duc Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ξερει καποιος αν το 930 μπορει να αναπαραγει flac αρχεια; Αν οχι, μεσω καποιου player ισως; Η λύση στο πρόβλημα σου, αξιόπιστη εφαρμογή την χρησιμοποιώ εξαρχής και αγορασμένη. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Πραγματικά φοβερή εφαρμογή ο CCPlayer Pro. Κι εγώ έχω να πω τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Λοιπόν το tubecast τελικά είναι φοβερό. Με βολεύει περισσότερο απο το mytube. Το navigation και το UI του είναι πιο βολικό. Βέβαια δεν είδα ποτέ το νέο mytube. Το μόνο που δεν έχω βρει είναι πως βάζεις να παίξει μόνο τον ήχο απο το video στο background. Το υποστηρίζει αυτο το feature? Στο mytube ήταν πολύ βολικό. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Μόνο το δικό μου chromecast δεν μπορεί να βρει το tubecast και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το έχω πληρώσει κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Energy1980 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Καλησπέρα παίδες. Ερώτηση: Έχω το Nokia Lumia 630. Το κινητό μου έχει ενεργοποιημένες τις υπενθυμίσεις ημερολογίου. Αποτέλεσμα πολλές φορές να εμφανίζονται οι καταχωρήσεις ημερολογίου με ηχητικό μήνυμα. Από που μπορώ να απενεργοποιήσω εντελώς αυτές τις ειδοποιήσεις? Δεν βρίσκω πουθενά τη ρύθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Καλησπέρα παίδες. Ερώτηση: Έχω το Nokia Lumia 630. Το κινητό μου έχει ενεργοποιημένες τις υπενθυμίσεις ημερολογίου. Αποτέλεσμα πολλές φορές να εμφανίζονται οι καταχωρήσεις ημερολογίου με ηχητικό μήνυμα. Από που μπορώ να απενεργοποιήσω εντελώς αυτές τις ειδοποιήσεις? Δεν βρίσκω πουθενά τη ρύθμιση! Θα μπεις από τον υπολογιστή σου στο calendar.live.com και μετά από τις επιλογές θα επιλέξεις το ημερολόγιο που δεν θέλεις να σου έρχονται υπενθυμίσεις και εκεί που λέει ειδοποιήσεις στις συσκευές θα πατήσεις το εικονίδιο της διαγραφής. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Energy1980 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Σ'ευχαριστώ πολύ! Θα προτιμούσα βέβαια να είχανε κάτι (τόσο) απλό, όπως "απενεργοποίηση ηχητικών μηνυμάτων + ειδοποιήσεων" απευθείας μέσω κινητού, αλλά έστω έτσι, όλα ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Θυμάμαι πως μέχρι πριν λίγο είχα μια εφαρμογή που μου έδειχνε το ποσοστό μπαταρίας στην αρχική οθόνη. Νομίζω ήταν το "οικονομία μπαταρίας". Ξαφνικά όμως σταμάτησε να δουλεύει. Πως γίνεται να δουλέψει πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Θυμάμαι πως μέχρι πριν λίγο είχα μια εφαρμογή που μου έδειχνε το ποσοστό μπαταρίας στην αρχική οθόνη. Νομίζω ήταν το "οικονομία μπαταρίας". Ξαφνικά όμως σταμάτησε να δουλεύει. Πως γίνεται να δουλέψει πάλι; Κάνε ένα soft reset είναι η σίγουρη λύση όταν κάτι δεν πάει καλά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ποια facebook εφαρμογη εχετε να προτεινετε για αμεσες ειδοποιησεις και ωραιο tile ? Εκτος της προεγκατεστημενης Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) Κάνε ένα soft reset είναι η σίγουρη λύση όταν κάτι δεν πάει καλά. Αυτό έκανα και λειτουργεί πάλι. Ευχαριστώ. Σχετικά με το tubecast, έστειλα mail για το πρόβλημα μου και μου απάντησαν (ταχύτατα μπορώ να πω) πως μάλλον είναι θέμα του router μου και πρέπει να απενεργοποιήσω το dual band. Είχαν και άλλον με το ίδιο πρόβλημα με μένα και έτσι το έλυσε. Δε ξέρω όμως από που γίνεται αυτό lol Edited February 8, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης εφαρμογών για τις οποίες υπάρχει αντίστοιχο site που στην mobile τους εκδοχή είναι εξαιρετικά. Ποιο πολύ δεν καταλαβαίνω ποιος και γιατί τις κατεβάζει, πχ η εφαρμογή για το imdb. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης εφαρμογών για τις οποίες υπάρχει αντίστοιχο site που στην mobile τους εκδοχή είναι εξαιρετικά. Ποιο πολύ δεν καταλαβαίνω ποιος και γιατί τις κατεβάζει, πχ η εφαρμογή για το imdb. Γιατί πολύ απλά κάποιος είχε την όρεξη και την έφτιαξε και κάποιοι άλλοι τη διάθεση να την κατεβάσουν. Δεν απευθύνονται όλα προσωπικά στον κάθε ένα. Περί ορέξεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 εστειλα απο ενα αντροιντ ταμπλετ ενα μουσικο αλμπουμ στο κινητο με bluetooth που στο καλο εχει αποθηκευτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 εστειλα απο ενα αντροιντ ταμπλετ ενα μουσικο αλμπουμ στο κινητο με bluetooth που στο καλο εχει αποθηκευτη; Στις λήψεις και στην κάρτα SD κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 τιποτα ειναι λες και εξαφανιστηκαν. οχι τιποτα αλλο αλλα ο χωρος στην συσκευη κοντευει να τιγκαρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 τιποτα ειναι λες και εξαφανιστηκαν. οχι τιποτα αλλο αλλα ο χωρος στην συσκευη κοντευει να τιγκαρει. Σύνδεσε το στον υπολογιστή και άνοιξε το φάκελο της κάρτας SD. Είμαι σίγουρος ότι, κατά την αποστολή, δημιουργήθηκε νέος φάκελος, που έχει μέσα μόνο το κομμάτι. Ίσως, να έχει σαν όνομα το μήνα που έγινε η λήψη. Και μια πρόταση είναι, να πάρεις μια μεγαλύτερη κάρτα sd... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Σύνδεσε το στον υπολογιστή και άνοιξε το φάκελο της κάρτας SD. Είμαι σίγουρος ότι, κατά την αποστολή, δημιουργήθηκε νέος φάκελος, που έχει μέσα μόνο το κομμάτι. Ίσως, να έχει σαν όνομα το μήνα που έγινε η λήψη. Και μια πρόταση είναι, να πάρεις μια μεγαλύτερη κάρτα sd... Δεν μιλαω για τον χωρο της Sd αλλα της συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Δεν μιλαω για τον χωρο της Sd αλλα της συσκευης Κάνε το ίδιο, για το χώρο της συσκευής. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Επειδή από ότι έβλεπα μόνο εγώ είχα πρόβλημα με την εφαρμογή tubecast και το chromecast, αποφάσισα να επικοινωνήσω με αυτούς που έφτιαξαν την εφαρμογή. Μου απάντησε πολύ γρήγορα κάποιος και μου είπε να κοιτάξω το router μου. Ειδικά αν είναι dual band. Δεν έχω γνώσεις να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά τυχαίνει να έχω άλλο ένα διαφορετικής μάρκας με το προηγούμενο. Έβγαλα λοιπόν το zte και έβαλα το Technicolor. Τώρα λοιπόν, η εφαρμογή βλέπει αμέσως και χωρίς καθυστέρηση το chromecast μου και λειτουργεί τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Είναι τυχαίο ότι εκεί που στρώνει το accuweather κάνει αναβάθμιση και κολλάνε τα πάντα μετά; μετά την αναβάθμιση το live title δε λειτουργεί. Έτυχε και σε εσάς,η ειμαι ο μόνος παθών; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Για την ακρίβεια το μικρό πλακίδιο δε λειτουργεί, το μεσαίο λειτουργεί κανονικά και το μεγάλο λειτουργεί με χρονοκαθυστεριση δείχνει τον καιρό απο ώρες πριν καθιστώντας το μη λειτουργικό. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εγώ έχω το μεγάλο και λειτουργεί μια χαρά. Μήπως έχεις αποκλείσει την εφαρμογή από το παρασκήνιο ή έχεις ορίσει μεγάλο χρονικό διάστημα ανανέωσης του tile? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Κι εμένα μια χαρά λειτουργεί. Μια απορία, της MS ο καιρός δεν λειτουργεί καν το live tile; Πρέπει να μπαίνεις στην εφαρμογή να ανανεώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Κι εμένα μια χαρά λειτουργεί. Μια απορία, της MS ο καιρός δεν λειτουργεί καν το live tile; Πρέπει να μπαίνεις στην εφαρμογή να ανανεώνεται. Όχι ανανεώνει μόνο του μια χαρά..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts