Jump to content

stroumfaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stroumfaki

  • Ημ. Γέννησης 07/08/1981

stroumfaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ε! Όχι να τον κάψω κι όλας τον άνθρωπο!!!! Πού είστε όλοι???? Όλοι offline... :(
  2. Κι εγώ μαζί σου! Η αγάπη είναι όλα τα λεφτά! Σε μερικές όμως ξεχωριστές στιγμές όπως μία επέτειος πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίο να ετοιμάσεις μία έκπληξη στον άνθρωπό σου που θα τον συγκινήσει ή θα τον ευχαριστήσει! Δεν παίζει ρόλο το πόσα θα ξοδέψεις. Μπορεί και τίποτα εκτός από λίγο χρόνο και την σκέψη σου! (Στα γενέθλια της μαμάς μου για παράδειγμα πριν 2 μήνες της ετοίμασα πάρτυ έκπληξη με καλεσμένους κάποιους φίλους της που είχε χρόνια να τους δει, παλιούς συμμαθητές της και αφού τα έχασε της έκανα και την 2η έκπληξη της μέρας! Της ετοίμασα μία παρουσίαση με φωτογραφίες ξεκινώντας από τα χρόνια που ήταν μωρό, συνεχίζοντας με μαθητικά χρόνια, με το γάμο της, τα παιδιά της κλπ κλπ. Φυσικά συγκινήθηκε και είπε ότι αυτό που ένιωσε δεν θα το ένιωθε με όλα τα λεφτά του κόσμου!) Κάτι τέτοιο ψάχνω και τώρα! Κάτι ξεχωριστό, πρωτότυπο που θα το ετοιμάσω με πολύ ενδιαφέρον γι αυτόν! Επειδή όμως δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ιδιαίτερο ζήτησα την βοήθεια μιας παρέας όπως η δική σας η οποία ομολογουμένως είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ευχάριστη! Γι αυτό λοιπόν ξεζουμίστε τα μυαλουδάκια σας και δώστε ιδέες! Φιλάκια!
  3. Φυσικά και θα σας πώ και μαζί και τις εντυπώσεις του! Σκέφτομαι επίσης να εκτυπώσω και όλες αυτές τις σελίδες και να τις διαβάσουμε μαζί...! Συμφωνείς arfi & CarpeNoctum???? ;)
  4. Εγώ ευχαριστώ! Και μην χαθούμε ε??? χι χι χι! :lol: :lol:
  5. Φυσικά και δεν παρεξηγούμαι ρε παιδιά! Κανένα πρόβλημα και ευχαριστώ και για την βοήθεια! Αποχωρώ τώρα και τα λέμε αύριο! Φιλιά!
  6. Ωραία... τώρα τον θάψαμε στην λάσπη τον κακομοίρη... Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο κάτι τέτοιο!!! Είναι μία από τις ελάχιστες φορές που συμμετέχω σε "chat" και μάλιστα τόση ώρα! Φυσικά δεν περίμενα να πάρει τέτοια τροπή το θέμα μου... Πάντως έχω γελάσει πολύ! Είστε απίστευτοι!
  7. :lol: :lol: :lol: Φοβερή έμπνευση...
  8. Λές??? Καλά για εξωτερικό δεν το συζητάμε γιατί... no money=no funny!!! Για εσωτερικό όμως ενα Σαββ/κο κάπου κοντά δεν είναι καθόλου κακή ιδέα! :)
  9. Aν και είναι άσχετο με το θέμα αλλά πόσο χρονών είσαι????
  10. ΠΑΡΟΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπήκα εντελώς τυχαία σήμερα! Φυσικά και θα μείνω!!!!! Σήμερα έθεσα και το πρώτο μου θέμα! Φιλάκια!
  11. :lol: Γιατί, εσείς οι άντρες δεν μπορείτε να μου πείτε τι σας έχουν κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις και το θυμάστε???
  12. Μήπως είναι υπερβολικά ρομαντικό αυτό??? :confused:
×
×
  • Create New...