andrip Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Τέλειο για πρώτο τραγούδι γάμου Bryan Adams - Heaven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. August 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2004 Καλά όλα τα άλλα, όμως ένα είναι το κομμάτι.Το συγκρότημα THE STORM, το κομμάτι "To Have and to Hold ".¨΄Αμα μάθεις τους στίχους και τους τραγουδήσεις και δεν βάλει η καλή σου τα κλάμματα......money back guarantee. Η απόλυτη ροκ μπαλάντα για την περίπτωσή σου. Βεβαίως το έχουν χρησιμοποιήσει και άλλοι....Τι σχόλεια έχουν κάνει?? koogles : Play "To Have and To Hold" at your wedding & reduce your chances of divorce. Διάβασε το και μόνος σου. http://heavyharmonies.com/cgi-bin/glamcd.cgi?BandNum=932&CDName=Eye+of+the+Storm Και σίγουρα μιά που είμαστε στην ελλάδα (την μόνη χώρα που δεν ακούγεται το ΚΑΛΟ ροκ), σίγουρα δεν είναι πολυπαιγμένο. Καλύ τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2004 parissienne walkways Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Penny Lover - Lionel Richie - τι θυμηθηκα ο ανθρωπος Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Στράτος Διονυσίου - Η ζωή εδώ τελειώνει Έτσι κι αλλιώς θα το χορεύεις και μετά!!!! :p Αν θές όμως μπορείς και Power of Love από Bonny Tayler ή to In a manner of Speaking απο tuxedoo moon. (πολύ καλό ) Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroumfaki Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ του χρόνου παντρεύομαι και από τώρα ψάχνω τα πάντα!!! Ας τους να λένε! Καλά κάνεις! Γιατί όμως θέλεις μόνο ξένο τραγούδι?? Το "Σ'αγαπώ" του Ρέμου είναι πολύ καλό αν και συνηθισμένο. Εμένα μου αρέσει πολύ και της Βανδή αν θυμάμαι καλά λέγεται: "Ότι ονειρευόμουν στη ζωή μου". Από ξένα δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω! Η ώρα η καλή σου εύχομαι!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnHaCkAbLe Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Πολύ γέλιο ρε παιδιά να είσαστε καλά. 2 με 3 μυριάκια για να γίνει πλουσιότερος ο εστιάτορας και για να χορέψω ένα τραγουδάκι υπό τα βλέματα των παπούδων .... Δεν σφάξανε ... Αχ να τα έβγαζα και εγώ έτσι εύκολα όσο ορισμένοι ή να τα είχα βρεί έτοιμα ... Τί καλά που θα ήτανε ... Πολύ γέλιο .... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melusine_Mylene Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 benny mardones-into the night sade-smooth operator mylene farmer-pardonee moi Παράθεση melusine_Mylene Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Νομίζω πως ο hunter πρότεινε ένα υπέροχο κομμάτι (το SHE)!! :D Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 I Want You----> Elvis Costello Piu Bella Cosa---->Eros Solo con Te---->Eros Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalia Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 To strangers in the night . To ειχαν επιλεξει σαν πρωτο τραγουδι μια συγγενης και ηταν τελειο . Μονο η μουσικη φτανει, δεν χρειαζεσαι τπτ περισσοτερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Φίλε μου δεν αφήνεις τα τραγούδια και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια?? Ρώτα και τους παλιούς!!! Πλάκα κάνω!! Αντε με το καλό!! Ο δικός μου γάμος εκτός απο μία υπέροχη γυναίκα μου έφερε και 2 υπέροχα αγγελούδια!!! Τούς γιούς μου!! Οι προτάσεις μου.....προτάσεις ελληνικές: 1)Εισιτήριο στήν τσέπη σου - Παντελής Θαλασσινός 2)Έρωτας είναι - Ορφέας Περίδης 3)Ερωτικό Έλα πάρε με - Σοφία Τσέρου 4)Η πρώτη μας φορά - Γιάννης Κότσιρας αλλά το καλύτερο θα είναι να βρείτε κάτι μαζί με το έτερον ήμισυ που να εκφράζει και τους δυό σας!!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalia Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Οι προτάσεις μου.....προτάσεις ελληνικές: 1)Εισιτήριο στήν τσέπη σου - Παντελής Θαλασσινός 2)Έρωτας είναι - Ορφέας Περίδης 3)Ερωτικό Έλα πάρε με - Σοφία Τσέρου 4)Η πρώτη μας φορά - Γιάννης Κότσιρας αλλά το καλύτερο θα είναι να βρείτε κάτι μαζί με το έτερον ήμισυ που να εκφράζει και τους δυό σας!!! Θα συμπληρωνα (μιας και ανεφερες καποια ελληνικα) το Ερωτας ειναι θαρρω του Παριου & υιος . Και να σου ζησουν οι γιοι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 forever and ever-Demis Roussos :D Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glemon Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 1. Elvis Costello - i want you 2. Barry White - it's only love 3. Julie London - fly me to the moon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 When I need you αλλά από την Celine Dion. Μόνο άκουσε τα λόγια! Είναι πολύ τρυφερά, ταιριάζουν απόλυτα στην συγκίνηση εκείνης της στιγμής... Άντε, η ώρα η καλή Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Metallica - Nothing Else Matters Το'χουν βάλει και άλλοι στο γάμο τους και ταιριάζει πολύ με εκείνη τη στιγμή. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Παιδιά γειά σας χρονιά πολλά καλή χρονιά, παντρεύται αυριο η αδερφή μου και δεν ξερω τι τραγούδι να της βρω!(το έχω αναλάβη εγώ το τραγούδι μην ρωτήσετε γιατί δεν έψαξα ποιο νωρίς διότι ο γάμος έχει ακυρωθεί 1 φορά και έτσι ηθέλα να είμαι σίγουρος και όση αναρωτιούντε γιατί λόγο κακής μαμάς γαμπρού) ευχαριστώ για της γρηγορες γνώμες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Όταν λες τραγούδι εννοεις αυτό για τον πρώτο χορό??Καλά βρε παιδάκι μου και συ τελευταία στιγμή το άφησες?Anyway..προτείνω αυτό που χόρεψα στον δικό μου γάμο.Δεν θυμάμαι τίτλο,είναι πολύ γνωστό,το τραγουδάει ο Ρόμπιν Ουίλιαμς με τη Νικόλ Κίντμαν. Άντε και στα δικά σου :) Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Το Something Stupid Like I Love You λεει η kardoula Αλλα ψαξε και εδω και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις αυτο που ψαχνεις, οχι σε 24 ωρες αλλα σε μιση ωρα το πολυ! ;) :) Και στα δικα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 τι λέτε για το EVANESCENCE--MY IMMORTAL;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula ( 7 Ιαν. 2005 , 21:57) Όταν λες τραγούδι εννοεις αυτό για τον πρώτο χορό?? Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pantierakos ( 7 Ιαν. 2005 , 22:51) τι λέτε για το EVANESCENCE--MY IMMORTAL;; Bαρυ και πολυ down για 1ο τραγουδι γαμου! Τωρα αν αρεσει στους μελονυμφους, αλλο θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Metallica - Nothing Else Matters Ταιριάζει απόλυτα για τραγούδι γάμου και το'χουν κάνει μάλιστα κάποιοι. Εκτός από το ότι είναι αργή, ήρεμη και μελωδική μπαλάντα έχει και στίχους που ταιριάζουν στην περίσταση. ("Trust I seek and I find in you, every day for us something new") :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 pantierakos ένωσα το θέμα σου με το παλιότερο που είχε δημιουργηθεί για το ίδιο λόγο,ελπίζω να κοίταξες τις πιο πίσω σελίδες. Αν δε σε κάλυψαν,μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια όσων διαβάζουν ξανά. Να σου ζήσουν :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts