sysyfos1 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Σε κάποιες σελίδες. Δηλαδή, σε συγκεκριμένες. Δοκίμασε να ανοίξεις αυτές τις σελίδες σε άλλη συσκευή με WP ή και με Android. Αν έχουν το ίδιο θέμα, έχουν πρόβλημα οι σελίδες. Έχεις κάνει πρόσφατα κάποιο soft reset; Συγκεκριμενα στο news247 ειδικα αν εχει και πολλα σχολια απο κατω κρασαρει αλλα και σε αλλες σελιδες που δεν θυμαμαι τωρα. Το κινητο το εκανα επαναφορα στην αρχη πηγαινε καλα αλλα μετα μου εκανε τα ιδια. Ενα αλλο παραξενο που ειδα μετα 8.1 ειναι οτι στον ελεγχο αποθηκευσης τα προσωρινα αρχεια και στο τηλεφωνο αλλα και στην καρτα SD ειναι 0byte δεν ξερω αν παιζει ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Συγκεκριμενα στο news247 ειδικα αν εχει και πολλα σχολια απο κατω κρασαρει αλλα και σε αλλες σελιδες που δεν θυμαμαι τωρα. Το κινητο το εκανα επαναφορα στην αρχη πηγαινε καλα αλλα μετα μου εκανε τα ιδια. Ενα αλλο παραξενο που ειδα μετα 8.1 ειναι οτι στον ελεγχο αποθηκευσης τα προσωρινα αρχεια και στο τηλεφωνο αλλα και στην καρτα SD ειναι 0byte δεν ξερω αν παιζει ρολο. Crash είχα με τον IE, πριν το τελευταίο update της DP, μόνο στο facebook και αν έκανα πολύ γρήγορα τις μεταβάσεις στις σελίδες. Με το τελευταίο update, κανένα κρασάρισμα. Θέμα της ιστοσελίδας είναι. Επίσης, το ότι είναι 0 τα προσωρινά αρχεία είναι καλό. Στο ξεκίνημα των WP8 υπήρχε θέμα και χρειαζόταν συχνό καθάρισμα της μνήμης, και μέσω των ρυθμίσεων, αλλά και μέσω μιας εφαρμογής της Nokia. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Η εφαρμογή "πρόγραμμα ελέγχου ταυτότητας" σταμάτησε να λειτουργεί; θυμάμαι παλιότερα έδειχνε συνέχεια κωδικούς που άλλαζαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Η εφαρμογή "πρόγραμμα ελέγχου ταυτότητας" σταμάτησε να λειτουργεί; θυμάμαι παλιότερα έδειχνε συνέχεια κωδικούς που άλλαζαν. Κανονικά δουλέυει σε εμένα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Και εμένα το ίδιο, μια χαρά δουλεύει..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Κανονικά δουλέυει σε εμένα. Και εμένα το ίδιο, μια χαρά δουλεύει..... Σε μένα πάλι μου ζητάει να προσθέσω λογαριασμό και αν μπορώ να σκανάρω έναν κωδικό. Την βάλει και βγάλει καμία πενηνταριά φορές χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Edit: Ξέχασα απλά να ενεργοποιήσω το two step verification :( Τώρα είναι μια χαρά. Edited February 25, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skidrow Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Όχι, εδώ το link: http://www.windowsphone.com/s?appid=7d795cdf-fb1b-4bdf-8f5e-76eb19f7079e Στο 920 υπάρχει και εγκαθίσταται κανονικά, στο 530 DS όμως δεν παίζει, μου εμφανίζει μήνυμα ότι το "περιεχόμενο δεν υπάρχει στο store" και από ότι βλέπω στο google η εφαρμογή είναι μη συμβατή. Ευχαριστώ πολύ πάντως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Το live tile των ειδήσεων δουλεύει σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Το live tile των ειδήσεων δουλεύει σε σας; Σε εμένα σαν καλοκουρδισμένο ρολόι...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Φαντάζομαι πως έχεις ρυθμίσεις για ελληνικά, σωστά; Τι άλλο έχεις ρυθμίσει; Στο PC δουλεύει μια χαρά, όπως και τα αθλητικά στο τηλέφωνο. Τις ειδήσεις όμως δεν το έχω καταφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Εδώ δε δουλεύει σωστά η εφαρμογή ρε παιδιά το live tile τώρα μας πείραξε; Οι feeders βάζουν ότι να ναι. Δεν δουλεύουν όλοι σωστά. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς δεν δουλεύει σωστά η εφαρμογή. Μια χαρά μου εμφανίζει τις ειδήσεις από διάφορες πηγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Παιδιά έχετε αυτό το email που λέει "Οι δυνατότητες συνομιλίας μέσω Google και Facebook δεν είναι πλέον διαθέσιμες στο Outlook.com.........." Τι σημαίνει αυτό μελλοντικά...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Παιδιά έχετε αυτό το email που λέει "Οι δυνατότητες συνομιλίας μέσω Google και Facebook δεν είναι πλέον διαθέσιμες στο Outlook.com.........." Τι σημαίνει αυτό μελλοντικά...... Τώρα μπορείς να απαντήσεις από το email σου σε μηνύματα από το facebook ε στο μέλλον δεν θα το κάνεις σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς το skype για την επικοινωνία σου με φίλους. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Τώρα μπορείς να απαντήσεις από το email σου σε μηνύματα από το facebook ε στο μέλλον δεν θα το κάνεις σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς το skype για την επικοινωνία σου με φίλους. Εγω κατάλαβα πως δεν σε αναγκάζει η ms...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Εγώ πάλι ήξερα ότι από 23 Φεβρουαρίου η Google σταμάτησε την υποστήριξη του gtalk με ότι αυτό συνεπάγεται. Για το ios όμως μια χαρά υποστηρίζει ακόμη και το hangouts και κάποιος μου είπε πως δουλεύει καλύτερα και από Android. Edit: Πιστεύω πως τον τίτλο της πιο κακογραμμένης εφαρμογής ever που υπάρχει στο store, τον παίρνει με την αξία της το tapatalk. Το χειρότερο όλων αυτών φυσικά είναι πως η mobile λειτουργία του myphone είναι το ίδιο δύσκολη στον χειρισμό. Edited February 28, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς δεν δουλεύει σωστά η εφαρμογή. Μια χαρά μου εμφανίζει τις ειδήσεις από διάφορες πηγές. Η Καθημερινή δεν ανοίγει καθόλου, το αθηνόραμμα digital, η ναυτεμπορική και το shape βγάζουν το ίδιο που δεν είναι καν Ελληνικό. Επίσης το γεγονός ότι σε στέλνει στη σελίδα για να διαβάσεις το άρθρο είναι πατάτα, δεν είναι έτσι οι RSS αναγνώστες. Edited February 28, 2015 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος να εκτυπώσουμε κάποιο αρχείο .pdf ή οποιοδήποτε άλλο, ασύρματα, κατ' ευθείαν από την συσκευή μας; Συσκευή: Lumia 830 Εκτυπωτής: MG5400 Canon Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος να εκτυπώσουμε κάποιο αρχείο .pdf ή οποιοδήποτε άλλο, ασύρματα, κατ' ευθείαν από την συσκευή μας; Συσκευή: Lumia 830 Εκτυπωτής: MG5400 Canon Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα ποστ μήπως δουλέψει κάποια από τις εφαρμογές αυτές με τον εκτυπωτή σου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 To store ,σας δουλεύει κανονικά; Δεν μου δουλεύει η αναζήτηση, πατάω π.χ. Asphalt και μου λέει δεν βρέθηκε κάτι . Το ίδιο όταν πάω και στα προτεινόμενα ,τι είναι αυτό τώρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 To store ,σας δουλεύει κανονικά; Δεν μου δουλεύει η αναζήτηση, πατάω π.χ. Asphalt και μου λέει δεν βρέθηκε κάτι . Το ίδιο όταν πάω και στα προτεινόμενα ,τι είναι αυτό τώρα; Το δοκίμασα κι εγώ τώρα και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καλο μηνα σε ολους! Εχω προβλημα με την εφαρμογη Tubecast , οτι βιντεο κατεβαζω δεν υπαρχει πουθενα. Στην τελευταια ενημερωση λεει οτι το εφτιαξαν. Εχω την εκδοση 2.9.8.7 Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Το store μετά από χθεσινό πετάει, κάνω λάθος ή και κάποιος άλλος έχει την ίδια αίσθηση.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Το store μετά από χθεσινό πετάει, κάνω λάθος ή και κάποιος άλλος έχει την ίδια αίσθηση.... Οντως, παρατηρησα και εγω πολυ πιο γρηγορη αντιδραση στο store σημερα με το L925. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextzim Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Καλησπέρα σε όλους!Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται και τα βίντεο στην εφαρμογή του dropbox εκτός από τις φωτογραφίες;Υπάρχει κάποια ρύθμιση;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts