ignus Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 χρησιμοποιώ το Bing καθημερινά και δεν με έχει απογοητεύσει καθόλου .Βέβαια τα αποτελέσματα άμα ψάχνω κάποιο Ελληνικό site είναι πιο φτωχά από το google αλλά είναι αναμενόμενο αυτό έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ και τους Here maps κατευθείαν από το site .Ελπίζω να έρθουν και στα win 8.1 κάποια στιγμή αν και πολύ φοβάμαι ότι θα μείνουν excusive για wp8 και RT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Τι ψάχνετε δηλαδή και σας βγάζει; Εγώ όποτε ψάχνω ένα μαγαζί, ένα τηλέφωνο ή οτιδήποτε με αφορά (στην Ελλάδα προφανώς, π.χ. όταν είμαι στον δρόμο και θέλω να βρω κάτι που με ενδιαφέρει για να πάω ή να συνεννοηθώ) μου βγάζει πραγματικά άκυρα αποτελέσματα, και πολύ λίγα. Να ψάχνω ταινίες του χόλιγουντ και να μου βγάζει, δεν μου λέει και πολλά. Μήπως πρέπει να το χρησιμοποιήσω παραπάνω για να με "μάθει"; Edited December 4, 2013 by sbergman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μήπως πρέπει να το χρησιμοποιήσω παραπάνω για να με "μάθει"; Μπα φίλε μου, χάλι μαύρο είναι το bing. Αν δεν ψάχνεις κάτι παγκόσμιο και "πολυχτυπημένο" όπως πχ την τελευταία ταινία THOR 2 ή τον θάνατο του Paul Walker, δεν σου βγάζει σοβαρά αποτελέσματα. Tο κουμπάκι του Bing το χρησιμοποιώ κυρίως για το qr code, αλλά πέραν τούτου νομίζω ότι τζάμπα χαράμισαν ένα πλήκτρο για αυτή την χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μπα φίλε μου, χάλι μαύρο είναι το bing. Αν δεν ψάχνεις κάτι παγκόσμιο και "πολυχτυπημένο" όπως πχ την τελευταία ταινία THOR 2 ή τον θάνατο του Paul Walker, δεν σου βγάζει σοβαρά αποτελέσματα. Tο κουμπάκι του Bing το χρησιμοποιώ κυρίως για το qr code, αλλά πέραν τούτου νομίζω ότι τζάμπα χαράμισαν ένα πλήκτρο για αυτή την χρήση. Ναι, το Bing δεν λέει και πολλά. Το χρησιμοποιώ που και που. Το Google είναι μακράν πρώτο αφου όπως είπε και κάποιος εδώ μέσα, η Google ξέρει τι θέλεις πριν από σένα....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 καλημερα παιδια....να ρωτησω...εχω τραβηξει μια φωτογραφια θελω να την κανο κοινοιποιηση στο φβ....οταν παταω κοινοποιηση δν μου βγαζει την εφαρμογη του facebook ενω την εχω βαλει...χρειαζεται να κανω κατι αλλο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 καλημερα παιδια....να ρωτησω...εχω τραβηξει μια φωτογραφια θελω να την κανο κοινοιποιηση στο φβ....οταν παταω κοινοποιηση δν μου βγαζει την εφαρμογη του facebook ενω την εχω βαλει...χρειαζεται να κανω κατι αλλο???? Τον λογαριασμο του facebook σου τον εχεις περασει στο κινητο ? Εγω που εχω περασει και τις επαφες του fb εχω κανονικα την δυνατοτητα οταν επιλεγω κοινοποιηση. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) κοιτα τον ειχα περασει..αλλα δν ξερω το εβγαλα ισως γιατι στης επαφες μου εβγαζε και του fb τα προφιλ και με μπερδευε...δν ξερω αν φταιει κατι....... επισης θελω να ρωτησω η αυτοματη περιστροφη πως απενεργοποιηται...μου εχει βγαλει την πιστη αυτα τα windows... :P Edited December 5, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 επισης θελω να ρωτησω η αυτοματη περιστροφη πως απενεργοποιηται...μου εχει βγαλει την πιστη αυτα τα windows... :P Η αυτόματη περιστροφή θα απένεργοποιείται στο επόμενο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 κοιτα τον ειχα περασει..αλλα δν ξερω το εβγαλα ισως γιατι στης επαφες μου εβγαζε και του fb τα προφιλ και με μπερδευε...δν ξερω αν φταιει κατι....... Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις->κανε δεξιά στις εφαρμογές->επαφές->φιλτράρισα των επαφών μου και επέλεξε να ΜΗΝ σου εμφανίζει τις Facebook εφαρμογές. Έτσι, και ο τηλεφωνικος σου κατάλογος δεν γεμίζει με άχρηστες ομολογουμένως επαφές, αλλα και εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του Facebook, όπως ειναι το ενσωματωμένο chat αλλα και τα "νέα" των Facebook επαφών στο people hub. Για να μην μπερδευτεις, να ξέρεις οτι οταν περνάς έναν λογαριασμό ειτε Facebook, ειτε twitter κτλ και με το φιλτράρισα επιλέγεις να μην σου εμφανίζονται οι επαφές, οταν κανεις αναζήτησή στον τηλεφωνικό κατάλογο, οι επαφές αυτές υπαρχουν. Δηλαδη το φιλτράρισα δεν αφαιρεί τις επαφές απο το κινητο σου, αλλα τις κρύβει. Αντιστοιχως, έστω οτι έχεις εμένα σαν τηλέφωνο και σαν facebook, και με λινκ έχεις κάνει τις δυο μου επαφές μια. Οταν θα φιλτράρεις της Facebook επαφές, στην ενοποιημένη επαφή μου ο Facebook Stewe θα συνεχίσει να υπάρχει. Θα κρυφτούν δηλαδη μονο οι Facebook επαφές οι οποίες ειναι μόνες και έρημες μέσης τον κατάλογο. Γενικότερα, περνά μεσα της Παναγίας τα ματιά, κανε λινκ σε όσες περισσότερες επαφές μπορείς, φιλτραρε άχρηστες όπως σαν αυτές του facebook και του twitter, και θα δεις οτι θα έχεις φτιάξει έναν πανέμορφο κατάλογο. Άλλωστε το τι γινεται στα κοινωνικά δίκτυα θα το βλέπεις κάνοντας δεξιά στα "νέα", όπου παρεμπιπτόντως ούτε αυτά χάνονται αν φιλτράρεις τις επαφές. Δηλαδη συνολικά, εχε στο νου σου οτι το φιλτράρισα απλα κρύβει απο το οπτικό σου πεδίο τις μοναχικές επαφές χωρίς να αφαιρεί την συμβολή τους στο λειτουργικο. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 ξετικαρα μεσα απο facebook και hotmail....αλλα αμα δν θελω της επαφες απο hotmail και θελω αυτες που εχω στην καρτα τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ξέρετε με το pdf reader της microsoft πως βλέπεις τα αρχεια pdf? Γιατι εχω ένα αρχειο στον φακελο documents αλλα δεν μου το βλέπει... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 καλησπερα....καμια εφαρμογη για video cutter για lumia 1020???θελω να κοψω ενα βιντεο και να το ανεβασω fb ας πουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 καλησπερα....καμια εφαρμογη για video cutter για lumia 1020???θελω να κοψω ενα βιντεο και να το ανεβασω fb ας πουμε... Nokia video trimmer http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/nokia-video-trimmer/50ece96d-bb5d-4669-a7e1-37246d904d5c Nokia video upload http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/nokia-video-upload/0aeb1b49-f255-41ec-bf47-897b56b15584 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 αδερφε δν τα βλεπω να κανουν δουλεια αυτα...τα εχω κατεβασει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ξέρετε με το pdf reader της microsoft πως βλέπεις τα αρχεια pdf? Γιατι εχω ένα αρχειο στον φακελο documents αλλα δεν μου το βλέπει... Με το Adobe Reader, πάντως, ο τρόπος είναι ο εξής κουφός: Ανοίγεις το office, και από εκεί σου δείχνει τα έγγραφά σου. Από το Adobe, όντως τα pdf δεν φαίνονται! Δεν ξέρω γιατί, δεν τολμώ να φανταστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπερα και απο εμενα.. Δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργουν αυτες οι 2 εφαρμογες και ποιες ειναι οι διαφορες τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπερα και απο εμενα.. Δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργουν αυτες οι 2 εφαρμογες και ποιες ειναι οι διαφορες τους.. δες αυτά τα δύο https://www.youtube.com/watch?v=BZAZF70wk4o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπερα και απο εμενα.. Δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργουν αυτες οι 2 εφαρμογες και ποιες ειναι οι διαφορες τους.. Δες και φωτογραφίες στο αναλογο θέμα. Έχω τραβήξει και επεξεργαστεί κάποιες και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Ειδικά όταν εστιάζεις σε ένα πρόσωπο και θολώνεις την υπόλοιπη φωτογραφία... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankal6 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 τον τελευταιο μηνα χρησιμοποιω αναγκαστικα ενα windows phone 7 (htc radar) ενος φιλου και μια και σκεφτομαι να αγορασω το lumia 920 θα ηθελα να μαθω αν στα windows 8 τα apps ειναι σε καλυτερη κατασταση απο το wp7??? ημουν χρηστης ios και παρατηρω πως οι εφαρμογες δεν εχουν καμια μα καμια σχεση... τι να πω? απο fb viber μεχρι και το bbc news κτλ.... στα 8 ειναι καλυτερα τα πραγματα?? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 τον τελευταιο μηνα χρησιμοποιω αναγκαστικα ενα windows phone 7 (htc radar) ενος φιλου και μια και σκεφτομαι να αγορασω το lumia 920 θα ηθελα να μαθω αν στα windows 8 τα apps ειναι σε καλυτερη κατασταση απο το wp7??? ημουν χρηστης ios και παρατηρω πως οι εφαρμογες δεν εχουν καμια μα καμια σχεση... τι να πω? απο fb viber μεχρι και το bbc news κτλ.... στα 8 ειναι καλυτερα τα πραγματα?? :!: Είναι καλύτερα απο τα 7αρια, αλλά όχι στο επίπεδο του ios ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) εσβησα κατα λαθος το fb beta υπάρχει τροπος να το επαναφερω καθως δεν υπαρχει πλεον στο store οκ το βρηκα Edited December 8, 2013 by billstamaniac Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankal6 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Είναι καλύτερα απο τα 7αρια, αλλά όχι στο επίπεδο του ios ακόμη. οκ δεν ειμαι παραλογος δεν ζηταω ios αλλα η εμπειρια με τα 7αρια με φοβησε... εχουν βελτιωθει σε επιπεδο να ειναι 20 30% πισω απο τα αναλογα στο ios η μιλαμε για διαφορες ποιοτητας ανω του 60% που παρατηρω στ 7αρια? πραγματικα με εχει ψησει πολυ το Lumia 920 και θα ηθελα να μαθω απο εσας τους χρηστες την εμπειρια σας με τα wp8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 οκ δεν ειμαι παραλογος δεν ζηταω ios αλλα η εμπειρια με τα 7αρια με φοβησε... εχουν βελτιωθει σε επιπεδο να ειναι 20 30% πισω απο τα αναλογα στο ios η μιλαμε για διαφορες ποιοτητας ανω του 60% που παρατηρω στ 7αρια? πραγματικα με εχει ψησει πολυ το Lumia 920 και θα ηθελα να μαθω απο εσας τους χρηστες την εμπειρια σας με τα wp8... Ε τώρα τι να σου απαντήσω; Οτι είναι στο 67% ή στο 72,5%;:p Καταλαβαίνεις οτι τα ποσοστά που βάζεις δεν μπορεί με κάποιον τρόπο να είναι μετρήσιμα.;) Είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, θα μπορείς να κάνεις άνετα την δουλειά σου. Το θέμα είναι οτι ο καθένας έχει διαφορετικά στάνταρ στο τι ζητάει απο ένα κινητό, οπότε μάλλον θα ήταν καλύτερα να βρεις κάποιον με τηλέφωνο WP8 για να το δοκιμάσεις από κοντά. Εγώ πχ αναγνωρίζω ότι αρκετές εφαρμογές δουλεύουν καλύτερα σε ios (από κάποιες που έτυχε να δοκιμάσω προσωπικά), αλλά είμαι ικανοποιημένος και από το πως δουλεύουν στο WP8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Εγω πάντως, όταν είχα 10λεπτη "επαφή" με ένα 610 φίλου μου, τρόμαξα.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobs76 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Γεια σας Εχω ενα 920 και δεν μπορω να βάλω την σιγαση αναποδογυριζοντας το τηλεφωνο. Θελω να το χρησιμοποιω στο ξυπνητηρι. Από ρυθμισεις>ηχος>βελτιωσεις το εχω ενεργοποιησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts