alex_gate_7 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) Εκεί πήγα και το έψαξα... Και εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει για αυτό και ρώτησα (Lumia 1020 έχω)... Αυτά μου βγάζει στις ρυθμίσεις: http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/nunununu_zps811bfeb5.jpg Edit: Λύθηκε :D :D Τελικά δεν είχα συγχρονίσει τον Λογαριασμό Microsoft με το Facebook από το email + λογαριασμοί... Μετά όλα μια χαρά Edited February 3, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Στην περίπτωση που θέλουμε να συγχρονισουμε και έναν λογαριασμό Gmail, αφου τον προσθέσουμε μπορούμε να επιλέξουμε κάθε ποτε θα ελέγχει για νέα μηνύματα; πχ ωριαία; Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ότι ελέγχει κάθε 10' χωρίς δυνατότητα τροποποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Στην περίπτωση που θέλουμε να συγχρονισουμε και έναν λογαριασμό Gmail, αφου τον προσθέσουμε μπορούμε να επιλέξουμε κάθε ποτε θα ελέγχει για νέα μηνύματα; πχ ωριαία; Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ότι ελέγχει κάθε 10' χωρίς δυνατότητα τροποποίησης. Ναι μπορεις να ρυθμίσεις το χρονικό διάστημα του συγχρονισμού. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Στην περίπτωση που θέλουμε να συγχρονισουμε και έναν λογαριασμό Gmail, αφου τον προσθέσουμε μπορούμε να επιλέξουμε κάθε ποτε θα ελέγχει για νέα μηνύματα; πχ ωριαία; Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ότι ελέγχει κάθε 10' χωρίς δυνατότητα τροποποίησης. Όπως σου είπε ο Γιώργος με όριο απο 15λεπτο (το συντομότερο) έως ποτέ (δηλαδη χειροκίνητα). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Άραγε μόνο στο δικό της το hotmail έδωσε η Microsoft τη δυνατότητα ρύθμισης λήψης νέου περιεχομένου με την άφιξη νέων στοιχείων; Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μια μικρή ερώτηση σαν νέος.. Στις πληροφορίες συστήματος μου έγραφε Amber, μετά Black. Μετά την ενημέρωση της εφαρμογής μέσα από το store σταμάτησε να αναφέρει όνομα.. Τα μπέρδεψα εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Το Flash Player μπορεί να κάνει τη δουλειά του MoliPlayer ή αντίστροφα ώστε να αγοράσω ένα από τα 2?? Επίσης ποιο προτείνετε: MoliPlayer ή VLC (αν και τείνω προς το πρώτο) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Το Flash Player μπορεί να κάνει τη δουλειά του MoliPlayer ή αντίστροφα ώστε να αγοράσω ένα από τα 2?? Επίσης ποιο προτείνετε: MoliPlayer ή VLC (αν και τείνω προς το πρώτο) δεν έχει βγει VLC επίσημο για wp8 :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilas Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Θελω να ρωτησω καποια πραγματα για το λειτουργικο 1. Συνδεεται με smart tv? Με καποιο προγραμμα οπως το allshare?(εχω samsung) 2. Yπαρχει εφαρμογη για ελληνικα καναλια?Και αν ναι ποια? Με ενδιαφερει κυριως δτ 3. Μπορεις να κανεις αντιγραφη επικοληση κειμενα? 4. Μπορεις να στειλεις email με παραπανω απο μια φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Θελω να ρωτησω καποια πραγματα για το λειτουργικο 1. Συνδεεται με smart tv? Με καποιο προγραμμα οπως το allshare?(εχω samsung) 2. Yπαρχει εφαρμογη για ελληνικα καναλια?Και αν ναι ποια? Με ενδιαφερει κυριως δτ 3. Μπορεις να κανεις αντιγραφη επικοληση κειμενα? 4. Μπορεις να στειλεις email με παραπανω απο μια φωτο? Το 3 και το 4 γινονται ευκολα. Το 1 πιθανον να γινεται μεσω δικτυου DLNA. Η Nokia εχει σχετικη εφαρμογη (δεν την εχω δοκιμασει) .... δεν ξερω αν εχει και η Samsung. Το 2 αν αναφερεσαι σε live streaming δεν νομιζω πως ειναι εφικτο, Αν υπαρχει κατι θα με ενδιεφερε και μενα :) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilas Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Για καναλια εχω δει αυτην αλλα δεν ξερω τι καναλια ελληνικα εχει http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/global-tv/569064e1-5606-4449-b3ae-9c5f32b15b59 Για νοκια κινητο λεω.. Ναι μεσω dlna αλλα με ποιο προγραμμα? Ειναι κι αυτο βασικος λογος να επιλεξω πχ galaxy s3 αντι για wp8 κινητο.. Να βλεπεις κατευθειαν τις φωτο στην τηλεοραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Υπαρχει το Play to και το Nokia Beamer. Το πρωτο δεν το εχω δοκιμασει, αλλα το δευτερο ειναι αρκετα ευκολο και πρακτικο αρκει να μπορεις να ανοιξεις browser. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Για καναλια εχω δει αυτην αλλα δεν ξερω τι καναλια ελληνικα εχει http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/global-tv/569064e1-5606-4449-b3ae-9c5f32b15b59 Για νοκια κινητο λεω.. Ναι μεσω dlna αλλα με ποιο προγραμμα? Ειναι κι αυτο βασικος λογος να επιλεξω πχ galaxy s3 αντι για wp8 κινητο.. Να βλεπεις κατευθειαν τις φωτο στην τηλεοραση Lumia με το play to βλέπεις αναπαράγεις άνετα τα αρχεία σου (φωτογραφίες μουσική βίντεο) στη Smart tv σου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilas Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ωραια ευχαριστω! Για το προγραμματακι με την τηλεοραση που εβαλα παραπανω, το εχει κανενας να μας πει ποια ελληνικα καναλια εχει? Και κατι τελευταιο και σημαντικο! Ξερω οτι κανενας browser δεν παιζει flash.. Αλλα υπαρχει αυτο το προγραμμα.. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/flashvideo/ff811366-4d1b-42be-9254-d9f6f3dd3e8e Το εχει κανενας να μας πει αν παιζουν τα λινκ? Πχ τωρα παιζει η μπαρτσα, στο sportlemon.tv εχει πολλα λινκ.. Λειτουργουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ωραια ευχαριστω! Για το προγραμματακι με την τηλεοραση που εβαλα παραπανω, το εχει κανενας να μας πει ποια ελληνικα καναλια εχει? Και κατι τελευταιο και σημαντικο! Ξερω οτι κανενας browser δεν παιζει flash.. Αλλα υπαρχει αυτο το προγραμμα.. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/flashvideo/ff811366-4d1b-42be-9254-d9f6f3dd3e8e Το εχει κανενας να μας πει αν παιζουν τα λινκ? Πχ τωρα παιζει η μπαρτσα, στο sportlemon.tv εχει πολλα λινκ.. Λειτουργουν? Αν και πεσαμε στο ημιχρονο ... ναι βρισκεις link .. εγω πατησα scan και μου εβγαλε απο ενα γαλλικο καναλι. Το αλλο που λες απο ελληνικα καναλια εχει μονο καποια τοπικα ... Αχελωος TV ... Νεα Κρητη κλπ Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilas Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ωραια! Καλη φαση τοτε αφου μπορει και παιζει ματσακια! Αντε να βαλουν και ελληνικα καναλια ερτ μεγκα κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ερώτηση: Μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Πέρασα όλες τις επαφές μου. Σήμερα έφτιαξα ένα καινούργιο λογαριασμό outlook.com. Σκέφτηκα να είναι τελείως καθαρός, να συγχρονίσω τις επαφές μ αυτόν, τέλος πάντων να είναι ο λογαρισμός που θα είναι διδυμάκι με το τηλέφωνο. Προσθέτω τον λογαριασμό tade@outlook.com στο τηλέφωνο. Πάω στις ρυθμίσεις>E mail + λογαριασμοί τον διαλέγω κι επιλέγω να συγχρονίζει τα πάντα (Email, Επαφές, Ημερολόγιο, Εργασίες). Πάω πίσω πατάω παρατεταμένα το Outlook και επιλέγω συγχρονισμός. Τζίφος! Καμιά επαφή του τηεφώνου δεν μπήκε στο outlook! Κάνω το αντίθετο. Πάω στο outlook και προσθέτω μια επαφή Δοκιμαστικός Γεώργιος. Πατάω στο τηλ συγχρονισμός, μια χαρά εμφανίζεται ο κύριος Δοκιμαστικός στο τηλέφωνο. Στο outlook όμως καμιά επαφή του τηλεφώνου εκεί υπάρχει ο κύριος Δοκιμαστικός μόνος σαν την καλαμιά. Τα ίδια με ένα καινούργιο gmail που έφτιαξα, οι παλιές επαφές που υπάρχουν στο τηλέφωνο δεν περνάνε στις επαφές του gmail. μόνον οι καινουργιες. Βέβαια έχει το ΣΥΝ το gmail, ότι υποστηρίζει και φωτογραφίες των επαφών, ενώ τα hotmail, outlook όχι. Τι κάνω λάθος; Κι άλλο ένα θέμα: Πάω στο λογαριασμό Microsoft από το pc. Πάω στις επαφές, τις διαλέγω όλες και export (csv). Εντάξει τις εξάγει, αλλά αν τις κάνω import σ' ένα μέιλ (οποιοδήποτε) μου βγάζει τα ονόματα με σύμβολα (κάτι σαν τους υπότιτλους όταν δεν έχουμε σωστέ ρυθμίσεις για να καταλάβετε). καλά φωτογραφίες επαφών δεν υπάρχουν, αλλά το ήξερα. Κάποιος να βοηθήσει; Lumia925 (τα περισσότερα τα είχα γράψει και στο τόπικ του τηλεφώνου, αλλά τα μεταφέρβ κι εδώ, τώρα το ανακάλυψα το thread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλησπέρα. Με αφορμή το post του PagouroLand, να ρωτήσω κι εγώ. Σαν κύριο λογαριασμό mail του κινητού, έχω βάλει έναν Microsoft Account. "Έπρεπε" να είχα βάλει Outlook; Θα έχω κάποιο θέμα στο μέλλον; :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Mr47 δεν υπάρχει θέμα είναι απ' όσο κατάλαβα (μετά το παίδεμα που ακόμη τραβάω με τα παραπάνω, περιμένοντας μήπως με διαφωτίσει κάποιος). Απλά στο μέλλον ελπίζω να διορθώσει η Microsoft τα θέματα που υπάρχουν με τον συγχρονισμό συν ν αρχίσει να υποστηρίζει και φωτογραφίες στους λογαριασμούς της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Mr47 δεν υπάρχει θέμα είναι απ' όσο κατάλαβα (μετά το παίδεμα που ακόμη τραβάω με τα παραπάνω, περιμένοντας μήπως με διαφωτίσει κάποιος). Απλά στο μέλλον ελπίζω να διορθώσει η Microsoft τα θέματα που υπάρχουν με τον συγχρονισμό συν ν αρχίσει να υποστηρίζει και φωτογραφίες στους λογαριασμούς της. Πάντως, με το Microsoft Account, δεν έχω κανένα θέμα σε επαφές, φωτογραφίες και αριθμούς. Επίσης, έχω ενώσει σε πολλές επαφές, αριθμό ( ή και αριθμούς ) και facebook. Και όταν με καλούν, φαίνεται και η φωτογραφία τους. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής γιατί δεν βρίσκω καμια λύση όταν βάζω να παίξει κάποιο mp3 στην lock screen δείχνει ένα γκρι φόντο με την εφαρμογή MPATOOL αν είχα μια φωτογραφία του καλλιτέχνη στις φωτογραφίες μου μπορούσα να την προσθέσω στον καλλιτέχνη με την τελευταία έκδοση όμως δεν γίνετε επιλέγω την φωτογραφία και από πάνω τρέχουν η 5 τελίτσες και δεν φεύγουν και αν πατήσω το κουμπί για να την βάλει δεν την παίρνει έχει ακόμα το γκρι φόντο ενώ άμα βάλω μια από αυτές που μου βγάζει τραβώντας τες από το google την παίρνει υπάρχει άλλη εφαρμογή που να κάνει την ίδια δουλειά?? η αν γίνετε μέσο υπολογιστή να τις προσθέσω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Έχει βάλει κανένας την εφαρμογή Phototastic Free; Όταν βάζω φωτογραφίες για να φτιάξω πχ ένα κολάζ, γιατί δεν μπορώ να τις "κεντράρω"; Δεν σου δίνει αυτή τη δυνατότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλησπέρα. Το Spotify μόνο στα Windows Phone θέλει premium; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλησπέρα. Το Spotify μόνο στα Windows Phone θέλει premium; όπως είναι και στις άλλες πλατφόρμες ετσι είναι και στα wp . Υπάρχει και free και premium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλησπέρα. Το Spotify μόνο στα Windows Phone θέλει premium; ναι,δεν έχει βγει ακόμη update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts