Jump to content

myphone POLL: Η εταιρεία που ξεχώρισε το 2012

DJDB
 Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία έκανε την «διαφορά» με αυτά που παρουσίασε το 2012;  

683 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία έκανε την «διαφορά» με αυτά που παρουσίασε το 2012;

• LG
      15
    • Microsoft
      43
    • HTC
      13
    • Apple
      52
    • Google
      62
    • Nokia
      75
    • Samsung
      350
    • Sony
      51
    • Άλλη
      12
    • Δεν γνωρίζω/δεν απαντώ
      10

Recommended Posts

Αν και δεν έχω αυτους τους μηνες κανένα samsung, δεν θεωρώ τυχαία την πρωτιά της, αφού είναι η πιο ολοκληρωμένη κατασκευάστρια.

• Απαντήσεις 103
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

H Google με την τιμολόγηση όλης της σειράς nexus γιατι εκανε την τεχνολογία αιχμής προσιτή σε όλους.

Ε οχι και σε όλους.

Μόνο στις χώρες που διαθέτουν google store κι εκεί με το σταγονόμετρο αφού πρέπει να περιμένεις ενα μήνα.

Θα συνέβαινε αυτό που λες αν ήταν διαθέσιμη παντού ακόμα και σε πάροχους. Τοτε ναι θα είχε γίνει αυτό που λες.

Για μένα είναι προφανές ότι η samsung είναι ο νικητής Όχι μόνο για την τεράστια αύξηση των πωλήσεων αλλά και για τις καινοτομίες που πρόσθεσε στις συσκευές της.

Δηλαδή το αντίθετο από αυτό που έκανε η apple, η οποία έχει το καλύτερο ίσως λειτουργικό αλλά το κρατά στάσιμο. Πιθανώς ξέρει ότι αν το φορτώσει με τους απαραίτητες πλεον, δυνατότητες δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν και ψιλοφανατικός Microsoftας και κρυφοθαυμαστής των Nokia ψηφίζω Samsung! :)

Γιατί; Έτσι απλά γιατί ήταν η πρώτη απάντηση που μου ήρθε όταν είδα το poll.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Ναι μεν η Samsung κάνει τρελές πωλήσεις και έχει τον παλμό της αγοράς, αλλά δεν νομίζω να έβγαλε εκείνη την συσκευή που πραγματικά έκανε τον κόσμο να παραμιλήσει. Υπέροχο το Note2 αλλά ήταν μια εξέλιξη του Note1 με σχεδιασμό πιστή αντιγραφή του GS3 το οποίο όταν παρουσιάστηκε απογόητεψε πολύ κόσμο με τον σχεδιασμό του όπου όλοι περίμεναν κάτι το διαφορετικό.

H Apple έχει αρχίσει και ξεθωριάζει και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε εδώ.

H Nokia έβγαλε τα pureview και πραγματικά δείχνει το μέλλον στην κάμερα των κινητών. Μαζί με την Microsoft αναμένετε να κάνουν την ανατροπή στο άμεσο μέλλον.

Η Sony έβγαλε πανέμορφες συσκευές και πάντα ξέρει να πρωτοτυπεί σε αυτόν τον τομέα. Αναμένετε να έχει ένα πάρα πολύ δυναμικό 2013.

Η LG για εμένα είναι καλή στις τηλεοράσεις. Στα specs ξέρει να εντυπωσιάζει, αλλά λείπει αυτό το κάτι που θα τους έδεινε "χαρακτήρα".

H HTC κάτι πάει η κάνει αλλά έχει χάσει την πρωτοπορία στα smartphones.

H Google θα πιέσει τους πάντες για να ρίξουν τις τιμές των tablet και αυτό είναι μια πάρα πολύ θετική κίνηση.

Ψήφισα οριακά Sony γιατί πολύ απλά είναι η εταιρεία που σε τραβάει με την πρώτη ματιά. Καλά τα ενδότερα, όπου δεν πάει άσχημα, αλλά όταν επιλέγεις κάτι μετράει πολύ να είναι καλαίσθητο και σε αυτό δεν έχει συναγωνισμό.

Less is more...

Google από εμένα! Με εντυπωσίασε με την σειρά nexus και φυσικά έκανε "θαύματα" στον τομέα software με την jellybean! Και με απίστευτη τιμολογιακή πολιτική για τις συσκευές της!

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Η Samsung παιδιά καινοτόμησε φέτος. Έβαλε φοβερές λειτουργίες στα κινητά της, χωρίς να εγκαταλείψει τα παλιά όπως άλλες ! Συγχαρητήρια! Btw, πως διαγράφωντην ψήφο μου; Καταλάθος πάτησα Sony ( από την οποία δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, πολύ προβληματικά το Neo V και το Ray που είχα ) !

θα εβαζα την microsoft για το τεραστιο προμο των windows phone 8

ή θα ηθελα να βαλω την nokia για το δυναμικο comeback (ετσι φαινοταν οταν παρουσιαζε το lumia 920 δηλαδη)

βεβαια μεχρι να βγουν στην αγορα ολα αυτα ο κοσμος νομιζω βαρεθηκε....

αρα ψηφιζω (και οι πωλησεις νομιζω το δειχνουν) οτι ξεχωρισε η Samsung!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Samy με εξαίρεση το note δεν έχει κάτι το εντελώς διαφορετικό από τους υπόλοιπους.

Απλά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά τι είδους "κοινό" παρακολουθεί το myphone (να αλλάξει το όνομα σε droidphone.gr :) )

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Η Sony κατεμέ, αν και μένει στην αφάνεια, έδωσε από την πιο ωραία σχεδιαστική γραμμή στην αγορά! Όπως προείπε και ένας φίλος, κάποιοι από εμάς θέλουν κοσμήματα τριγύρω μας! Έδειξε ότι μπορεί να δώσει αυτή την αίσθηση στα χέρια μας!

Και να παινέψουμε και το σπίτι μας!

Νομίζω πως η Apple με το iPhone 5 επαναπροσδιόρισε λεπτομερή στοιχεία σχεδιασμού, όπως είναι το βάρος και η αίσθηση πολυτέλειας. Αλλά μας τα χάλασε με το Scuffgate! Για αυτό και απογοητεύτηκα λιγάκι

Edited by mpempoulinos

Και εγώ θα πω Sony. Άφησε την Ericsson και φαίνεται να της βγαίνει σε καλό αυτή η αλλαγή! Περιμένουμε ακόμα περισσότερα το 2013!

H Samsung έχει τις κορυφαίες συσκευές αυτή τη στιγμή, αλλά Huawei για μένα ξεχώρισε γιατί έχει κάνει άλματα προς τα εμπρός χωρίς πολλά πολλά.

Σχεδόν ένα κινητό για κάθε κατηγορία user χωρίς να υστερεί πλέον σε τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει στο poll ψηφισα samsung

Samsung με διαφορά. Σκεφτείτε μόνο όταν θα βγει το Note 3 και πέσει κι άλλο η τιμή του Note 2 τι έχει να γίνει... του χρονου.

H Sony προσπάθησε φέτος και με έκανε να την επιλέξω. Ικανοποιημένος απόλυτα αλλά το φιάσκο με την Jb με ξενέρωσε. Περιμένω το port από το Go για Jb rom να κάνω κι εγω root επιτέλους.

πιστεύω πως η sony έκανε τη διαφορά φέτος. έβγαλε αξιόλογες συσκευές όπως το xperia t και έχει μπει σε τροχιά μεγάλου ανταγωνισμού

εγώ ψήφισα NOKIA. από το pureview 808 μέχρι το Lumia 920 όλες οι συσκευές τις μ' άρεσαν και τις βρήκα καινοτόμες (ασύρματη φόρτιση, κάμερα, οθόνη)

από την άλλη samsung και apple πιστεύω κινήθηκαν σε ήδη περπατημένα μονοπάτια, δεν είδα το κάτι τρομερό

Samsung με το S3 και το Note 2, και μόνο η θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή τα λέει όλα για μένα..:)

Από ότι φένεται η Samsung θα είναι στην κορυφή αυτού του δημοψηφίσματος. Θα συμφωνήσω ότι παρουσίασε εξαιρετικές συσκευές (Galxy S3, Note κλπ) για όλα τα γούστα και τα βαλάντια. Ωστόσο, κατα την γνώμη μου, ακολούθησε το ρεύμα της εποχής (και πολύ σωστά έκανε) βάζοντας στο στόχαστρο τις προηγμένες πλέον ''ανάγκες'' του μέσου καταναλωτή και όχι μόνο (π.χ. μεγάλο μέγεθος οθόνης, καλή κάμερα κλπ). Αυτό που δεν είχαμε ξαναδεί είναι το κινητό με τον ενσωματομένο προτζέκτορα (Samsung Galaxy Beam)! Κατάφερε λοιπόν άξια να είναι στην κορυφή των πωλήσεων.

Τα κινητά της Sony είναι πολύ όμορφα, με ικανοποιητικές δυνατότητες, σε αρκετά προσιτές τιμές. Όμως για εμένα έχει ρίξει πολύ την ποιότητα κατασκευής. Αυτό το λέω έχοντας αποκτήσει άσχημες εμπειρίες με κινητά τηλέφωνα της εν λόγω εταιρίας (κόστους 150-200 ευρώ).

Η HTC μου φένεται ότι όλα τα κινητά που βγάζει παρα-έχουν τον ίδιο σχεδιασμό και καταντάει μονότονο.

Οι άλλες εταιρίες (LG, Microsoft, Apple, Google) λίγο πολύ παρέμειναν στην ίδια φιλοσοφία, χωρίς ουσιώδης αλλάγες. Δεν είναι καινοτομία για εμένα να κατασκευάσεις κινητό τηλέφωνο με οθόνη 6 ίντσες και ανάληση 1080p, διότι προς τα εκεί πάει ούτως η άλλος.

Είμουν λοιπόν μεταξύ Samsung (λόγω Galaxy Beam) και Νοκια (λόγω 808 PureView).

Τελικά ψήφισα οριακά την Nokia , λόγω του Nokia 808 PureView με αυτή την τρομερή κάμερα που λογικά θα αργήσουμε να δούμε σε άλλα κινητά.

Sony. Έδειξε ότι έχει την τεχνογνωσία να τα βάλει με τους "δυνατούς" του χώρου.
I fly with ASICS DynaFlyte 2

Θα ψήφιζα google λόγω της σειράς Nexus (4,7,10) και της τιμολογιακής πολιτικής που πλάσαρε στα προϊόντα της (τα οποία είναι και κορυφαία σε κάθε κατηγορία) αλλά όταν μια εταιρία το 2009 είχε πωλήσεις 600.000 smartphones και το 2012 έχει 420.000.000 δεν μου αφήνει άλλη επιλογή..Τα νούμερα δείχνουν από μόνα τους ποιος ξεχώρισε φέτος.. Ότι και να πούμε S3 και Νοτε ΙΙ είναι 2 κορυφαίες προτάσεις που έγιναν χαλαρά best seller για την εταιρία...Samsung λοιπόν!

Με την κυκλοφορία του S3 και το Note II το 2012, τι άλλο μπορεί να ψηφίσει κανείς εκτός από Samsung

Με την κυκλοφορία του S3 και το Note II το 2012, τι άλλο μπορεί να ψηφίσει κανείς εκτός από Samsung

+1 να προσθεσουμε ομως και τις αναβαθμισεις που εδωσε

Για μενα η LG για τα δυο πολυ καλα κινητα που εβγαλε lg optimus G και φυσικα το nexus 4 σε συνεργασια με την google το οποιο ειναι πολυ καλο χαρακτηριστικα με προσιτη τιμη!!;);)

Η google με την τιμολόγηση του Ν4!!Έδειξε πόσο πρέπει να πωλούνται οι high end συσκευές. Η samsung, αν συνεχίσει έτσι, δε θα πιάνεται πουθενά.

"Great minds think alike" :p

(Βάλε και n10 ομοίως). Αν και ήμουν μεταξύ Google και Samsung λόγω s3/note2 της δεύτερης

Ψηφισα Sony επειδή έκανε καλή δουλειά φέτος χωρίς την Ericsson ! Παρόλο που η Samsung κυριάρχησε με τα κινητά της πιστεύω ότι τα υλικα κατασκευής είναι χειρότερα από αυτα Κινεζικών κινητών οπότε απορρίπτεται από μένα. Η Nokia έδωσε άκυρο στους χρήστες των wp7 και είναι ο μοναδικός λόγος που δεν την ψηφισα! Η LG εκανε καλή δουλειά με τα κινητά , αλλά είναι απαράδεκτο η ναυαρχίδα της να έχει ακόμη ics οπότε επίσης απορρίπτεται κι αυτή!Θα ψηφιζα την Asus με το ολοκληρωμενο της Padfone , αλλά δεν υπάρχει πουθενά στο poll.Τέλος , η Google αναγκάζει τις εταιρείες να ριξουν τις τιμές και είναι η μόνη που ενσωματώνει στο λειτουργικό σύστημα την πραλληλη λειτουργία CPU / GPU! Η HTC έχει μόνο το sense + την ποιότητα κατασκευής ως θετικά.Αρνητικό της η μονοτονια στις συσκευές της.

Για μένα πάει 1 Google 2 Asus 3 Sony 4 LG 5 Nokia

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''