ampalos95 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Νομίζω τέτοιες εφαρμογές είναι προεγκατεστημένες στα Win10, στα 8 πρέπει να κατεβάσεις από το store μία. Οντως στα οχτω δεν υπαρχει κατι τετοιο προεγκατεσγμενο Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Οντως στα οχτω δεν υπαρχει κατι τετοιο προεγκατεσγμενο Κατέβασε αυτή αλλα υπάρχουν και παρα πολλές άλλες http://www.windowsphone.com/s?appid=531c806d-bba8-445c-bd54-f83845c146fa Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis65 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλησπέρα μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Σε nokia lumia 630 (λειτουργικό 8.1) έγινε update σε εφαρμογή μεσω internet και η συγκεκριμένη εφαρμογή λόγω του update δεν δουλεύει πλέον.Μπορώ να μεταφέρω την εφαρμογή (η σωστή εκδοση υπαρχει σε άλλο κινητό) απο άλλο κινητο σε αυτό και πως?.Δεν έχω developer account Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλησπέρα μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Σε nokia lumia 630 (λειτουργικό 8.1) έγινε update σε εφαρμογή μεσω internet και η συγκεκριμένη εφαρμογή λόγω του update δεν δουλεύει πλέον.Μπορώ να μεταφέρω την εφαρμογή (η σωστή εκδοση υπαρχει σε άλλο κινητό) απο άλλο κινητο σε αυτό και πως?.Δεν έχω developer account Οχι δεν γίνεται, γιατί δεν δοκιμάζεις να την απεγκαταστήσεις και να την εγκαταστήσεις ξανά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Κάτι λιγότερο από μία ώρα έμεινε για το τέλος του διαγωνισμού μας Myphone Giveaway: Τρία κλειδιά για την εφαρμογή «Τσελεμεντές Χριστουγέννων»΅ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Η πλειονότητα των δωρεάν εφαρμογών ακόμα και των πιο απλών περιέχουν μέσα διαφημίσεις ή είναι ιδέα μου; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Η πλειονότητα των δωρεάν εφαρμογών ακόμα και των πιο απλών περιέχουν μέσα διαφημίσεις ή είναι ιδέα μου; Καθόλου η ιδέα σου δεν είναι. Και μιας και δεν υπάρχει η δυνατότητα εδώ στα Windows να σπάσουν τις εφαρμογές, όπως γίνεται κατά κόρον στο Android, αναγκαστικά για να τις αποφύγεις πρέπει να τις αγοράσεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καθόλου η ιδέα σου δεν είναι. Και μιας και δεν υπάρχει η δυνατότητα εδώ στα Windows να σπάσουν τις εφαρμογές, όπως γίνεται κατά κόρον στο Android, αναγκαστικά για να τις αποφύγεις πρέπει να τις αγοράσεις. Για εμενα που ειμαι μολις τρεις μερες στα windows phone και ημουν χρηστης android τουλαχιστον μια τετραετια και ασχολιομουν πολυ με custom roms και τετοια πραγματα και εχω δωσει χρηματα μεσω δωρεας σε προγραμματιστες με εκνευριζαν και θα με εκνευριζουν παντα οι διαφημισεις. Εχω δοκιμασει καμια 30 40 αρια εφαρμογες δωρεαν που εχω ακουσει οτι ειναι παρα πολυ καλες ή βλεπω καλη αξιολόγηση και τα σχετικα και εχω κρατησει μονο αυτες που δεν εχουν ιχνος διαφημισης(ελαχιστες) και δυο που εχουν την διαφημιση πανω στην οθονη και δεν με ενοχλει πολυ και το αντεχω γιατι δεν βρισκω εναλλακτικη. Δεν ξερω ποσα βγαζουν απο τις διαφημισεις και τι παιζει γενικα,αλλα τουλαχιστον εγω οταν βλεπω μια καλη,δωρεαν και χωρις διαφημισεις εφαρμογη η οποια μου κανει την δουλεια μου,δεν δισταζω να δωσω 1,2 και 3 ευρω μεσω donate σαν ευχαριστω στον δημιουργο της. Το να μου λεει καποιος να αγορασω την εκδοση χωρις διαφημισεις το βλεπω πιο πολυ σαν νταβατζιλικι. Θα μου πεις ο αλλος θελει να ζησει απ αυτο. Οκ ενταξει ας βγαλει μια pro εκδοση της εφαρμογης με ενα δυο παραπανω λειτουργιες. Η δυναμη της δωρεας σε ενα καλο προϊόν ειναι ισχυροτερη από τις διαφημισεις που χαλαν και την αισθηση της ολης εφαρμογης Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 1) Πριν λίγο συνδέθηκα στον Outlook account μου, στο msn.com, μέσω 3g 2) Προσωπικά δεν κάνω copy/paste, αλλά download. Επιλέγεις το αρχείο (αρχεία) που θέλεις, επιλέγεις download και μετά σε ποιο φάκελο θέλεις να πάει (πάνε). 1) Σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις, στο msn είχε στις ρυθμίσεις την επιλογή να δουλεύει μόνο με wi fi και όχι με δεδομένα τηλεφώνου, τώρα είναι εντάξει. 2) σωστό, λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλους χάρτες πέραν των here για πλοήγηση; Δυστυχώς με απογοήτευσαν οικτρά προχθές και θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλους χάρτες πέραν των here για πλοήγηση; Δυστυχώς με απογοήτευσαν οικτρά προχθές και θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο. Τι πρόβλημα είχες; Εμένα με πηγαίνει όλο αντίθετα σε μονόδρομους :blink: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Αντίθετα σε μονόδρομο, στον Ασπρόπυργο κόντεψα να σκοτωθώ γιατί δεν έχει ενημερωθεί πως απαγορεύεται να στρίψεις αριστερά (από το ρεύμα προς Αθήνα) και στην συμβολή Αθηνών-Σχιστού ήθελε να κάνω δέξια και κατευθείαν αναστροφή. Χρειάζεται κάτι άλλο; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Τελευταία εδώ στη Θεσσαλονίκη και σε κάποιες άλλες πόλεις που γνωρίζω έχουν γίνει αρκετές αλλαγές μονοδρόμων. Δε γνωρίζω το γιατί αλλά δεν είναι δυνατόν να ενημερώνονται οι χάρτες κάθε φορά που ένας δήμαρχος του έρχεται να αλλάξει κάποιο μονόδρομο. Και επίσης γιατί πήγατε να σκοτωθείτε; Δε βλέπετε τις πινακίδες στους δρόμους; Όπου σας λέει πηγαίνετε; Αν έλεγε στρίψτε και είχε γκρεμό θα πέφτατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Φίλε μου το θέμα δεν είναι η οδηγική ασφάλεια μα η εφαρμογή και δεν χρειάζεται να στέκεσαι σε λέξεις ή φράσεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην καθομιλουμένη. Επίσης, αμφιβάλλω αν έχεις ξέρεις σε ποιους δρόμους αναφέρομαι και να γνωρίζεις την σήμανση και τις ιδιαιτερότητες (όπως σε κάθε κομβικό σημείο). Αν θες να κάνεις το εορταστικό stand up myphone show ευχαρίστως να συνδράμω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Τελευταία εδώ στη Θεσσαλονίκη και σε κάποιες άλλες πόλεις που γνωρίζω έχουν γίνει αρκετές αλλαγές μονοδρόμων. Δε γνωρίζω το γιατί αλλά δεν είναι δυνατόν να ενημερώνονται οι χάρτες κάθε φορά που ένας δήμαρχος του έρχεται να αλλάξει κάποιο μονόδρομο. Και επίσης γιατί πήγατε να σκοτωθείτε; Δε βλέπετε τις πινακίδες στους δρόμους; Όπου σας λέει πηγαίνετε; Αν έλεγε στρίψτε και είχε γκρεμό θα πέφτατε; Εννοείτε οτι βλέπουμε τις πινακίδες αλλά το αποτέλεσμα είναι να καθυστερείς να βρεις τον προορισμό σου. Είναι λογικό να μην ενημερώνονται οι χάρτες αμέσως σε κάθε αλλαγή. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλησπέρα! Χρησιμοποιώ το excel online στο OneDrive στον υπολογιστή & στο κινητό για να περνάω τιμολόγια. Ενώ στον υπολογιστή φαίνονται όλα,στο κινητό,στην εφαρμογή onedrive ή στον explorer,έχει σταματήσει στον Οκτώβριο. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να βλέπω & τα πρόσφατα στο κινητό; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Εχει καποιος προβλημα με το whatsapp ? απο σημερα το βραδυ δεν στελνει μυνηματα... ακυρω με rr εστρωσε Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Εχει καποιος προβλημα με το whatsapp ? απο σημερα το βραδυ δεν στελνει μυνηματα... ακυρω με rr εστρωσε Soft reset έκανες?? Έχω και εγώ θέμα, και νόμιζα μπούκωσε κανένας server. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Soft reset έκανες?? Έχω και εγώ θέμα, και νόμιζα μπούκωσε κανένας server. Καλημερα και καλη χρονια!!Στο wc διαβασα οτι εχει θεμα σε διαφορες χωρες τωρα τι ηταν ποιος ξερει... Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Εχει καποιος προβλημα με το whatsapp ? απο σημερα το βραδυ δεν στελνει μυνηματα... ακυρω με rr εστρωσε Και εμένα μου έκανε βλακείες,εχθές....:mad::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Χαίρετε. Ψάχνω τρόπο να λαμβάνω ΑΜΕΣΑ ειδοποιήσεις στο Lumia 640XL Dual Sim όταν μου έρχεται κάποιο email. Έχω επιλέξει το "as items arrive" στην επιλογή synch setting του μαιλ, αλλά αρκετές φορές η ειδοποίηση δεν έρχεται. Παλιότερα στο iOS υπήρχε η επίσημη εφαρμογή GMAIL που έκανε αυτή τη δουλειά και επιπλέον το πρόγραμμα boxcar που έκανε ακριβώς το ίδιο. Υπάρχει κάποια λύση για τα windows phone ? Έχω τα windows 8.1 update 2 στο κινητό μου, by the way. Κανείς βοήθεια εδώ ? Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι που λόγω δουλειάς επιθυμούν να παίρνουν τα μαιλ τους ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή που έρχονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 γενικά δεν έχω κάποιο θέμα με τις ειδοποιήσεις για mail δόξα το θεό μια χαρά έρχονται δηλαδή ποσο σου αργούν; Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros107 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 παιδια εχω προβλημα με το viber δεν μου ερχονται ποτε ειδοποιησεις.3 φορες εχω κανει εγκατασταση την εφαρμογη αλλα και παλι δεν εφτιαξε,υπαρχει μηπως κανα κολπο για να στρωσει; εχω το lumia 640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Κάνε απεγκατάσταση -> διαγραφή προσωρινών δεδομένων -> soft reset και ξαναβάλτο... Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 γενικά δεν έχω κάποιο θέμα με τις ειδοποιήσεις για mail δόξα το θεό μια χαρά έρχονται δηλαδή ποσο σου αργούν; Κάποιες φορές δεν έρχονται καθόλου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts