venoos Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 To mytube σας εμφανιζει σφαλμα στο update του?παταω να γινει και δε γινεται εμφανιζοντας εναν κωδικο σφαλματος: c101a7d1 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ρε παιδιά υπάρχει auto correct στα Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 lefkal said: Ναι αυτό το βρήκα σα ρύθμιση αλλά δε με βολεύει, θέλω να στέλνω επιλεγμένα αρχεία. Κατά τα άλλα το OneDrive θα χρησιμοποιούσα αλλά επειδή είναι βλακοδως στημένο δε μπορώ, είναι αδιανόητο να μη σε αφήνει να αλλάξεις χρηστή. Οπότε επειδή για επαγγελματικούς λόγους λαπτοπ, σταθερός και κινητό έχουν διαφορετικά accounts δε μπορώ να έχω τα αρχεία μου αυτόματα συγχρονισμένα... Το OneDrive σου επιτρεπει να βαλεις εταιρικο λογ/σμο. Αν δεν σου κανει βαλε το Pocket File Manager που τα εχει όλα σε μια εφαρμογη Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 akizaki said: Καλησπέρα μια ερώτηση ρε παιδιά. Για την lumia camera μου ζητάει denim την οποία ήδη έχω. Καμία ιδέα; Εδώ είσαι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5913600#post5913600 Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Έχω το g3 κ σκέφτομαι να πάρω το 930 κυρίως γιατί βαρέθηκα τα android. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ κυρίως ειναι viber, gmail, Skype, Dropbox, f2g της wind, gazzeta , m torrent και κάποιες άλλες όπως xe, YouTube, τραπεζικές εφαρμογές, διαφορά παιχνιδάκια όπως top11 κλπ. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Με τις push notifications στο viber k στο Gmail τι παίζει; Έρχονται σε πραγματικό χρόνο η πρέπει να μπαίνεις στις εφαρμογές να δεις αν έχεις μηνύματα? σχετική ηχητική ειδοποίηση υπάρχει; 2. Υπάρχουν οι παραπάνω εφαρμογές σε wp; 3. Μεταφορά ταινιών κλπ μέσω usb καλωδίου από υπολογιστή κ προβολή με υπότιτλους ειναι εφικτή; 4. Η μπαταρία του πως τα πάει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 arxif said: Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Έχω το g3 κ σκέφτομαι να πάρω το 930 κυρίως γιατί βαρέθηκα τα android. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ κυρίως ειναι viber, gmail, Skype, Dropbox, f2g της wind, gazzeta , m torrent και κάποιες άλλες όπως xe, YouTube, τραπεζικές εφαρμογές, διαφορά παιχνιδάκια όπως top11 κλπ. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Με τις push notifications στο viber k στο Gmail τι παίζει; Έρχονται σε πραγματικό χρόνο η πρέπει να μπαίνεις στις εφαρμογές να δεις αν έχεις μηνύματα? σχετική ηχητική ειδοποίηση υπάρχει; 2. Υπάρχουν οι παραπάνω εφαρμογές σε wp; 3. Μεταφορά ταινιών κλπ μέσω usb καλωδίου από υπολογιστή κ προβολή με υπότιτλους ειναι εφικτή; 4. Η μπαταρία του πως τα πάει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας. Μπορείς να δεις στο windows store αν έχει τις εφαρμογές που θες και σχόλια των χρηστών: http://www.windowsphone.com/el-gr/store H μπαταρία του 930 απ ο,τι λέγεται δεν είναι και το δυνατότερο σημείο της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 arxif said: Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Έχω το g3 κ σκέφτομαι να πάρω το 930 κυρίως γιατί βαρέθηκα τα android. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ κυρίως ειναι viber, gmail, Skype, Dropbox, f2g της wind, gazzeta , m torrent και κάποιες άλλες όπως xe, YouTube, τραπεζικές εφαρμογές, διαφορά παιχνιδάκια όπως top11 κλπ. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Με τις push notifications στο viber k στο Gmail τι παίζει; Έρχονται σε πραγματικό χρόνο η πρέπει να μπαίνεις στις εφαρμογές να δεις αν έχεις μηνύματα? σχετική ηχητική ειδοποίηση υπάρχει; 2. Υπάρχουν οι παραπάνω εφαρμογές σε wp; 3. Μεταφορά ταινιών κλπ μέσω usb καλωδίου από υπολογιστή κ προβολή με υπότιτλους ειναι εφικτή; 4. Η μπαταρία του πως τα πάει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας. Σχετικά με τις εφαρμογές: Υπάρχουν με ηχητική ειδοποίηση αλλά και σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση με notification. Επίσης, αν εξαιρέσεις gazzeta, mtorrent και τραπεζικές (που δεν ξέρω αν υπάρχουν), με τις άλλες δεν θα έχεις πρόβλημα καθώς υπάρχουνε επίσημες ( εκτός YouTube που οι 3rd party είναι πολύ καλύτερες). Σχετικά με τη μπαταρία, είναι εξαιρετικά πλέον, μετά και την αναβάθμιση σε denim. Χαρακτηριστικά σου αναφέρω από τις 8 το πρωι location wifi και 3g ενεργοποιημένα, αρκετά τηλεφωνήματα (1.30 ωρα περίπου) και με ίντερνετ κάθε λίγο και λιγάκι, στο τέλος της ημέρας ειμαι 35-40%. Και το βράδυ δεν πέφτει παραπάνω από 2-3% στο 6ωρο. Βέβαια σε χρήση με βίντεο, internet explorer και κάμερα, πέφτει σχετικά γρηγορα για τα λέμε όλα. Ρίξε μια ματιά και στο φόρουμ του 930 να διαβάσεις τις εμπειρίες και άλλων. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια σας. Έχω εντυπωσιαστεί από τη συγκεκριμένη συσκευή κ σκέφτομαι το βήμα σε wp απλά τόσα χρόνια χρήστης android με κάνει να διστάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Ξέρω πως μάλλον δεν υπάρχει τρόπος εφαρμογές που έχω αγοράσει από το play store και είναι διαθέσιμες και σε windows phone να μην τις πληρώσω δυο φορές. Δεν είναι όμως κάπως παράξενο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 cb600f said: Ξέρω πως μάλλον δεν υπάρχει τρόπος εφαρμογές που έχω αγοράσει από το play store και είναι διαθέσιμες και σε windows phone να μην τις πληρώσω δυο φορές. Δεν είναι όμως κάπως παράξενο αυτό; Πράγματι, αυτό δεν γίνεται. Γιατί είναι παράξενο; Είναι διαφορετικά καταστήματα με διαφορετικές εφαρμογές που δεν έχουν σχέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Alex_tz said: Πράγματι, αυτό δεν γίνεται. Γιατί είναι παράξενο; Είναι διαφορετικά καταστήματα με διαφορετικές εφαρμογές που δεν έχουν σχέση. Για να μιλήσω λίγο πιο συγκεκριμένα, αναφέρομαι στην εφαρμογή unified remote που χρησιμοποιώ συνέχεια, κάθε μέρα και είναι η πρώτη που βάζω στο τηλέφωνο. Την έχω αγοράσει για το android και την έχω σε σε trial στο WP. Ο δημιουργός είναι ίδιος, δηλαδή το κατάστημα. Η αγορά που απευθύνεται είναι διαφορετική. Εντάξει, επειδή είναι πολύ σημαντική για μένα, πρέπει να την αγοράσω και στο WP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milgr Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει καμια εφαρμογή για βιντεοκληση;εκτός skipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 (edited) cb600f said: Για να μιλήσω λίγο πιο συγκεκριμένα, αναφέρομαι στην εφαρμογή unified remote που χρησιμοποιώ συνέχεια, κάθε μέρα και είναι η πρώτη που βάζω στο τηλέφωνο. Την έχω αγοράσει για το android και την έχω σε σε trial στο WP. Ο δημιουργός είναι ίδιος, δηλαδή το κατάστημα. Η αγορά που απευθύνεται είναι διαφορετική. Εντάξει, επειδή είναι πολύ σημαντική για μένα, πρέπει να την αγοράσω και στο WP. Αυτό εξαρτάται από τον developer σε ποιο κατάστημα θα την διαθέσει δωρεάν και σε ποιο θα την έχει επί πληρωμή. milgr said: Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει καμια εφαρμογή για βιντεοκληση;εκτός skipe Προς το παρόν μόνο Skype. Edited January 25, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 (edited) milgr said: Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει καμια εφαρμογή για βιντεοκληση;εκτός skipe υπάρχουν πολλές , μια που μου έρχεται στο μυαλό τώρα και σχετικά καλή και γνωστή είναι το ooVoo http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/oovoo-video-call/7b7772c6-3fe6-4dc1-a6cf-b611777a9781 WeChat http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/wechat/23e1505b-9383-4ed4-9195-da23a3442820 και αλλες Edited January 25, 2015 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 milgr said: Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει καμια εφαρμογή για βιντεοκληση;εκτός skipe ignus said: υπάρχουν πολλές , μια που μου έρχεται στο μυαλό τώρα και σχετικά καλή και γνωστή είναι το ooVoo http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/oovoo-video-call/7b7772c6-3fe6-4dc1-a6cf-b611777a9781 WeChat http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/wechat/23e1505b-9383-4ed4-9195-da23a3442820 και αλλες Τελευταια εβαλε και το LINE Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Με τη denim πλεος το accuweather δουλεύει σωστά! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Μια απορία μιας και είμαι καινούριος στα windows . Ένας γνωστός μου είπε ότι πρέπει να βάλω antivirus στο κινητό , μιας και τα windows είναι ευάλωτο σύστημα επειδή είναι ανοιχτό , εγώ ξέρω το αντίθετο . Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ισχύει έχετε να μου προτείνετε κάποιο antivirus ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 polhs said: Καλησπέρα σε όλους. Μια απορία μιας και είμαι καινούριος στα windows . Ένας γνωστός μου είπε ότι πρέπει να βάλω antivirus στο κινητό , μιας και τα windows είναι ευάλωτο σύστημα επειδή είναι ανοιχτό , εγώ ξέρω το αντίθετο . Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ισχύει έχετε να μου προτείνετε κάποιο antivirus ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Αρχικά τα Windows Phone είναι ένα κλειστό λειτουργικό σύστημα και όχι ιδιαίτερα ευάλωτο. Κατά τη γνώμη μου τα antivirus είναι άχρηστα στα WP, άσε που έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 polhs said: Καλησπέρα σε όλους. Μια απορία μιας και είμαι καινούριος στα windows . Ένας γνωστός μου είπε ότι πρέπει να βάλω antivirus στο κινητό , μιας και τα windows είναι ευάλωτο σύστημα επειδή είναι ανοιχτό , εγώ ξέρω το αντίθετο . Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ισχύει έχετε να μου προτείνετε κάποιο antivirus ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Να μην εμπιστεύεσαι τις τεχνολογικές γνώσεις του συγκεκριμένου γνωστού σαυ. Μιλάμε πάντα για τα Windows Phone 8/8.1 που έχει το κινητό σου. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 arxif said: Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια σας. Έχω εντυπωσιαστεί από τη συγκεκριμένη συσκευή κ σκέφτομαι το βήμα σε wp απλά τόσα χρόνια χρήστης android με κάνει να διστάζω. Αν είσαι power user κάτσε στο Android :) Εγώ από το Android μου λείπει το swift key keyboard,και η εφαρμογές στο store πχ βγαίνουν κάτι ωραίες Εφαρμογές Hyundai vr+ Acar και είναι μόνο για Android και IOS . Θέλει τεράστια δουλειά στο store ακόμα ,αυτό θα σου λείψει σίγουρα ;) Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 lokigr said: Αν είσαι power user κάτσε στο Android :) Εγώ από το Android μου λείπει το swift key keyboard,και η εφαρμογές στο store πχ βγαίνουν κάτι ωραίες Εφαρμογές Hyundai vr+ Acar και είναι μόνο για Android και IOS . Θέλει τεράστια δουλειά στο store ακόμα ,αυτό θα σου λείψει σίγουρα ;) Αυτό ακριβώς ειναι που με προβληματίζει. Το ξέρω ότι ειναι ελλιπές σε σχέση με τις άλλες 2 πλατφόρμες. Αυτό που σκέφτομαι κυρίως ειναι το αν κάποιες κύριες εφαρμογές όπως viber Gmail dropbox λειτουργούν σωστά. Πχ αν λαμβάνοντας μην στο viber έχω ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο η αν πρέπει να μπαίνω κάθε 3 κ λίγο στην εφαρμογή να το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 milgr said: Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει καμια εφαρμογή για βιντεοκληση;εκτός skipe Βάλε το line. H καλύτερη εφαρμογή για βιντεοκλήσεις, chat, και ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 παιδες εβαλα το developers preview και πηρα την τελευταια denim φανταζομαι θα παιρνω κ stable εκδοσεις ε? Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 lefkal said: Κατέβασα την εφαρμογή του dropbox ωραία αλλά υπάρχει τρόπος να μπορούμε να συγχρονίζουμε αρχεία χωρίς να ανοίγουμε την εφαρμογή; Δηλαδή μέσα από την έκθεση πατώντας το κουμπί της κοινοποίησης να εμφανίζεται το dropbox και εκεί γιατί μου εμφανίζει τα πάντα εκτός από αυτό. Απ' οτι φαινεται θα το κανει η νεα εκδοση που βγηκε, αυτο που ζητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 arxif said: Αυτό ακριβώς ειναι που με προβληματίζει. Το ξέρω ότι ειναι ελλιπές σε σχέση με τις άλλες 2 πλατφόρμες. Αυτό που σκέφτομαι κυρίως ειναι το αν κάποιες κύριες εφαρμογές όπως viber Gmail dropbox λειτουργούν σωστά. Πχ αν λαμβάνοντας μην στο viber έχω ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο η αν πρέπει να μπαίνω κάθε 3 κ λίγο στην εφαρμογή να το δω. Ναι, σε πραγματικό χρόνο. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts