα ρωτήσει καποιος αλλα ειναι μεγαλο το νήμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/moliplayer-pro/19ea6d3e-e3d9-401d-b30a-f6471811fe08 Εχει δοκιμαση κανεις τον moliplayer pro? Λεει οτι υποστηριζει κανονικα υποτιτλους .srt αλλα στην δοκιμαστικη εκδωση δεν γινεται το εχεις αγορασει κανεις να μας πει εαν γινετε γιατι σκεφτομαι να την αγορασω ειναι απο τις λιγες εφαρμογες που υποστιριζουν τοσους πολους τυπους αρχειων και υποστηριζει και εξωτερικους υποτιτλους (τουλαχιστον ετσι αναφερει ο εκδοτης). Υ.Γ Δεν ξερω αν εχεις ξανα ρωτήσει καποιος αλλα ειναι μεγαλο το νήμα! Ο συγκεκριμένος θεωρείτε ο καλύτερος player του λειτουργικού. Αγορασετον άφοβα. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Ο συγκεκριμένος θεωρείτε ο καλύτερος player του λειτουργικού. Αγορασετον άφοβα. Εαν τον αγορασω φανταζομαι θα παιζει κανονικα του υποτιτλους, και απλα θα χρειαζεται να του πεταω στον ιδιο φακελο με την ταινια σωστα? Θελω να πω στην δοκιμαστικη εκδοση δεν παιζει τους υποτιλτους αν την αγορασω θα τους παιζει κανονικα η θα τσαμπα ο κοπος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εαν τον αγορασω φανταζομαι θα παιζει κανονικα του υποτιτλους, και απλα θα χρειαζεται να του πεταω στον ιδιο φακελο με την ταινια σωστα? Θελω να πω στην δοκιμαστικη εκδοση δεν παιζει τους υποτιλτους αν την αγορασω θα τους παιζει κανονικα η θα τσαμπα ο κοπος?? Ναι τους παίζει αυτόματα με το που ανοίξεις το βίντεο (φυσικά πρέπει να έχουν ίδιο όνομα), επίσης θα πας στα settings και στο subtitles text encoding θα επιλέξεις Ελληνικά (Ελλάδας) και όχι το σκέτο Ελληνικά.για τσέκαρε μήπως γίνεται και στην δοκιμαστική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts