Alexakisd Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Θέλω ένα ημερολόγιο που να έχει μέσα τις ελληνικές γιορτές κ αργίες. Τι προτείνετε; Ευχαριστώ! Chronos calendar αδιαπραγμάτευτα!!!! Ότι πιο καλο υπάρχει σε εφαρμογή ημερολογίου για wp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Πηγαινε στα Μηνύματα (sms) και πατησε τις 3 τελιτσες και απο τις Ρυθμισεις απενεργοποιησε την συνομιλια Facebook πρώτα απο όλα σε ευχαριστώ για την απάντηση.πηγα αλλά μάλλον φταίει η εφαρμογή μου.εκει στις 3 τελίτσες έχει μονο νέο μήνυμα,καρφίτσωμα,ανανέωση,διακόπτης.μηπως να κατεβάσω άλλη εφαρμογή; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι αλλο.κατεβασα το onedrive όλα μια χαρά αλλά δεν θα έπρεπε να αντικαταστήσει το SkyDrive μιας και είναι η ίδια εφαρμογή;τώρα έχω στο κινητό μου και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Για σου βγάλει την επιλογή στα μηνύματα πρέπει να συγχρονίσεις πρώτα το fb με τις επαφές σου... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ααα δεν το ήξερα!ναι αλλα στον κατάλογο του τηλ μου θα βλεπω και απο το fb επαφές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Αν δεν θες πήγαινε στο φιλτράρισμα επαφών κ βγαλτες... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Αν δεν θες πήγαινε στο φιλτράρισμα επαφών κ βγαλτες... είσαι πρώτος!σε ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Θέλω ένα ημερολόγιο που να έχει μέσα τις ελληνικές γιορτές κ αργίες. Τι προτείνετε; Ευχαριστώ! Chronos calendar αδιαπραγμάτευτα!!!! Ότι πιο καλο υπάρχει σε εφαρμογή ημερολογίου για wp Συμφωνω για το Chronos δες και το Cal Αν δεν θες πήγαινε στο φιλτράρισμα επαφών κ βγαλτες... είσαι πρώτος!σε ευχαριστώ πολύ!! Σωστα στο ειπε ο Αλεξ απλα στις αναζητησεις θα συνεχιζει να στις βγαζει Edited February 2, 2015 by impreza_sti Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ναι. Στις αναζητήσεις γράφοντας το όνομα... Όχι στις συντόμευση με το αρχικό γράμμα όμως... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Περί cal ερώτηση: Νόμιζα ότι είχε φάει κόλλημα και το παρατήρησα. Δεν ανανεώνεται το live tile αν δεν ανοίξω το wifi! Δηλαδή σήμερα μου έγραφε Τρίτη 25, το ανοίγω Τετάρτη η εφαρμογή όλα καλά. Το tile πάλι Τρίτη! Συνδέομαι με wifi και χωρίς ν ανοίξω την εφαρμογή, πήγε το tile στην Τετάρτη. Κάνω κάτι λάθος, ή έτσι πάει το πράγμα; Δηλαδή αν τύχει και δε μπω internet καμιά μέρα θα βλέπω ραντεβου γενέθλια κλπ της προηγούμενης; Το έχω να τρέχει στο παρασκήνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Περί cal ερώτηση: Νόμιζα ότι είχε φάει κόλλημα και το παρατήρησα. Δεν ανανεώνεται το live tile αν δεν ανοίξω το wifi! Δηλαδή σήμερα μου έγραφε Τρίτη 25, το ανοίγω Τετάρτη η εφαρμογή όλα καλά. Το tile πάλι Τρίτη! Συνδέομαι με wifi και χωρίς ν ανοίξω την εφαρμογή, πήγε το tile στην Τετάρτη. Κάνω κάτι λάθος, ή έτσι πάει το πράγμα; Δηλαδή αν τύχει και δε μπω internet καμιά μέρα θα βλέπω ραντεβου γενέθλια κλπ της προηγούμενης; Το έχω να τρέχει στο παρασκήνιο. Και εμένα το ίδιο κάνει για να αλλάξει το tile της ημέρας πρέπει να μπω στην εφαρμογή. Δηλαδή σήμερα τετάρτη αν δεν μπω στην εφαρμογή για 3 μέρες θα συνεχίσει το tile να λέει τετάρτη δεν ξέρω γιατί και αναγκάζομε κάθε μέρα να μπαίνω στην εφαρμογή για να ανανεώνετε. Κρίμα και είναι καλή εφαρμογή αλλά θέλει βελτιώσεις. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Εχω κ άλλα! 1/Εχω συγχρονίσει όλες τις τηλεφωνικές επαφές με τις επαφές του facebook κ τη δική μου δε μπορώ με τίποτα! Στις επαφές μου δε φαίνομαι στο facebook,μόνο το τηλέφωνό μου. Πως μπορώ να τις συγχρονίσω? 2/Εχω εγκαταστήσει το whatsapp κ θέλω να βάλω φωτογραφία. Δεν μπορώ. Help! 3/Στο viber πως αποθηκεύουμε στο τηλέφωνο μία φωτογραφία που έχουμε λάβει? Περιμένω τις απαντήσεις σας! Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Στο what's app όταν πας σε μία συνομιλία πατάς προσθήκη στο εικονίδιο του συνδετήρα και σου βγάζει διάφορες επιλογές, ανάμεσα σε αυτές και την κάμερα. Δεν το εμφανίζει σε εσένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Εχω κ άλλα! 1/Εχω συγχρονίσει όλες τις τηλεφωνικές επαφές με τις επαφές του facebook κ τη δική μου δε μπορώ με τίποτα! Στις επαφές μου δε φαίνομαι στο facebook,μόνο το τηλέφωνό μου. Πως μπορώ να τις συγχρονίσω? 2/Εχω εγκαταστήσει το whatsapp κ θέλω να βάλω φωτογραφία. Δεν μπορώ. Help! 3/Στο viber πως αποθηκεύουμε στο τηλέφωνο μία φωτογραφία που έχουμε λάβει? Περιμένω τις απαντήσεις σας! Ευχαριστώ! 1. Δεν το κατάλαβα..... 2. Μενού (3 τελείες κάτω δεξιά) - προφίλ και πατάς επάνω στη φωτογραφία. 3. Αποθηκεύονται αυτόματα στις φωτογραφίες. Πήγαινε φωτογραφίες - άλμπουμ - αποθηκευμένες εικόνες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Εχω κ άλλα! 1/Εχω συγχρονίσει όλες τις τηλεφωνικές επαφές με τις επαφές του facebook κ τη δική μου δε μπορώ με τίποτα! Στις επαφές μου δε φαίνομαι στο facebook,μόνο το τηλέφωνό μου. Πως μπορώ να τις συγχρονίσω? 2/Εχω εγκαταστήσει το whatsapp κ θέλω να βάλω φωτογραφία. Δεν μπορώ. Help! 3/Στο viber πως αποθηκεύουμε στο τηλέφωνο μία φωτογραφία που έχουμε λάβει? Περιμένω τις απαντήσεις σας! Ευχαριστώ! 1. Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, στο mails+λογαριασμοί, πέρα έχεις περάσει την επιλογή Facebook; Πέρα απ' το mail που χρησιμοποιείς για το Facebook και φαντάζομαι έχεις περάσει το γραμματοκιβώτιό του, για να λαμβάνεις τα mails σου, πρέπει να ρυθμίσεις και την επιλογή για το Facebook, έτσι ώστε να δουλέψει το Me πλακίδιο ( tile ). 2. Στην εφαρμογή του Whatsapp: 3 τελείες -> ρυθμίσεις -> swipe προς τα τα αριστερά και επιλέγεις το πεδίο αριστερά απ' το όνομά σου στο EDIT: WHATSAPP, όχι facebook. 3. Μέχρι στιγμής δε μου έχουν στείλει φωτό στο viber, αλλά πιστεύω με παρατεταμένο πάτημα στην εικόνα θα εμφανίζονται οι επιλογές και μια από αυτές θα είναι η αποθήκευση στο τηλέφωνο. Edited March 26, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Στο what's app όταν πας σε μία συνομιλία πατάς προσθήκη στο εικονίδιο του συνδετήρα και σου βγάζει διάφορες επιλογές, ανάμεσα σε αυτές και την κάμερα. Δεν το εμφανίζει σε εσένα? νομίζω πως ρωτάει για εικόνα προφίλ..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Καλησπέρα! 1/Τον λογαριασμό στο facebook τον έχω ενεργοποιήσει. Μπορείτε να μου πείτε πως θα βάλω το πλακίδιο ''εγώ'' σε tite? Το έχω βγάλει κ δεν το βρίσκω! 2/Οκ! 3/Τις αποθηκεύει αυτόματα στις αποθηκευμένες εικόνες. Επίσης όταν φορτίζω τη συσκευή,πως γίνεται να μην ακούγεται ο ήχος χωρίς να κλείσω όλους τους ήχους? Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) Καλησπέρα! 1/Τον λογαριασμό στο facebook τον έχω ενεργοποιήσει. Μπορείτε να μου πείτε πως θα βάλω το πλακίδιο ''εγώ'' σε tite? Το έχω βγάλει κ δεν το βρίσκω! 2/Οκ! 3/Τις αποθηκεύει αυτόματα στις αποθηκευμένες εικόνες. Επίσης όταν φορτίζω τη συσκευή,πως γίνεται να μην ακούγεται ο ήχος χωρίς να κλείσω όλους τους ήχους? Σας ευχαριστώ πολύ! 1. Πηγαίνεις στις επαφές σου και πριν τον κατάλογο με τις επαφές σου έχει εκεί το πλακίδιο με τη φωτό σου, απ' το facebook. Και πάλι παρατεταμένο πάτημα και θα σου εμφανίσει την επιλογή για καρφίτσωμα στην αρχική οθόνη. 3. Ναι. Τώρα, αν θες, μπορείς να τις αποθηκεύεις και στο OneDrive σου. Στο cloud, δηλαδή. Αυτό με τους ήχους ακόμα δε γίνεται. Η ένταση που ελέγχουμε είναι για όλα, ήχο κλήσης, ειδοποιήσεις, μουσική και βίντεο. Με την αναβάθμιση σε 8.1, θα μας δωθεί και αυτή η επιλογή. Η τουλάχιστον έτσι έχουν δείξει οι "διαρροές". P.S.: Πριν, όταν έγραφα για τη φωτό σου στο whatsapp, έγραψα facebook, αλλά για να μου είπες ok, όλα καλά. Edited March 26, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 1. Πηγαίνεις στις επαφές σου και πριν τον κατάλογο με τις επαφές σου έχει εκεί το πλακίδιο με τη φωτό σου, απ' το facebook. Και πάλι παρατεταμένο πάτημα και θα σου εμφανίσει την επιλογή για καρφίτσωμα στην αρχική οθόνη. 3. Ναι. Τώρα, αν θες, μπορείς να τις αποθηκεύεις και στο OneDrive σου. Στο cloud, δηλαδή. Αυτό με τους ήχους ακόμα δε γίνεται. Η ένταση που ελέγχουμε είναι για όλα, ήχο κλήσης, ειδοποιήσεις, μουσική και βίντεο. Με την αναβάθμιση σε 8.1, θα μας δωθεί και αυτή η επιλογή. Η τουλάχιστον έτσι έχουν δείξει οι "διαρροές". P.S.: Πριν, όταν έγραφα για τη φωτό σου στο whatsapp, έγραψα facebook, αλλά για να μου είπες ok, όλα καλά. Εντάξει,το έβαλα το tite,τώρα θέλω να συγχρονίσω την τηλεφωνική μου επαφή με εκείνη του Facebook. Είναι η μοναδική που δεν τα έχω καταφέρει. Κάποια ιδέα; Σας έχω ζαλίσει....! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εντάξει,το έβαλα το tite,τώρα θέλω να συγχρονίσω την τηλεφωνική μου επαφή με εκείνη του Facebook. Είναι η μοναδική που δεν τα έχω καταφέρει. Κάποια ιδέα; Σας έχω ζαλίσει....! Δηλαδή, τώρα, στην εφαρμογή των μηνυμάτων, δεν έχεις και τη συνομιλία που κάνεις στο facebook, μέσω της εφαρμογής των μηνυμάτων; Επίσης, στις επαφές σου, δεν έχεις και τις επαφές σου απ' το facebook, αλλά και από την κάρτα sim; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δηλαδή, τώρα, στην εφαρμογή των μηνυμάτων, δεν έχεις και τη συνομιλία που κάνεις στο facebook, μέσω της εφαρμογής των μηνυμάτων; Επίσης, στις επαφές σου, δεν έχεις και τις επαφές σου απ' το facebook, αλλά και από την κάρτα sim; Στα μηνύματα έχω τις συνομιλίες του Facebook. Εχω συγχρονίσει τις τηλεφωνικές μου επαφές με εκείνες του Facebook. Θέλω να συγχρονίσω κ τη δική μου. Δηλαδή να μπεί η τηλεφωνική μου επαφή μαζί με του Facebook. Αυτό δε μπορώ να καταφέρω. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Αυτο το τελευταίο δε το έχω καταφέρει ούτε εγώ, τα βοηθούσε αν γινόταν. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Στα μηνύματα έχω τις συνομιλίες του Facebook. Εχω συγχρονίσει τις τηλεφωνικές μου επαφές με εκείνες του Facebook. Θέλω να συγχρονίσω κ τη δική μου. Δηλαδή να μπεί η τηλεφωνική μου επαφή μαζί με του Facebook. Αυτό δε μπορώ να καταφέρω. Αυτο το τελευταίο δε το έχω καταφέρει ούτε εγώ, τα βοηθούσε αν γινόταν. Κατσε γιατι κατι δεν καταλαβαινω ... Τι ακριβως θες να συγχρονισεις τον αριθμο τηλεφωνου σου με το FB σου ? Αυτο ρωτας ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Κοιτα, πως έχουμε συγχρονίσει τις επαφές μας με τους λογαριασμούς fb,Skype κλπ όταν υπάρχουν; Έτσι ακριβως θα ήθελα να συγχρονίσω και τα δικα μου στοιχεία με τον λογαριασμό μου του fb που φαίνεται μόνος του πάνω πάνω στην εφαρμογή των επαφών. Για να καταλάβεις, ενώ έχω περασμένα τα προσωπικά μου στοιχεία τηλέφωνο διεύθυνση κλπ σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω αποστολή στοιχείων, το ονομα μου είναι αποθηκευμένο σαν όλες τις αλλες επαφές με την διαφορα ότι δεν μπορώ να με συγχρονίσω με τον προφίλ fb. Φαντάζομαι και ο άλλος φίλος αυτο εννοεί. Έχω την εντύπωση όμως ότι δεν είναι εφικτό, αν και φυσικά δεν αποτελεί μεγαλο πρόβλημα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Κοιτα, πως έχουμε συγχρονίσει τις επαφές μας με τους λογαριασμούς fb,Skype κλπ όταν υπάρχουν; Έτσι ακριβως θα ήθελα να συγχρονίσω και τα δικα μου στοιχεία με τον λογαριασμό μου του fb που φαίνεται μόνος του πάνω πάνω στην εφαρμογή των επαφών. Για να καταλάβεις, ενώ έχω περασμένα τα προσωπικά μου στοιχεία τηλέφωνο διεύθυνση κλπ σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω αποστολή στοιχείων, το ονομα μου είναι αποθηκευμένο σαν όλες τις αλλες επαφές με την διαφορα ότι δεν μπορώ να με συγχρονίσω με τον προφίλ fb. Φαντάζομαι και ο άλλος φίλος αυτο εννοεί. Έχω την εντύπωση όμως ότι δεν είναι εφικτό, αν και φυσικά δεν αποτελεί μεγαλο πρόβλημα. Έχω την υποψία ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν δώσεις τον αριθμό σου στο facebook, αλλά από υπολογιστή. Και πάλι δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό που σου γράφω, γιατί δε το έχω κάνει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν γίνεται... Άλλωστε δεν υπάρχει κανένα νόημα νομίζω εκτός από την εμφάνιση... Πρακτικά δεν χρησιμεύει όπως στις υπόλοιπες επαφές σου.,.. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts