topo85 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Και για να μη την ξαναπάθεις κράτα τις σημειώσεις σου σε κάποιο σημειωματάριο (π.χ. OneNote). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Παιδες να ρωτησω . Ειχα κανει εγκατασταση κατι παιχνιδια απο gameloft oταν ηταν σε προσφορα ,καθως επισης και αγορα καποια αλλα οπως το earthworm Jim .Εκανα Hard reset το κινητο και τωρα στο ιστορικο αγορων δεν εχει το επεγκατασταση αλλα λεει 'Η δημοσίευση της εφαρμογής έχει διακοπει' Υπαρχει καποιος τροπος να τα ξανα κανω εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Όχι... Αν έχει κατέβει από το store η εφαρμογή (αυτό σημαίνει το μην που σου βγάζει) δεν γίνεται να την εγκαταστήσεις πάλι... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Ρε παιδια οσοι εχουν τα 8 ακομα κανενας αξιοπιστος file manager με πληρωμη ή χωρις δεν υπαρχει πουθενα? Ολοι οι file manager του store πχ δε σου βγαζει τη μουσικη με φακελους οπως τους εχεις φτιαξει εσυ αλλα ανακατεμενα τα τραγουδια ολα και μπαχαλο, κανενας καλος δεν υπαρχει για τα 8? Πριν ειχα τον επισημο των 8.1 αλλα εκανα downgrade και δε βρισκω κανεναν καλο τωρα γι' αυτο ρωταω. Edited July 28, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Για μενα ο πιο ολοκληρωμενος file manager ειναι ο Pocket file manager. Δεν θυμαμαι τι περιορισμους μπορει να εχει στα 8αρια αλλα δοκιμασε τον. Δες και το folder play για μουσικη απο φακελους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Τον folder play δεν μου τον βγαζει στο store, τερμα για τερμα κουλο αλλα γραφει ''Sorry, you can't get apps in this region Please check the Store in your region'' ενω εχω περασει κωδικο BTU! (ΑΓΓΛΙΑ) που περνει συνηθως πρωτη αναβαθμισεις και τον Pocket file manager τον βρηκα τον κατεβασα σαν trial γαι δοκιμη και αν και επισης κουλο τελιως δεν βλεπω καπου επιλογη για μουσικη, παταω phone storage και μου βγαζει μονο φωτογραφιες, μηπως πρεπει να παω καπου αλλου ή ειναι περιορισμος της trial εκδοσης ο συγκεκριμενος δηλαδη σε περιοριζει μονο στις φωτογραφιες αν δε τα σκασεις? Φιλος εισαι σιγουρος οτι το pocket file manager σου βγαζει τη μουσικη με φακελους οπως τους εφτιαξες εσυ απο το pc ακριβως σαν το Astro file manager στο android? Edited July 28, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Τον folder play δεν μου τον βγαζει στο store, τερμα για τερμα κουλο αλλα γραφει ''Sorry, you can't get apps in this region Please check the Store in your region'' ενω εχω περασει κωδικο BTU! (ΑΓΓΛΙΑ) που περνει συνηθως πρωτη αναβαθμισεις και τον Pocket file manager τον βρηκα τον κατεβασα σαν trial γαι δοκιμη και αν και επισης κουλο τελιως δεν βλεπω καπου επιλογη για μουσικη, παταω phone storage και μου βγαζει μονο φωτογραφιες, μηπως πρεπει να παω καπου αλλου ή ειναι περιορισμος της trial εκδοσης ο συγκεκριμενος δηλαδη σε περιοριζει μονο στις φωτογραφιες αν δε τα σκασεις? Φιλος εισαι σιγουρος οτι το pocket file manager σου βγαζει τη μουσικη με φακελους οπως τους εφτιαξες εσυ απο το pc ακριβως σαν το Astro file manager στο android? Μου το εμφανιζει κανονικα το folder play, δοκιμασε απο αυτο το link Κανονικα μου εμφανιζει τους φακελους ο Pocket και μπορω και να τους επεξεργαστω. Δες εδω https://onedrive.live.com/redir?resid=899E8D2CA4CAA936!638&authkey=!ALEIttvTDnklD1s&v=3&ithint=photo%2cpng Βεβαια τα εχω ολα στην sd, μπορει να παιζει ρολο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Μου το εμφανιζει κανονικα το folder play, δοκιμασε απο αυτο το link Κανονικα μου εμφανιζει τους φακελους ο Pocket και μπορω και να τους επεξεργαστω. Δες εδω https://onedrive.live.com/redir?resid=899E8D2CA4CAA936!638&authkey=!ALEIttvTDnklD1s&v=3&ithint=photo%2cpng Βεβαια τα εχω ολα στην sd, μπορει να παιζει ρολο.. Απο αυτο το link πατησα κι εγω εγκατασταση με το λογαριασμο μου και μου γραφει αυτο που σου ειπα πως δεν ειναι διαθεσιμο για την εκδοση λογισμικου κτλπ Για τον pocket manager εψαξα και βρηκα απο αυτο το Link http://windowsphonehub.in/apps/wp8-pocket-file-manager-windows-phone-xap/ κατω κατω που γραφει ''Limitation Please read it'' μαλον σημαινει πως αν δε πληρωσεις δε μπορεις να δεις βιντεο, μουσικη και αρχεια οπως γραφει. Edited July 29, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Θέλω να στείλω με Bluetooth ένα βίντεο που κατέβασα από το mytube, δεν μπορώ να βρω πως όμως, κάποιος που να γνωρίζει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Θέλω να στείλω με Bluetooth ένα βίντεο που κατέβασα από το mytube, δεν μπορώ να βρω πως όμως, κάποιος που να γνωρίζει;;; άνοιξε το Bluetooth και πήγαινε στο βίντεο που κατέβασες και θα σου έχει επιλογή στον κοινοποίηση edit : την απάντηση την έδωσε ο alex :P Edited July 29, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 To MyTube δεν τα κατεβάζει... Τα αποθηκεύει προσωρινά... Και εγώ είχα μπερδευτεί :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ωχχχ τώρα θα μου την πει ο αποδέκτης, είναι και αντίwp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Πάντως σε θέμα εφαρμογών η Microsoft έχει μείνει πίσω ! Οκ έχει τις βασικές εφαρμογές και εμένα με καλύπτουν απόλυτα (πλην κάποιων παιχνιδιών που τα έχει το android ) το δικό μου πρόβλημα είναι όμως ότι είναι κακογραμμένες ακόμα και απο την ίδια την Microsoft όπως το onedrive ! Έχω έρθει διακοπές και προτιμώ να περνάω τις φωτογραφίες πρώτα στα Android τηλέφωνο και μετά απο εκεί με την εφαρμογή του onedrive στο android να της ανεβάζω στο λογαριασμό μου. Στο lumia πολλές φορές δεν τις στέλνει και κλείσω το τηλέφωνο ( κλειδώσω ) αυτό μετά σταματάει να τις ανεβάζει και φέξε μου και γλίστρησε ! Πρέπει να το προσέξει λίγο αυτό το θέμα με τις εφαρμογές αν θέλει να προσελκύσει κόσμο Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 δεν θα έλεγα το onedrive κακογραμμένο , το αντίθετο μάλιστα είναι αρκετά προσεγμένο και έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό μιας και όπως είπε ο Nadella "mobile first , cloud first " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Τώρα το πρόσεξα (!) ότι στα 8.1 δεν υπάρχει σαν επιλογή η ρύθμιση να διατηρείται η όχι το wi fi ενεργό με την οθόνη κλειδωμένη. Στο δικό μου διατηρείται πάντως, δηλαδή συνεχίζεται το ανέβασμα και με κλειδωμένη οθόνη (έβγαλα μια φωτογραφία, το κλείδωσα και σε λίγο την είδα στο onedrive). Αλλα όχι το ανάποδο δηλαδή να αποσυνδέεται το wifi αν κλειδώσει η οθόνη. ξεχάσανε να την περάσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ξέρει κάποιος εφαρμογή για ενεργοποιηση του bit locker στο τηλέφωνο; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Θα σου πρότεινα να μην το βάλεις τώρα το bit locker, καθώς προκαλεί ένα προβλημα από την αναβαθμίση σε Cyan από dp... Περίμενε λίγες μέρες να δούμε τι γίνεται με αυτό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 δεν θα έλεγα το onedrive κακογραμμένο , το αντίθετο μάλιστα είναι αρκετά προσεγμένο και έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό μιας και όπως είπε ο Nadella "mobile first , cloud first " Στο android η εφαρμογή είναι 1 με 2 επίπεδα πιο πάνω Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Θα σου πρότεινα να μην το βάλεις τώρα το bit locker, καθώς προκαλεί ένα προβλημα από την αναβαθμίση σε Cyan από dp... Περίμενε λίγες μέρες να δούμε τι γίνεται με αυτό... Το ξέρω αυτο. Απλά δεν ξέρω πως ενεργοποιείται; το έχω στο tablet με win8 που εχω και το θέλω και στο τηλέφωνο. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Τώρα το πρόσεξα (!) ότι στα 8.1 δεν υπάρχει σαν επιλογή η ρύθμιση να διατηρείται η όχι το wi fi ενεργό με την οθόνη κλειδωμένη. Στο δικό μου διατηρείται πάντως, δηλαδή συνεχίζεται το ανέβασμα και με κλειδωμένη οθόνη (έβγαλα μια φωτογραφία, το κλείδωσα και σε λίγο την είδα στο onedrive). Αλλα όχι το ανάποδο δηλαδή να αποσυνδέεται το wifi αν κλειδώσει η οθόνη. ξεχάσανε να την περάσουν? Απο οσο γνωριζω στα 8.1 αν δε κανω λαθος το wifi απενεργοποιητε κανονικα οταν κλειδωνεις τη συσκευη και μονο στη περιπτωση που εχεις βαλει να κατεβαινει οτιδηποτε μενει ανοιχτο και με κλειδωμενη οθονη και συνεχιζει το κατεβασμα, τουλαχιστον σε 'μενα ετσι γινοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Απο οσο γνωριζω στα 8.1 αν δε κανω λαθος το wifi απενεργοποιητε κανονικα οταν κλειδωνεις τη συσκευη και μονο στη περιπτωση που εχεις βαλει να κατεβαινει οτιδηποτε μενει ανοιχτο και με κλειδωμενη οθονη και συνεχιζει το κατεβασμα, τουλαχιστον σε 'μενα ετσι γινοταν. έχει επιλογή για να είναι συνέχεια ανοικτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 έχει επιλογή για να είναι συνέχεια ανοικτό Που ακριβως ειναι αυτη η επιλογη στα ativ? Ειχα ψαξει αλλα δεν ειχα βρει κατι, επισης και στα 8 υπαρχει τετοια επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Που ακριβως ειναι αυτη η επιλογη στα ativ? Ειχα ψαξει αλλα δεν ειχα βρει κατι, επισης και στα 8 υπαρχει τετοια επιλογη? :blink: στα 8.0 ήταν στις θυμίσεις του wifi , τώρα στα 8.1 που κοίταξα για πρώτη φορά δεν το βρίσκω εκεί :blink: πάντως στο 925 μου είναι ανοικτό και με κλειστή οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Ναι το βρηκα, αν και παντα ξεκλικαρισμενο το ειχα και παρ' όλα αυτα το wifi στη περιπτωση που κατεβαζε κατι η συσκευη δεν εκλεινε και με σβηστη οθονη μεχρι να το κατεβασει και αυτο ειναι και θετικο θα ελεγα, στα 8.1 εισαι σιγουρος πως δεν υπαρχει επιλογη? Αν εχεις τη preview λογικο αλλα στην επισημη δε νομιζω να μην υπαρχει. Edited July 29, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 στα 8.1 εισαι σιγουρος πως δεν υπαρχει επιλογη? Nope it is lost in space! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts