alex_gate_7 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις + Ενέργειες... Πρέπει πρώτα να χτυπήσει μια φορά η εφαρμογή για να εμφανιστεί στη λίστα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις + Ενέργειες... Πρέπει πρώτα να χτυπήσει μια φορά η εφαρμογή για να εμφανιστεί στη λίστα... Έχω ένα θέμα με τα αυτονόητα,αλλά ζητώ ταπεινά συγνώμη για τις ίσως αυτονόητες ερωτήσεις!!!! Να ρωτήσω ξανά: Βγήκε και πρίν λίγες μέρες κάποιο πρόγραμμα απο την Microsoft, για να κάνεις σίγαση στίς εισερχόμενες κλήσεις, να απαντάς απλά τοποθετώντας το ακουστικό στο αυτί σου; Και αν ναι,ποιο είναι; Edited December 28, 2014 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Έχω ένα θέμα με τα αυτονόητα,αλλά ζητώ ταπεινά συγνώμη για τις ίσως αυτονόητες ερωτήσεις!!!! Να ρωτήσω ξανά: Βγήκε και πρίν λίγες μέρες κάποιο πρόγραμμα απο την Microsoft, για να κάνεις σίγαση στίς εισερχόμενες κλήσεις, να απαντάς απλά τοποθετώντας το ακουστικό στο αυτί σου; Και αν ναι,ποιο είναι; Gestures BETA Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Ψάχνετε κάποια εφαρμογή ή έχετε απορίες για το ποια είναι καλύτερη? Ρίξτε μια ματιά στο αφιέρωμα του myphone.gr για τις καλύτερες εφαρμογές των Windows Phone: Οι καλύτερες εφαρμογές για Windows Phone smartphones (Μέρος 1ο) Edited December 28, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Ψάχνετε κάποια εφαρμογή ή έχετε απορίες για το ποια είναι καλύτερη? Ρίξτε μια ματιά στο αφιέρωμα του myphone.gr για τις καλύτερες εφαρμογές των Windows Phone: Οι καλύτερες εφαρμογές για Windows Phone smartphones (Μέρος 1ο) Δεν με αφήνει να μπω Alex....γιατί; Edited December 28, 2014 by niotheros διόρθωση συνδέσμου παράθεσης Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Ψάχνετε κάποια εφαρμογή ή έχετε απορίες για το ποια είναι καλύτερη? Ρίξτε μια ματιά στο αφιέρωμα του myphone.gr για τις καλύτερες εφαρμογές των Windows Phone: Οι καλύτερες εφαρμογές για Windows Phone smartphones (Μέρος 1ο) Ενώ πριν μπορούσα να δω το ποστ, τώρα για κάποιο λόγο μου βγάζει σφάλμα και μου λέει πως δεν έχω τα δικαιώματα να το δω. Τι ακριβώς συμβαίνει; το "κατεβάσατε" ή απλά έχει φάει κάποιο κόλλημα ο λογαριασμός μου; Edited December 28, 2014 by niotheros διόρθωση συνδέσμου παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ξαναδοκιμάστε παιδιά... Είχα κάνει λάθος το λινκ... Στέφανε το άρθρο ξανα ανέβηκε... Υπήρχε ένα πρόβλημα αλλά ξεπεράστηκε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ξαναδοκιμάστε παιδιά... Είχα κάνει λάθος το λινκ... Στέφανε το άρθρο ξανα ανέβηκε... Υπήρχε ένα πρόβλημα αλλά ξεπεράστηκε... Οκ μια χαρά δουλεύει,μπράβο alex,πως θα γίνει νσ παρακολουθώ το θέμα γιατί δεν έχει επιλογή, Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Κάτω κάτω αριστερά υπάρχει ένα μεγάλο μπλε κουτάκι που λέει «Παρακολούθηση» Πάτα εκεί... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Η Nokia camera με την Lumia camera τι διαφορά έχουν ρε παιδιά; Εγώ μόλις τώρα είδα ότι υπάρχουν περασμένα στο τηλέφωνο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 τωρα μου κρασαρει το prognoza.τι εγινε..επιδημια επεσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 τωρα μου κρασαρει το prognoza.τι εγινε..επιδημια επεσε? Άλλαξες το region της συσκευής σου; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Άλλαξες το region της συσκευής σου; οχι οχι δεν το σκαλιζω μονιμα ελληνικα το εχω.με πεταει σε ενα δευτερολεπτο εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 οχι οχι δεν το σκαλιζω μονιμα ελληνικα το εχω.με πεταει σε ενα δευτερολεπτο εξω Χμ. Σβήσιμο και άναμμα της συσκευής έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Χμ. Σβήσιμο και άναμμα της συσκευής έχεις δοκιμάσει; ναι.το πρωτο πραγμα που εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 ναι.το πρωτο πραγμα που εκανα Τελικά, το κάνει και στη δική μου συσκευή. Το έχω σαν εφαρμογή lockscreen και δεν έμπαινα στη εφαρμογή. Θα κάνω 1-2 reboots, αν δε διορθωθεί, θα κάνω και soft reset. Μήπως είσαι σε Developer Preview; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Τελικά, το κάνει και στη δική μου συσκευή. Το έχω σαν εφαρμογή lockscreen και δεν έμπαινα στη εφαρμογή. Θα κάνω 1-2 reboots, αν δε διορθωθεί, θα κάνω και soft reset. Μήπως είσαι σε Developer Preview; οχι κανονικα cyan.πριν λιγο εκανε update και δουλευει.κανε το και εσυ φιλε μου.ειπα και εγω τι επαθε :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παιδιά θέλω να δώσω το 925 σε μια φίλη μου τι μου προτείνετε να το κάνω hard reset και να της το δώσω καθαρό? Τώρα έχω μέσα τον δικό μου λογαριασμό microsoft άμα της το δώσω χωρίς hard reset μπορεί να βάλει τον δικό της λογαριασμό? για να μην υπάρχουν δυο όμοιοι λογαριασμοί σε δυο κινητά. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παιδιά θέλω να δώσω το 925 σε μια φίλη μου τι μου προτείνετε να το κάνω hard reset και να της το δώσω καθαρό? Τώρα έχω μέσα τον δικό μου λογαριασμό microsoft άμα της το δώσω χωρίς hard reset μπορεί να βάλει τον δικό της λογαριασμό? για να μην υπάρχουν δυο όμοιοι λογαριασμοί σε δυο κινητά. Εφόσον έχει τον δικό σου λογαριασμό μόνο με hard reset θα μπορέσει να περάσει τον δικό της. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Να κάνεις hard reset για να είναι όπως το έβγαλες από το κουτί του. Μάλλον κάτι έχει το Prognoza γιατί εγώ που είχα κερδίσει ένα voucher και είχα ξεκλειδώσει την επί πληρωμή έκδοση, σήμερα μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα που λέει να αγοράσω την εφαρμογή γιατί η δοκιμαστική έκδοση έληξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Να κάνεις hard reset για να είναι όπως το έβγαλες από το κουτί του. Μάλλον κάτι έχει το Prognoza γιατί εγώ που είχα κερδίσει ένα voucher και είχα ξεκλειδώσει την επί πληρωμή έκδοση, σήμερα μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα που λέει να αγοράσω την εφαρμογή γιατί η δοκιμαστική έκδοση έληξε. εμενα ενας φιλος εδω μεσα μου εδωσε δωρεαν κωδικο και μου δουλευει ακομη.μετα το σημερινο update δεν με πεταει εξω οπως χτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Να κάνεις hard reset για να είναι όπως το έβγαλες από το κουτί του. Μάλλον κάτι έχει το Prognoza γιατί εγώ που είχα κερδίσει ένα voucher και είχα ξεκλειδώσει την επί πληρωμή έκδοση, σήμερα μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα που λέει να αγοράσω την εφαρμογή γιατί η δοκιμαστική έκδοση έληξε. Αλέξανδρε την εφαρμογή την είχες ξεκλειδώσει πριν φλασάρεις τη συσκευή; Γιατί αν πας στις πληροφορίες της εφαρμογής και μετά "κατάσταση" αναφέρει ότι σε περίπτωση επανεγκατάστασης της εφαρμογής ο προηγούμενος κωδικός δεν ισχύει και χρειάζεσαι καινούριο για να ξεκλειδωθεί εκ νέου η εφαρμογή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Αλέξανδρε την εφαρμογή την είχες ξεκλειδώσει πριν φλασάρεις τη συσκευή; Γιατί αν πας στις πληροφορίες της εφαρμογής και μετά "κατάσταση" αναφέρει ότι σε περίπτωση επανεγκατάστασης της εφαρμογής ο προηγούμενος κωδικός δεν ισχύει και χρειάζεσαι καινούριο για να ξεκλειδωθεί εκ νέου η εφαρμογή. Ναι, πριν φλασάρω, έστειλα email στον developer και μου είπε πως τις 15 του μήνα θα μου στείλει άλλο κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Παιδιά το ρώτησα και πιο πριν αλλά δεν απάντησε κάποιος οπότε επανέρχομαι και ρωτάω, Η Nokia camera με την Lumia camera τι διαφορά έχουν; Και κάτι ακόμα, υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει record την οθόνη του κινητού για όση ώρα δουλεύουμε; Πχ στο Android υπάρχει το SCR Recorder Pro. Edited December 29, 2014 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 οχι κανονικα cyan.πριν λιγο εκανε update και δουλευει.κανε το και εσυ φιλε μου.ειπα και εγω τι επαθε :mad: Thanks για το heads up. Έκανα το update και επανήλθε. 10MB bug fixes.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts