alex_gate_7 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Το tunein δεν παίζει την era sport που παίζει σε android μηπως υπάρχει αλλη εφαρμογή που να παίζει; Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το E-Radio... Δοκίμασε το μήπως τη βρεις εκεί... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) Αν δεν κάνω λάθος, θα πρέπει να γράψεις καινούργιο tweet βάζοντας εσύ χειροκίνητα το hashtag. Ψάξε στο Store για Twitter clients μήπως βρεις κανένα άλλο. Ευχαριστώ!! Απλά θέλω να γράφω και σε υπάρχων hashtag... Edited November 22, 2015 by niotheros Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλησπέρα! Στο instagram beta πατάω hustag & αυτό που ψάχνω & δε μου το εμφανίζει. Εμφανίζει μόνο τα people. Με τίποτα το hustag. Συμβαίνει & σε σας; Κατεβάζω το 6tag,κάνω εγγραφή & δε μπορώ να βρω το φακό της αναζήτησης. Που είναι το ρημάδι; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Στο 6tag είναι ακριβώς στο κάτω μέρος της οθόνης... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Στο 6tag είναι ακριβώς στο κάτω μέρος της οθόνης... Ναι! Δε μου το έβγαλε αμέσως,ίσως επειδή άλλαξα κωδικό. Ξαναμπήκα & όλα εντάξει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Για το instagram beta κάποια απάντηση; Ότι & να γράψω στο hustag δε μου το εμφανίζει. Μόνο τα people. Ρωτάω για να δω αν θα το πετάξω. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Ναι! Δε μου το έβγαλε αμέσως,ίσως επειδή άλλαξα κωδικό. Ξαναμπήκα & όλα εντάξει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Για το instagram beta κάποια απάντηση; Ότι & να γράψω στο hustag δε μου το εμφανίζει. Μόνο τα people. Ρωτάω για να δω αν θα το πετάξω. Το χρησιμοποιω εγω,βαζεις ενα hashtag στο ποστ και μετα εμφανιζεται κανονικ,αμα ρωτας αυτο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Το χρησιμοποιω εγω,βαζεις ενα hashtag στο ποστ και μετα εμφανιζεται κανονικ,αμα ρωτας αυτο. Θέλω να κάνω αναζήτηση με hashtag. Όχι να ανεβάσω κάτι. Πάω στην αναζήτηση,βάζω τη δίεση,πληκτρολογώ τη λέξη & μπορώ να πάω μόνο σε people. Σε hashtag μου εμφανίζει αυτό "couldn't load search results". Ότι & αν ψάξω. Στο instagram beta. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλημέρα. Έχω απο εχτές πρόβλημα που το κατέβασα και δεν μου σετάρει το Metromail στο 1020. Μου βγάζει οτι υπάρχει ένα άγνωστο πρόβλημα και κολλάει μετά την εισαγωγή ενός gmail λογαριασμού μου. Άλλες φορές ήταν οκ. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Λόγω του περιορισμού στα συνημμένα (φωτο) της stock εφαρμογής email, μου είναι χρήσιμο το Metromail. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την εφαρμογη για το facebook. αν θελεις να κανεις κοινοποιηση σε μια ομαδα ειναι δυνατον; απ οτι εχω δει, κοινοποιησεις μπορεις να κανεις μονο προς ολους. κανω λαθος; Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Καλημέρα. Έχω απο εχτές πρόβλημα που το κατέβασα και δεν μου σετάρει το Metromail στο 1020. Μου βγάζει οτι υπάρχει ένα άγνωστο πρόβλημα και κολλάει μετά την εισαγωγή ενός gmail λογαριασμού μου. Άλλες φορές ήταν οκ. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Λόγω του περιορισμού στα συνημμένα (φωτο) της stock εφαρμογής email, μου είναι χρήσιμο το Metromail. Κωστα περιμενε ενημέρωση από το metromail, αφού λογικά θα αλλαξε κάτι η Google. καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την εφαρμογη για το facebook. αν θελεις να κανεις κοινοποιηση σε μια ομαδα ειναι δυνατον; απ οτι εχω δει, κοινοποιησεις μπορεις να κανεις μονο προς ολους. κανω λαθος; Δεν γίνεται οχι. Δυστυχώς. Edited November 23, 2015 by alex_gate_7 Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos86 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 παιδια εχω παρατηρήσει οτι οταν παιζει το ραδιοφωνο(το κανονικο με handsfree) απο το μεγάφωνο τοτε οταν με παιρνουν τηλ. σταματαει το ραδιο αλλα δε χτυπαει καθολου απο το μεγάφωνο παρα μονο στα handsfree και αυτο στη πιο χαμηλη κλιμακα, ενω κανονικα το εχω στη μεση. ξερετε αν και τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω? επισης τελευταια η εφαρμογη της StartNow με πεταει συνεχεια. Συμβαινει και σε σας? lumia 630 dual sim windows 8.1 update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλημέρα. Έχω απο εχτές πρόβλημα που το κατέβασα και δεν μου σετάρει το Metromail στο 1020. Μου βγάζει οτι υπάρχει ένα άγνωστο πρόβλημα και κολλάει μετά την εισαγωγή ενός gmail λογαριασμού μου. Άλλες φορές ήταν οκ. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Λόγω του περιορισμού στα συνημμένα (φωτο) της stock εφαρμογής email, μου είναι χρήσιμο το Metromail. Δοκίμασε να το διαγράψεις και εγκατάσταση από την αρχή. Σε μένα δουλεύει κανονικά. Υ.Γ. Άντε να δω ποσα 1020 θα αλλάξεις.......:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Το έκανα, αλλά τπτ... Φοβάμαι ότι συμβαίνει κάτι όπως λέει ο AgelosMo Πάντα επιστρέφω, αφού δεν υπάρχει καλύτερη κάμερα... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Πήρε update το "Πληροφορίες και Πρόσθετα" τόσο στο 930 όσο και στο 1020. To Changelog ήταν "ετοιμασία για win10" ή κάτι τέτοιο. Κάποια απτή αλλαγή δεν είδα. Ακόμη, το mytube έπαθε εγκεφαλικό ολικής. Δε μου δείχνει τα νέα video από τα subscriptions μου όταν επιλέγω να μου δείξει τη λίστα, και σε καμία περίπτωση δεν μου δείχνει τα favorites. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή πάω για ράψε-ξήλωσε; :confused: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Πήρε update το "Πληροφορίες και Πρόσθετα" τόσο στο 930 όσο και στο 1020. To Changelog ήταν "ετοιμασία για win10" ή κάτι τέτοιο. Κάποια απτή αλλαγή δεν είδα. Ακόμη, το mytube έπαθε εγκεφαλικό ολικής. Δε μου δείχνει τα νέα video από τα subscriptions μου όταν επιλέγω να μου δείξει τη λίστα, και σε καμία περίπτωση δεν μου δείχνει τα favorites. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή πάω για ράψε-ξήλωσε; :confused: Το ίδιο update πήρα και σε 640. Κλείσε το mytube και ξανάνοιξέ το. Θα δεις το μήνυμα που έστειλε ο developer και ενημερώνει για την αλλαγή των apis από τη google. Θα δώσει update σήμερα νομίζω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Πάντα επιστρέφω, αφού δεν υπάρχει καλύτερη κάμερα... Αυτό να το πεις στον Γιώργο......;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Αυτό να το πεις στον Γιώργο......;) Του το λέω, αλλά έχει καταντησει ανατριχιαστικός :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Το ίδιο update πήρα και σε 640. Κλείσε το mytube και ξανάνοιξέ το. Θα δεις το μήνυμα που έστειλε ο developer και ενημερώνει για την αλλαγή των apis από τη google. Θα δώσει update σήμερα νομίζω. Meh. Δεν έχει έρθει τίποτε σαν in-app μήνυμα. Το κάνει μια βδομάδα τώρα σχεδόν. Σήμερα είπε πως θα δώσει το update, και πως είναι σε evaluation στάδιο για να εκδοθεί στο store. (κατά το μεσημέρι που διάβασα στο reddit) Θα δείξει αύριο. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras1926 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλημερα σε ολη την παρεα του myphone . Εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη Messenger μαυρισε το εικονιδιο και οταν το ψαχνω δεν το βρίσκω πουθενα μεσα στο κιν αλλα το περιεργο ειναι οτι με ερχονται μονο ειδοποιεισεις χωρις να μπαινει στο Messenger Παράθεση NOKIA LUMIA 520 WP 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλημερα σε ολη την παρεα του myphone . Εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη Messenger μαυρισε το εικονιδιο και οταν το ψαχνω δεν το βρίσκω πουθενα μεσα στο κιν αλλα το περιεργο ειναι οτι με ερχονται μονο ειδοποιεισεις χωρις να μπαινει στο Messenger Πόση ώρα στο κάνει; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλημερα σε ολη την παρεα του myphone . Εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη Messenger μαυρισε το εικονιδιο και οταν το ψαχνω δεν το βρίσκω πουθενα μεσα στο κιν αλλα το περιεργο ειναι οτι με ερχονται μονο ειδοποιεισεις χωρις να μπαινει στο Messenger Απεγκατασταση και επανεγκατάσταση κάνε! Το ίδιο πρόβλημα ειχα κι εγώ. Μονο έτσι λύθηκε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras1926 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 λυθηκε ευχαριστω πολυ φιλε μου το απεγκατεστησα και το ξανα εγκατεστησα !!!! Παράθεση NOKIA LUMIA 520 WP 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Του το λέω, αλλά έχει καταντησει ανατριχιαστικός :) Γελανε και οι πετρες με αυτα που γραφεις. Παρε ενα g4 να ησυχασουμε. Ασε που δεν ξερεις να τραβας και φωτογραφιες. Τωρα που ο montoya αλλαξε και φακο θα σου ριξει στα αυτια...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 :!: Στο θέμα μας, το οποίο να υπενθυμίσω πως είναι οι απορίες για εφαρμογές των Windows Phone 8 :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πήρε update το "Πληροφορίες και Πρόσθετα" τόσο στο 930 όσο και στο 1020. To Changelog ήταν "ετοιμασία για win10" ή κάτι τέτοιο. Κάποια απτή αλλαγή δεν είδα. : Και στο 920 πήρε update .τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts