Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το tunein δεν παίζει την era sport που παίζει σε android

μηπως υπάρχει αλλη εφαρμογή που να παίζει;

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το E-Radio... Δοκίμασε το μήπως τη βρεις εκεί...

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν δεν κάνω λάθος, θα πρέπει να γράψεις καινούργιο tweet βάζοντας εσύ χειροκίνητα το hashtag.

Ψάξε στο Store για Twitter clients μήπως βρεις κανένα άλλο.

Ευχαριστώ!! Απλά θέλω να γράφω και σε υπάρχων hashtag...

Edited by niotheros
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

Καλησπέρα! Στο instagram beta πατάω hustag & αυτό που ψάχνω & δε μου το εμφανίζει. Εμφανίζει μόνο τα people. Με τίποτα το hustag. Συμβαίνει & σε σας;

Κατεβάζω το 6tag,κάνω εγγραφή & δε μπορώ να βρω το φακό της αναζήτησης. Που είναι το ρημάδι;

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Στο 6tag είναι ακριβώς στο κάτω μέρος της οθόνης...

Ναι! Δε μου το έβγαλε αμέσως,ίσως επειδή άλλαξα κωδικό. Ξαναμπήκα & όλα εντάξει.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Για το instagram beta κάποια απάντηση; Ότι & να γράψω στο hustag δε μου το εμφανίζει. Μόνο τα people. Ρωτάω για να δω αν θα το πετάξω.

Samsung S8

Ναι! Δε μου το έβγαλε αμέσως,ίσως επειδή άλλαξα κωδικό. Ξαναμπήκα & όλα εντάξει.

Για το instagram beta κάποια απάντηση; Ότι & να γράψω στο hustag δε μου το εμφανίζει. Μόνο τα people. Ρωτάω για να δω αν θα το πετάξω.

Το χρησιμοποιω εγω,βαζεις ενα hashtag στο ποστ και μετα εμφανιζεται κανονικ,αμα ρωτας αυτο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Το χρησιμοποιω εγω,βαζεις ενα hashtag στο ποστ και μετα εμφανιζεται κανονικ,αμα ρωτας αυτο.

Θέλω να κάνω αναζήτηση με hashtag. Όχι να ανεβάσω κάτι.

Πάω στην αναζήτηση,βάζω τη δίεση,πληκτρολογώ τη λέξη & μπορώ να πάω μόνο σε people. Σε hashtag μου εμφανίζει αυτό "couldn't load search results". Ότι & αν ψάξω. Στο instagram beta.

Samsung S8

Καλημέρα.

Έχω απο εχτές πρόβλημα που το κατέβασα και δεν μου σετάρει το Metromail στο 1020. Μου βγάζει οτι υπάρχει ένα άγνωστο πρόβλημα και κολλάει μετά την εισαγωγή ενός gmail λογαριασμού μου. Άλλες φορές ήταν οκ. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Λόγω του περιορισμού στα συνημμένα (φωτο) της stock εφαρμογής email, μου είναι χρήσιμο το Metromail.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

καλημερα,

θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την εφαρμογη για το facebook.

αν θελεις να κανεις κοινοποιηση σε μια ομαδα ειναι δυνατον;

απ οτι εχω δει, κοινοποιησεις μπορεις να κανεις μονο προς ολους. κανω λαθος;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

Καλημέρα.

Έχω απο εχτές πρόβλημα που το κατέβασα και δεν μου σετάρει το Metromail στο 1020. Μου βγάζει οτι υπάρχει ένα άγνωστο πρόβλημα και κολλάει μετά την εισαγωγή ενός gmail λογαριασμού μου. Άλλες φορές ήταν οκ. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Λόγω του περιορισμού στα συνημμένα (φωτο) της stock εφαρμογής email, μου είναι χρήσιμο το Metromail.

Κωστα περιμενε ενημέρωση από το metromail, αφού λογικά θα αλλαξε κάτι η Google.

καλημερα,

θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την εφαρμογη για το facebook.

αν θελεις να κανεις κοινοποιηση σε μια ομαδα ειναι δυνατον;

απ οτι εχω δει, κοινοποιησεις μπορεις να κανεις μονο προς ολους. κανω λαθος;

Δεν γίνεται οχι. Δυστυχώς.

Edited by alex_gate_7
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

παιδια εχω παρατηρήσει οτι οταν παιζει το ραδιοφωνο(το κανονικο με handsfree) απο το μεγάφωνο τοτε οταν με παιρνουν τηλ. σταματαει το ραδιο αλλα δε χτυπαει καθολου απο το μεγάφωνο παρα μονο στα handsfree και αυτο στη πιο χαμηλη κλιμακα, ενω κανονικα το εχω στη μεση. ξερετε αν και τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω?

επισης τελευταια η εφαρμογη της StartNow με πεταει συνεχεια. Συμβαινει και σε σας?

lumia 630 dual sim

windows 8.1 update

Καλημέρα.

Δοκίμασε να το διαγράψεις και εγκατάσταση από την αρχή.

Σε μένα δουλεύει κανονικά.

Υ.Γ. Άντε να δω ποσα 1020 θα αλλάξεις.......:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το έκανα, αλλά τπτ... Φοβάμαι ότι συμβαίνει κάτι όπως λέει ο AgelosMo

Πάντα επιστρέφω, αφού δεν υπάρχει καλύτερη κάμερα...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Πήρε update το "Πληροφορίες και Πρόσθετα" τόσο στο 930 όσο και στο 1020.

To Changelog ήταν "ετοιμασία για win10" ή κάτι τέτοιο.

Κάποια απτή αλλαγή δεν είδα.

Ακόμη, το mytube έπαθε εγκεφαλικό ολικής.

Δε μου δείχνει τα νέα video από τα subscriptions μου όταν επιλέγω να μου δείξει τη λίστα, και σε καμία περίπτωση δεν μου δείχνει τα favorites.

Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή πάω για ράψε-ξήλωσε; :confused:

How Soon™ is now?

Ακόμη, το mytube έπαθε εγκεφαλικό ολικής.

Δε μου δείχνει τα νέα video από τα subscriptions μου όταν επιλέγω να μου δείξει τη λίστα, και σε καμία περίπτωση δεν μου δείχνει τα favorites.

Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή πάω για ράψε-ξήλωσε; :confused:

Το ίδιο update πήρα και σε 640. Κλείσε το mytube και ξανάνοιξέ το. Θα δεις το μήνυμα που έστειλε ο developer και ενημερώνει για την αλλαγή των apis από τη google. Θα δώσει update σήμερα νομίζω.

Huawei Nova 5T

Πάντα επιστρέφω, αφού δεν υπάρχει καλύτερη κάμερα...

Αυτό να το πεις στον Γιώργο......;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το ίδιο update πήρα και σε 640. Κλείσε το mytube και ξανάνοιξέ το. Θα δεις το μήνυμα που έστειλε ο developer και ενημερώνει για την αλλαγή των apis από τη google. Θα δώσει update σήμερα νομίζω.

Meh. Δεν έχει έρθει τίποτε σαν in-app μήνυμα. Το κάνει μια βδομάδα τώρα σχεδόν.

Σήμερα είπε πως θα δώσει το update, και πως είναι σε evaluation στάδιο για να εκδοθεί στο store. (κατά το μεσημέρι που διάβασα στο reddit)

Θα δείξει αύριο.

How Soon™ is now?

Καλημερα σε ολη την παρεα του myphone . Εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη Messenger μαυρισε το εικονιδιο και οταν το ψαχνω δεν το βρίσκω πουθενα μεσα στο κιν αλλα το περιεργο ειναι οτι με ερχονται μονο ειδοποιεισεις χωρις να μπαινει στο Messenger
NOKIA LUMIA 520 WP 8.1

Καλημερα σε ολη την παρεα του myphone . Εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη Messenger μαυρισε το εικονιδιο και οταν το ψαχνω δεν το βρίσκω πουθενα μεσα στο κιν αλλα το περιεργο ειναι οτι με ερχονται μονο ειδοποιεισεις χωρις να μπαινει στο Messenger

Πόση ώρα στο κάνει;

Huawei Nova 5T

Απεγκατασταση και επανεγκατάσταση κάνε! Το ίδιο πρόβλημα ειχα κι εγώ. Μονο έτσι λύθηκε!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Του το λέω, αλλά έχει καταντησει ανατριχιαστικός :)

Γελανε και οι πετρες με αυτα που γραφεις. Παρε ενα g4 να ησυχασουμε. Ασε που δεν ξερεις να τραβας και φωτογραφιες. Τωρα που ο montoya αλλαξε και φακο θα σου ριξει στα αυτια...:p

:!: Στο θέμα μας, το οποίο να υπενθυμίσω πως είναι οι απορίες για εφαρμογές των Windows Phone 8 :!:

:

Και στο 920 πήρε update .τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0