Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το backup των ρυθμίσεων δε νομίζω να μπορείς να το δεις, απλά βλέπεις τα "χειρωπιαστά" όπως φώτο/βίντεο και τέτοια.

Εμένα συχνά-πυκνά μου μαυρίζει το media locker pro. Δε πιστεύω οτι κάνει update εκείνη τι στιγμή κάτι άλλο παίζει:frog:

Άσχετο αλλά καμιά κάλη εφαρμογή για μουσική σε στυλ winamp που να φτιάχνεις δικές σου λίστες υπάρχει?

Μια πολύ καλή εφαρμογή για να δημιουργείς playlists είναι το Core Music Player. Ήταν δωρεάν πριν λίγες μέρες.

Τελικά μόλις πριν λίγο ολοκληρώθηκε στο 100% το backup!!! :)

Όμως που πήγαν; Στο OneDrive δεν μου δείχνει τίποτα!!!!!

Απαντήθηκε στην προηγούμενη σελίδα πού φαίνονται τα αντίγραφα ασφαλείας στο Onedrive και όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο kronos86 δεν πρόκειται να τα βρεις στα αρχεία. Δες εδώ που θα τα βρεις:

Μπορείς να το δείς στο onedrive αν εισέλθεις στην σελίδα από τον υπολογιστή σου αλλά δεν μπορείς να δεις τι περιλαμβάνει. Για να το βρεις θα πας στο γρανάζι πάνω δεξιά και μετά θα πατήσεις "Επιλογές". Από το αριστερό κάθετο μενού της σελίδας θα επιλέξεις "Αντίγραφα ασφαλείας ρυθμίσεων συσκευής".

Από εκέι βλέπεις πότε έγινε το τελευταίο αντίγραφο ασφαλείας και μπορείς να διαγράψεις όποια επιθυμείς.

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια πολύ καλή εφαρμογή για να δημιουργείς playlists είναι το Core Music Player. Ήταν δωρεάν πριν λίγες μέρες.

Απαντήθηκε στην προηγούμενη σελίδα πού φαίνονται τα αντίγραφα ασφαλείας στο Onedrive και όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο kronos86 δεν πρόκειται να τα βρεις στα αρχεία. Δες εδώ που θα τα βρεις:

Από εκέι βλέπεις πότε έγινε το τελευταίο αντίγραφο ασφαλείας και μπορείς να διαγράψεις όποια επιθυμείς.

Το κακό ειναι ότι δεν εχω/ειχα ποτέ PC ή laptop!!!!! Πρέπει να πάω αλλου!

Τα πρώτα μου Windows τα πήρα σε smartphone σε σχέση με άλλους!!! :)

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Άσχετο αλλά καμιά κάλη εφαρμογή για μουσική σε στυλ winamp που να φτιάχνεις δικές σου λίστες υπάρχει?

Ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάχνεις playlists είναι η μαμά εφαρμογή. Επιλέγεις ποια τραγούδια θέλεις και τα προσθέτεις στη λίστα (αυτό το κάνουν και οι άλλες εφαρμογές) αλλά και καθώς ακούς ένα κομμάτι, το προσθέτεις σε όποια λθστα θες (αυτό δεν το κάνουν οι άλλες)

Από εκεί και πέρα, αυτή που σου πρότεινε ο niotheros αλλα και η quickplay pro είναι πολύ καλές και κυρίως παίζουν φακέλους. Προτιμώ την δεύτερη.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σ εμένα backup έκανε όταν το άνοιξα πρώτη φορα , απο τότε δεν μπορεί να ξανακάνει..

(6 μήνες)

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Σ εμένα backup έκανε όταν το άνοιξα πρώτη φορα , απο τότε δεν μπορεί να ξανακάνει..

(6 μήνες)

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ στην αρχή έκανε κανονικά, μετά για ένα διάστημα δεν ολοκλήρωνε, εδώ και ένα μήνα παίρνει κανονικά backup. Εάν θυμάμαι καλά μετά την αναβάθμιση σε Gdr 2

Εγώ στο δικό μου διέγραψα το back up που είχε γίνει, μάλλον την πρώτη φορά όταν ενεργοποίησα το smartphone και μετά το άφησα, όπως έγραψα και πριν δύο ημέρες για να δω εάν κάνει από μόνη της η συσκευή άλλο back up. Δεν είχε κάνει και δοκίμασα να κάνω εγώ, όπου και ολοκληρώθηκε κανονικά μετά από 20 περίπου λεπτά.

Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Έβαλα στο laptop τα windows 10. Μπορώ τώρα να συγχρονίσω τους σελιδοδείκτες που έχω στον microsoft Edge με τον internet explorer στο smartphone μου, ή αυτό θα γίνεται αφού πάρει και το 640 τη νέα αναβάθμιση;

Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Έβαλα στο laptop τα windows 10. Μπορώ τώρα να συγχρονίσω τους σελιδοδείκτες που έχω στον microsoft Edge με τον internet explorer στο smartphone μου, ή αυτό θα γίνεται αφού πάρει και το 640 τη νέα αναβάθμιση;

Λογικά το δεύτερο!

Καλημέρα χρόνια πολλά ανοίγω τις εφαρμογές και κλείνουν αμέσως

Καλημερα και χρόνια πολλά. Δοκίμασε ένα soft reset μήπως γίνει τίποτα.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Οι εφαρμογές του mcn πρέπει να είναι οι πιο σπ@σ@ρχ@#€κες από όλες. Εντελώς ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργούν οι "ειδήσεις". Το κουλό; δουλεύει το live tile αλλά μέσα στην εφαρμογή δεν εμφανίζει τίποτα. Στην καλύτερη κάποια άρθρα πριν δυο μέρες που τα έχω αποστηθίσει lol

Καλημέρα χρόνια πολλά ανοίγω τις εφαρμογές και κλείνουν αμέσως

Μάλλον έχεις πρόβλημα τότε! ;)

Οι εφαρμογές του mcn πρέπει να είναι οι πιο σπ@σ@ρχ@#€κες από όλες. Εντελώς ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργούν οι "ειδήσεις". Το κουλό; δουλεύει το live tile αλλά μέσα στην εφαρμογή δεν εμφανίζει τίποτα. Στην καλύτερη κάποια άρθρα πριν δυο μέρες που τα έχω αποστηθίσει lol

Εμένα λειτουργούν κανονικά! Απλά μου βγάζει μια προηδοποιηση ότι θα καταργηθούν στις 28 Σεπτεμβρίου!

Edited by evris2013

Project Astoria really works me thinks

http://i.imgur.com/iBv81L9.png

Edited by niotheros
αφαίρεση μεγάλου μεγέθους εικόνας

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν μπορώ να λάβω mail.Oταν ανοίγω άλλες συσκευές τα λαμβάνω

Ειναι συγχρονισμένα;

Μπορεί να σου φαίνεται χαζό αλλά η ημερομηνία και η ώρα στο τηλέφωνο είναι η σωστή;

Μπορεί να μου δώσει κάποιος τα RSS που χρησιμοποιεί στον Nextgen; τουλάχιστον για ειδήσεις.

Μπορεί να σου φαίνεται χαζό αλλά η ημερομηνία και η ώρα στο τηλέφωνο είναι η σωστή;

Μπορεί να μου δώσει κάποιος τα RSS που χρησιμοποιεί στον Nextgen; τουλάχιστον για ειδήσεις.

δεν χρειάζεται να ξέρεις τα rss απλά βάζεις στο feedly την διεύθυνσης τις σελίδας και τα βρίσκει μονο του

spacer.png

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κάθε λογαριασμού ταχυδρομίου που έχεις και μετά πήγαινε ρυθμίσεις συγχρονισμού και βάλε κάθε ποτε θες να συγχρονίζει. Εγώ τα έχω στην επιλογή "με βάση τη χρήση μου". Δοκίμασε να κάνεις χειροκίνητά συγχρονισμό. Ούτε έτσι έρχεται; Δοκίμασε αρχικά το πρώτο που σου είπα, αν δεν το έχεις κάνει.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ο καιρός της Microsoft στις προβλέψεις για χωριά και ορεινούς προορισμούς πέρα βρέχει είναι. Μόνο το AccuWeather πέφτει μέσα, αλλά το Live Tile ακόμα κοιμάται.

Ο καιρός της Microsoft στις προβλέψεις για χωριά και ορεινούς προορισμούς πέρα βρέχει είναι. Μόνο το AccuWeather πέφτει μέσα, αλλά το Live Tile ακόμα κοιμάται.

Εμένα πάλι το AccuWeather στη Θεσσαλονίκη δεν βρίσκει που ειμαι ακριβώς, δηλαδή σε ποιον Δήμο της πόλης ειμαι! Πχ ειμαι στο Δήμο Θεσσαλονίκης στο κέντρο και μου βγάζει ότι ειμαι στο Δήμο Συκεών κλπ! 1χλμ μακριά απ' τη θέση μου τουλάχιστον!

Edited by evris2013

Παιδιά μια απορία για το onedrive όπως με τις φωτογραφίες που ότι φωτογραφίες βγάλω τις ανεβάζει αυτόματα δεν μπορώ να το κάνω με τς μουσικες με ένα συγκεκριμένο φάκελο πχ να έχω τον φάκελο μουσικη και ότι βάζω εκει μέσα να πηγαίνει online με λίγα λόγια να συγχρονίζετε ένας συγκεκριμένος φάκελος με το onedrive

Καλημερα,

Τeamviewer για WP10 υπαρχει γιατι δεν βρισκω κατι στο store.

Στο site Teamviewer δειχνει να υπηρχε αλλα μαλλον κατεβηκε.

Δοκιμασα και περασα απο android apk με το Project Astoria αλλα δεν μπορει να συνδεθει.

Το εχει καταφερει κανεις?

Καμια αλλη προταση για remote desktop με συνδεση σε Windows 10 PC?

Ευχαριστω

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Καλημερα,

Δοκιμασα και περασα απο android apk με το Project Astoria αλλα δεν μπορει να συνδεθει.

Ευχαριστω

αν έχεις windows 10 pro μπορείς να χρησιμοποίησης το remote desktop τις microsoft

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/remote-desktop/9wzdncrfj3ps?wa=wsignin1.0

spacer.png

Καλημερα,

Ευχαριστω

Γιατί δεν εγκαθιστας το teamviewer από το σαιτ τους όπως πριν τα Windows 10? Εγώ μια χαρά το πέρασα και δουλεύει όμως και με τα win 7 που είχα πριν.

γράψε λάθος άλλο κατάλαβα! σόρρυ