Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις + Ενέργειες...

Πρέπει πρώτα να χτυπήσει μια φορά η εφαρμογή για να εμφανιστεί στη λίστα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις + Ενέργειες...

Πρέπει πρώτα να χτυπήσει μια φορά η εφαρμογή για να εμφανιστεί στη λίστα...

Έχω ένα θέμα με τα αυτονόητα,αλλά ζητώ ταπεινά συγνώμη για τις ίσως αυτονόητες ερωτήσεις!!!!

Να ρωτήσω ξανά:

Βγήκε και πρίν λίγες μέρες κάποιο πρόγραμμα απο την Microsoft, για να κάνεις σίγαση στίς εισερχόμενες κλήσεις, να απαντάς απλά τοποθετώντας το ακουστικό στο αυτί σου;

Και αν ναι,ποιο είναι;

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Έχω ένα θέμα με τα αυτονόητα,αλλά ζητώ ταπεινά συγνώμη για τις ίσως αυτονόητες ερωτήσεις!!!!

Να ρωτήσω ξανά:

Βγήκε και πρίν λίγες μέρες κάποιο πρόγραμμα απο την Microsoft, για να κάνεις σίγαση στίς εισερχόμενες κλήσεις, να απαντάς απλά τοποθετώντας το ακουστικό στο αυτί σου;

Και αν ναι,ποιο είναι;

Gestures BETA

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ψάχνετε κάποια εφαρμογή ή έχετε απορίες για το ποια είναι καλύτερη? Ρίξτε μια ματιά στο αφιέρωμα του myphone.gr για τις καλύτερες εφαρμογές των Windows Phone:

Οι καλύτερες εφαρμογές για Windows Phone smartphones (Μέρος 1ο)

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ψάχνετε κάποια εφαρμογή ή έχετε απορίες για το ποια είναι καλύτερη? Ρίξτε μια ματιά στο αφιέρωμα του myphone.gr για τις καλύτερες εφαρμογές των Windows Phone:

Δεν με αφήνει να μπω Alex....γιατί;

Edited by niotheros
διόρθωση συνδέσμου παράθεσης

Ενώ πριν μπορούσα να δω το ποστ, τώρα για κάποιο λόγο μου βγάζει σφάλμα και μου λέει πως δεν έχω τα δικαιώματα να το δω.

Τι ακριβώς συμβαίνει; το "κατεβάσατε" ή απλά έχει φάει κάποιο κόλλημα ο λογαριασμός μου;

Edited by niotheros
διόρθωση συνδέσμου παράθεσης

Ξαναδοκιμάστε παιδιά... Είχα κάνει λάθος το λινκ...

Στέφανε το άρθρο ξανα ανέβηκε...

Υπήρχε ένα πρόβλημα αλλά ξεπεράστηκε...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ξαναδοκιμάστε παιδιά... Είχα κάνει λάθος το λινκ...

Στέφανε το άρθρο ξανα ανέβηκε...

Υπήρχε ένα πρόβλημα αλλά ξεπεράστηκε...

Οκ μια χαρά δουλεύει,μπράβο alex,πως θα γίνει νσ παρακολουθώ το θέμα γιατί δεν έχει επιλογή,

Κάτω κάτω αριστερά υπάρχει ένα μεγάλο μπλε κουτάκι που λέει «Παρακολούθηση»

Πάτα εκεί...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Η Nokia camera με την Lumia camera τι διαφορά έχουν ρε παιδιά; Εγώ μόλις τώρα είδα ότι υπάρχουν περασμένα στο τηλέφωνο.

τωρα μου κρασαρει το prognoza.τι εγινε..επιδημια επεσε?

Άλλαξες το region της συσκευής σου;

Huawei Nova 5T

Άλλαξες το region της συσκευής σου;

οχι οχι δεν το σκαλιζω μονιμα ελληνικα το εχω.με πεταει σε ενα δευτερολεπτο εξω

οχι οχι δεν το σκαλιζω μονιμα ελληνικα το εχω.με πεταει σε ενα δευτερολεπτο εξω

Χμ. Σβήσιμο και άναμμα της συσκευής έχεις δοκιμάσει;

Huawei Nova 5T

ναι.το πρωτο πραγμα που εκανα

Τελικά, το κάνει και στη δική μου συσκευή. Το έχω σαν εφαρμογή lockscreen και δεν έμπαινα στη εφαρμογή. Θα κάνω 1-2 reboots, αν δε διορθωθεί, θα κάνω και soft reset. Μήπως είσαι σε Developer Preview;

Huawei Nova 5T

Τελικά, το κάνει και στη δική μου συσκευή. Το έχω σαν εφαρμογή lockscreen και δεν έμπαινα στη εφαρμογή. Θα κάνω 1-2 reboots, αν δε διορθωθεί, θα κάνω και soft reset. Μήπως είσαι σε Developer Preview;

οχι κανονικα cyan.πριν λιγο εκανε update και δουλευει.κανε το και εσυ φιλε μου.ειπα και εγω τι επαθε :mad:

Παιδιά θέλω να δώσω το 925 σε μια φίλη μου τι μου προτείνετε να το κάνω hard reset και να της το δώσω καθαρό? Τώρα έχω μέσα τον δικό μου λογαριασμό microsoft άμα της το δώσω χωρίς hard reset μπορεί να βάλει τον δικό της λογαριασμό? για να μην υπάρχουν δυο όμοιοι λογαριασμοί σε δυο κινητά.
:respect:

Παιδιά θέλω να δώσω το 925 σε μια φίλη μου τι μου προτείνετε να το κάνω hard reset και να της το δώσω καθαρό? Τώρα έχω μέσα τον δικό μου λογαριασμό microsoft άμα της το δώσω χωρίς hard reset μπορεί να βάλει τον δικό της λογαριασμό? για να μην υπάρχουν δυο όμοιοι λογαριασμοί σε δυο κινητά.

Εφόσον έχει τον δικό σου λογαριασμό μόνο με hard reset θα μπορέσει να περάσει τον δικό της.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Να κάνεις hard reset για να είναι όπως το έβγαλες από το κουτί του.

Μάλλον κάτι έχει το Prognoza γιατί εγώ που είχα κερδίσει ένα voucher και είχα ξεκλειδώσει την επί πληρωμή έκδοση, σήμερα μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα που λέει να αγοράσω την εφαρμογή γιατί η δοκιμαστική έκδοση έληξε.

Μάλλον κάτι έχει το Prognoza γιατί εγώ που είχα κερδίσει ένα voucher και είχα ξεκλειδώσει την επί πληρωμή έκδοση, σήμερα μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα που λέει να αγοράσω την εφαρμογή γιατί η δοκιμαστική έκδοση έληξε.

εμενα ενας φιλος εδω μεσα μου εδωσε δωρεαν κωδικο και μου δουλευει ακομη.μετα το σημερινο update δεν με πεταει εξω οπως χτες

Αλέξανδρε την εφαρμογή την είχες ξεκλειδώσει πριν φλασάρεις τη συσκευή; Γιατί αν πας στις πληροφορίες της εφαρμογής και μετά "κατάσταση" αναφέρει ότι σε περίπτωση επανεγκατάστασης της εφαρμογής ο προηγούμενος κωδικός δεν ισχύει και χρειάζεσαι καινούριο για να ξεκλειδωθεί εκ νέου η εφαρμογή.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Αλέξανδρε την εφαρμογή την είχες ξεκλειδώσει πριν φλασάρεις τη συσκευή; Γιατί αν πας στις πληροφορίες της εφαρμογής και μετά "κατάσταση" αναφέρει ότι σε περίπτωση επανεγκατάστασης της εφαρμογής ο προηγούμενος κωδικός δεν ισχύει και χρειάζεσαι καινούριο για να ξεκλειδωθεί εκ νέου η εφαρμογή.

Ναι, πριν φλασάρω, έστειλα email στον developer και μου είπε πως τις 15 του μήνα θα μου στείλει άλλο κωδικό.

Παιδιά το ρώτησα και πιο πριν αλλά δεν απάντησε κάποιος οπότε επανέρχομαι και ρωτάω, Η Nokia camera με την Lumia camera τι διαφορά έχουν;

Και κάτι ακόμα, υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει record την οθόνη του κινητού για όση ώρα δουλεύουμε; Πχ στο Android υπάρχει το SCR Recorder Pro.

Edited by duc

οχι κανονικα cyan.πριν λιγο εκανε update και δουλευει.κανε το και εσυ φιλε μου.ειπα και εγω τι επαθε :mad:

Thanks για το heads up. Έκανα το update και επανήλθε. 10MB bug fixes..

Huawei Nova 5T