zakailiou Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πέρα από το πρόγραμμα του τηλεφώνου κατέβασα και το xvideo player αλλά υπότιτλους στα ελληνικά δεν είδα... Πιο δωρεάν πρόγραμμα κάνει. Τα ίδια με τον mxplayer των android ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πέρα από το πρόγραμμα του τηλεφώνου κατέβασα και το xvideo player αλλά υπότιτλους στα ελληνικά δεν είδα... Πιο δωρεάν πρόγραμμα κάνει. Τα ίδια με τον mxplayer των android ; Υπότιτλους δείχνει και το στοκ πρόγραμμα. Αλλά αν θέλεις κάτι παραπάνω βάλε τον ccplayer http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/ccplayer/877817e5-2496-4e1f-a2f8-8f92ef829a83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλή χρονιά παιδιά!!Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια... Έχω μια American express και θέλω να την βάλω για αγορές στο store!!Μπήκα στο πορτοφόλι αλλά μπερδεύτηκα λίγο.. Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες ποιο συγκεκριμένες οδηγίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 γνωρριζει κανεις υπαρχει εφαρμογή που να μπορεις να αποθηκευεις της ρυθμισεις της καμερας σε προφιλ εννοω να μπορω να αποθηκευσω πχ wb ταδε iso 200 κλειστρο 1/4 και να μου τα κραταει με ενεα προεπιλεγμενο ονομα παντως θα ηταν παρα πολύ καλη προσθηκη σε μελλοντικη αναβαθμιση της καμερας Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλή χρονιά παιδιά!!Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια... Έχω μια American express και θέλω να την βάλω για αγορές στο store!!Μπήκα στο πορτοφόλι αλλά μπερδεύτηκα λίγο.. Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες ποιο συγκεκριμένες οδηγίες; Πήγαινε και κάνε προσθήκη πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, δώσε όλα τα στοιχεία που θα σου ζητήσει (πιθανόν να σου βγάλει ένα μην λάθους) όταν θα κάνεις την τελική αποδοχή, μην δώσεις σημασία (έχει γίνει) περίμενε λίγες ώρες και προσπάθησε να κάνεις ξανά μια αγορά, θα δεις ότι η κάρτα σου είναι περασμένη πλέον. Το έκανα κι εγώ χθες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, και από χθες έχω κάνει ένα σωρό αγορές...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Πήγαινε και κάνε προσθήκη πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, δώσε όλα τα στοιχεία που θα σου ζητήσει (πιθανόν να σου βγάλει ένα μην λάθους) όταν θα κάνεις την τελική αποδοχή, μην δώσεις σημασία (έχει γίνει) περίμενε λίγες ώρες και προσπάθησε να κάνεις ξανά μια αγορά, θα δεις ότι η κάρτα σου είναι περασμένη πλέον. Το έκανα κι εγώ χθες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, και από χθες έχω κάνει ένα σωρό αγορές...... Το θέμα είναι ότι δεν μου δίνει τέτοια επιλογή απλά με πετάει σε κάποιες εφαρμογές όταν πατάω προσθήκη Το έκανα μέσω υπολογιστή τελικά και όλα οκ!!!Αλλά μου μαλλλον μου κράτησε και ένα ευρώ Edited January 3, 2015 by hatzisnik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 γνωρριζει κανεις υπαρχει εφαρμογή που να μπορεις να αποθηκευεις της ρυθμισεις της καμερας σε προφιλ εννοω να μπορω να αποθηκευσω πχ wb ταδε iso 200 κλειστρο 1/4 και να μου τα κραταει με ενεα προεπιλεγμενο ονομα παντως θα ηταν παρα πολύ καλη προσθηκη σε μελλοντικη αναβαθμιση της καμερας Η εφαρμογή ProShot σου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις 2 προφίλ με ρυθμίσεις της κάμερας ώστε να είναι γρήγορα προσβάσιμα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Υπότιτλους δείχνει και το στοκ πρόγραμμα. Αλλά αν θέλεις κάτι παραπάνω βάλε τον ccplayer http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/ccplayer/877817e5-2496-4e1f-a2f8-8f92ef829a83 Έχω βάλει 2-3 βίντεο από σειρά που βλέπω αλλά τους υπότιτλους δεν τους διαβάζει . Ο ένας από τους 3 player βγάζει κάτι ρόμβους ,,, οι άλλοι 2 τίποτα ... ( σημ> οι υπότιτλοι είναι SRT ) λέτε να φταίει αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Έχω βάλει 2-3 βίντεο από σειρά που βλέπω αλλά τους υπότιτλους δεν τους διαβάζει . Ο ένας από τους 3 player βγάζει κάτι ρόμβους ,,, οι άλλοι 2 τίποτα ... ( σημ> οι υπότιτλοι είναι SRT ) λέτε να φταίει αυτό ? Κάνε κωδικοποίηση σε ελληνικά (Windows) για να διαβάζει σωστά τους υπότιτλους, την ώρα που βλέπεις την ταινία πήγαινε και πάτησε το τετράγωνο κάτω αριστερά, έχει ένα μενού που λέει subtitles εκεί θα βρεις τα ελληνικά (Windows). Για τον CCPlayer μιλάω..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τι πρεπει να κανω για να ανανεωθουν οι φωτογραφιες των ατομων που βλεπω στο messenger; Απο οτι καταλαβα η εφαρμογη απο μονη της δεν κανει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ξέρει κάποιος πως αλλάζει η φωτογραφία του εξωφύλλου στο facebook, μέσα από την εφαρμογή του τηλεφώνου; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ξέρει κάποιος πως αλλάζει η φωτογραφία του εξωφύλλου στο facebook, μέσα από την εφαρμογή του τηλεφώνου; Δεν γίνεται. Πήγαινε στον ie Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Στην εφαρμογή PhotoShop express ενώ επιλέγω στα settings να μην στέλνει feedback, επιμένει να γυρίζει σε ON με το που βγαίνω από τα settings. Μπορεί κάποιος να μου πει αν του το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν το trackID της Sony ή το soundhound, που να μπορούμε να βρούμε την ταυτότητα του τραγουδιού που ακούμε; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Νομιζω πως υπαρχει το soundhound ηδη στο wp store, οπως και το shazam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν το trackID της Sony ή το soundhound, που να μπορούμε να βρούμε την ταυτότητα του τραγουδιού που ακούμε; Όπως σου είπε και ο Στέφανος, υπάρχουν ήδη http://www.windowsphone.com/s?appid=6bae10bf-e831-49b7-a51f-cee8e91c7b1d Και http://www.windowsphone.com/s?appid=2f8d5271-2b81-e011-986b-78e7d1fa76f8 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν το trackID της Sony ή το soundhound, που να μπορούμε να βρούμε την ταυτότητα του τραγουδιού που ακούμε; https://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/cortana/find-music-with-cortana http://assets.windowsphone.com/7306de1c-032c-4b45-b7e2-578c1a485140/cortana-music-search-listening-screen_el-GR_Default.png Εύρεση μουσικής με την Cortana Η Cortana μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποιο τραγούδι ακούτε, π.χ. στο αυτοκίνητο ή σε κάποιο μπαρ, και να το βρείτε στο Xbox Music. Επίσης παρακολουθεί ποια τραγούδια έχετε ζητήσει να σας βρει, ώστε να ανατρέξετε στη λίστα αργότερα και να αποφασίσετε αν όντως θέλετε να προσθέσετε π.χ. λίγο Vivaldi ή Herman's Hermits στη συλλογή σας. Οθόνη ακρόασης της Cortana Για να ανακαλύψετε ποιο τραγούδι ακούτε με την Cortana Πατήστε το κουμπί Αναζήτηση Κουμπί "Αναζήτηση" για να μεταβείτε στην Cortana, έπειτα πατήστε το εικονίδιο Music search (Αναζήτηση μουσικής) Εικονίδιο "Αναζήτηση μουσικής" στην Cortana. Η Cortana θα αρχίσει να ακούει. Εάν μπορέσει να αναγνωρίσει το τραγούδι, θα εμφανιστεί στην οθόνη με το εξώφυλλο του άλμπουμ, τον τίτλο του τραγουδιού, το άλμπουμ και τον καλλιτέχνη. Μπορείτε να το πατήσετε για να το δείτε στο Xbox Music. Η Cortana επίσης αποθηκεύει την αναζήτηση για λογαριασμό σας σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε αργότερα. Μπορείτε να δείτε τα τραγούδια στο Σημειωματάριο της CortanaΣημειωματάριο της Cortana > Music searches (Αναζητήσεις μουσικής). Πατήστε κάποιο τραγούδι για να μεταβείτε στη σελίδα του, στο Xbox Music. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 https://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/cortana/find-music-with-cortana http://assets.windowsphone.com/7306de1c-032c-4b45-b7e2-578c1a485140/cortana-music-search-listening-screen_el-GR_Default.png Αυτό με την Cortana το έχεις δοκιμάσει? Από το shazam δεν ειμαι ευχαριστημένος και ψάχνω για άλλο αλλά δεν έχω βρει καλύτερο.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Αυτό με την Cortana το έχεις δοκιμάσει? Από το shazam δεν ειμαι ευχαριστημένος και ψάχνω για άλλο αλλά δεν έχω βρει καλύτερο.. Εγώ ψάχνω να βρω που είναι κρυμμένη αυτή η Cortana στο τηλέφωνο μου..... Που είναι ρε παιδιά; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Αυτό με την Cortana το έχεις δοκιμάσει? Από το shazam δεν ειμαι ευχαριστημένος και ψάχνω για άλλο αλλά δεν έχω βρει καλύτερο.. Αυτό με την Cortana ναι το έχω δοκιμάσει και είχα πάθει την πλάκα μου όταν προκαλώντας τελείως την τύχη μου έβαλα την Cortana να αναγνωρίσει τραγούδια από κάτι παρακμιακά λαϊκοτελειωμένα ελληνάδικα ραδιόφωνα στο τέρμα της ραδιοφωνικής μπάντας της Αθήνας και μου έβγαλε σωστά αποτελέσματα! Από τα Shazam που το είχα δοκιμάσει πριν την τελευταία αναβάθμιση, δεν είχα μείνει καθόλου ικανοποιημένος (για να καταλάβεις το μέτρο σύγκρισης). Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εγώ ψάχνω να βρω που είναι κρυμμένη αυτή η Cortana στο τηλέφωνο μου..... Που είναι ρε παιδιά; Προκειμένου να την αποκτήσω έκανα hard reset και τα άλλαξα όλα στα αγγλικά (US). Πλέον με την denim νομίζω αρκεί να τα βάλεις και UK. Αυτό με την Cortana ναι το έχω δοκιμάσει και είχα πάθει την πλάκα μου όταν προκαλώντας τελείως την τύχη μου έβαλα την Cortana να αναγνωρίσει τραγούδια από κάτι παρακμιακά λαϊκοτελειωμένα ελληνάδικα ραδιόφωνα στο τέρμα της ραδιοφωνικής μπάντας της Αθήνας και μου έβγαλε σωστά αποτελέσματα! Από τα Shazam που το είχα δοκιμάσει πριν την τελευταία αναβάθμιση, δεν είχα μείνει καθόλου ικανοποιημένος (για να καταλάβεις το μέτρο σύγκρισης). Προσπαθώ να το ενεργοποίησω αλλά πρέπει να αλλάξω χώρα στη microsoft και το xbox music (να βάλω US), αλλά το default είναι ελλάδα. Και είναι κλειδώμενο ώστε να μην αλλάζει. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 MusicXmatch για μένα και μάλιστα με τους στίχους του κάθε τραγουδιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με την cortna. Θα την αποκτήσουμε με κάποια αναβάθμιση; Κάτι διάβασα πιο πάνω για hard reset και αλλαγή γλώσσας. Χωρίς αυτά δηλαδή Cortana δεν; ούτε μελλοντικά; Lumia 630. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αλλαγή γλώσσας και περιοχής ναι, αλλά όχι hard reset. Νομίζω κάποια στιγμή θα έρθει υποστήριξη και για άλλες γλώσσες και περιοχές εκτός ΗΠΑ και Αγγλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με την cortna. Θα την αποκτήσουμε με κάποια αναβάθμιση; Κάτι διάβασα πιο πάνω για hard reset και αλλαγή γλώσσας. Χωρίς αυτά δηλαδή Cortana δεν; ούτε μελλοντικά; Lumia 630. Μόνο Region και γλώσσα θα αλλάξεις. Δε χρειάζεται hard reset. Προσωπικά, σε DP, με UK και English UK, έχω Cortana. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts