Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρα από το πρόγραμμα του τηλεφώνου κατέβασα και το xvideo player αλλά υπότιτλους στα ελληνικά δεν είδα... Πιο δωρεάν πρόγραμμα κάνει. Τα ίδια με τον mxplayer των android ;

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πέρα από το πρόγραμμα του τηλεφώνου κατέβασα και το xvideo player αλλά υπότιτλους στα ελληνικά δεν είδα... Πιο δωρεάν πρόγραμμα κάνει. Τα ίδια με τον mxplayer των android ;

Υπότιτλους δείχνει και το στοκ πρόγραμμα.

Αλλά αν θέλεις κάτι παραπάνω βάλε τον ccplayer

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/ccplayer/877817e5-2496-4e1f-a2f8-8f92ef829a83

Καλή χρονιά παιδιά!!Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια...

Έχω μια American express και θέλω να την βάλω για αγορές στο store!!Μπήκα στο πορτοφόλι αλλά μπερδεύτηκα λίγο..

Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες ποιο συγκεκριμένες οδηγίες;

γνωρριζει κανεις υπαρχει εφαρμογή που να μπορεις να αποθηκευεις της ρυθμισεις της καμερας σε προφιλ εννοω να μπορω να αποθηκευσω πχ wb ταδε iso 200 κλειστρο 1/4 και να μου τα κραταει με ενεα προεπιλεγμενο ονομα παντως θα ηταν παρα πολύ καλη προσθηκη σε μελλοντικη αναβαθμιση της καμερας

Καλή χρονιά παιδιά!!Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια...

Έχω μια American express και θέλω να την βάλω για αγορές στο store!!Μπήκα στο πορτοφόλι αλλά μπερδεύτηκα λίγο..

Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες ποιο συγκεκριμένες οδηγίες;

Πήγαινε και κάνε προσθήκη πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, δώσε όλα τα στοιχεία που θα σου ζητήσει (πιθανόν να σου βγάλει ένα μην λάθους) όταν θα κάνεις την τελική αποδοχή, μην δώσεις σημασία (έχει γίνει) περίμενε λίγες ώρες και προσπάθησε να κάνεις ξανά μια αγορά, θα δεις ότι η κάρτα σου είναι περασμένη πλέον. Το έκανα κι εγώ χθες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, και από χθες έχω κάνει ένα σωρό αγορές......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πήγαινε και κάνε προσθήκη πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, δώσε όλα τα στοιχεία που θα σου ζητήσει (πιθανόν να σου βγάλει ένα μην λάθους) όταν θα κάνεις την τελική αποδοχή, μην δώσεις σημασία (έχει γίνει) περίμενε λίγες ώρες και προσπάθησε να κάνεις ξανά μια αγορά, θα δεις ότι η κάρτα σου είναι περασμένη πλέον. Το έκανα κι εγώ χθες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, και από χθες έχω κάνει ένα σωρό αγορές......

Το θέμα είναι ότι δεν μου δίνει τέτοια επιλογή απλά με πετάει σε κάποιες εφαρμογές όταν πατάω προσθήκη

Το έκανα μέσω υπολογιστή τελικά και όλα οκ!!!Αλλά μου μαλλλον μου κράτησε και ένα ευρώ

Edited by hatzisnik

γνωρριζει κανεις υπαρχει εφαρμογή που να μπορεις να αποθηκευεις της ρυθμισεις της καμερας σε προφιλ εννοω να μπορω να αποθηκευσω πχ wb ταδε iso 200 κλειστρο 1/4 και να μου τα κραταει με ενεα προεπιλεγμενο ονομα παντως θα ηταν παρα πολύ καλη προσθηκη σε μελλοντικη αναβαθμιση της καμερας

Η εφαρμογή ProShot σου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις 2 προφίλ με ρυθμίσεις της κάμερας ώστε να είναι γρήγορα προσβάσιμα.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Υπότιτλους δείχνει και το στοκ πρόγραμμα.

Αλλά αν θέλεις κάτι παραπάνω βάλε τον ccplayer

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/ccplayer/877817e5-2496-4e1f-a2f8-8f92ef829a83

Έχω βάλει 2-3 βίντεο από σειρά που βλέπω αλλά τους υπότιτλους δεν τους διαβάζει .

Ο ένας από τους 3 player βγάζει κάτι ρόμβους ,,, οι άλλοι 2 τίποτα ... ( σημ> οι υπότιτλοι είναι SRT ) λέτε να φταίει αυτό ?

Έχω βάλει 2-3 βίντεο από σειρά που βλέπω αλλά τους υπότιτλους δεν τους διαβάζει .

Ο ένας από τους 3 player βγάζει κάτι ρόμβους ,,, οι άλλοι 2 τίποτα ... ( σημ> οι υπότιτλοι είναι SRT ) λέτε να φταίει αυτό ?

Κάνε κωδικοποίηση σε ελληνικά (Windows) για να διαβάζει σωστά τους υπότιτλους, την ώρα που βλέπεις την ταινία πήγαινε και πάτησε το τετράγωνο κάτω αριστερά, έχει ένα μενού που λέει subtitles εκεί θα βρεις τα ελληνικά (Windows).

Για τον CCPlayer μιλάω.....

Τι πρεπει να κανω για να ανανεωθουν οι φωτογραφιες των ατομων που βλεπω στο messenger; Απο οτι καταλαβα η εφαρμογη απο μονη της δεν κανει τιποτα.

Ξέρει κάποιος πως αλλάζει η φωτογραφία του εξωφύλλου στο facebook, μέσα από την εφαρμογή του τηλεφώνου;

Ξέρει κάποιος πως αλλάζει η φωτογραφία του εξωφύλλου στο facebook, μέσα από την εφαρμογή του τηλεφώνου;

Δεν γίνεται. Πήγαινε στον ie

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Στην εφαρμογή PhotoShop express ενώ επιλέγω στα settings να μην στέλνει feedback, επιμένει να γυρίζει σε ON με το που βγαίνω από τα settings.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν του το κάνει;

Ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν το trackID της Sony ή το soundhound, που να μπορούμε να βρούμε την ταυτότητα του τραγουδιού που ακούμε;

Ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν το trackID της Sony ή το soundhound, που να μπορούμε να βρούμε την ταυτότητα του τραγουδιού που ακούμε;

Όπως σου είπε και ο Στέφανος, υπάρχουν ήδη

http://www.windowsphone.com/s?appid=6bae10bf-e831-49b7-a51f-cee8e91c7b1d

Και

http://www.windowsphone.com/s?appid=2f8d5271-2b81-e011-986b-78e7d1fa76f8

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

https://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/cortana/find-music-with-cortana

http://assets.windowsphone.com/7306de1c-032c-4b45-b7e2-578c1a485140/cortana-music-search-listening-screen_el-GR_Default.png

Εύρεση μουσικής με την Cortana

Η Cortana μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποιο τραγούδι ακούτε, π.χ. στο αυτοκίνητο ή σε κάποιο μπαρ, και να το βρείτε στο Xbox Music. Επίσης παρακολουθεί ποια τραγούδια έχετε ζητήσει να σας βρει, ώστε να ανατρέξετε στη λίστα αργότερα και να αποφασίσετε αν όντως θέλετε να προσθέσετε π.χ. λίγο Vivaldi ή Herman's Hermits στη συλλογή σας.

Οθόνη ακρόασης της Cortana

Για να ανακαλύψετε ποιο τραγούδι ακούτε με την Cortana

Πατήστε το κουμπί Αναζήτηση Κουμπί "Αναζήτηση" για να μεταβείτε στην Cortana, έπειτα πατήστε το εικονίδιο Music search (Αναζήτηση μουσικής) Εικονίδιο "Αναζήτηση μουσικής" στην Cortana.

Η Cortana θα αρχίσει να ακούει. Εάν μπορέσει να αναγνωρίσει το τραγούδι, θα εμφανιστεί στην οθόνη με το εξώφυλλο του άλμπουμ, τον τίτλο του τραγουδιού, το άλμπουμ και τον καλλιτέχνη. Μπορείτε να το πατήσετε για να το δείτε στο Xbox Music.

Η Cortana επίσης αποθηκεύει την αναζήτηση για λογαριασμό σας σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε αργότερα. Μπορείτε να δείτε τα τραγούδια στο Σημειωματάριο της CortanaΣημειωματάριο της Cortana > Music searches (Αναζητήσεις μουσικής). Πατήστε κάποιο τραγούδι για να μεταβείτε στη σελίδα του, στο Xbox Music.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

https://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/cortana/find-music-with-cortana

http://assets.windowsphone.com/7306de1c-032c-4b45-b7e2-578c1a485140/cortana-music-search-listening-screen_el-GR_Default.png

Αυτό με την Cortana το έχεις δοκιμάσει? Από το shazam δεν ειμαι ευχαριστημένος και ψάχνω για άλλο αλλά δεν έχω βρει καλύτερο..

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Αυτό με την Cortana το έχεις δοκιμάσει? Από το shazam δεν ειμαι ευχαριστημένος και ψάχνω για άλλο αλλά δεν έχω βρει καλύτερο..

Εγώ ψάχνω να βρω που είναι κρυμμένη αυτή η Cortana στο τηλέφωνο μου..... Που είναι ρε παιδιά;

Αυτό με την Cortana ναι το έχω δοκιμάσει και είχα πάθει την πλάκα μου

όταν προκαλώντας τελείως την τύχη μου έβαλα την Cortana να αναγνωρίσει τραγούδια

από κάτι παρακμιακά λαϊκοτελειωμένα ελληνάδικα ραδιόφωνα στο τέρμα της ραδιοφωνικής μπάντας της Αθήνας

και μου έβγαλε σωστά αποτελέσματα!

Από τα Shazam που το είχα δοκιμάσει πριν την τελευταία αναβάθμιση, δεν είχα μείνει καθόλου ικανοποιημένος

(για να καταλάβεις το μέτρο σύγκρισης).

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Εγώ ψάχνω να βρω που είναι κρυμμένη αυτή η Cortana στο τηλέφωνο μου..... Που είναι ρε παιδιά;

Προκειμένου να την αποκτήσω έκανα hard reset και τα άλλαξα όλα στα αγγλικά (US). Πλέον με την denim νομίζω αρκεί να τα βάλεις και UK.

Αυτό με την Cortana ναι το έχω δοκιμάσει και είχα πάθει την πλάκα μου

όταν προκαλώντας τελείως την τύχη μου έβαλα την Cortana να αναγνωρίσει τραγούδια

από κάτι παρακμιακά λαϊκοτελειωμένα ελληνάδικα ραδιόφωνα στο τέρμα της ραδιοφωνικής μπάντας της Αθήνας

και μου έβγαλε σωστά αποτελέσματα!

Από τα Shazam που το είχα δοκιμάσει πριν την τελευταία αναβάθμιση, δεν είχα μείνει καθόλου ικανοποιημένος

(για να καταλάβεις το μέτρο σύγκρισης).

Προσπαθώ να το ενεργοποίησω αλλά πρέπει να αλλάξω χώρα στη microsoft και το xbox music (να βάλω US), αλλά το default είναι ελλάδα. Και είναι κλειδώμενο ώστε να μην αλλάζει.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με την cortna. Θα την αποκτήσουμε με κάποια αναβάθμιση; Κάτι διάβασα πιο πάνω για hard reset και αλλαγή γλώσσας. Χωρίς αυτά δηλαδή Cortana δεν; ούτε μελλοντικά; Lumia 630.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αλλαγή γλώσσας και περιοχής ναι, αλλά όχι hard reset.

Νομίζω κάποια στιγμή θα έρθει υποστήριξη και για άλλες γλώσσες και περιοχές εκτός ΗΠΑ και Αγγλίας.

Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με την cortna. Θα την αποκτήσουμε με κάποια αναβάθμιση; Κάτι διάβασα πιο πάνω για hard reset και αλλαγή γλώσσας. Χωρίς αυτά δηλαδή Cortana δεν; ούτε μελλοντικά; Lumia 630.

Μόνο Region και γλώσσα θα αλλάξεις. Δε χρειάζεται hard reset. Προσωπικά, σε DP, με UK και English UK, έχω Cortana.

Huawei Nova 5T