haigoeo Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Εμένα μου το έβγαλε κανονικά. Όσο για το facebook, δουλευει μεν (την beta χρησιμοποιώ) αλλα όχι πάντα. Δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως να ειναι θέμα σήματος που λέει και ο κολοσσός μιας και στο σπίτι μου έχω 2g...... Κολοσσέ, το WiFi δεν κλείνει πλέον με το σβήσιμο της οθόνης. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα τι είπες. Το facebook μου δουλεψε τελικα, και απο οτι δοκιμαζω ολα τα live tiles λειτουργουν! Δεν ξερω αν ετυχε ή οντως δουλεψε αλλα εκανα το εξης (το διαβασα σε ξενο forum) : Ρυθμισεις - ευρεση του τηλ - ξετικαρα την πρωτη επιλογη που λεει για Push notifications, περιμενα λιγο την τικαρα και εκανα αμεσως restart. Πλεον ολα δουλευουν ρολοι, μετα απο μια εβδομαδα χρησης ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με τα wp8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 ...... Κολοσσέ, το WiFi δεν κλείνει πλέον με το σβήσιμο της οθόνης. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα τι είπες. Ναι αυτο ελεγα ... αλλα εγω δεν το εχω παντοτε ΟΝ λογω μπαταριας ..και επειδη αυτη ειναι η default επιλογη και ο περισσοτερος κοσμος ετσι το εχει ... Το facebook μου δουλεψε τελικα, και απο οτι δοκιμαζω ολα τα live tiles λειτουργουν! Δεν ξερω αν ετυχε ή οντως δουλεψε αλλα εκανα το εξης (το διαβασα σε ξενο forum) : Ρυθμισεις - ευρεση του τηλ - ξετικαρα την πρωτη επιλογη που λεει για Push notifications, περιμενα λιγο την τικαρα και εκανα αμεσως restart. Πλεον ολα δουλευουν ρολοι, μετα απο μια εβδομαδα χρησης ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με τα wp8. Ισως εχεις δικιο ... Αυτο το τρικ το εχω κανει απο την αρχη που το πηρα ...ισως να ειναι και αυτος ο λογος που εμενα μου δουλευει σωστα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Να ρωτήσω κάτι άλλο παιδιά!!Τώρα με την αναβάθμιση το whatsapp τρέχει στο παρασκήνιο!Αν το απενεργοποιήσω από εκεί πάλι θα μου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις ή θα έχει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Ναι αυτο ελεγα ... αλλα εγω δεν το εχω παντοτε ΟΝ λογω μπαταριας ..και επειδη αυτη ειναι η default επιλογη και ο περισσοτερος κοσμος ετσι το εχει ... Ισως εχεις δικιο ... Αυτο το τρικ το εχω κανει απο την αρχη που το πηρα ...ισως να ειναι και αυτος ο λογος που εμενα μου δουλευει σωστα Τελικά την επιλογή Push notifications την έχεις τσεκαρισμένη ή όχι; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Να ρωτήσω κάτι άλλο παιδιά!!Τώρα με την αναβάθμιση το whatsapp τρέχει στο παρασκήνιο!Αν το απενεργοποιήσω από εκεί πάλι θα μου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις ή θα έχει πρόβλημα; Αν το απενεργοποοιησεις δεν θα εχεις καμμια ειδοποιηση ...λογικο δεν ειναι ? Τελικά την επιλογή Push notifications την έχεις τσεκαρισμένη ή όχι; Τσεκαρισμενο !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλησπέρα. Ή εγώ δεν κάνω κάτι καλά ή εφαρμογές φακού στο Store είναι λάθος. Καμία δε λειτουργεί με κλειδωμένη οθόνη. :confused: Τσεκαρισμενο !!!! Τι πρέπει να κάνω, για να εμφανιστούν αυτές οι επιλογές; Μέχρι στιγμής έχω κλειστή την εύρεση τηλεφώνου, αλλά και όταν την ενεργοποίησα μια φορά, δεν εμφανίστηκε κάτι νέο.. :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Παιδια εχω το εξης προβλημα : Οταν αγοραζω εφαρμογες, τις κατεβαζω κανονικα αλλα δεν με χρεωνει. Εχω συνδεσει το paypal και εδω και 2 μερες που εχω κανει αγορες δεν μου εχει τραβηξει λεφτα. Γνωριζει κανενας το γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ke_Nal Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Παιδια εχω το εξης προβλημα : Οταν αγοραζω εφαρμογες, τις κατεβαζω κανονικα αλλα δεν με χρεωνει. Εχω συνδεσει το paypal και εδω και 2 μερες που εχω κανει αγορες δεν μου εχει τραβηξει λεφτα. Γνωριζει κανενας το γιατι; Πρόβλημα το λες αυτό??:confused::confused::confused: Πες μας ρε μάγκα πως το έκανες??:lol::lol::lol: Χρόνια ψάχνω να αγοράζω νόμιμα χωρίς να δίνω μία:shifty::shifty: Τώρα πέρα απο την πλάκα μάλλον πρόκειται η για κάποιο bug ή για κάποια αργοπορία χρέωσης στον λογαριασμό σου,πάντως μην το πειράξεις και πολύ αν συνεχίσει έτσι καλός!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodio Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Παιδια εχω το εξης προβλημα : Οταν αγοραζω εφαρμογες, τις κατεβαζω κανονικα αλλα δεν με χρεωνει. Εχω συνδεσει το paypal και εδω και 2 μερες που εχω κανει αγορες δεν μου εχει τραβηξει λεφτα. Γνωριζει κανενας το γιατι; Έχει συμβεί και σ'εμένα.. Η χρέωση έγινε όταν μέσα από τις ρυθμίσεις λογαριασμού του store, στη προβολή στοιχείων χρέωσης (αν θυμάμαι καλά), σου ζητά αριθμό τηλεφώνου και μέσω κλήσης ή sms σου δίνει ένα κωδικό που πρέπει να επαληθεύσεις στο store. Ελπίζω να βοήθησει ... (αν κι έμενα ποτέ δεν λειτούργησε μέσω sms παρά μόνο με κλήση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χαχαχαχα ελα ρε, τοσο καιρο στο android δεν ειχα αγορασει τιποτα. Κριμα ειναι και οι developer :) Αλλα δεν φταιω εγω που δεν εχουν paypal. Μαλλον ηταν αργοπορια χρεωσης, επικοινωνησα μεσω chat με το support της Microsoft και σε 10 λεπτα ειχε λυθει το θεμα (μου προωθησε την χρεωση ο υπαλληλος και ολα καλα). Παντως πολυ καλο το support της MS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλημέρα.Ποια εφαρμογή youtube χρησιμοποιείται,εγώ χρησιμοποιώ αυτήν γιατί άλλη δεν έχει,και μου βγάζει οτι τελείωσε ή trial version υπάρχει καμία λύση? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλημέρα.Ποια εφαρμογή youtube χρησιμοποιείται,εγώ χρησιμοποιώ αυτήν γιατί άλλη δεν έχει,και μου βγάζει οτι τελείωσε ή trial version υπάρχει καμία λύση? Πληκτρολόγησε Youtube HD, στο Store. Δεν είναι trial, είναι free και έχει επιλογή και για να κάνεις download. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Έχει συμβεί και σ'εμένα.. Η χρέωση έγινε όταν μέσα από τις ρυθμίσεις λογαριασμού του store, στη προβολή στοιχείων χρέωσης (αν θυμάμαι καλά), σου ζητά αριθμό τηλεφώνου και μέσω κλήσης ή sms σου δίνει ένα κωδικό που πρέπει να επαληθεύσεις στο store. Ελπίζω να βοήθησει ... (αν κι έμενα ποτέ δεν λειτούργησε μέσω sms παρά μόνο με κλήση). Χαχαχαχα ελα ρε, τοσο καιρο στο android δεν ειχα αγορασει τιποτα. Κριμα ειναι και οι developer :) Αλλα δεν φταιω εγω που δεν εχουν paypal. Μαλλον ηταν αργοπορια χρεωσης, επικοινωνησα μεσω chat με το support της Microsoft και σε 10 λεπτα ειχε λυθει το θεμα (μου προωθησε την χρεωση ο υπαλληλος και ολα καλα). Παντως πολυ καλο το support της MS. Και εγω με paypal το ειχα ..αλλα εδω και λιγο καιρο τις χρεωσεις τις κανω μεσω Vodafone ... Ευκολα και γρηγορα !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Και εγω με paypal το ειχα ..αλλα εδω και λιγο καιρο τις χρεωσεις τις κανω μεσω Vodafone ... Ευκολα και γρηγορα !!! Σχετικά με τις χρεώσεις του Store, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι ανάλογο και με τους άλλους παρόχους; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλημέρα.Ποια εφαρμογή youtube χρησιμοποιείται,εγώ χρησιμοποιώ αυτήν γιατί άλλη δεν έχει,και μου βγάζει οτι τελείωσε ή trial version υπάρχει καμία λύση? MyTube, εχει και trial αλλα αξιζει να δωσεις 1 ευρω. Ειναι η καλυτερη εφαρμογη youtube που εχω δει σε ολες τις πλατφορμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Σχετικά με τις χρεώσεις του Store, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι ανάλογο και με τους άλλους παρόχους; Ειχα ακουσει οτι θα γινει και με cosmote ... Εμενα απο την ωρα που εσβησα το paypal αυτοματα εμφανιστηκε σαν τροπος πληρωμης η vodafone χωρις να αλλαξει τιποτα !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Ειχα ακουσει οτι θα γινει και με cosmote ... Εμενα απο την ωρα που εσβησα το paypal αυτοματα εμφανιστηκε σαν τροπος πληρωμης η vodafone χωρις να αλλαξει τιποτα !!! Άρα Vodafone ισχύει σίγουρα. Κοιτά που θα μας κάνει η Vodafone να αγοράσουμε sim της, μετά από 10 χρόνια. Πάω να τσεκάρω μήπως έχει γίνει ήδη σε Cosmote. Thanks για την απάντηση. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) Καλημέρα. Θέλω να μου πείτε,πως περνάμε εφαρμογές στο wp 8 εκτός store(εννοώ όπως περνάμε στα android με .apk) ? Edited July 20, 2013 by spyrossss Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καλημέρα. Θέλω να μου πείτε,πως περνάμε εφαρμογές στο wp 8 εκτός store(εννοώ όπως περνάμε στα android με .apk) ? Αν εχεις τηλεφωνο με sd card μπορεις να μεταφερεις τα xap εκει και να τα περασεις ... Με την προυποθεση οτι θα ειναι xap απο το store ΑΠΕΙΡΑΧΤΑ Οτι δεν εχει store certification δεν δουλευει !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καλημέρα. Θέλω να μου πείτε,πως περνάμε εφαρμογές στο wp 8 εκτός store(εννοώ όπως περνάμε στα android με .apk) ? Επίσης εκτός store (άλλος ένας τρόπος) αν εισαι γραμμενος developer μέχρι 10 εφαρμογες δικές σου . Είχε μια προσφορα με 15$. Δεν ξέρω αν τελειωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Καλημέρα. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με την εφαρμογή YouTube HD. Και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που τη χρησιμοποιεί. Ξέρω ότι έχει την επιλογή για download. Αυτή η επιλογή είναι για να κατεβάσει το video ή μόνο τον ήχο, σε mp3; Και η τελευταία. Κάποιος που έχει κατεβάσει/κατεβάζει μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, είχε κάποιο "πρόβλημα" μετά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Καλημέρα. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με την εφαρμογή YouTube HD. Και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που τη χρησιμοποιεί. Ξέρω ότι έχει την επιλογή για download. Αυτή η επιλογή είναι για να κατεβάσει το video ή μόνο τον ήχο, σε mp3; Και η τελευταία. Κάποιος που έχει κατεβάσει/κατεβάζει μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, είχε κάποιο "πρόβλημα" μετά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Πάνω σε αυτά, δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Έχω και ένα πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή Notes Express, από το Store, και μόλις επέλεξα να αποθηκεύσω τη 13η σημείωση, με πέταξε έξω η εφαρμογή και από εκείνη τη στιγμή δεν ανοίγει καθόλου ( όλη η εφαρμογή ). Ξέρετε τι μπορεί φταίει; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Πάνω σε αυτά, δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Έχω και ένα πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή Notes Express, από το Store, και μόλις επέλεξα να αποθηκεύσω τη 13η σημείωση, με πέταξε έξω η εφαρμογή και από εκείνη τη στιγμή δεν ανοίγει καθόλου ( όλη η εφαρμογή ). Ξέρετε τι μπορεί φταίει; :confused: Το δουλεψα μονο για 2 μερες γιατι μετα βρηκα το κορυφαιο Μytube. Μου τα εσωζε σε video κανονικα, δεν εχει επιλογη για mp3 νομιζω. Αν θες σε youtube --> mp3 εχει εφαρμογες στο store αλλα δεν τις εχω δοκιμασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Το δουλεψα μονο για 2 μερες γιατι μετα βρηκα το κορυφαιο Μytube. Μου τα εσωζε σε video κανονικα, δεν εχει επιλογη για mp3 νομιζω. Αν θες σε youtube --> mp3 εχει εφαρμογες στο store αλλα δεν τις εχω δοκιμασει. Έφυγα για να δοκιμάσω τη Mytube. Thanks. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλημερα παιδια. Υπαρχει καμια εφαρμογη που οταν κατεβαζεις τραγουδια και Video να εχεις την επιλογη να τα αποθηκευσης στο music library η στο video library? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts