Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γινεται να βαλω glance screen στο Lumia 625 ?

Όχι δυστυχώς καθώς δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σου.

http://www.microsoft.com/en-in/mobile/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA141614

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δύο ερωτήσεις.

1. Στο notification center μπορει κάποιος να βάλει σαν επολογή να ενεργοποιεί/απενργοποιεί το 3G; Αντί για το flight mode ή το wifi;

2. Ο τρόπος που εναλλάσεται η οθόνη στα lumia έχει επιλογή σε κάτι άλλο εκτός από το να έχουν την κλασσική κίνηση. (που έρχεται η οθόνη από πίσω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς).

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

1. Όχι... Το περιμένουμε σε επόμενο update...

2. Δεν κατάλαβα τι εννοείς :p αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι...

3. Είσαι off topic... Εδώ είναι το τόπικ των εφαρμογών... Για τη συνέχεια περί λειτουργικού καλύτερα εδώ: Windows Phone 8 Series

(φωνάζει ο μοντ :p)

Powerd by OnePlus 7 Pro

1. Όχι... Το περιμένουμε σε επόμενο update...

2. Δεν κατάλαβα τι εννοείς :p αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι...

3. Είσαι off topic... Εδώ είναι το τόπικ των εφαρμογών... Για τη συνέχεια περί λειτουργικού καλύτερα εδώ: Windows Phone 8 Series

(φωνάζει ο μοντ :p)

Οκ σορρυ ας το μεταφέρει :D

Οταν π.χ. πατάς το backspace ο τρόπος που πας από την μία οθόνη στην άλλη κάνει μία κίνηση από πίσω προς τα εμπρός. Τεσπα συγχωρέστε αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω...:X

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

οκ σε ευχαριστω φιλε. αυτο ηθελα να ξερω. θα κανω υπομονη για την επομενη αναβαθμιση. ναεισαι καλα

Ήρθε η αναβάθμιση. :)

Το μεσημέρι που την έκανα άνοιξα για δοκιμή την εφαρμογή και δεν με πετούσε. Από εκεί και έπειτα δεν είχα χρόνο να την δοκιμάσω περαιτέρω, αλλά πιστεύω διόρθωσαν το πρόβλημα.

Γνωρίζει κανείς ποιοι τύποι αρχείων στο Xbox Video υποστηρίζουν εμφάνιση υποτίτλων; Επίσης παίζει ρόλο αν τα αρχεία (video , srt) έχουν αποθηκευτεί στη μνήμη του τηλεφώνου ή στην SD;
Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;)

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή msn καιρός; την ανοίγω και με πετάει εξω σε 2-3 δευτερόλεπτα, πρώτη φορά πήγα να την ανοιξω και εγώ... Έκανα σοφτ, την έβγαλα και την ξανά έβαλα αλλα τα ίδια. Edited by the_shaman

Καλησπερα!

Λοιπον εχω ενα θεμα με την εφαρμογη του ημερολογιου,αυτη που εχει το κιν. εγκατεστημενη απο την αρχη.

Βαζω ενα γεγονος στις 10 και στις 11 του μηνα,για παραδειγμα ειχα βαλει κατι για αυριο και μεθαυριο απο μερες πριν,και μολις ξημερωσε σημερα η πεμπτη αρχισε να μου το γραφει αυτο το γεγονος για σημερα στο live tile!Ενω στο ημερολογιο μεσα ηταν κανονικα γραμμενο για αυριο και μεθαυριο..Μου το εχει ξανακανει και πιο παλια αυτο παλι.Ημερομηνιες και ωρες ειναι αυτοματα ρυθμισμενα..τι μπορει να φταιει?

Δεν σου το έδειξε για σήμερα. Απλά εμφανίζει την επόμενη υπενθύμιση που μπορεί πχ να είναι σε δύο ημέρες. Χτύπησε ειδοποίηση ή απλά την έδειξε?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν ειχα βαλει υπενθυμιση την επιλογη 'ωρα εναρξης' που λεει,οποτε δεν χτυπησε,απλα μου εδειχνε στο πλακιδιο ολη μερα σημερα το συμβαν που ηθελα και απο κατω πεμπτη:Ολη μερα..

Edit:Οταν κανεις το πλακιδιο μεγαλο μεγεθος και γινει ορθογωνιο δλδ,τοτε σου τα βγαζει κανονικα ολα!Στο μεσαιο μεγοθος που το εχω το πλακιδιο (τετραγωνο) μου τα εδειχνε συμπτηγμενα γιαυτο φαινοταν ετσι,απλα δεν χωρουσε μαλλον να δειξει την λεξη 'αυριο'!Μεγαλη χαζομαρα ομως...

Γνωρίζει κανείς ποιοι τύποι αρχείων στο Xbox Video υποστηρίζουν εμφάνιση υποτίτλων; Επίσης παίζει ρόλο αν τα αρχεία (video , srt) έχουν αποθηκευτεί στη μνήμη του τηλεφώνου ή στην SD;

Δεν το χω ψάξει πολύ, αλλά σε avi και mp4 από sd που έχω δοκιμάσει παίζουν κανονικά.

To srt πρέπει να χει το ίδιο όνομα και κωδικοποίηση unicode (utf-8) για ελληνικά

Ξερει κανεις τι προβληματα εχει το Bing Weather (Καιρός)? Εδω και καμμια βδομαδα (ακομα και σημερα μετα το update της εφαρμογης) με το που την παταω να ανοιξει με πεταει στην αρχικη.. εχω κανει και καμποσες φορες soft reset το 1020, τιποτα η εφαρμογη.. Σα να μην θελει ν ανοιξει για κανενα λογο

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

Ξερει κανεις τι προβληματα εχει το Bing Weather (Καιρός)? Εδω και καμμια βδομαδα (ακομα και σημερα μετα το update της εφαρμογης) με το που την παταω να ανοιξει με πεταει στην αρχικη.. εχω κανει και καμποσες φορες soft reset το 1020, τιποτα η εφαρμογη.. Σα να μην θελει ν ανοιξει για κανενα λογο

Σε 820, με Cyan, update 1, DP, κανένα πρόβλημα και σαν εφαρμογή στη lockscreen. Το έχεις αποθηκευμένο στην sd μήπως;

Huawei Nova 5T

Δεν εχει SD το 1020.. :/ και γω με Cyan gddr1 DP ειμαι..

Ουπς... :X Δοκίμασε απεγκατάσταση, soft reset, εγκατάσταση.

Huawei Nova 5T

Ουπς... :X Δοκίμασε απεγκατάσταση, soft reset, εγκατάσταση.

Αυτό είχα κάνει και εγώ και δούλεψε σε.1020

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλημέρα, έκανα εγκατάσταση το tapatalk στο 630 και σε ανύποπτο χρόνο με πετάει εξω. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ

Καλημέρα, έκανα εγκατάσταση το tapatalk στο 630 και σε ανύποπτο χρόνο με πετάει εξω. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ

νομιζω και σε αλλους αυτες τις μερες δεν λειτουργει αν καταλαβα καλα απο σχολια