vastegial_74 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Όχι ανανεώνει μόνο του μια χαρά..... Και σε εμένα δούλευε και ξαφνικά σταμάτησε να ανανεώνει. Κρίμα. Τι απεγκατάσταση και επενεγκατάσταση, τι soft reset.....Τίποτα. Ψάχνω για εφαρμογή καιρού που να; δουλεύει πραγματικά και το live tile, να ανανεώνει σωστά και να δείχνει σωστή θερμοκρασία. Ας είναι και αγοραστή. Edited February 11, 2015 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Και σε εμένα δούλευε και ξαφνικά σταμάτησε να ανανεώνει. Κρίμα. Soft reset και μάλλον θα στρώσει.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το πρόβλημα δε ξέρω που εντοπίζεται, αλλά εννοείται πως είχα κάνει 2 - 3 soft reset έκανα επανεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά τίποτα. Το πρόβλημα έφτιαξε όταν εγκατέστησα την εφαρμογή περίπου 5 φορές, έσβηνα - έβαζα μέχρι που λειτούργησε. Τώρα θα δω αύριο αν ανανεώνει και τοποθεσια Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Τελικά ανανεώνει τοποθεσία το title αλλά είχε κολλήσει η εφαρμογή και μέσα δεν ανανέωνε τοποθεσία. Για γέλια... ( ναι δοκίμασα soft reset και πάλι, το κινητό λειτουργεί απροβλημάτιστα, μόνο αυτή η εφαρμογή κάνει ότι θέλει) κατέβασα το καιρός to go σε δοκιμαστική έκδοση θα το αφήσω να δω πως είναι και αν με καλύψει θα το αγοράσω. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Lumia 830 Ο λογαριασμός Nokia τώρα χρειάζεται κάπου και θα πρέπει να συγχρονίσουμε; Δεν έχω καταλάβει. Στις εφαρμογές here μπαίνω με τον outlook πια. Υπάρχει κάποιος λόγος να συγχρονίσω και τον Nokia ; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nepa Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 εδω και 2-3 μέρες δεν μπορω να συνδεθω σε Wi-fi δικτυο. μου βγαζει ¨το τηλεφωνο σας δεν μπορει να συνδεθει στο wi-fi ¨ εχω κανει σοφτ ρεσετ αλλα τιποτα. κανεις καμια ιδεα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 εδω και 2-3 μέρες δεν μπορω να συνδεθω σε Wi-fi δικτυο. μου βγαζει ¨το τηλεφωνο σας δεν μπορει να συνδεθει στο wi-fi ¨ εχω κανει σοφτ ρεσετ αλλα τιποτα. κανεις καμια ιδεα? ευχαριστω Τι συσκευη εχεις ??? Σε ολα τα wifi δεν συνδεετε η μονο σε ενα ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nepa Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Τι συσκευη εχεις ??? Σε ολα τα wifi δεν συνδεετε η μονο σε ενα ? LUMIA 720 προσπάθησα σε 2 της HOL k ενα WIND. τα διεγραψα , ξαναπερασα κωδικους αλλα τιποτα. νομιζω οτι το προβλημα ξεκινησε οταν πηγα να συνδεθω για πρωτη φορα σε ρουτερ που ειχε το ιδιο ονομα ( π.χ. HOL ZTE 4) με ρουτερ που ηταν αποθηκευμενο στη συσκευη. μου φαινεται περιεργο να οφειλεται σ αυτο αλλα δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 LUMIA 720 προσπάθησα σε 2 της HOL k ενα WIND. τα διεγραψα , ξαναπερασα κωδικους αλλα τιποτα. νομιζω οτι το προβλημα ξεκινησε οταν πηγα να συνδεθω για πρωτη φορα σε ρουτερ που ειχε το ιδιο ονομα ( π.χ. HOL ZTE 4) με ρουτερ που ηταν αποθηκευμενο στη συσκευη. μου φαινεται περιεργο να οφειλεται σ αυτο αλλα δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω Να υποθεσω οτι εκανες ενα soft reset ετσι ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 LUMIA 720 προσπάθησα σε 2 της HOL k ενα WIND. τα διεγραψα , ξαναπερασα κωδικους αλλα τιποτα. νομιζω οτι το προβλημα ξεκινησε οταν πηγα να συνδεθω για πρωτη φορα σε ρουτερ που ειχε το ιδιο ονομα ( π.χ. HOL ZTE 4) με ρουτερ που ηταν αποθηκευμενο στη συσκευη. μου φαινεται περιεργο να οφειλεται σ αυτο αλλα δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω Πήγαινε στις ρυθμίσεις του WiFi κάτω κάτω πάτα στο διαχείριση και σβήσε όλα τα δίκτυα που παρουσίασαν πρόβλημα... Μετά όπως λέει ο colossus κάνε ένα soft reset (και διαγραφή προσωρινών δεδομένων για να είμαστε σίγουροι) και ξαναπροσπάθησε :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nepa Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας :) τελικα το προβλημα ηταν στα δυο ροθτερ της HOL ( στα οποια συνδεομαι κανονικα με αλλο smartphone :wacko:). αλλαξα ρουτερ και συνδεομαι κανονικα τωρα. πως κανω προσωρινη διαγραφη δεδομενων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μενού -> Έλεγχος Αποθήκευσης -> Προσωρινά Αρχεία -> Διαγραφή :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nepa Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μενού -> Έλεγχος Αποθήκευσης -> Προσωρινά Αρχεία -> Διαγραφή :) ok thx ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 εχω κανει απειρα ρισταρτ σοφτ ρισετ, αλλα δεν μπορω απο το πρωι να μπω φεισμπουκ απο το κινητο. μπαινει και με πεταει.... μονο εγω ειμαι ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 εχω κανει απειρα ρισταρτ σοφτ ρισετ, αλλα δεν μπορω απο το πρωι να μπω φεισμπουκ απο το κινητο. μπαινει και με πεταει.... μονο εγω ειμαι ετσι? Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής δοκίμασες μήπως διορθώσει το πρόβλημα; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 εχω κανει απειρα ρισταρτ σοφτ ρισετ, αλλα δεν μπορω απο το πρωι να μπω φεισμπουκ απο το κινητο. μπαινει και με πεταει.... μονο εγω ειμαι ετσι? Το facebook είχε και σε άλλο OS θέματα σήμερα. Σε εκείνο διορθώθηκε. Δες αύριο αν έχεις πάλι θέμα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 παιδια εχω μεγαλο θεμα. εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση. τωρα δουλευει κανονικα το φεισμπουκ. ΑΛΛΑ πλεον οι επαφες μου που τις ειχα συνδεσει μετο φεισμπουκ, αποσυνδεθηκαν. αυτο ομως δεν ειναι το μεγαλο προβλημα. θα μπορουσα να τις ξανασυνδεσω. αμ δε, δεν διαβαζει τους φιλους μου στο φεισμπουκ για να τους συνδεσω. μπηκα απο την εφαρμογη στους φιλους μου, μπηκα απο τον εξπλορερ στους φιλους μου, αλλα τιποτα. οταν παω στην εφαρμογη των επαφων, δεν μπορω να συνδεσω καποιον με το λογαριασμο του στο φεισμπουκ γιατι το κινητο δεν μπορει να ψαξει τις επαφες που εχω στο φεισμπουκ. το ιδιθο εκανε και στην κοπελα μου πριν λιγο καιρο και ουτε εκεινη βρηκε λυση. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Θα μπεις στην εφαρμογή του Facebook και θα πας Ρυθμίσεις -> Σύνδεση με το τηλέφωνό μου -> Ενεργοποίηση και μετά Συγχρονισμός Τώρα :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 παιδια εχω μεγαλο θεμα. εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση. τωρα δουλευει κανονικα το φεισμπουκ. ΑΛΛΑ πλεον οι επαφες μου που τις ειχα συνδεσει μετο φεισμπουκ, αποσυνδεθηκαν. αυτο ομως δεν ειναι το μεγαλο προβλημα. θα μπορουσα να τις ξανασυνδεσω. αμ δε, δεν διαβαζει τους φιλους μου στο φεισμπουκ για να τους συνδεσω. μπηκα απο την εφαρμογη στους φιλους μου, μπηκα απο τον εξπλορερ στους φιλους μου, αλλα τιποτα. οταν παω στην εφαρμογη των επαφων, δεν μπορω να συνδεσω καποιον με το λογαριασμο του στο φεισμπουκ γιατι το κινητο δεν μπορει να ψαξει τις επαφες που εχω στο φεισμπουκ. το ιδιθο εκανε και στην κοπελα μου πριν λιγο καιρο και ουτε εκεινη βρηκε λυση. καμια ιδεα? Θα μπεις στην εφαρμογή του Facebook και θα πας Ρυθμίσεις -> Σύνδεση με το τηλέφωνό μου -> Ενεργοποίηση και μετά Συγχρονισμός Τώρα :) Αφού κάνεις ότι σου είπε ο Alex, να έχεις υπ'όψιν σου ότι μπορεί να πάρει και μια μέρα να συγχρονίσει όλες τις επαφές.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 ευχαριστω πολυ παιδια. ενεργοποιημενο το ειχα. πατησα και συγχρονισμο. για να δουμε... να φανταστω οτι αντε παλι να συνδεω επαφες με τα προφιλ τους ε? πωπωπω σπασιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ναι πρέπει να το κάνεις από την αρχή σε όσες δεν βρει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 παντως παιδια παρολο που τα εκανα ολα αυτα μου κανει εντυπωση που δεν εμφανιζει το φεισμπιουκ στο φιλτραρισμα επαφων. μονο το τουιτερ εχει. και στις επαφες οταν παω δεξια εκει που σου βγαζει τα νεα απο φεισμοπουκ δεν εχει στα δικτυα το φεισμπουκ παρα μονο το τουιτερ... περιεργα πραγματα... θα περιμενω να δω τι θα κανει βεβαια...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexenlord Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 παιδια καλησπερα, υπαρχει καποια επιλογη στο here maps να σε πηγαινει ενω εισαι με τα ποδια? Ταξιδεψα προσφατα στη μιση ανατολικη ευρωπη και το offline navigation ηταν απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. οταν ομως εβαζα διαδρομη 3 στενα πιο κατω και ηθελα να παω με τα ποδια ηταν πολυ μπερδεμα γιατι το κινητο νομιζε πως πηγαινα με αμαξι... σε αντροιντ , γκουκλ μαπς εχω δει αντιστοιχη επιλογη. Σε μας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Μα για αυτήν την περίπτωση είναι το here maps,για να πας με τα πόδια.το here drive νομίζει οτι πας με αυτοκίνητο και όταν μπαίνεις από κανένα πεζοδρόμιο που δεν πάει αμάξι χάνεται.λογικό ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 παιδια, διαβασα πολλα θρεντ στο ιντερνετ και ειδα οτι το προβλημα μου ειναι διαδεδομενο. μια λυση που ειπαν ειναι να κλεισω το λοκεισον. το εκανα, και συγχρονισε και βρηκε επαφες. ΑΛΛΑ. βρηκε ολες τις επαφες εκτος απο αυτεςπου ειχα συνδεσει παλιαμε το φεισμπουκ. οποτε τωρα παω να αντιστοιχισω μια επαφη τηλεφωνου με αυτην απο το φεισμπουκ, και δεν βρισκω την σωστη επαφη....λειπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts