Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα μου το έβγαλε κανονικά. Όσο για το facebook, δουλευει μεν (την beta χρησιμοποιώ) αλλα όχι πάντα. Δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως να ειναι θέμα σήματος που λέει και ο κολοσσός μιας και στο σπίτι μου έχω 2g......

Κολοσσέ, το WiFi δεν κλείνει πλέον με το σβήσιμο της οθόνης. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα τι είπες.

Το facebook μου δουλεψε τελικα, και απο οτι δοκιμαζω ολα τα live tiles λειτουργουν! Δεν ξερω αν ετυχε ή οντως δουλεψε αλλα εκανα το εξης (το διαβασα σε ξενο forum) : Ρυθμισεις - ευρεση του τηλ - ξετικαρα την πρωτη επιλογη που λεει για Push notifications, περιμενα λιγο την τικαρα και εκανα αμεσως restart.

Πλεον ολα δουλευουν ρολοι, μετα απο μια εβδομαδα χρησης ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με τα wp8.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

......

Κολοσσέ, το WiFi δεν κλείνει πλέον με το σβήσιμο της οθόνης. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα τι είπες.

Ναι αυτο ελεγα ... αλλα εγω δεν το εχω παντοτε ΟΝ λογω μπαταριας ..και επειδη αυτη ειναι η default επιλογη και ο περισσοτερος κοσμος ετσι το εχει ...

Το facebook μου δουλεψε τελικα, και απο οτι δοκιμαζω ολα τα live tiles λειτουργουν! Δεν ξερω αν ετυχε ή οντως δουλεψε αλλα εκανα το εξης (το διαβασα σε ξενο forum) : Ρυθμισεις - ευρεση του τηλ - ξετικαρα την πρωτη επιλογη που λεει για Push notifications, περιμενα λιγο την τικαρα και εκανα αμεσως restart.

Πλεον ολα δουλευουν ρολοι, μετα απο μια εβδομαδα χρησης ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με τα wp8.

Ισως εχεις δικιο ... Αυτο το τρικ το εχω κανει απο την αρχη που το πηρα ...ισως να ειναι και αυτος ο λογος που εμενα μου δουλευει σωστα

Να ρωτήσω κάτι άλλο παιδιά!!Τώρα με την αναβάθμιση το whatsapp τρέχει στο παρασκήνιο!Αν το απενεργοποιήσω από εκεί πάλι θα μου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις ή θα έχει πρόβλημα;

Ναι αυτο ελεγα ... αλλα εγω δεν το εχω παντοτε ΟΝ λογω μπαταριας ..και επειδη αυτη ειναι η default επιλογη και ο περισσοτερος κοσμος ετσι το εχει ...

Ισως εχεις δικιο ... Αυτο το τρικ το εχω κανει απο την αρχη που το πηρα ...ισως να ειναι και αυτος ο λογος που εμενα μου δουλευει σωστα

Τελικά την επιλογή Push notifications την έχεις τσεκαρισμένη ή όχι;

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

Να ρωτήσω κάτι άλλο παιδιά!!Τώρα με την αναβάθμιση το whatsapp τρέχει στο παρασκήνιο!Αν το απενεργοποιήσω από εκεί πάλι θα μου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις ή θα έχει πρόβλημα;

Αν το απενεργοποοιησεις δεν θα εχεις καμμια ειδοποιηση ...λογικο δεν ειναι ?

Τελικά την επιλογή Push notifications την έχεις τσεκαρισμένη ή όχι;

Τσεκαρισμενο !!!!

Καλησπέρα. Ή εγώ δεν κάνω κάτι καλά ή εφαρμογές φακού στο Store είναι λάθος. Καμία δε λειτουργεί με κλειδωμένη οθόνη. :confused:

Τσεκαρισμενο !!!!

Τι πρέπει να κάνω, για να εμφανιστούν αυτές οι επιλογές; Μέχρι στιγμής έχω κλειστή την εύρεση τηλεφώνου, αλλά και όταν την ενεργοποίησα μια φορά, δεν εμφανίστηκε κάτι νέο.. :worry:

Huawei Nova 5T

Παιδια εχω το εξης προβλημα : Οταν αγοραζω εφαρμογες, τις κατεβαζω κανονικα αλλα δεν με χρεωνει. Εχω συνδεσει το paypal και εδω και 2 μερες που εχω κανει αγορες δεν μου εχει τραβηξει λεφτα. Γνωριζει κανενας το γιατι;

Παιδια εχω το εξης προβλημα : Οταν αγοραζω εφαρμογες, τις κατεβαζω κανονικα αλλα δεν με χρεωνει. Εχω συνδεσει το paypal και εδω και 2 μερες που εχω κανει αγορες δεν μου εχει τραβηξει λεφτα. Γνωριζει κανενας το γιατι;

Πρόβλημα το λες αυτό??:confused::confused::confused:

Πες μας ρε μάγκα πως το έκανες??:lol::lol::lol:

Χρόνια ψάχνω να αγοράζω νόμιμα χωρίς να δίνω μία:shifty::shifty:

Τώρα πέρα απο την πλάκα μάλλον πρόκειται η για κάποιο bug ή για κάποια αργοπορία χρέωσης στον λογαριασμό σου,πάντως μην το πειράξεις και πολύ αν συνεχίσει έτσι καλός!!

Έχει συμβεί και σ'εμένα.. Η χρέωση έγινε όταν μέσα από τις ρυθμίσεις λογαριασμού του store, στη προβολή στοιχείων χρέωσης (αν θυμάμαι καλά), σου ζητά αριθμό τηλεφώνου και μέσω κλήσης ή sms σου δίνει ένα κωδικό που πρέπει να επαληθεύσεις στο store. Ελπίζω να βοήθησει ... (αν κι έμενα ποτέ δεν λειτούργησε μέσω sms παρά μόνο με κλήση).

Χαχαχαχα ελα ρε, τοσο καιρο στο android δεν ειχα αγορασει τιποτα. Κριμα ειναι και οι developer :) Αλλα δεν φταιω εγω που δεν εχουν paypal.

Μαλλον ηταν αργοπορια χρεωσης, επικοινωνησα μεσω chat με το support της Microsoft και σε 10 λεπτα ειχε λυθει το θεμα (μου προωθησε την χρεωση ο υπαλληλος και ολα καλα).

Παντως πολυ καλο το support της MS.

Καλημέρα.Ποια εφαρμογή youtube χρησιμοποιείται,εγώ χρησιμοποιώ αυτήν γιατί άλλη δεν έχει,και μου βγάζει οτι τελείωσε ή trial version υπάρχει καμία λύση?
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Καλημέρα.Ποια εφαρμογή youtube χρησιμοποιείται,εγώ χρησιμοποιώ αυτήν γιατί άλλη δεν έχει,και μου βγάζει οτι τελείωσε ή trial version υπάρχει καμία λύση?

Πληκτρολόγησε Youtube HD, στο Store. Δεν είναι trial, είναι free και έχει επιλογή και για να κάνεις download.

Huawei Nova 5T

Έχει συμβεί και σ'εμένα.. Η χρέωση έγινε όταν μέσα από τις ρυθμίσεις λογαριασμού του store, στη προβολή στοιχείων χρέωσης (αν θυμάμαι καλά), σου ζητά αριθμό τηλεφώνου και μέσω κλήσης ή sms σου δίνει ένα κωδικό που πρέπει να επαληθεύσεις στο store. Ελπίζω να βοήθησει ... (αν κι έμενα ποτέ δεν λειτούργησε μέσω sms παρά μόνο με κλήση).

Χαχαχαχα ελα ρε, τοσο καιρο στο android δεν ειχα αγορασει τιποτα. Κριμα ειναι και οι developer :) Αλλα δεν φταιω εγω που δεν εχουν paypal.

Μαλλον ηταν αργοπορια χρεωσης, επικοινωνησα μεσω chat με το support της Microsoft και σε 10 λεπτα ειχε λυθει το θεμα (μου προωθησε την χρεωση ο υπαλληλος και ολα καλα).

Παντως πολυ καλο το support της MS.

Και εγω με paypal το ειχα ..αλλα εδω και λιγο καιρο τις χρεωσεις τις κανω μεσω Vodafone ...

Ευκολα και γρηγορα !!!

Και εγω με paypal το ειχα ..αλλα εδω και λιγο καιρο τις χρεωσεις τις κανω μεσω Vodafone ...

Ευκολα και γρηγορα !!!

Σχετικά με τις χρεώσεις του Store, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι ανάλογο και με τους άλλους παρόχους;

Huawei Nova 5T

MyTube, εχει και trial αλλα αξιζει να δωσεις 1 ευρω. Ειναι η καλυτερη εφαρμογη youtube που εχω δει σε ολες τις πλατφορμες.

Σχετικά με τις χρεώσεις του Store, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι ανάλογο και με τους άλλους παρόχους;

Ειχα ακουσει οτι θα γινει και με cosmote ...

Εμενα απο την ωρα που εσβησα το paypal αυτοματα εμφανιστηκε σαν τροπος πληρωμης η vodafone χωρις να αλλαξει τιποτα !!!

Ειχα ακουσει οτι θα γινει και με cosmote ...

Εμενα απο την ωρα που εσβησα το paypal αυτοματα εμφανιστηκε σαν τροπος πληρωμης η vodafone χωρις να αλλαξει τιποτα !!!

Άρα Vodafone ισχύει σίγουρα. Κοιτά που θα μας κάνει η Vodafone να αγοράσουμε sim της, μετά από 10 χρόνια. Πάω να τσεκάρω μήπως έχει γίνει ήδη σε Cosmote. Thanks για την απάντηση. :)

Huawei Nova 5T

Καλημέρα.

Θέλω να μου πείτε,πως περνάμε εφαρμογές στο wp 8 εκτός store(εννοώ όπως περνάμε στα android με .apk) ?

Edited by spyrossss
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Καλημέρα.

Θέλω να μου πείτε,πως περνάμε εφαρμογές στο wp 8 εκτός store(εννοώ όπως περνάμε στα android με .apk) ?

Αν εχεις τηλεφωνο με sd card μπορεις να μεταφερεις τα xap εκει και να τα περασεις ...

Με την προυποθεση οτι θα ειναι xap απο το store ΑΠΕΙΡΑΧΤΑ

Οτι δεν εχει store certification δεν δουλευει !!!

Καλημέρα.

Επίσης εκτός store (άλλος ένας τρόπος) αν εισαι γραμμενος developer μέχρι 10 εφαρμογες δικές σου . Είχε μια προσφορα με 15$. Δεν ξέρω αν τελειωσε

Καλημέρα. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με την εφαρμογή YouTube HD. Και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που τη χρησιμοποιεί. Ξέρω ότι έχει την επιλογή για download. Αυτή η επιλογή είναι για να κατεβάσει το video ή μόνο τον ήχο, σε mp3; Και η τελευταία. Κάποιος που έχει κατεβάσει/κατεβάζει μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, είχε κάποιο "πρόβλημα" μετά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Huawei Nova 5T

Καλημέρα. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με την εφαρμογή YouTube HD. Και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που τη χρησιμοποιεί. Ξέρω ότι έχει την επιλογή για download. Αυτή η επιλογή είναι για να κατεβάσει το video ή μόνο τον ήχο, σε mp3; Και η τελευταία. Κάποιος που έχει κατεβάσει/κατεβάζει μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, είχε κάποιο "πρόβλημα" μετά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Πάνω σε αυτά, δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει;

Έχω και ένα πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή Notes Express, από το Store, και μόλις επέλεξα να αποθηκεύσω τη 13η σημείωση, με πέταξε έξω η εφαρμογή και από εκείνη τη στιγμή δεν ανοίγει καθόλου ( όλη η εφαρμογή ). Ξέρετε τι μπορεί φταίει; :confused:

Huawei Nova 5T

Πάνω σε αυτά, δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει;

Έχω και ένα πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή Notes Express, από το Store, και μόλις επέλεξα να αποθηκεύσω τη 13η σημείωση, με πέταξε έξω η εφαρμογή και από εκείνη τη στιγμή δεν ανοίγει καθόλου ( όλη η εφαρμογή ). Ξέρετε τι μπορεί φταίει; :confused:

Το δουλεψα μονο για 2 μερες γιατι μετα βρηκα το κορυφαιο Μytube. Μου τα εσωζε σε video κανονικα, δεν εχει επιλογη για mp3 νομιζω. Αν θες σε youtube --> mp3 εχει εφαρμογες στο store αλλα δεν τις εχω δοκιμασει.

Το δουλεψα μονο για 2 μερες γιατι μετα βρηκα το κορυφαιο Μytube. Μου τα εσωζε σε video κανονικα, δεν εχει επιλογη για mp3 νομιζω. Αν θες σε youtube --> mp3 εχει εφαρμογες στο store αλλα δεν τις εχω δοκιμασει.

Έφυγα για να δοκιμάσω τη Mytube. Thanks. :)

Huawei Nova 5T

Καλημερα παιδια. Υπαρχει καμια εφαρμογη που οταν κατεβαζεις τραγουδια και Video να εχεις την επιλογη να τα αποθηκευσης στο music library η στο video library?