topo85 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Ενημέρωση για viber με αποστολή βίντεο και πολλαπλών φωτογραφιών αλλά όχι αποστολή ηχητικών μηνυμάτων...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Ναι τους παίζει αυτόματα με το που ανοίξεις το βίντεο (φυσικά πρέπει να έχουν ίδιο όνομα), επίσης θα πας στα settings και στο subtitles text encoding θα επιλέξεις Ελληνικά (Ελλάδας) και όχι το σκέτο Ελληνικά.για τσέκαρε μήπως γίνεται και στην δοκιμαστική έκδοση. Το ειχα βαλει στα settings ελληνικα (ελλαδας) και δεν επαιζαν το γυρισα σε απλα ελληνικα και παιζουν!! Οπως και να εχει τωρα λυθηκε το προβλημα και ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!!!! :):) Και κατι τελευταίο εαν αγοράσω την εφαρμογη τι "extra" εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Καλημερες! Εχω το box και το cloudsix for dropbox.δεν μπορω να κανω upload εγγραφα σε αυτα?μονο εικονες? Χωρια του οτι αρχεια pdf δεν διαμοιραζονται ουτε με bluetooth ουτε upload σε box-dropbox.μονο upload σε onedrive.με bluetooth στελνονται ολα τα υπολοιπα. Edited April 7, 2014 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Παιδιά βοήθεια παρακαλώ γιατι ειμαι ένα βήμα πριν σπάσω το Τηλ μου!ήμουν στο google και κατά λάθος κατέβασα ένα PDF.μπορεί να μου πει κάποιος που αποθηκευονται να το βρω να το διαγράψω.τα νεύρα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Παιδιά βοήθεια παρακαλώ γιατι ειμαι ένα βήμα πριν σπάσω το Τηλ μου!ήμουν στο google και κατά λάθος κατέβασα ένα PDF.μπορεί να μου πει κάποιος που αποθηκευονται να το βρω να το διαγράψω.τα νεύρα μου! με το pdf reader της Microsoft ή το acrobat reader της adobe θα τα δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 με το pdf reader της Microsoft ή το acrobat reader της adobe θα τα δεις δλδ χωρίς να κατεβάσω ενα απο αυτά θα υπάρχει στο Τηλ μου αλλά χωρίς να το βλεπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 δλδ χωρίς να κατεβάσω ενα απο αυτά θα υπάρχει στο Τηλ μου αλλά χωρίς να το βλεπω; να πώ την αλήθεια δεν ξέρω , εγώ είχα το acrobat από την πρώτη στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Θα κατεβάσω ένα απο τα δυο όταν πάω σπίτι για να μην χαλάσω το ίντερνετ της σύνδεσης.σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 δλδ χωρίς να κατεβάσω ενα απο αυτά θα υπάρχει στο Τηλ μου αλλά χωρίς να το βλεπω; ναι ετσι ειναι αφου δεν εχει file manager και δεν φαινονται οι χωροι αποθηκευσης των αρχειων....ολα κλειστα για το κοινο! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 ναι ετσι ειναι αφου δεν εχει file manager και δεν φαινονται οι χωροι αποθηκευσης των αρχειων....ολα κλειστα για το κοινο! δεν είναι όλα κλειστα , το wp8 OS είναι πιο ανοικτό από ios και πιο κλειστο από android άρα είναι κάπου στην μέση . Οσο για τον file manager εμένα δεν μου χρειάστηκε ποτέ γιατι βρίσκω ότι θέλω στην θέση που έπρεπε να είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 δεν είναι όλα κλειστα , το wp8 OS είναι πιο ανοικτό από ios και πιο κλειστο από android άρα είναι κάπου στην μέση . Οσο για τον file manager εμένα δεν μου χρειάστηκε ποτέ γιατι βρίσκω ότι θέλω στην θέση που έπρεπε να είναι Καλά τώρα ένας file manager είναι απαραίτητος για οποιοδήποτε λειτουργικό κατά την γνώμη μου.. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Καλά τώρα ένας file manager είναι απαραίτητος για οποιοδήποτε λειτουργικό κατά την γνώμη μου.. ε δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος . Στο ios δεν έχουν και δεν ακούω κανεναν να παραπονιέται πάντως απ όσο ξέρω είναι μέσα στα μελλοντικά σχέδια της Microsoft μετά την 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Καλημερες! Εχω το box και το cloudsix for dropbox.δεν μπορω να κανω upload εγγραφα σε αυτα?μονο εικονες? Χωρια του οτι αρχεια pdf δεν διαμοιραζονται ουτε με bluetooth ουτε upload σε box-dropbox.μονο upload σε onedrive.με bluetooth στελνονται ολα τα υπολοιπα. Με Pocket FileManager μπορεις να ανεβασεις και στο dropbox .... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Με Pocket FileManager μπορεις να ανεβασεις και στο dropbox .... Καλο φαινεται.θα το αγορασω μαλλον...περιλαμβανει και αλλα cloud πχ box κλπ... Αν και πιστευω πως θα βγουν official εφαρμογες για ολα τα cloud που λειπουν. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 ε δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος . Στο ios δεν έχουν και δεν ακούω κανεναν να παραπονιέται πάντως απ όσο ξέρω είναι μέσα στα μελλοντικά σχέδια της Microsoft μετά την 8.1 Ε δεν θέλω τώρα να αναφέρω την γνώμη μου για το ios και τους φανατικούς υποστηρικτές του...:p Πάντως αν και έχω συνηθίσει πλέον θεωρώ ότι ένας καλός file manager ειλικρινά θα απογείωνε το wp8 και θα το έκανε πολύ πιο φιλικό προς τους νέους χρήστες και ειδικά τους προερχόμενους από android. Κακά τα ψέματα ο file mnager σου δίνει την αίσθηση ότι ελέγχεις την συσκευή έχοντας όλα τα αρχεία μαζεμένα σε ένα σημείο εύκολα διαχειρίσιμα. Αν το καταλάβει γρήγορα η MS μόνο καλό θα της κάνει...Πάντως μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δε βλέπω άμεσα διαθέσιμο έναν πλήρη file manager για τα wp. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Ε δεν θέλω τώρα να αναφέρω την γνώμη μου για το ios και τους φανατικούς υποστηρικτές του...:p Πάντως αν και έχω συνηθίσει πλέον θεωρώ ότι ένας καλός file manager ειλικρινά θα απογείωνε το wp8 και θα το έκανε πολύ πιο φιλικό προς τους νέους χρήστες και ειδικά τους προερχόμενους από android. Κακά τα ψέματα ο file mnager σου δίνει την αίσθηση ότι ελέγχεις την συσκευή έχοντας όλα τα αρχεία μαζεμένα σε ένα σημείο εύκολα διαχειρίσιμα. Αν το καταλάβει γρήγορα η MS μόνο καλό θα της κάνει...Πάντως μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δε βλέπω άμεσα διαθέσιμο έναν πλήρη file manager για τα wp. για έναν προερχόμενο από το android θα του ήταν οικείο ναι αλλά δεν υπάρχει λόγος να γίνουν και τα wp android . Oσο για τους νέους χρήστες ούτε που τους νοιάζει ο file manager νομίζω έχω φέρει δύο άτομα στα windows phone 8 προερχόμενοι ο ένας από android και η άλλη από ένα feature phone της lg και κανένας δεν μου έκανε παράπονα για file manager :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 για έναν προερχόμενο από το android θα του ήταν οικείο ναι αλλά δεν υπάρχει λόγος να γίνουν και τα wp android . Oσο για τους νέους χρήστες ούτε που τους νοιάζει ο file manager νομίζω έχω φέρει δύο άτομα στα windows phone 8 προερχόμενοι ο ένας από android και η άλλη από ένα feature phone της lg και κανένας δεν μου έκανε παράπονα για file manager :) Δεν είπε κανείς να γίνουν ίδια με το android άλλωστε και file manager να προστεθεί τα φρέσκα στοιχεία στο ui, η ταχύτητα, η απλότητα και η σταθερότητα του λειτουργικού θα το κάνουν να ξεχωρίζει. Α και θυμάσαι τι λέγανε όταν πρωτοεμφανίστηκε το android; Πως είναι δυνατόν ένα λειτουργικό να μην έχει file manager. Θα μου πεις αλλάξανε οι εποχές αλλά τέλος πάντων περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Και γω γνωρίζω άτομα με android που δε θα μπορούσαν να ζήσουν χωρίς file manager. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Δεν είπε κανείς να γίνουν ίδια με το android άλλωστε και file manager να προστεθεί τα φρέσκα στοιχεία στο ui, η ταχύτητα, η απλότητα και η σταθερότητα του λειτουργικού θα το κάνουν να ξεχωρίζει. Α και θυμάσαι τι λέγανε όταν πρωτοεμφανίστηκε το android; Πως είναι δυνατόν ένα λειτουργικό να μην έχει file manager. Θα μου πεις αλλάξανε οι εποχές αλλά τέλος πάντων περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Και γω γνωρίζω άτομα με android που δε θα μπορούσαν να ζήσουν χωρίς file manager. ε well όπως είπα και πιο πάνω σύμφωνα με το wpcentral που είναι εγκυρότατο σχεδιάζουν file manager για κάποιο μελλοντικό update μετα τα 8.1 μιλώντας για update http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-two-os-updates-2014 :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Αφου όλα τα έχεις σε φακελους μόνο εκεί πρέπει να έχεις πρόσβαση ΟΧΙ σε φάκελούς του λειτουργικού. Δεν θέλουμε ροοτ και την δυνατότητα να πειράζουμε το OS Μια χαρά,τρέχει βαρέθηκα να χαλάω την συσκευή μου με αλλαγη,σε κερνελ ρομ και όλες παράμετροποιησης . Πάει σφαίρα και δεν το πειράζω καθόλου . Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Αφου όλα τα έχεις σε φακελους μόνο εκεί πρέπει να έχεις πρόσβαση ΟΧΙ σε φάκελούς του λειτουργικού. Δεν θέλουμε ροοτ και την δυνατότητα να πειράζουμε το OS Μια χαρά,τρέχει βαρέθηκα να χαλάω την συσκευή μου με αλλαγη,σε κερνελ ρομ και όλες παράμετροποιησης . Πάει σφαίρα και δεν το πειράζω καθόλου . Θα συμφωνησω μαζι σου.απλα θελω ,επιπλεον, τα αρχεια μου (word,excel,ppt,acrobat,mp3,ταινιες κλπ) να μπορω να τα στελνω (και να λαμβανω αντιστοιχα) με ευκολια (bt,wifi,dropbox,box κλπ). Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Καλο φαινεται.θα το αγορασω μαλλον...περιλαμβανει και αλλα cloud πχ box κλπ... Αν και πιστευω πως θα βγουν official εφαρμογες για ολα τα cloud που λειπουν. Ειναι πολυ καλη εφαρμογη και αξιζει ... Και εχει προσβαση σε ολη την συσκευη (..εκτος απο τα αρχεια του λειτουργικου βεβαια) ..... Και γω γνωρίζω άτομα με android που δε θα μπορούσαν να ζήσουν χωρίς file manager. .... Αν το καταλάβει γρήγορα η MS μόνο καλό θα της κάνει...Πάντως μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δε βλέπω άμεσα διαθέσιμο έναν πλήρη file manager για τα wp. Υπαρχει filemanager και λεγεται Pocket Filemanager ..σου δινει προσβαση οπου επιτρεπεται και εχει και συγκεντρωμενα ολα μαζι τα Online Storages (dropbox Onedrive Box Googledrive Yandex Copy) Tωρα αν με το πληρης προσβαση, εννοεις προσβαση σε φακελους και αρχεια του λειτουργικου ΟΧΙ δεν θα το δουμε (και νομιζω οτι δεν το θελει ο πολυς κοσμος). Οποιος δεν μπορει να ζησει χωρις πειραγμα του λειτουργικου μαλλον δεν ειναι για αυτον τα WP... Αφου όλα τα έχεις σε φακελους μόνο εκεί πρέπει να έχεις πρόσβαση ΟΧΙ σε φάκελούς του λειτουργικού. Δεν θέλουμε ροοτ και την δυνατότητα να πειράζουμε το OS Μια χαρά,τρέχει βαρέθηκα να χαλάω την συσκευή μου με αλλαγη,σε κερνελ ρομ και όλες παράμετροποιησης . Πάει σφαίρα και δεν το πειράζω καθόλου . Ακριβως αυτο ειναι το πνευμα αυτου του λειτουργικου.... !!! Θα συμφωνησω μαζι σου.απλα θελω ,επιπλεον, τα αρχεια μου (word,excel,ppt,acrobat,mp3,ταινιες κλπ) να μπορω να τα στελνω (και να λαμβανω αντιστοιχα) με ευκολια (bt,wifi,dropbox,box κλπ). Τα αρχεια του office καλο ειναι σιγα σιγα να συνηθίσεις το OneDrive που ειναι ενσωματωμενο (και στα Windows για PC) Για τα υπολοιπο Online storage υπαρχουν πολυ καλες εφαρμογες (επισημες η οχι) ... Και αν τα θελεις συγκεντρωμενα ολα μαζι τοτε Pocket Filemanager Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) Έχω δοκιμάσει τον pocket file manager ο οποίος είναι και επί πληρωμή. Φυσικά το πρόβλημα δεν είναι τα 2 ευρώ αλλά το γεγονός ότι δεν βρίσκει τα έγγραφα που έχω αποθηκευμένα στο κινητό τα όποια βλέπει η εφαρμογή office, καθώς και τις ταινίες που έχω περάσει στον φάκελο camera roll για να τις βλέπει ο moly player. Με λίγα λόγια είναι εντελώς ημιτελής. Αν θέλει η MS μπορεί να προσθέσει έναν manager στο onedrive που να κάνει αυτά που πρέπει όχι μισές δουλειές. Φυσικά και δεν με ενδιαφέρει η πρόσβαση στους φακέλους του λειτουργικού, πάνε οι εποχές που πειραματιζόμουν... Edited April 8, 2014 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ξέρουμε αν με τις αναβαθμίσεις που έρχονται θα μπορούμε να διαχωρίσουμε κλήσεις από πολυμέσα κατά την χρήση του Blue Tooth. Να ακούω δηλαδή τη μουσική μου απο την συσκευή και να απαντάω τις κλήσεις μου απο το Bluetooth. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Έχω δοκιμάσει τον pocket file manager ο οποίος είναι και επί πληρωμή. Φυσικά το πρόβλημα δεν είναι τα 2 ευρώ αλλά το γεγονός ότι δεν βρίσκει τα έγγραφα που έχω αποθηκευμένα στο κινητό τα όποια βλέπει η εφαρμογή office, καθώς και τις ταινίες που έχω περάσει στον φάκελο camera roll για να τις βλέπει ο moly player. Με λίγα λόγια είναι εντελώς ημιτελής. Αν θέλει η MS μπορεί να προσθέσει έναν manager στο onedrive που να κάνει αυτά που πρέπει όχι μισές δουλειές. Φυσικά και δεν με ενδιαφέρει η πρόσβαση στους φακέλους του λειτουργικού, πάνε οι εποχές που πειραματιζόμουν... Εμένα πάντως μια χαρά βλέπει τα έγγραφα από το κινητό και τις ταινίες κανονικά. Μήπως υπάρχει κάποια λάθος ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 [ATTACH]43626[/ATTACH] Σ αυτην την κατασταση πρεπει να βρισκεται το Preview for devs για να παρουμε την αναβασθιση σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts