harris67 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 καλημερα, γνωριζει κανεις κατι για το παρακατω ? αρκτα συχνα οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη lumia creative studio το τηλ κολλαει στη φορτωση και δεν ανταποκρινεται σε τιποτα παρα μονο στην αφαιρεση μπαταριας. στουςδυο μηνες που το χρησιμοποιω μου εχει συμβει πανω απο πεντε φορες . εχω το lumia 640 xl και προσθεσα οπως διαβασα απο το forum εδω μια καρτα 16 gb , η εφαρμογη τρεχει απο την καρτα και ειναι επωνυμη και class 10. εεχετε αντιμε τωπισει κατι αναλογο ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Είναι με το API των windows 10. Δεν τρέχει σε 8. Τσέκαρε μήπως έχει άλλη έκδοση για 8. Μα και το 925 τα 8.1 είχε! Εμένα είχε το update 2 απο το οποίο λείπει στο 925! Παίζει κι αυτό ρόλο μήπως; Εμένα μένει "σε εκκρεμότητα" μου δείχνει πάντα!!!! :( Edit: Τελικά κατέβηκε σήμερα πριν λιγο! :) Edited March 7, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 καλημερα, γνωριζει κανεις κατι για το παρακατω ? αρκτα συχνα οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη lumia creative studio το τηλ κολλαει στη φορτωση και δεν ανταποκρινεται σε τιποτα παρα μονο στην αφαιρεση μπαταριας. στουςδυο μηνες που το χρησιμοποιω μου εχει συμβει πανω απο πεντε φορες . εχω το lumia 640 xl και προσθεσα οπως διαβασα απο το forum εδω μια καρτα 16 gb , η εφαρμογη τρεχει απο την καρτα και ειναι επωνυμη και class 10. εεχετε αντιμε τωπισει κατι αναλογο ? ευχαριστω Δοκίμασες να την απεγκαταστήσεις και να την εγκαταστήσεις ξανά; Αν την έχεις εγκατεστημένη στη συσκευή και όχι στην κάρτα μνήμης κάνει το ίδιο; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris67 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 προς niotheros δυστυχως ετρεχε απο sd αν και δεν εκανα καπιοα ιδιαιετερη χρηση 2,5 gb απο 32 εφαρμογες φωτο βιντεο ετρωγε κολληματα οταν ανοιγα τις φωτο . αυτο σημερα ειναι παρελθον γιατι η sd δεν σαρωνετε ουτε φορμαρετε . επιχειρησα και στο pc windows 7 κλασσικο format κατεβασα sd administraton μπηκα με cmd----> clean ---> create partition δυστυχως τα επαιξε. την ξαναβαλα στο lumia και γραφει οτι την σαρωνει . αυριο θα παω στο γνωστο μαγαζι με την ¨επωνυμη¨ μνημη αι θα δω τι θα απαντησουν. το βασικο μου προβλημα ειναι οτι δεν εχω εμπιστοσυνη πλεον στο αν μπορω να κανω χρηση sd . αν ειναι και επιτρεπουν οι διαχειριστες θα ηθελα να μαθω ποιες μνημες εχετε χρησιμοποιησει χωρις προβλημα με το lumia 640 xl . ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 προς niotheros δυστυχως ετρεχε απο sd αν και δεν εκανα καπιοα ιδιαιετερη χρηση 2,5 gb απο 32 εφαρμογες φωτο βιντεο ετρωγε κολληματα οταν ανοιγα τις φωτο . αυτο σημερα ειναι παρελθον γιατι η sd δεν σαρωνετε ουτε φορμαρετε . επιχειρησα και στο pc windows 7 κλασσικο format κατεβασα sd administraton μπηκα με cmd----> clean ---> create partition δυστυχως τα επαιξε. την ξαναβαλα στο lumia και γραφει οτι την σαρωνει . αυριο θα παω στο γνωστο μαγαζι με την ¨επωνυμη¨ μνημη αι θα δω τι θα απαντησουν. το βασικο μου προβλημα ειναι οτι δεν εχω εμπιστοσυνη πλεον στο αν μπορω να κανω χρηση sd . αν ειναι και επιτρεπουν οι διαχειριστες θα ηθελα να μαθω ποιες μνημες εχετε χρησιμοποιησει χωρις προβλημα με το lumia 640 xl . ευχαριστω Αν και έχω το απλό 640, έχω μια Kingston 32gb, class 10, hc. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Παιδια εχω το 6tag στο κινητο (8,1windows)εδω και καιρο αλλα σημερα που μπηκα δεν εκανε scrollπρος τα κατω..εκλεισα και ξανανοιξα το τηλ αλλα τιποτα..καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καλημέρα Δοκίμασε την απεγκατάσταση της εφαρμογής και εγκατασταση ξανά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Το εκανα αυτο που μου ειπες φιλε και παλι τιποτα η αρχικη του ειναι freeze.η αναζητηση και το προφιλ λειτουγουν κανονικα αλλα η αρχικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μήπως δεν έχεις καλό σήμα λαό και προσπαθεί να ανανεώσει την αρχική...? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 ειχα φουλ σημα..δια μαγειασ εφτιαξε:eek:δεν ξερω τι μπορει να εφταιξε αλλα εφτιαξε ευχαριστω για την βοηθεια σου:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 ειχα φουλ σημα..δια μαγειασ εφτιαξε:eek:δεν ξερω τι μπορει να εφταιξε αλλα εφτιαξε ευχαριστω για την βοηθεια σου:):) Κοίταξε στις ρυθμίσεις, επιλογή για να κάνεις εκκαθάριση της cache της εφαρμογής. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Καλησπερα σε όλους.Θέλω τα φώτα σας και τις συμβουλές σας σε κάτι το οποίο δεν έχω άποψη καθότι δεν εχω εμπειρια στα WP8.1 Εχω ένα 640,τις τελευταιες εβδομαδες ειχε αρχισει να εμνφανιζεται θεμα με τις εφαρμογες που δεν ανανώνονταν στο Store,αλλα οπως φαινεται το θέμα ήταν λιγο πιο σύνθετο. Καθως ειχε σχέση και ο αποθηκευτικος χώρος σε συσκευη,και κάρτα μνήμης. Οσον αφορα τις εφαρμογες,μου ειχε προταθει απο αλλο ποστ να μεταφέρω τις εφαρμογες στην καρτα ωστε να ελευθερωθει χωρος στο τηλέφωνο.Αυτο το προσπάθησα,αλλα, σε καποιες εφαρμογες η διαδικασια ψοφησε και το αποτελεσμα ηταν και οι εφαρμογες δεν περασαν,και σαν να χαθηκαν,αλλα υπήρχαν στο τηλέφωνο, και δεν ηταν προσβασιμες,ουτε εμφανιζονταν στον Ελεγχο αποθήκευσης.Επιπλεον,ο χωρος στο τηλεφωνο και στην κάρτα παρέμενε σχεδον ο ιδιος με ελαχιστρες διακυμανσεις.Σε κανα δυο επηχειρησα και το αντιστροφο,με τα ιδια αποτελεσματα.Τέλος αναγκάστικα να τις ξηλώσω εντελώς.Ο αποθηκευτικος χώρος ομως λιγο μεγάλωσε.Τέλος οταν προσπάθησα να ξαναβάλω μερικές,αυτες δεν μπήκαν κάν απλά έμειναν κολλημένες στο queue και δεν εγκαταστάθηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ.Αυτη την στιγμη έχω ξηλώσει το 95% των εφαρμογων,και εχω αφήσει ένα 5% απο εφαρμογες που φοβάμαι μην χάσω δεδομένα. ή την εφαρμογή όλη. Οσον αφορα τον αποθηκευτικο χώρο,προσπαθώ να βρώ ένα τροπο να τον ξαλαφρώσω ειτε με κάποια εφαρμογη,(Ενα μπορειτε να μου προτεινετε καποια σοβαρη ομως) ειτε με κάποια διαδικασια μεσα απο το τηλέφωνο.Τέλος θελω να αναφερθω και στην καρτα μνήμης.Εχω μια κάρτα 32G.Ενώ ειχε 9G περιθώριο να πάρει εφαρμογες το τηλέφωνο,δεν το έκανε λες και καποιος του ειχε πει να μην μεταφερει κατι εκει.Υπάρχει κάποιος περιορισμος για το τι μπορει να μεταφέρει; Τι γινεται με το backup;; Εαν κάνω φορματ και επανεγκατασταση το τηλέφωνο πως μπορω να το κάνω,αλλα το κυριοτερο που με αποτρεπει να το κάνω ειναι πληροφοριες και δεδομένα απο 2 εφαρμογες και κάποια sms τα οποια δεν θέλω να χάσω.Υπάρχει λύση σε θέματα backup εφαρμογών και sms; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικα,και συγνώμη για το μεγάλο μέγεθος του ποστ. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Λοιπόν, ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 1) Για τα SMS, πας Ρυθμίσεις, αντίγραφα ασφαλείας και από κει υπάρχει επιλογή του τί να κάνει backup (SMS, φωτογραφίες + βίντεο). Για τις εφαρμογές, δεν ξέρω, αναλόγως αν υποστηρίζουν συγχρονισμό με facebook ή κάτι άλλο και τα ανακτήσεις έτσι μετά το factory reset. 2) Τώρα για τις εφαρμογές, καλό θα ήταν να κοιτάξεις την κάρτα μνήμης σου. Είχα σε αρκετές συσκευές (530/535/640) μία 8άρα Class 10 και ποτέ δεν είχα θέμα για τις 5-6 εφαρμογές/ παιχνίδια που μετέφερα. Ξεκίνα με ένα format της κάρτας, ξαναπροσπάθησε και αν το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, άλλαξε κάρτα. Τα Windows δεν σε περιορίζουν στη μεταφορά εφαρμογών προς την SD, ο μόνος περιορισμός μπορεί να έλθει από τον ίδιο τον dev της εφαρμογής (πχ Viber). Αυτό που έχει διαφορά σε σχέση με την εσωτερική είναι ότι θα δεις μια χαμηλότερη απόκριση των εφαρμογών κυρίως σε βαριά παιχνίδια και ίσως το κινητό να κολλάει κατά την εγκατάστασή τους απευθείας σε αυτή. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 εγκαθιστανται ολες οι εφαρμογες στην SD ή μενουν κομματια στην κυρια μνημη οπως στο android? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 εγκαθιστανται ολες οι εφαρμογες στην SD ή μενουν κομματια στην κυρια μνημη οπως στο android? Όλοκληρες. Μαζί με τα data τους. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Λοιπόν, ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 1) Για τα SMS, πας Ρυθμίσεις, αντίγραφα ασφαλείας και από κει υπάρχει επιλογή του τί να κάνει backup (SMS, φωτογραφίες + βίντεο). Για τις εφαρμογές, δεν ξέρω, αναλόγως αν υποστηρίζουν συγχρονισμό με facebook ή κάτι άλλο και τα ανακτήσεις έτσι μετά το factory reset. 2) Τώρα για τις εφαρμογές, καλό θα ήταν να κοιτάξεις την κάρτα μνήμης σου. Είχα σε αρκετές συσκευές (530/535/640) μία 8άρα Class 10 και ποτέ δεν είχα θέμα για τις 5-6 εφαρμογές/ παιχνίδια που μετέφερα. Ξεκίνα με ένα format της κάρτας, ξαναπροσπάθησε και αν το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, άλλαξε κάρτα. Τα Windows δεν σε περιορίζουν στη μεταφορά εφαρμογών προς την SD, ο μόνος περιορισμός μπορεί να έλθει από τον ίδιο τον dev της εφαρμογής (πχ Viber). Αυτό που έχει διαφορά σε σχέση με την εσωτερική είναι ότι θα δεις μια χαμηλότερη απόκριση των εφαρμογών κυρίως σε βαριά παιχνίδια και ίσως το κινητό να κολλάει κατά την εγκατάστασή τους απευθείας σε αυτή. Θα το κανω αποψε.Σε περιπτωση που θελω να σωσω εφαρμογες και δεδομενα τους πως το κανω;;Εχω μια εφαρμογη και ενα παιχνιδι που δεν θελω να τα χασω. Όλοκληρες. Μαζί με τα data τους. :) Γιατι μου φαινεται οτι δεν γινεται κατι τετοιο; Ειτε πηγα στην καρτα εφαρμογες ειτε τις ξήλωσα ο ελευθερος χωρος παρτεμεινε σχεδον ο ηδιος,και εξακολουω να μην μπορω να κατεβασω ή να επανακατεβασω εφαρμογες! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Γιατι μου φαινεται οτι δεν γινεται κατι τετοιο; Ειτε πηγα στην καρτα εφαρμογες ειτε τις ξήλωσα ο ελευθερος χωρος παρτεμεινε σχεδον ο ηδιος,και εξακολουω να μην μπορω να κατεβασω ή να επανακατεβασω εφαρμογες! Γίνεται κανονικά. :) Υπάρχουν 2 format/resets Soft reset. Γίνεται reset στη συσκευή, αλλά δε χάνεις τίποτα. Hard reset. Διαγράφονται τα πάντα και η συσκευή επιστρέφει στην κατάσταση που βγήκε από το κουτί της. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Θα το κανω αποψε.Σε περιπτωση που θελω να σωσω εφαρμογες και δεδομενα τους πως το κανω;;Εχω μια εφαρμογη και ενα παιχνιδι που δεν θελω να τα χασω. Γιατι μου φαινεται οτι δεν γινεται κατι τετοιο; Ειτε πηγα στην καρτα εφαρμογες ειτε τις ξήλωσα ο ελευθερος χωρος παρτεμεινε σχεδον ο ηδιος,και εξακολουω να μην μπορω να κατεβασω ή να επανακατεβασω εφαρμογες! Καποιος εξπερτ στο να με συμβουλευσει για backup\restore εφαρμογων-παιχνιδιων; Γίνεται κανονικά. :) Υπάρχουν 2 format/resets Soft reset. Γίνεται reset στη συσκευή, αλλά δε χάνεις τίποτα. Hard reset. Διαγράφονται τα πάντα και η συσκευή επιστρέφει στην κατάσταση που βγήκε από το κουτί της. Φιλε μου εκανα soft reset, αλλα δεν μου έκανε τίποτα απολύτως. Προσπάθησα μέσα απο το Storage Sense να φορμάρω την καρτα της μνήμης .Πατάω το format SD Card,Πατάω ΟΚ στο μυνημα οτι θα μου σβησει τα δεδομένα στην κάρτα,περιμένω, να τελειωσει το Formatting,και μετα το τέλος,μονο Format δεν έχει κανει,αφου όλα τα δεδομένα παραμένουν στην καρτα απειραχτα. Δεν ξερω τι αλλο θελει,αρχιζω και εκνευρίζομαι! ΔΕν θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι οπως προειπα εχω εχω 1 εφαρμογη και 1 παιχνιδι που δεν μπορω να κανω backup(και δεν ξερω πως να τις πάρω σε backup) ωστε να κανω το reset του τηλεφωνου και μετά να τις κανω restore. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Κοίταξε στις ρυθμίσεις μέσα στην εφαρμογή και το παιχνίδι αν υπάρχει επιλογή για backup μέσω cloud ή με λογαριασμό mail. Αν μπορούσες να μας πεις και σε ποια apps αναφέρεσαι, θα μας ήταν και ποιο εύκολο να σε βοηθήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Φιλε μου εκανα soft reset, αλλα δεν μου έκανε τίποτα απολύτως. Προσπάθησα μέσα απο το Storage Sense να φορμάρω την καρτα της μνήμης .Πατάω το format SD Card,Πατάω ΟΚ στο μυνημα οτι θα μου σβησει τα δεδομένα στην κάρτα,περιμένω, να τελειωσει το Formatting,και μετα το τέλος,μονο Format δεν έχει κανει,αφου όλα τα δεδομένα παραμένουν στην καρτα απειραχτα. Δεν ξερω τι αλλο θελει,αρχιζω και εκνευρίζομαι! ΔΕν θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι οπως προειπα εχω εχω 1 εφαρμογη και 1 παιχνιδι που δεν μπορω να κανω backup(και δεν ξερω πως να τις πάρω σε backup) ωστε να κανω το reset του τηλεφωνου και μετά να τις κανω restore. Αρα, κάτι "χτυπάει" στην κάρτα και δεν ολοκληρώνεται το format. Σε λίγο που θα ξεμπερδέψω με κάποιες δουλειές, θα επανέλθω. Μπορείς να μου στείλεις και πμ. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Κοίταξε στις ρυθμίσεις μέσα στην εφαρμογή και το παιχνίδι αν υπάρχει επιλογή για backup μέσω cloud ή με λογαριασμό mail. Αν μπορούσες να μας πεις και σε ποια apps αναφέρεσαι, θα μας ήταν και ποιο εύκολο να σε βοηθήσουμε. Λοιπον Κοιταξα,η μια ειναι το Sticky Notes HD,και εχει επιλογες για Back Up και Restore στο One drive. Το παιχνίδι ειναι το Star Wars Commander,και δεν βλέπω κάποια επιλογη για backup.Πάντως ολο και καποιος τρόπος θα υπάρχει! Αρα, κάτι "χτυπάει" στην κάρτα και δεν ολοκληρώνεται το format. Σε λίγο που θα ξεμπερδέψω με κάποιες δουλειές, θα επανέλθω. Μπορείς να μου στείλεις και πμ. Φιλε μου καλησπερα και ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.Δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο που πειραζει την καρτα.Διοτι βλέπω οτι επηρεαζει καθε αποθηκευτικο χωρο (εσωτερικο χωρο,και κάρτα SD)ευχομαι να ειναι κατι απλο.Κανε τις δουλιες σου με ανεση κ οταν ελευθερωθεις μου λες. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Λοιπον Κοιταξα,η μια ειναι το Sticky Notes HD,και εχει επιλογες για Back Up και Restore στο One drive. Το παιχνίδι ειναι το Star Wars Commander,και δεν βλέπω κάποια επιλογη για backup.Πάντως ολο και καποιος τρόπος θα υπάρχει! Για το Star Wars Commander το κατέβασα στο PC για να δω τι παίζει και απ' ότι βλέπω, όταν ολοκληρώσεις τα tutorials, μπορείς να πας στις ρυθμίσεις και να βάλεις έναν λογαριασμό facebook για να αποθηκεύσεις την πρόοδο: http://i.imgur.com/M78Kg0z.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Για το Star Wars Commander το κατέβασα στο PC για να δω τι παίζει και απ' ότι βλέπω, όταν ολοκληρώσεις τα tutorials, μπορείς να πας στις ρυθμίσεις και να βάλεις έναν λογαριασμό facebook για να αποθηκεύσεις την πρόοδο: http://i.imgur.com/M78Kg0z.png Καλημερα φιλε εγω το εχω συνδεσει με το φουμπου,αλλα δεν εχω δει να σωζει κατι μεχρι στιγμης.Εχω την εντυπωση οτι το φουμπου ειναι για να βαζεις φιλους σου απο εκει,και να βλεπεις τυχον νεα και συναφη με το παιχνιδι.Εκτος και εαν δεν προσεξα εγω καλα! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Καλημερα φιλε εγω το εχω συνδεσει με το φουμπου,αλλα δεν εχω δει να σωζει κατι μεχρι στιγμης.Εχω την εντυπωση οτι το φουμπου ειναι για να βαζεις φιλους σου απο εκει,και να βλεπεις τυχον νεα και συναφη με το παιχνιδι.Εκτος και εαν δεν προσεξα εγω καλα! Ίσως όταν πέρασες το facebook να το έγραφε και απλά να μην το πρόσεξες ή να μην το θυμάσαι. Στην φωτό-λινκ που έβαλα, λέει ότι αποθηκεύει και την πρόοδο. Αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου... Edited March 16, 2016 by WPerty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Ίσως όταν πέρασες το facebook να το έγραφε και απλά να μην το πρόσεξες ή να μην το θυμάσαι. Στην φωτό-λινκ που έβαλα, λέει ότι αποθηκεύει και την πρόοδο. Αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου... Μην ανισιχεις το ειδα!Κοιτα εαν αυριο παρω τα δεκαρια θα φανει κατα ποσο δουλευει αυτο οταν επανερθει η εφαρμογη μετα την εγκατασταση. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts