rama Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Τα έχω πάρει και εγώ εδώ και καιρό. Δυστυχώς και με αυτά όπως και με πολλά, άλλα δεν με ακούνε καλά κατά την διάρκεια των κλήσεων. Τη συσκευή την είχα πάρει πριν περίπου ένα χρόνο απλή Αγγλία. Να αρχίσω να σκέφτομαι το service; κανείς; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλησπερα! Ξερουμε καποιον τροπο να συνδεσουμε το nexus4 με την οθονη της TV?Οχι σαν storage , αλλα να μεταφερθει η οθονη του κινητου στην TV , ειτε ενσυρματα , ειτε ασυρματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ηρθε σημερα η θηκη που φωσφοριζει. Πλακα εχει, αν θελετε θα δοκιμασω να βγαλω βραδυνη φωτογραφια. Κατα τα αλλα ειναι πολυ μαλακη και μου αρεσε λιγο περισσοτερο απ'οσο περιμενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ηρθε σημερα η θηκη που φωσφοριζει. Πλακα εχει, αν θελετε θα δοκιμασω να βγαλω βραδυνη φωτογραφια. Κατα τα αλλα ειναι πολυ μαλακη και μου αρεσε λιγο περισσοτερο απ'οσο περιμενα :) Αν μπορέσεις ανέβασε μια φώτο ;-) Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλησπερα! Ξερουμε καποιον τροπο να συνδεσουμε το nexus4 με την οθονη της TV?Οχι σαν storage , αλλα να μεταφερθει η οθονη του κινητου στην TV , ειτε ενσυρματα , ειτε ασυρματα.. δες Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Αν μπορέσεις ανέβασε μια φώτο ;-) Η φωτογραφια ειναι θολη αλλα μπορεις να παρεις μια ιδεα. Στη πραγματικοτητα δεν ειναι τοοοοσο λαμπερη οσο αποτυπωθηκε στη photo αλλά φωσφοριζει μια χαρα. Επισης αν τη βαλεις διπλα σε λαμπα blacklight μερικα δευτερολεπτα "φορτιζει" αμεσως και φωσφοριζει πολυ εντονα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Η φωτογραφια ειναι θολη αλλα μπορεις να παρεις μια ιδεα. Στη πραγματικοτητα δεν ειναι τοοοοσο λαμπερη οσο αποτυπωθηκε στη photo αλλά φωσφοριζει μια χαρα. Επισης αν τη βαλεις διπλα σε λαμπα blacklight μερικα δευτερολεπτα "φορτιζει" αμεσως και φωσφοριζει πολυ εντονα :) Ουαου... Πλάκα έχει.... Είναι κάτι διαφορετικό ;) Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 guys Μια βοήθεια παρακαλώ. ψάχνει ο κολλητός που του έδωσα το nexus ακουστικά. θέλει καλά ακουστικά για μουσική αλλά να δουλεύει και το μικρόφωνο τους και τα κουμπιά για αυξομείωση έντασης όπως και το κουμπί για αποδοχή τερματισμό κλήσης. έχετε να προτείνετε κάτι? από eBay αποκλειστικά γιατί είναι κυπρο.του πρότεινα αυτά http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=151046359728 που είναι για το g τα οποία ταιριάζουν αν θυμάμαι καλά.σε αυτήν την τιμή περίπου. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Κάτοχος πλέον των ακουστικών Νoisehush nx80. Μιλάμε για πολύ καλό μπάσο, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, προσεγμένη συσκευασία...10/10!!! [ATTACH]42647[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Υπάρχει κάποιο replacement εκτός από τα γυάλινα για την πίσω πλευρά του N4; Έχω θήκη την Rearth Ringke Fusion η οποία προσθέτει αρκετά στο μέγεθος του τηλεφώνου, και σκέφτομαι να την αφαιρέσω. Το γυαλί είναι εντάξει πίσω, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μόλις βγάλω την θήκη, θα μου πέσει το κινητό και θα σπάσει. Έχω δει κάτι ζελατίνες, αλλά δεν ξέρω αν προσφέρουν προστασία από τις πτώσεις. Για τις γρατζουνιές, οκ, αλλά θα ήθελα να εντοπίσω και να αγοράσω κάποιο οπίσθιο καπάκι φτιαγμένο από πλαστικό, μαλακό κατά προτίμηση. Το έχει σκεφτεί ποτέ κανείς αυτό; Υπάρχει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) tHANKS αλλα δυστυχως "ships to India"...θα παρω κι ενα τηλ στο service της LG να ρωτησω μηπως την εχουν οι ιδιοι ή την ειχαν δωσει σε μεγαλα εμπορικα καταστηματα τυπου Media κλπ Τελικά κατέληξα στο original bumper case. Είναι αισθητικά τέλειο, δύσκολα καταλαβαίνει κανείς ακόμα και την ύπαρξη του αφού ενσωματώνεται στον σχεδιασμό του κινητού, κάνοντας το ακόμα πιο όμορφο! Τώρα πια προσέχω μην μου πέσει για να μην χαλασω την θήκη! :Ρ Δείτε βίντεο από την παρουσίαση όταν πρωτοεμφανίστηκε και το σχετικό άρθρο με φωτο http://www.androidcentral.com/hands-lg-nexus-4-bumper Edited March 23, 2014 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Η φωτογραφια ειναι θολη αλλα μπορεις να παρεις μια ιδεα. Στη πραγματικοτητα δεν ειναι τοοοοσο λαμπερη οσο αποτυπωθηκε στη photo αλλά φωσφοριζει μια χαρα. Επισης αν τη βαλεις διπλα σε λαμπα blacklight μερικα δευτερολεπτα "φορτιζει" αμεσως και φωσφοριζει πολυ εντονα :) Δεν δίνεις κάνα απευθείας link γιατί δε μπορω να την βρω απτό site που έδωσες... Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Κάτοχος πλέον των ακουστικών Νoisehush nx80. Μιλάμε για πολύ καλό μπάσο, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, προσεγμένη συσκευασία...10/10!!! Ωραια δειχνουν και με εβαλες σε σκεψεις. Ειναι και φθηνα, το θεμα ειναι να αποφασισω μαυρο/κοκκινο ή ασπρο/κοκκινο :worry: [ATTACH]42647[/ATTACH] Ωραια δειχνουν και με εβαλες σε σκεψεις. Ειναι και φθηνα, το θεμα ειναι να αποφασισω μαυρο/κοκκινο ή ασπρο/κοκκινο :worry: Δεν δίνεις κάνα απευθείας link γιατί δε μπορω να την βρω απτό site που έδωσες... Περιεργο αυτο μιας και δεν την εβαλα σε εξωτερικη σελιδα, εκανα κατευθειαν επισυναψη. Την ανεβασα και σε εξωτερικη σελιδα, για δες τωρα http://s29.postimg.org/fa8n8xnab/DSC_1725.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Για να πάρω τέτοιο http://dbrand.com/ γίνεται μόνο από εξωτερικό με paypal ή υπάρχει και Ελλάδα; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εγώ πήρα αυτή τη θηκη ringke slim. Δεν δίνει όγκο και μια πτώση απο 1 μέτρο που είχα σε πλακακι δεν έπαθε τίποτα το κινητό. [ATTACH]43054[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ωραια δειχνουν και με εβαλες σε σκεψεις. Ειναι και φθηνα, το θεμα ειναι να αποφασισω μαυρο/κοκκινο ή ασπρο/κοκκινο :worry: Περιεργο αυτο μιας και δεν την εβαλα σε εξωτερικη σελιδα, εκανα κατευθειαν επισυναψη. Την ανεβασα και σε εξωτερικη σελιδα, για δες τωρα http://s29.postimg.org/fa8n8xnab/DSC_1725.jpg Παλι φωτο απλα δείχνει κ δεν μπορω να την μονο να την δω... ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα! Ξερουμε καποιον τροπο να συνδεσουμε το nexus4 με την οθονη της TV?Οχι σαν storage , αλλα να μεταφερθει η οθονη του κινητου στην TV , ειτε ενσυρματα , ειτε ασυρματα.. Υπάρχει κ αυτό http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-T1000-Mirror2TV-Wireless-Display-HDMI-Adapter-Support-Miracast-DLNA-EZCAST-AirPlay-323228.html Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εγώ πήρα αυτή τη θηκη ringke slim. Δεν δίνει όγκο και μια πτώση απο 1 μέτρο που είχα σε πλακακι δεν έπαθε τίποτα το κινητό. [ATTACH]43054[/ATTACH] Κρυβει εντελως την πλατη του κινητου, που για μενα ειναι πολυ ασχημο. Τι το πηραμε το Nexus. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εγώ επειδή ήθελα να φαίνεται η πλάτη, πήρα την Rearth Ringke Fusion. Φοβερή προστασία και εμφάνιση, αλλά προσθέτει αρκετά στον όγκο του κινητού (κυρίως στο πάχος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Γυμνό... Με ενα pouch για μεταφορά σε τσέπες τσαντακια κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Γυμνό... Με ενα pouch για μεταφορά σε τσέπες τσαντακια κλπ. Κανένα καλό pouch; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ενα των 3€ απο το eBay έχω. Την κανει την δουλειά This one: http://m.ebay.com/itm/121238911092?nav=SEARCH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Μήπως έχει βρει κανένας κανένα καλό site και φτηνό dock για το κινητό που να συνδέεται με υπολογιστή ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) Κάτοχος πλέον των ακουστικών Νoisehush nx80. Μιλάμε για πολύ καλό μπάσο, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, προσεγμένη συσκευασία...10/10!!! [ATTACH]42647[/ATTACH] ωραία φαίνονται, το ψήνω από ebay όπου βρούμε τα παραγγέλνουμε ή παίζουν και πουθενά αλλού; EDIT: απλά από ebay αυτό που φοβάμαι συνήθως είναι μην έρθει καμια μαιμού μόνο.. Edited April 21, 2014 by RickDangerous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους, μια κάπως γενικη ερρώτηση ειχα το Nokia BH-219 handsfree και είμαι πολυ ικανοποιημένος απλα σκέυτομαι να αγωράσω ενα bluetooth οπου θα εχει το κλιπσακι και απο εκει τα ακουστικά που μπαίνουν in ear λογο ακτινοβολίας και οτι στέκονται καλύτερα στα αυτιά έχετε καποιος να προτείνει καποιο με χρήματα γύρο στα 20-60Ε και αν όντως ισχυεί αυτο που λέω..... μιας και θα ερθει μια φιλη απο αμερική σκέφτομαι για αυτό http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2422584,00.asp και γενικά τη συμπεριφορά αυτου με nexus? ευχαριστώ προκαταβολικά! Edited April 29, 2014 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλησπέρα σε όλους, μια κάπως γενικη ερρώτηση ειχα το Nokia BH-219 handsfree και είμαι πολυ ικανοποιημένος απλα σκέυτομαι να αγωράσω ενα bluetooth οπου θα εχει το κλιπσακι και απο εκει τα ακουστικά που μπαίνουν in ear λογο ακτινοβολίας και οτι στέκονται καλύτερα στα αυτιά έχετε καποιος να προτείνει καποιο με χρήματα γύρο στα 20-60Ε και αν όντως ισχυεί αυτο που λέω..... μιας και θα ερθει μια φιλη απο αμερική σκέφτομαι για αυτό http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2422584,00.asp και γενικά τη συμπεριφορά αυτου με nexus? ευχαριστώ προκαταβολικά! MW600 κλασική και δοκιμασμένη λύση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts