Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε κάποιες σελίδες. Δηλαδή, σε συγκεκριμένες. Δοκίμασε να ανοίξεις αυτές τις σελίδες σε άλλη συσκευή με WP ή και με Android. Αν έχουν το ίδιο θέμα, έχουν πρόβλημα οι σελίδες. Έχεις κάνει πρόσφατα κάποιο soft reset;

Συγκεκριμενα στο news247 ειδικα αν εχει και πολλα σχολια απο κατω κρασαρει αλλα και σε αλλες σελιδες που δεν θυμαμαι τωρα.

Το κινητο το εκανα επαναφορα στην αρχη πηγαινε καλα αλλα μετα μου εκανε τα ιδια. Ενα αλλο παραξενο που ειδα μετα 8.1 ειναι οτι στον ελεγχο αποθηκευσης τα προσωρινα αρχεια και στο τηλεφωνο αλλα και στην καρτα SD ειναι 0byte δεν ξερω αν παιζει ρολο.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγκεκριμενα στο news247 ειδικα αν εχει και πολλα σχολια απο κατω κρασαρει αλλα και σε αλλες σελιδες που δεν θυμαμαι τωρα.

Το κινητο το εκανα επαναφορα στην αρχη πηγαινε καλα αλλα μετα μου εκανε τα ιδια. Ενα αλλο παραξενο που ειδα μετα 8.1 ειναι οτι στον ελεγχο αποθηκευσης τα προσωρινα αρχεια και στο τηλεφωνο αλλα και στην καρτα SD ειναι 0byte δεν ξερω αν παιζει ρολο.

Crash είχα με τον IE, πριν το τελευταίο update της DP, μόνο στο facebook και αν έκανα πολύ γρήγορα τις μεταβάσεις στις σελίδες. Με το τελευταίο update, κανένα κρασάρισμα. Θέμα της ιστοσελίδας είναι. Επίσης, το ότι είναι 0 τα προσωρινά αρχεία είναι καλό. Στο ξεκίνημα των WP8 υπήρχε θέμα και χρειαζόταν συχνό καθάρισμα της μνήμης, και μέσω των ρυθμίσεων, αλλά και μέσω μιας εφαρμογής της Nokia.

Huawei Nova 5T

Η εφαρμογή "πρόγραμμα ελέγχου ταυτότητας" σταμάτησε να λειτουργεί; θυμάμαι παλιότερα έδειχνε συνέχεια κωδικούς που άλλαζαν.

Η εφαρμογή "πρόγραμμα ελέγχου ταυτότητας" σταμάτησε να λειτουργεί; θυμάμαι παλιότερα έδειχνε συνέχεια κωδικούς που άλλαζαν.

Κανονικά δουλέυει σε εμένα.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Και εμένα το ίδιο, μια χαρά δουλεύει.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Κανονικά δουλέυει σε εμένα.

Και εμένα το ίδιο, μια χαρά δουλεύει.....

Σε μένα πάλι μου ζητάει να προσθέσω λογαριασμό και αν μπορώ να σκανάρω έναν κωδικό. Την βάλει και βγάλει καμία πενηνταριά φορές χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Edit: Ξέχασα απλά να ενεργοποιήσω το two step verification :(

Τώρα είναι μια χαρά.

Edited by cb600f

Στο 920 υπάρχει και εγκαθίσταται κανονικά, στο 530 DS όμως δεν παίζει, μου εμφανίζει μήνυμα ότι το "περιεχόμενο δεν υπάρχει στο store" και από ότι βλέπω στο google η εφαρμογή είναι μη συμβατή.

Ευχαριστώ πολύ πάντως! :)

Το live tile των ειδήσεων δουλεύει σε σας;

Σε εμένα σαν καλοκουρδισμένο ρολόι......

Φαντάζομαι πως έχεις ρυθμίσεις για ελληνικά, σωστά;

Τι άλλο έχεις ρυθμίσει; Στο PC δουλεύει μια χαρά, όπως και τα αθλητικά στο τηλέφωνο. Τις ειδήσεις όμως δεν το έχω καταφέρει.

Εδώ δε δουλεύει σωστά η εφαρμογή ρε παιδιά το live tile τώρα μας πείραξε; Οι feeders βάζουν ότι να ναι. Δεν δουλεύουν όλοι σωστά.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς δεν δουλεύει σωστά η εφαρμογή. Μια χαρά μου εμφανίζει τις ειδήσεις από διάφορες πηγές.

Παιδιά έχετε αυτό το email που λέει "Οι δυνατότητες συνομιλίας μέσω Google και Facebook δεν είναι πλέον διαθέσιμες στο Outlook.com.........."

Τι σημαίνει αυτό μελλοντικά......

Παιδιά έχετε αυτό το email που λέει "Οι δυνατότητες συνομιλίας μέσω Google και Facebook δεν είναι πλέον διαθέσιμες στο Outlook.com.........."

Τι σημαίνει αυτό μελλοντικά......

Τώρα μπορείς να απαντήσεις από το email σου σε μηνύματα από το facebook ε στο μέλλον δεν θα το κάνεις σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς το skype για την επικοινωνία σου με φίλους.

:respect:

Τώρα μπορείς να απαντήσεις από το email σου σε μηνύματα από το facebook ε στο μέλλον δεν θα το κάνεις σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς το skype για την επικοινωνία σου με φίλους.

Εγω κατάλαβα πως δεν σε αναγκάζει η ms......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ πάλι ήξερα ότι από 23 Φεβρουαρίου η Google σταμάτησε την υποστήριξη του gtalk με ότι αυτό συνεπάγεται. Για το ios όμως μια χαρά υποστηρίζει ακόμη και το hangouts και κάποιος μου είπε πως δουλεύει καλύτερα και από Android.

Edit: Πιστεύω πως τον τίτλο της πιο κακογραμμένης εφαρμογής ever που υπάρχει στο store, τον παίρνει με την αξία της το tapatalk. Το χειρότερο όλων αυτών φυσικά είναι πως η mobile λειτουργία του myphone είναι το ίδιο δύσκολη στον χειρισμό.

Edited by cb600f

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς δεν δουλεύει σωστά η εφαρμογή. Μια χαρά μου εμφανίζει τις ειδήσεις από διάφορες πηγές.

Η Καθημερινή δεν ανοίγει καθόλου, το αθηνόραμμα digital, η ναυτεμπορική και το shape βγάζουν το ίδιο που δεν είναι καν Ελληνικό. Επίσης το γεγονός ότι σε στέλνει στη σελίδα για να διαβάσεις το άρθρο είναι πατάτα, δεν είναι έτσι οι RSS αναγνώστες.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Υπάρχει κάποιος τρόπος να εκτυπώσουμε κάποιο αρχείο .pdf ή οποιοδήποτε άλλο, ασύρματα, κατ' ευθείαν από την συσκευή μας;

Συσκευή: Lumia 830

Εκτυπωτής: MG5400 Canon

3>4

Υπάρχει κάποιος τρόπος να εκτυπώσουμε κάποιο αρχείο .pdf ή οποιοδήποτε άλλο, ασύρματα, κατ' ευθείαν από την συσκευή μας;

Συσκευή: Lumia 830

Εκτυπωτής: MG5400 Canon

Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα ποστ μήπως δουλέψει κάποια από τις εφαρμογές αυτές με τον εκτυπωτή σου.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

To store ,σας δουλεύει κανονικά; Δεν μου δουλεύει η αναζήτηση, πατάω π.χ. Asphalt και μου λέει δεν βρέθηκε κάτι . Το ίδιο όταν πάω και στα προτεινόμενα ,τι είναι αυτό τώρα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

To store ,σας δουλεύει κανονικά; Δεν μου δουλεύει η αναζήτηση, πατάω π.χ. Asphalt και μου λέει δεν βρέθηκε κάτι . Το ίδιο όταν πάω και στα προτεινόμενα ,τι είναι αυτό τώρα;

Το δοκίμασα κι εγώ τώρα και σε μένα το ίδιο συμβαίνει.

Καλο μηνα σε ολους!

Εχω προβλημα με την εφαρμογη Tubecast , οτι βιντεο κατεβαζω δεν υπαρχει πουθενα.

Στην τελευταια ενημερωση λεει οτι το εφτιαξαν. Εχω την εκδοση 2.9.8.7

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Το store μετά από χθεσινό πετάει, κάνω λάθος ή και κάποιος άλλος έχει την ίδια αίσθηση....

Το store μετά από χθεσινό πετάει, κάνω λάθος ή και κάποιος άλλος έχει την ίδια αίσθηση....

Οντως, παρατηρησα και εγω πολυ πιο γρηγορη αντιδραση στο store σημερα με το L925.

Καλησπέρα σε όλους!Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται και τα βίντεο στην εφαρμογή του dropbox εκτός από τις φωτογραφίες;Υπάρχει κάποια ρύθμιση;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.