aggelosrg Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλησπέρα. Πήρα σήμερα το Lumia 630 (dual sim) και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τρέχει το Office 365. Μου ζητάει username και password χωρίς να έχω κάνει εγγραφή σε αυτό. Βέβαια αρχικά έκανα λογαριασμό στην Microsoft γενικά, για το τηλέφωνο, όχι όμως ειδικά για το Office. Δίνω λοιπόν -όταν πατάω το εικονίδιο του 365- τα στοιχεία του λογαριασμού που έχω φτιάξει στην MS αλλά μου βγάζει μύνημα ότι κάτι πήγε λάθος. Έτσι αόριστα!! Δεύτερη απορία είναι γιατί ο Total Explorer βλέπει μόνο τα directories και όχι τα αρχεία μέσα σε αυτά! Άλλο ένα πρόβλημα είναι ότι ενώ στο OneDrive έχω σώσει κάποια έγγραφα, η εφαρμογή του κινητού δεν τα βλέπει. Ευτυχώς το CloudSix δουλεύει εντάξει. Τέλος (σας έπρηξα ε; ) είναι ότι δεν μπορώ να βρω έναν καταραμένο reader που να διαβάζει όλους τους τύπους αρχείων. Το Kindle διαβάζει κάποια ελάχιστα και ο Tucan Reader κάποια άλλα! Ο GoodRead, μόνο good δεν είναι. Ήταν μόνο για έγγραφα txty και umd. Ευχαριστώ από τώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louk_leo Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Να σας ρωτήσω κάτι, υπάρχει τρόπος να κάνω τα live tiles να κάνουν update και να σβήνουν και τις ειδοποιήσεις; Π.χ. έχω ένα live tile του facebook και μου έρχεται ένα μήνυμα οπότε κάποια στιγμή αυτό φαίνεται στο tile. Αν δω το μήνυμα από τον υπολογιστή, το notιfication του live tile δε σβήνει ποτέ αλλά μόνο αν ανοίξω την εφαρμογή του κινητού. Υπάρχει κάποιος τρόπος αυτό να διορθωθεί; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Να σας ρωτήσω κάτι, υπάρχει τρόπος να κάνω τα live tiles να κάνουν update και να σβήνουν και τις ειδοποιήσεις; Π.χ. έχω ένα live tile του facebook και μου έρχεται ένα μήνυμα οπότε κάποια στιγμή αυτό φαίνεται στο tile. Αν δω το μήνυμα από τον υπολογιστή, το notιfication του live tile δε σβήνει ποτέ αλλά μόνο αν ανοίξω την εφαρμογή του κινητού. Υπάρχει κάποιος τρόπος αυτό να διορθωθεί; Ευχαριστώ. αυτό είναι θέμα συγχρονισμού της κάθε εφαρμογής , μερικές συγχρονίζουν με την desktop έκδοση τους αυτόματα και άλλες όχι . Τα mails πχ και το ημερολόγιο συγχρονίζουν παντού . Ναι πρέπει να το φιάξουν ,αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να αποφασίσει να ασχοληθεί λίγο το fb και όχι μόνη της η Ms όπως τώρα πχ το facebook messenger μου συγχρονίζει αυτόματα μια χαρά σε desktop και mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παρακαλω βοηθεια,καινουργιος κατοχος 1520 ,πως ενεργοποιω τα data της κινητης οταν ειμαι εκτος wifi ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παρακαλω βοηθεια,καινουργιος κατοχος 1520 ,πως ενεργοποιω τα data της κινητης οταν ειμαι εκτος wifi ? ευχαριστω ρυθμίσεις---->κινητή τηλεφωνία-----> σύνδεση δεδομένων ή κάποια εφαρμογή connectivity shortcuts από το store για να το κάνεις κατευθείαν από την αρχική οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Πως μπορώ να ρυθμισω τα γράμματα όταν μπαίνω στο Internet ώστε να μην είναι μικρά....αυτο συμβαίνει όταν μπαίνω στα sites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Internet explorer - ρυθμίσεις - συνθετες ρυθμίσεις - μέγεθος γραμμοτοσειρας προβολής ανάγνωσης Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Πως μπορώ να ρυθμισω τα γράμματα όταν μπαίνω στο Internet ώστε να μην είναι μικρά....αυτο συμβαίνει όταν μπαίνω στα sites μπορείς να κάνεις και double tap και pinch to zoom για να φέρεις τις σελίδες στα μέτρα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Τα έκανα αυτά αλλά όταν κάνω zoom δεν προσαρμόζεται στη σελίδα κ πρέπει να σέρνω για να μπορώ να διαβάσω Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδιά μια βοήθεια σας παρακαλώ.... Δεν μπορώ να μπω στο σύννεφο του onedrive. Μου βγάζει το μήνυμα που βλέπετε στην φωτό . Ενώ στα υπόλοιπα μενού(calendar,contacts,email...) μπαίνω κανονικά . Τί είναι τούτο πάλι ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδιά μια βοήθεια σας παρακαλώ.... Δεν μπορώ να μπω στο σύννεφο του onedrive. Μου βγάζει το μήνυμα που βλέπετε στην φωτό . Ενώ στα υπόλοιπα μενού(calendar,contacts,email...) μπαίνω κανονικά . Τί είναι τούτο πάλι ? Thanks Να σε ενημερώσω αρχικά ότι η ερώτησή σου στα θέματα των Windows Phone είναι εκτός θέματος και θα έπρεπε να την κάνεις στο Computing- Internet. Τώρα, το ίδιο μηνυμα βγάζει και αν προσπαθήσεις να μπεις και στο onenote από τον browser. Ελπίζουμε να τα διορθώσουν σύντομα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Να σε ενημερώσω αρχικά ότι η ερώτησή σου στα θέματα των Windows Phone είναι εκτός θέματος και θα έπρεπε να την κάνεις στο Computing- Internet. Τώρα, το ίδιο μηνυμα βγάζει και αν προσπαθήσεις να μπεις και στο onenote από τον browser. Ελπίζουμε να τα διορθώσουν σύντομα! ΟΚ Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πέρασα στο τηλέφωνο και ένα Google Mail που έχω σαν 3ο μέιλ και δεν το χρησιμοποιώ γενικά... Το πρόβλημα είναι όμως ότι δεν το βλέπω πουθενά στην "Οικονομία Μπαταρίας" για να το ελέγχω μην ξεφύγει... Για ποιο λόγο??? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Στην εφαρμογή myTube γίνεται το βίντεο να παίζει στο παρασκήνιο για να ακούγεται η μουσική; Αν ναι, σε εμένα γιατί δεν το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Άμα πατήσεις το κουμπάκι με τις νότες δίπλα από το play στο βίντεο θα το κάνει :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Στο ψάξιμο για νέο ημερολόγιο... Πολυ καλό όπως διαβάζω κι από σας το Chronos. Το έβαλα και μ άρεσε. Από κατανάλωση μπαταρίας τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Στο ψάξιμο για νέο ημερολόγιο... Πολυ καλό όπως διαβάζω κι από σας το Chronos. Το έβαλα και μ άρεσε. Από κατανάλωση μπαταρίας τι λέει; Σε εμένα μια χαρά δεν είχα ποτέ πρόβλημα και κατά την γνώμη μου το καλύτερο ημερολόγιο από όλα με πάρα πολλές επιλογές. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Καλημέρα σε όλους.ρε παιδιά έκανα μια πατάτα.ανοιξα ένα email και νομίζω πως ήταν αυτος ο ιός που παίρνει τους κωδικούς του λογαριασμού κάρτας τραπέζης και σου εξαφανίζει τα λεφτά με μαγικά.δεν ξέρω τι ακριβως πρέπει να κάνω αλλα για αρχη έλεγα να κατεβάσω ένα antivirus μήπως και κάνω δουλειά.το πρόβλημα είναι ότι ότι και να γράψω στο store δεν μου βρίσκει κανένα antivirus.σαν να μην υπάρχει κανένα!το ξέρω ότι υπάρχουν 5-6 γιατι έχω ξανακατεβάσει πολλές φορές.δεν ξέρω τι φταίει τώρα και δεν τα βρίσκει.μια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Καλημέρα σε όλους.ρε παιδιά έκανα μια πατάτα.ανοιξα ένα email και νομίζω πως ήταν αυτος ο ιός που παίρνει τους κωδικούς του λογαριασμού κάρτας τραπέζης και σου εξαφανίζει τα λεφτά με μαγικά.δεν ξέρω τι ακριβως πρέπει να κάνω αλλα για αρχη έλεγα να κατεβάσω ένα antivirus μήπως και κάνω δουλειά.το πρόβλημα είναι ότι ότι και να γράψω στο store δεν μου βρίσκει κανένα antivirus.σαν να μην υπάρχει κανένα!το ξέρω ότι υπάρχουν 5-6 γιατι έχω ξανακατεβάσει πολλές φορές.δεν ξέρω τι φταίει τώρα και δεν τα βρίσκει.μια βοήθεια; Και γιατί χρειάζεται αντιικό; Έχεις WP, το malware είναι εξαιρετικά απίθανο να στοχεύει στο WP. Η πλάκα είναι όποτε βλέπω στο ίντερνετ σε ιστοσελίδες κάτι banner του τύπου "Το Android smartphone σας έχει προσβληθεί από ιό, κάντε κλικ για σάρωση με αντιικό"... Λοιπόν καταλαβαίνεις. Άλλωστε η αστυνομία συνιστά επανεγκατάσταση του λειτουργικού του smartphone σε τέτοιες περιπτώσεις οπότε και πάλι το αντιικό θα ήταν η λάθος κίνηση. Και τέλος όποτε τυχόν διαβάζεις για αντιικά στα WP, καλού κακού να είσαι επιφυλακτικός δυο φορές ακόμα και αν βλέπεις να υποστηρίζουν ότι είναι τέτοια στο store. ΥΓ: Αν αισθάνεσαι ανασφάλεια, κάνε αυτό που λέει η αστυνομία, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά άλλαξε και τους κωδικούς που χρησιμοποιείς, ενώ αν θες ενημερώνεις την τράπεζα για την ιστορία να δεις τί θα σου πουν. Edited July 4, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Καλημέρα σε όλους.ρε παιδιά έκανα μια πατάτα.ανοιξα ένα email και νομίζω πως ήταν αυτος ο ιός που παίρνει τους κωδικούς του λογαριασμού κάρτας τραπέζης και σου εξαφανίζει τα λεφτά με μαγικά.δεν ξέρω τι ακριβως πρέπει να κάνω αλλα για αρχη έλεγα να κατεβάσω ένα antivirus μήπως και κάνω δουλειά.το πρόβλημα είναι ότι ότι και να γράψω στο store δεν μου βρίσκει κανένα antivirus.σαν να μην υπάρχει κανένα!το ξέρω ότι υπάρχουν 5-6 γιατι έχω ξανακατεβάσει πολλές φορές.δεν ξέρω τι φταίει τώρα και δεν τα βρίσκει.μια βοήθεια; δεν υπάρχει κανένα antivirus στο store , και αυτά που λένε ότι είναι antivirus είναι απλά μούφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Η πλάκα είναι όποτε βλέπω στο ίντερνετ σε ιστοσελίδες κάτι banner του τύπου "Το Android smartphone σας έχει προσβληθεί από ιό, κάντε κλικ για σάρωση με αντιικό"... Και να το βλέπεις όταν μπαίνεις από το WP σου! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Και να το βλέπεις όταν μπαίνεις από το WP σου! :lol: Ακριβώς όμως... Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά! Αγχώθηκα πολύ γιατι αυτος ειναι ο λογαριασμός μισθοδοσίας μου και όπως καταλαβαίνετε αλλος δουλεύει και αλλος θα πληρώνεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoaporia Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Πήρα τις τελευταίες μέρες ενα nokia lumia 630. Πρώτο wp , μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα iphone. ¨εχω μια δυο ερωτήσεις που ακόμη δεν εχω βρει . Πως μπορώ να κάνω copy paste σε κείμενο;;;;; Π.χ. γράφω μνμ σε τσατ κ θέλω να το αντιγράψω αλλού.πως;;;;;;;; Επίσης γίνεται να φωτογραφήσω την οθόνη του κινητού μου;;;;;;; Κάτι ακόμη. Όταν πη΄ρα το κινητό , λόγω του ότι δεν έχω δωρεάν ίντερνετ το συμβόλαιό μου, απενεργοποίησα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, περιαγωγή κτλ. Απενεργοποίησα μαχί με αυτά κ το 3G. Αποτέλεσμα ήταν να μπορώ να κάνω κλήσεις, να μπορώ να δέχομαι κλήσεις αλλα ούτε με άκουγαν ούτε τους άκουγα. Το ψιλιάστηκα κ ενεργοποίησα πάλι το 3G κ μόνον τότε μπόρεσα να κάνω κλήσεις και μιλάω κ να ακούω κανονικά. Γιατί αυτό;;;;;;;;;;;; Επίσης συνήθως όταν παίρνω τηλ ακούω το τουουοτ κ μέτα ακούγεται ένα δεύτερο τουουοτ πιο βραχνό , στη συνεχεια το κανονικο τουουοτ μετα πάλι το βραχνο κτλ. Γιατί;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts