Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει καποιος αν το 930 μπορει να αναπαραγει flac αρχεια; Αν οχι, μεσω καποιου player ισως;

Η λύση στο πρόβλημα σου, αξιόπιστη εφαρμογή την χρησιμοποιώ εξαρχής και αγορασμένη.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν το tubecast τελικά είναι φοβερό. Με βολεύει περισσότερο απο το mytube. Το navigation και το UI του είναι πιο βολικό. Βέβαια δεν είδα ποτέ το νέο mytube.

Το μόνο που δεν έχω βρει είναι πως βάζεις να παίξει μόνο τον ήχο απο το video στο background. Το υποστηρίζει αυτο το feature? Στο mytube ήταν πολύ βολικό.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Μόνο το δικό μου chromecast δεν μπορεί να βρει το tubecast και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το έχω πληρώσει κιόλας.

Καλησπέρα παίδες. Ερώτηση:

Έχω το Nokia Lumia 630.

Το κινητό μου έχει ενεργοποιημένες τις υπενθυμίσεις ημερολογίου. Αποτέλεσμα πολλές φορές να εμφανίζονται οι καταχωρήσεις ημερολογίου με ηχητικό μήνυμα. Από που μπορώ να απενεργοποιήσω εντελώς αυτές τις ειδοποιήσεις? Δεν βρίσκω πουθενά τη ρύθμιση!

Καλησπέρα παίδες. Ερώτηση:

Έχω το Nokia Lumia 630.

Το κινητό μου έχει ενεργοποιημένες τις υπενθυμίσεις ημερολογίου. Αποτέλεσμα πολλές φορές να εμφανίζονται οι καταχωρήσεις ημερολογίου με ηχητικό μήνυμα. Από που μπορώ να απενεργοποιήσω εντελώς αυτές τις ειδοποιήσεις? Δεν βρίσκω πουθενά τη ρύθμιση!

Θα μπεις από τον υπολογιστή σου στο calendar.live.com και μετά από τις επιλογές θα επιλέξεις το ημερολόγιο που δεν θέλεις να σου έρχονται υπενθυμίσεις και εκεί που λέει ειδοποιήσεις στις συσκευές θα πατήσεις το εικονίδιο της διαγραφής.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Θα προτιμούσα βέβαια να είχανε κάτι (τόσο) απλό, όπως "απενεργοποίηση ηχητικών μηνυμάτων + ειδοποιήσεων" απευθείας μέσω κινητού, αλλά έστω έτσι, όλα ok.

Θυμάμαι πως μέχρι πριν λίγο είχα μια εφαρμογή που μου έδειχνε το ποσοστό μπαταρίας στην αρχική οθόνη. Νομίζω ήταν το "οικονομία μπαταρίας". Ξαφνικά όμως σταμάτησε να δουλεύει. Πως γίνεται να δουλέψει πάλι;

Θυμάμαι πως μέχρι πριν λίγο είχα μια εφαρμογή που μου έδειχνε το ποσοστό μπαταρίας στην αρχική οθόνη. Νομίζω ήταν το "οικονομία μπαταρίας". Ξαφνικά όμως σταμάτησε να δουλεύει. Πως γίνεται να δουλέψει πάλι;

Κάνε ένα soft reset είναι η σίγουρη λύση όταν κάτι δεν πάει καλά.

Ποια facebook εφαρμογη εχετε να προτεινετε για αμεσες ειδοποιησεις και ωραιο tile ?

Εκτος της προεγκατεστημενης

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Κάνε ένα soft reset είναι η σίγουρη λύση όταν κάτι δεν πάει καλά.

Αυτό έκανα και λειτουργεί πάλι. Ευχαριστώ.

Σχετικά με το tubecast, έστειλα mail για το πρόβλημα μου και μου απάντησαν (ταχύτατα μπορώ να πω) πως μάλλον είναι θέμα του router μου και πρέπει να απενεργοποιήσω το dual band.

Είχαν και άλλον με το ίδιο πρόβλημα με μένα και έτσι το έλυσε. Δε ξέρω όμως από που γίνεται αυτό lol

Edited by cb600f

Δεν καταλαβαίνω ποιος

είναι ο λόγος ύπαρξης εφαρμογών για τις οποίες υπάρχει αντίστοιχο site που στην mobile τους εκδοχή είναι εξαιρετικά. Ποιο πολύ δεν καταλαβαίνω ποιος και γιατί τις κατεβάζει, πχ η εφαρμογή για το imdb.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Δεν καταλαβαίνω ποιος

είναι ο λόγος ύπαρξης εφαρμογών για τις οποίες υπάρχει αντίστοιχο site που στην mobile τους εκδοχή είναι εξαιρετικά. Ποιο πολύ δεν καταλαβαίνω ποιος και γιατί τις κατεβάζει, πχ η εφαρμογή για το imdb.

Γιατί πολύ απλά κάποιος είχε την όρεξη και την έφτιαξε και κάποιοι άλλοι τη διάθεση να την κατεβάσουν. Δεν απευθύνονται όλα προσωπικά στον κάθε ένα. Περί ορέξεως...

εστειλα απο ενα αντροιντ ταμπλετ ενα μουσικο αλμπουμ στο κινητο με bluetooth που στο καλο εχει αποθηκευτη;

εστειλα απο ενα αντροιντ ταμπλετ ενα μουσικο αλμπουμ στο κινητο με bluetooth που στο καλο εχει αποθηκευτη;

Στις λήψεις και στην κάρτα SD κοίταξες;

τιποτα ειναι λες και εξαφανιστηκαν.

οχι τιποτα αλλο αλλα ο χωρος στην συσκευη κοντευει να τιγκαρει.

Σύνδεσε το στον υπολογιστή και άνοιξε το φάκελο της κάρτας SD. Είμαι σίγουρος ότι, κατά την αποστολή, δημιουργήθηκε νέος φάκελος, που έχει μέσα μόνο το κομμάτι. Ίσως, να έχει σαν όνομα το μήνα που έγινε η λήψη. Και μια πρόταση είναι, να πάρεις μια μεγαλύτερη κάρτα sd...

Huawei Nova 5T

Σύνδεσε το στον υπολογιστή και άνοιξε το φάκελο της κάρτας SD. Είμαι σίγουρος ότι, κατά την αποστολή, δημιουργήθηκε νέος φάκελος, που έχει μέσα μόνο το κομμάτι. Ίσως, να έχει σαν όνομα το μήνα που έγινε η λήψη. Και μια πρόταση είναι, να πάρεις μια μεγαλύτερη κάρτα sd...

Δεν μιλαω για τον χωρο της Sd αλλα της συσκευης

Δεν μιλαω για τον χωρο της Sd αλλα της συσκευης

Κάνε το ίδιο, για το χώρο της συσκευής.

Huawei Nova 5T

Επειδή από ότι έβλεπα μόνο εγώ είχα πρόβλημα με την εφαρμογή tubecast και το chromecast, αποφάσισα να επικοινωνήσω με αυτούς που έφτιαξαν την εφαρμογή. Μου απάντησε πολύ γρήγορα κάποιος και μου είπε να κοιτάξω το router μου. Ειδικά αν είναι dual band. Δεν έχω γνώσεις να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά τυχαίνει να έχω άλλο ένα διαφορετικής μάρκας με το προηγούμενο. Έβγαλα λοιπόν το zte και έβαλα το Technicolor. Τώρα λοιπόν, η εφαρμογή βλέπει αμέσως και χωρίς καθυστέρηση το chromecast μου και λειτουργεί τέλεια!

Είναι τυχαίο ότι εκεί που στρώνει το accuweather κάνει αναβάθμιση και κολλάνε τα πάντα μετά; μετά την αναβάθμιση το live title δε λειτουργεί. Έτυχε και σε εσάς,η ειμαι ο μόνος παθών;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Για την ακρίβεια το μικρό πλακίδιο δε λειτουργεί, το μεσαίο λειτουργεί κανονικά και το μεγάλο λειτουργεί με χρονοκαθυστεριση δείχνει τον καιρό απο ώρες πριν καθιστώντας το μη λειτουργικό.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Εγώ έχω το μεγάλο και λειτουργεί μια χαρά. Μήπως έχεις αποκλείσει την εφαρμογή από το παρασκήνιο ή έχεις ορίσει μεγάλο χρονικό διάστημα ανανέωσης του tile?
Powerd by OnePlus 7 Pro

Κι εμένα μια χαρά λειτουργεί. Μια απορία, της MS ο καιρός δεν λειτουργεί καν το live tile; Πρέπει να μπαίνεις στην εφαρμογή να ανανεώνεται.

Κι εμένα μια χαρά λειτουργεί. Μια απορία, της MS ο καιρός δεν λειτουργεί καν το live tile; Πρέπει να μπαίνεις στην εφαρμογή να ανανεώνεται.

Όχι ανανεώνει μόνο του μια χαρά.....