Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά. Πως γίνετε να αλλάξω τη γλώσσα στο Microsoft account (και κτ επέκταση στο Xbox)? Επίσης, αν το έχω στα US δε μου εμφανίζει το PayPal (στο store εννοώ για αγορες), ενώ αν το γυρίσω στα ελληνικά μου το βγάζει μια χαρά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει αυτό? Η χρεωστικη κάρτα που χρησιμοποιώ είναι ελληνικη.

Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με την cortna. Θα την αποκτήσουμε με κάποια αναβάθμιση; Κάτι διάβασα πιο πάνω για hard reset και αλλαγή γλώσσας. Χωρίς αυτά δηλαδή Cortana δεν; ούτε μελλοντικά; Lumia 630.

Να κάνω μια διευκρίνιση. Εμένα μου χρειάστηκε hard reset την πρώτη φορά γιατί δε μου εμφάνιζε την Cortana. Τώρα αν αλλάξω region και γλώσσα μια χαρά εξαφανίζεται και ξαναεμφανίζεται χωρίς hard reset.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά τα φώτα σας δεν μπορώ να συγχρονίσω την πυξίδα σε 920 καμία ιδέα κανείς?έχω κάνει και soft reset αλλά τίποτα είναι με dpv

Βρήκα στο Wmpoweruser.com ένα τρικ που σου επιτρέπει να ενεργοποιήσεις τη νέα Lumia Camera 5 με κάποιες από τις νέες αλλαγές που φέρνει στα L930, L1520 και L830. Η διαδικασία αναφέρεται σε αυτό το link και απ'ότι διαβάζω στα σχόλια λειτουργεί αρκετά καλά και είναι πολύ γρήγορη. Αν κάποιος φίλος το έχει δοκιμάσει ας μας πει τη γνώμη του.

:!: Δουλεύει μόνο σε L930, L1520 και L830.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ρε παιδιά τα φώτα σας δεν μπορώ να συγχρονίσω την πυξίδα σε 920 καμία ιδέα κανείς?έχω κάνει και soft reset αλλά τίποτα είναι με dpv

Έχω και γω το ιδιο προβλημα. Lumia 820 με DP

Βρήκα στο Wmpoweruser.com ένα τρικ που σου επιτρέπει να ενεργοποιήσεις τη νέα Lumia Camera 5 με κάποιες από τις νέες αλλαγές που φέρνει στα L930, L1520 και L830. Η διαδικασία αναφέρεται σε αυτό το link και απ'ότι διαβάζω στα σχόλια λειτουργεί αρκετά καλά και είναι πολύ γρήγορη. Αν κάποιος φίλος το έχει δοκιμάσει ας μας πει τη γνώμη του.

:!: Δουλεύει μόνο σε L930, L1520 και L830.

Όταν ανοίξει είναι γρήγορη αλλά πρέπει να κάνεις κάθε φορά που την ανοίγεις τα βήματα που λέει και δεν λειτουργεί η εγγραφή βίντεο με παρατεταμένο πάτημα.

Όταν ανοίξει είναι γρήγορη αλλά πρέπει να κάνεις κάθε φορά που την ανοίγεις τα βήματα που λέει και δεν λειτουργεί η εγγραφή βίντεο με παρατεταμένο πάτημα.

Ναι η εγγραφή βίντεο δεν είναι στα χαρακτηριστικά που δουλεύουν με αυτό το "τρικ". Υπομονή μέχρι να γίνει διαθέσιμο το update της εφαρμογής.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

MusicXmatch για μένα και μάλιστα με τους στίχους του κάθε τραγουδιού.

Το musicxmatch ειναι κλάσεις ανώτερο από το shazam. Επίσης πολύ καλό είναι και το soundhound το οποίο αναγνωρίζει και μελωδία που την μουρμουράς, μπορείς να δεις το video του τραγουδιού μέσα από την εφαρμογή και διάφορα άλλα καλούδια. Το μόνο κακό είναι ότι σε πετάει έξω πολύ συχνά.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Το musicxmatch ειναι κλάσεις ανώτερο από το shazam. Επίσης πολύ καλό είναι και το soundhound το οποίο αναγνωρίζει και μελωδία που την μουρμουράς, μπορείς να δεις το video του τραγουδιού μέσα από την εφαρμογή και διάφορα άλλα καλούδια. Το μόνο κακό είναι ότι σε πετάει έξω πολύ συχνά.

Με αναζήτηση δεν μου βγαζει το MusicXmatch στο store...

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Με αναζήτηση δεν μου βγαζει το MusicXmatch στο store...

Εδώ;

http://www.windowsphone.com/s?appid=f70c52a0-e9d5-df11-a844-00237de2db9e

Ok.

Μου έβγαλε ότι την είχα......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Είναι εξαιρετικό γιατί δεν βγάζει μόνο τους στοίχους του τραγουδιού που αναζητάς αλλά παίζει σαν music player τα δικά σου αποθηκευμενα κομμάτια και βγάζει στοίχους και σε αυτά.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Συμβαίνει σε κανέναν άλλο η εφαρμογή του καιρού να μην ανανεώνει τοποθεσία; Γιατί σε μένα ούτε το weather ούτε το accuweather ανανεώνει τοποθεσία στο title.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Συμβαίνει σε κανέναν άλλο η εφαρμογή του καιρού να μην ανανεώνει τοποθεσία; Γιατί σε μένα ούτε το weather ούτε το accuweather ανανεώνει τοποθεσία στο title.

Τοχω παθει. Εκανα uninstall/install και εφτιαξε...

Aπό το τελευταίο update του Accuweather μου συμβαίνει αυτό, εξαφανίστηκε το κουμπί δίπλα από την "προεπιλεγμένη θέση".

Πρέπει να επιλέξω χειροκίνητα την τοποθεσία μου, από την "αναζήτηση".

Θα δοκιμάσω να το βγάλω και να το ξαναβάλω και ενημερώνω.

Aπό το τελευταίο update του Accuweather μου συμβαίνει αυτό, εξαφανίστηκε το κουμπί δίπλα από την "προεπιλεγμένη θέση".

Πρέπει να επιλέξω χειροκίνητα την τοποθεσία μου, από την "αναζήτηση".

Θα δοκιμάσω να το βγάλω και να το ξαναβάλω και ενημερώνω.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα και πλέον εκτός από ότι παραμένει κολλημένο σε μια τοποθεσία μου δείχνει και ότι θερμοκρασία θέλει... Εντάξει πάντως πράγματα που στο Symbian λειτουργούσαν ρολόι μου φαίνεται απίστευτο που δεν έχουν καταφέρει να τα κάνουν να λειτουργούν με τον ίδιο η ακόμη καλύτερο τρόπο.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Έχω δοκιμάσει τα πάντα και πλέον εκτός από ότι παραμένει κολλημένο σε μια τοποθεσία μου δείχνει και ότι θερμοκρασία θέλει... Εντάξει πάντως πράγματα που στο Symbian λειτουργούσαν ρολόι μου φαίνεται απίστευτο που δεν έχουν καταφέρει να τα κάνουν να λειτουργούν με τον ίδιο η ακόμη καλύτερο τρόπο.

Έβγαλα-Έβαλα, ίδια συμπεριφορά.

Δε νομίζω να είναι θέμα λειτουργικού...πιθανότατα π@π@ρι@ του κώδικα.

Έβγαλα-Έβαλα, ίδια συμπεριφορά.

Δε νομίζω να είναι θέμα λειτουργικού...πιθανότατα π@π@ρι@ του κώδικα.

Δηλαδή για να καταλάβω uninstall install και ακόμη κολλημένο σε μια τοποθεσία ?

Μετά το uninstall έκανες μια επανεκκίνηση η soft reset του τηλ μήπως έχει κολλήσει κάτι ?

Δεν είναι θέμα λειτουργικού. Σε μένα σε 3 διαφορετικές συσκευές (520-920-930) και αυτό αλλα και άλλες εφαρμογές καιρού δεν έχουν τέτοιο θέμα.

Edited by colossus_r

Δηλαδή για να καταλάβω uninstall install και ακόμη κολλημένο σε μια τοποθεσία ?

Μετά το uninstall έκανες μια επανεκκίνηση η soft reset του τηλ μήπως έχει κολλήσει κάτι ?

Δεν είναι θέμα λειτουργικού. Σε μένα σε 3 διαφορετικές συσκευές (520-920-930) και αυτό αλλα και άλλες εφαρμογές καιρού δεν έχουν τέτοιο θέμα.

Για να διευκρινίσω:

Στην προηγούμενη έκδοση, δίπλα από την τρέχουσα/αγαπημένη τοποθεσία, είχε το σταυρόνημα και πατώντας το εντόπιζε την τρέχουσα και ανανέωνε.

Πλέον, επιλέγεις να βλέπεις είτε την τρέχουσα κάθε φορά, είτε την αγαπημένη. Αν θέλεις να έχεις την αγαπημένη μόνιμα αλλά κάποια στιγμή να δεις την τρέχουσα (εμένα έτσι με βολεύει), πρέπει να πατήσεις πάνω στην αγαπημένη και να ψάξεις χειροκίνητα.

Η δε αναζήτηση μέσω συντεταγμένων (σταυρόνημα) που έχει εκεί, δεν λειτουργεί (το δοκίμασα ξανά και ξανά, πριν-μετά το soft reset και την απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση).

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το πέρασα, όντως είναι εξαιρετικό.

Όμως...γιατί δεν έχει shuffle στα τραγούδια της βιβλιοθήκης μου? Γιατί πρέπει να πηγαίνει αλφαβητικά?

Κατέβασα μια εφαρμογή που λέγεται tv series και κατέβαζει σειρές και υπότιτλους αλλά αφού τα κατεβάσει δεν τα βλέπω στο file manager. Το ίδιο και με κάποιο torrent που είχα δοκιμαστικά. Και τα δυο λένε ότι κατεβάζουν στη local storage αλλά τα αρχεία δεν τα βλέπω. Τι μπορεί να συμβανει;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Το phone insider της Ms τι ακριβώς κάνει;

Απ'ότι κατάλαβα μέσω αυτής της εφαρμογής θα μπορούν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Windows Insider της MS να δοκιμάζουν pre-released εκδόσεις του λειτουργικού (προφανώς και την DP έκδοση των Windows 10 for phones όταν γίνει διαθέσιμη) στις συσκευές τους.

Παιδιά μήπως ξέρει κανεις πως λέγεται αυτή η εφαρμογή που απαντάς στις κλήσεις απλά βάζοντας το κινητό στο αυτι χωρίς να πατήσεις τίποτα;

Παιδιά μήπως ξέρει κανεις πως λέγεται αυτή η εφαρμογή που απαντάς στις κλήσεις απλά βάζοντας το κινητό στο αυτι χωρίς να πατήσεις τίποτα;

Gestures Beta.