Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κ μένα niotheros, κόλλησε στο φόρτωμα... Λογικά θα ανεβάσουν άλλη έκδοση....
Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σίγουρα φαίνεται που είναι beta.

Κι ακόμα πιο σίγουρο το ότι πρέπει να βελτιώσουν το ui γιατί είναι άσχημο, λες και πρόκειται για ακόμα μία ψεύτικη ρέπλικα.

Συν αρκετές προσθήκες και βελτιώσεις.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

alex_gate_7 said:

Γύρισα τη γλώσσα και την περιοχή σε US -όπως κάνουμε για να δουλέψει η Cortana δηλαδή- και δούλεψε μια χαρά!

UI ίδιο με του Symbian. Δεν αναπαράγει videos από youtube και δεν εμφανίζει σωστά κάποιες σελίδες όπως του WPcentral.

Εdit: Ξαναγύρισα τη γλώσσα και την τοποθεσία σε Ελλάδα και πάλι κολλάει στο φόρτωμα. Οπότε πάει για απεγκατάσταση και βλέπουμε.

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Καλησπέρα! Έχω κάποιες γενικές απορίες εφαρμογών:

1)Στο facebook δεν υπάρχει timeline review??? Το έχω ρυθμίσει έτσι ώστε να έχω την επιλογή αν θα φανεί ή όχι στο προφίλ μου όταν με κάνουν ταγκ. Οπότε πατάω accept ή hide from timeline αντίστοιχα. Κάτι που δε μπορώ να κάνω στο windows phone! Μου έρχεται η ειδοποίηση αλλά δε μπορώ καν να δω τη φωτογραφία για να πατήσω κάτι από τα δύο (*το facebook beta έχω).

2)Στον κατάλογο με τις επαφές δεν έχει συγχρονίσει κάποιες (όχι όλες) από το Skype. Ξέρει κανείς γιατί; Αφού όταν μπαίνω στις επαφές λέει εμφάνιση όλων. Επίσης έχω απενεργοποιημένο το "απόκρυψη επαφών χωρίς αριθμούς τηλεφώνου" και είναι τικαρισμένα και το Hotmail και το Skype.

Edited by rst88
Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone...

niotheros said:
Δοκίμασε κανείς τον Opera Mini;

Σαν άνοιξε κανονικά; Εμένα έχει κανά δεκάλεπτο που περιμένω να φορτώσει η κόκκινη μπάρα που δείχνει μόλις ανοίγει η εφαρμογή! Τι απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση, τι soft reset, τίποτα!

alex_gate_7 said:

niotheros said:
Γύρισα τη γλώσσα και την περιοχή σε US -όπως κάνουμε για να δουλέψει η Cortana δηλαδή- και δούλεψε μια χαρά!

UI ίδιο με του Symbian. Δεν αναπαράγει videos από youtube και δεν εμφανίζει σωστά κάποιες σελίδες όπως του WPcentral.

Εdit: Ξαναγύρισα τη γλώσσα και την τοποθεσία σε Ελλάδα και πάλι κολλάει στο φόρτωμα. Οπότε πάει για απεγκατάσταση και βλέπουμε.

Nα επιβεβαιώσω κι εγώ πως σε "ελληνικό" περιβάλλον δεν λειτουργεί.

Δεν έκανα την αλλαγή, δε βρίσκω λόγο (αφού επιπλέον και η palioCortana δεν λειτουργεί στο 8Χ, κι ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί, με US settings).

Επόμενη release και βλέπουμε, αν δε με καλύψει ο UC4.

Δυστυχώς το Skype όποτε θέλει κάνει ειδοποιήσεις για μηνύματα..Από την cyan και μετά προέκυψε αυτό το πρόβλημα. Έκανα επανεγκατάσταση και soft reset αλλά εξακολουθεί να μην είναι αξιόπιστο.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Υπάρχει καποια εφαρμογή για την κάμερα που να τραβάει Video σε Slow Motion; (Οπως το Slo-Mo του Iphone)

sadiagraxa said:
Υπάρχει καποια εφαρμογή για την κάμερα που να τραβάει Video σε Slow Motion; (Οπως το Slo-Mo του Iphone)

Χα, δεν νομίζω να γίνεται χωρίς το κατάλληλο hardware. Θα πρέπει ο αισθητήρας να μπορεί να τραβάει πολλά καρέ το δευτερόλεπτο και δεν ξέρω αν κάποιο wp κινητό έχει αυτό το hardware.

sadiagraxa said:

Έχω πετύχει αρκετές αλλά δεν έχω ασχοληθεί να τις δοκιμάζω.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

sadiagraxa said:

Δοκίμασε το Slowly

http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Fslowly%2F64335645-6fa3-46f0-8edf-562ec1d83269

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

niotheros said:
Δοκίμασε το Slowly

http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Fslowly%2F64335645-6fa3-46f0-8edf-562ec1d83269

Σ' ευχαριστω :)

Το κατεβάζω αμεσως

Υπαρχει καποια καλη δωρεαν εφαρμογη που να κλειδωνει της εγκατεστημενες εφαρμογες κ να χρειαζονται κωδικο για να ανοιξουν? ευχαριστω

Ψαχνω κατι σαν το es File explorer στο Android. Το βασικο που δεν βρηκα στα windows ακομη ειναι να μπορω να βλεπω τα shared folders του pc μου και τους network drives!.Υπαρχει κατι?

Στο tapatalk όταν κάνω log in στον λογαριασμό μου και βάλω φόρουμ μέσα. όταν κάνω και log in στο φορουμ και κάνω επανεκκίνηση στο tapatalk, όταν ξανανοίξω την εφαρμογή μου το έχει σβήσει το φόρουμ. Το κάνει και σε καναν άλλο αυτό;

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Παιδιά λύστε μου μια απορία επιγωντος. Ψάχνοντας στο ίντερνετ να βρω πιθανες λύσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τα notifications στο Skype, το οποίο είναι δυστυχώς πολύ συχνο πρόβλημα, κάπου είδα οτι για να έρχονται οι ειδοποιήσεις δε θα πρεπει να φαίνομαι invisible στο προφίλ μου! Δε θυμάμαι να ισχύει κάτι τέτοιο. Στο PC σίγουρα όχι πάντως...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

mike^^ said:
Ψαχνω κατι σαν το es File explorer στο Android. Το βασικο που δεν βρηκα στα windows ακομη ειναι να μπορω να βλεπω τα shared folders του pc μου και τους network drives!.Υπαρχει κατι?

File manager θα βρεις πολλους

Υπαρχει το sharefolder explorer για τους share δισκους σου.

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/sharefolder-explorer/e2b9c82e-eaa1-4a3b-9d4a-8a2933a8bdb4

Το tapatalk δεν μου δουλεύει με 3G. Ανοίγει κανονικά αλλά δεν ανοίγουν τα forums.

Σε wi-fi δουλεύει μια χαρά. Το έχω βγάλει-βάλει αλλά τίποτα. Έλεος.

Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα;

Με 3g έχει θεματακια και στο Android αυτές τις μέρες μου κάνει νερά στο S5

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

lepes said:
Μόλις δοκίμασα τον opera και δούλεψε.....καλος είναι

Μπορείς να κάνεις login στο myphone?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Προς τους έχοντες Lumia

όταν μπαίνετε στο Nokia camera βγαίνει κάποιος ήχος διαρκώς όση ώρα είστε στην εφαρμογή??

στην κάμερα των windows δεν ακούγεται τιποτα...

έχω τα 8.1 με την τελευταία έκδοση του Nokia camera

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

suspect21 said:
Προς τους έχοντες Lumia

όταν μπαίνετε στο Nokia camera βγαίνει κάποιος ήχος διαρκώς όση ώρα είστε στην εφαρμογή??

στην κάμερα των windows δεν ακούγεται τιποτα...

έχω τα 8.1 με την τελευταία έκδοση του Nokia camera

Αν δεν το έγραφε κάποιος, δεν παίζει να το έβρισκα. :blink: Πριν λίγο δοκίμασα και τις δύο εφαρμογές, official και beta, αλλά στη δική μου συσκευή δε βγάζει κάποιο ήχο, αλλά σαν να "φυσάει", όπως στο ραδιόφωνο, όταν είναι κενή η συχνότητα, κι αυτό μόνο με την ένταση στο 30 και το τηλέφωνο κολλημένο στο αυτί.

Huawei Nova 5T

Ομοίως! Δεν είναι εμφανής ο θόρυβος αλλα υπάρχει (και στο Nokia Camera και στο Refocus και στο Blink...).

Ούτε εγώ το είχα προσέξει!

Καμια φασαρία με την camera της Microsoft, η άλλες εφαρμογές (proshot ας πούμε)

το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μένα...

περίεργο πάντως

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

To Nokia Xpress καταργήσανε;

Πήγα σήμερα να το επανεγκαταστησω, να δω αν βελτιώθηκε και δεν το βρίσκω ούτε στις "εφαρμογές μου" ούτε στο store!