Stoupi Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Αν απλώς κάνω uncheck την preview for developers θα λάβω κανονικά OTA denim update official ; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ήθελα να ρωτήσω αν μεταφέρω το metrotube στην κάρτα microSD. Κάνω hard reset και το επαναφέρω ξανά στο κινητό θα δουλεύει κανονικά με όλα όσα κατέβασα; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Σε κινητο ενος φιλου που εχει wp οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη βγαινει σφαλμα με ενα νουμερο 8006700 κλπ.Γινεται κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Αν απλώς κάνω uncheck την preview for developers θα λάβω κανονικά OTA denim update official ; Αν έχει βγεί για την συσκευή σου θα,την λάβεις με αυτό τον τρόπο που ανέφερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ό,τι χειρότερο η εφαρμογή viber για τα windows Χάνεις κλήσεις σου ρχονται ειδοποιήσεις οποτε του φουμαρει, κάνει αιώνες να φορτώσει τα εκκρεμεί σχόλια μπαίνεις κ ξαναβγαινεις για να δεις τι παίχθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Έχετε δοκιμάσει να στείλετε φωτογραφίες ή με επισύναψη μέσω viber ή απευθείας μέσα από τις φωτογραφίες; Εγώ που το κάνω έχω θέμα, και δεν ξέρω αν είναι bag της εφαρμογής. Μου στέλνει τις φωτογραφίες σε μικρό μέγεθος, ενώ η φωτογραφία είναι στα 5MP. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ό,τι χειρότερο η εφαρμογή viber για τα windows Χάνεις κλήσεις σου ρχονται ειδοποιήσεις οποτε του φουμαρει, κάνει αιώνες να φορτώσει τα εκκρεμεί σχόλια μπαίνεις κ ξαναβγαινεις για να δεις τι παίχθηκε Έχετε δοκιμάσει να στείλετε φωτογραφίες ή με επισύναψη μέσω viber ή απευθείας μέσα από τις φωτογραφίες; Εγώ που το κάνω έχω θέμα, και δεν ξέρω αν είναι bag της εφαρμογής. Μου στέλνει τις φωτογραφίες σε μικρό μέγεθος, ενώ η φωτογραφία είναι στα 5MP. Εγώ που το χρησιμοποιώ αρκετά και για μηνύματα και για κλησεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με φωτογραφίες, ούτε μηνύματα. Δοκίμασε να το σβήσεις και να το ξαναεγκαταστήσεις μήπως έτσι διορθωθεί. Ps. Απ'ότι έχω καταλάβει πολλές φορές αρκετές εφαρμογές λειτουργούν λανθασμένα λόγω εσφαλμένων δεδομένων απο backup. Σκέφτομαι να καθαρίζω το backup κάθε τόσο για να μη μένουν παλιά δεδομένα και εμφανίζουν δυσλειτουργίες οι εφαρμογές! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εγώ που το χρησιμοποιώ αρκετά και για μηνύματα και για κλησεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με φωτογραφίες, ούτε μηνύματα. Δοκίμασε να το σβήσεις και να το ξαναεγκαταστήσεις μήπως έτσι διορθωθεί. Ps. Απ'ότι έχω καταλάβει πολλές φορές αρκετές εφαρμογές λειτουργούν λανθασμένα λόγω εσφαλμένων δεδομένων απο backup. Σκέφτομαι να καθαρίζω το backup κάθε τόσο για να μη μένουν παλιά δεδομένα και εμφανίζουν δυσλειτουργίες οι εφαρμογές! Αυτο ισχυειι .. οταν εχουμε καποιο προβλημα με εφαρμογες η με το λειτουργικο καλο θα ειναι να κανουμε καθαρη εγκατασταση (φτου και απο την αρχη ...) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ό,τι χειρότερο η εφαρμογή viber για τα windows Χάνεις κλήσεις σου ρχονται ειδοποιήσεις οποτε του φουμαρει, κάνει αιώνες να φορτώσει τα εκκρεμεί σχόλια μπαίνεις κ ξαναβγαινεις για να δεις τι παίχθηκε Το viber δουλεύει κανονικά. Ακόμα και με 2g. Κάποτε συνέβαινε αυτό που περιγράφεις. Εδω και μήνες δουλεύει άψογα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχετε δοκιμάσει να στείλετε φωτογραφίες ή με επισύναψη μέσω viber ή απευθείας μέσα από τις φωτογραφίες; Εγώ που το κάνω έχω θέμα, και δεν ξέρω αν είναι bag της εφαρμογής. Μου στέλνει τις φωτογραφίες σε μικρό μέγεθος, ενώ η φωτογραφία είναι στα 5MP. Viber, WhatsApp, mails κλπ ρίχνουν την ανάλυση κατά πολύ. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία χωρίς να συμβεί αυτό τότε χρησιμοποίησε το metro mail. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο ισχυειι .. οταν εχουμε καποιο προβλημα με εφαρμογες η με το λειτουργικο καλο θα ειναι να κανουμε καθαρη εγκατασταση (φτου και απο την αρχη ...) Ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί μέχρι τώρα....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Viber, WhatsApp, mails κλπ ρίχνουν την ανάλυση κατά πολύ. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία χωρίς να συμβεί αυτό τότε χρησιμοποίησε το metro mail. Ξέρεις ποιο είναι το θέμα, γιατί έκανα τεστ και παρατήρησα το εξής...... Μόνο τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με τις εφαρμογές ΚΆΜΕΡΑ και Lumia Camera μου στέλνει σε μικρογραφία, έστειλα ένα σωρό φωτογραφίες ακόμη και full HD, τις έστελνε κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ξέρεις ποιο είναι το θέμα, γιατί έκανα τεστ και παρατήρησα το εξής...... Μόνο τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με τις εφαρμογές ΚΆΜΕΡΑ και Lumia Camera μου στέλνει σε μικρογραφία, έστειλα ένα σωρό φωτογραφίες ακόμη και full HD, τις έστελνε κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Είσαι σίγουρος ότι έστειλες full HD και δεν έριξε την ανάλυση?? Ποσα Mb ήταν η φωτογραφία που έστειλες και πόσα αυτή που έλαβε ο άλλος? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Είσαι σίγουρος ότι έστειλες full HD και δεν έριξε την ανάλυση?? Ποσα Mb ήταν η φωτογραφία που έστειλες και πόσα αυτή που έλαβε ο άλλος? Έστειλα φώτο τραβηγμένη από το τηλέφωνο στα 16MP και όταν την πήρε ο άλλος ήταν σε μικρογραφία, και του έστειλα φωτογραφία ίδιας ανάλυσης κατεβασμένη από το διαδίκτυο και την έλαβε μια χαρά. Να συμπληρώσω ότι ο άλλος που λαμβάνει την φωτογραφία στα αριστερά δεξιά της φωτογραφίας είναι δύο μαύρα κομμάτια άσχετα με την φώτο που έχω εγώ στο τηλέφωνο. Λοιπόν η φωτογραφία που έφυγε από εμένα ήταν 5,06MP 1728X3072 Αυτή πήρε ο άλλος ήταν 0,88MP 720X1280 (και είχε στα αριστερά και δεξιά δυο τεράστιες μαύρες λορίδες) Και την ίδια φώτο μου την έστειλε και ήταν 0,59MP 960X640 Από το 625 λαμβάνω μια χαρά τις φωτογραφίες που μου στέλνει, και εγώ στέλνω άθλιες φώτοΔεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, τραβώντας με το ProShot και με φωτογραφία στα 8.0MP η φωτογραφία παραλάμβανεται από τον αποδέκτη μια χαρά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με τις εφαρμογές κάμερα και Lumia camera και την συμβατότητα τους με τα αρχεία φωτογραφίας και την αποστολή τους. Edited January 31, 2015 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλησπέρα στην κοινότητα! Είμαι κάτοχος ενός QNAP Νas που μεταξύ άλλων τρέχει Serviio DLNA server και ενός Lumia 630. Μιας και σκέφτομαι να αγοράσω ένα ηχοσύστημα με bluetooth, θα ήθελα εάν είναι δυνατόν να μπορώ μέσω του κινητού να αναπαράγω mp3 (για flac φαντάζομαι δύσκολο) τα οποία είναι αποθηκευμένα στο NAS. H εφαρμογή Qfile της QNAP δεν με καλύπτει, καθ'ότι εκτός από δύσχρηστη δεν υποστηρίζει playlists. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Παιδια help! Σε wp κινητο φιλου οταν παω να εγκαταστασω οποιαδηποτε εφαρμογη βγαινει το παρακατω μηνυμα: Υπαρχει ενα προβλημα με την ολοκληρωση του αιτηματος σας.Δοκιμαστε ξανα αργοτερα. Ισως να σας φανει χρησιμος αυτος ο κωδικος σφαλματος:80070490 ενω αρχιζει η ληψη κανονικα μετα βγαινει το απο πανω. Καμια ιδεα? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παιδια help! Σε wp κινητο φιλου οταν παω να εγκαταστασω οποιαδηποτε εφαρμογη βγαινει το παρακατω μηνυμα: Υπαρχει ενα προβλημα με την ολοκληρωση του αιτηματος σας.Δοκιμαστε ξανα αργοτερα. Ισως να σας φανει χρησιμος αυτος ο κωδικος σφαλματος:80070490 ενω αρχιζει η ληψη κανονικα μετα βγαινει το απο πανω. Καμια ιδεα? :blink: Κάνε κάνα σοφτ ρεσετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Νομιζω εχει να κανει με συγχρονισμο του e-mail επειδη ειναι νεα συσκευη και δεν εχει συγχρονισει σωστα το mail του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καλημέρα παίδες, έχει από χθες μου στέλνει η Microsoft και μου λέει ότι έχει αποσυνδεθεί ο λογαριασμός Google που έχω συνδέσει, μου δίνει ένα link για να αποκαταστήσω την σύνδεση, κάνω όλη την διαδικασία συνδέομαι κανονικά αλλά μετά λίγη ώρα μου ξαναζητά το ίδιο πράγμα. Το θέμα είναι πώς δεν εχω αλλάξει κάποιο κωδικό για να συμβαίνει αυτό, έχει κανείς ιδέα; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω συνημμένα έγγραφα (pdf, Word, excel) που λαμβάνω με email κ τα κατεβάζω, που αποθηκεύονται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Εγώ που κατέβασα κάτι αρχεία pdf προχθές τα βρήκα μέσα στην εφαρμογή adobe reader που είχα κατεβάσει από store. Και τα word νομίζω μέσα στο office. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Εγώ που κατέβασα κάτι αρχεία pdf προχθές τα βρήκα μέσα στην εφαρμογή adobe reader που είχα κατεβάσει από store. Και τα word νομίζω μέσα στο office. Ευχαριστώ φίλε μου, το δοκιμασα έχεις δίκιο. Προσπάθησα να το προωθήσω όμως μεσω email από το adobe και δε τα καταφερα. Αν παω κατευθείαν στο gmail και πατησω να βαλω συνημμένο έγγραφο μου βγαζει τα αλμπουμ φωτογραφιων και όχι τυχον εγγραφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παιδιά εχει κανεις θέμα με το blue sky ;; Δεν μου φορτώνει η εφαρμογή ούτε από την λίστα εφαρμογών ούτε από το live tile :( Πατάω στο tile και τίποτα !!! Μόνο αν κάνω επανεκκίνηση δουλεύει αλλα μετά πάλι το ίδιο !! Έκανα και μια απεγκατασταση και το ξανά εγκατέστησα αλλα τίποτα ;; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ευχαριστώ φίλε μου, το δοκιμασα έχεις δίκιο. Προσπάθησα να το προωθήσω όμως μεσω email από το adobe και δε τα καταφερα. Αν παω κατευθείαν στο gmail και πατησω να βαλω συνημμένο έγγραφο μου βγαζει τα αλμπουμ φωτογραφιων και όχι τυχον εγγραφα. Για να το στείλεις με email πας στην εφαρμογή αρχεία, βρίσκεις τον φάκελο downloads, όπου βρίσκεται το αρχείο, πατάς παρατεταμένα το αρχείο που θες, σου εμφανίζει κάποιες επιλογές και πατάς κοινή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Είχε αρχίσει να με εκνευρίζει που δεν μπορούσα να κάνω update το myTube. Τελικά πήρα την απόφαση να το απεγκαταστήσω και να το κατεβάσω με την αρχή με ότι συνέπεια μπορεί να έχει αυτό. Αλλά το store εξακολουθεί να μην μου επιτρέπει να την κατεβάσω! Συνέχεια παίρνω error 80004005 Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Είχε αρχίσει να με εκνευρίζει που δεν μπορούσα να κάνω update το myTube. Τελικά πήρα την απόφαση να το απεγκαταστήσω και να το κατεβάσω με την αρχή με ότι συνέπεια μπορεί να έχει αυτό. Αλλά το store εξακολουθεί να μην μου επιτρέπει να την κατεβάσω! Συνέχεια παίρνω error 80004005 Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με το mytube. Ο dev έχει την ευθύνη να διορθώσει το σφάλμα. Προσωπικά τον περιμανα αρκετά. Τώρα του έριξα την σχετική βαθμολογία και πήγα στο tubecast. Η αδερφη μου έκανε το update (Lumia 720) και τώρα πια δεν της ανοίγει καν...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Το tubecast αναπαράγει στο παρασκήνιο μουσική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts