parisal Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Κατεβασε το attachment απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2014879 . συνδεσε το tablet ,τρεξε το autorun και διαλεξε το 4 reboot to cwm recovery. Τι rom του εβαλες?Βλέπω ότι το attatchment είναι από το YeahPad A13 και λειτούργησε και στο δικό μου. Που το βρήκες; μήπως βρω καμιά rom για το YeahPad; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machine Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Στο xda το βρηκα.Εχει και μια rom αλλα καποιος που την εβαλε ειχε το ιδιο προβλημα με εσενα. Γι'αυτο δεν την εβαλα και εγω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1991320 Για δες και εδω http://inside4ndroid.moonfruit.com/#/a13-ab-downloads/4570792769 Εσυ τι rom εβαλες? Παράθεση HTC DESIRE AMOLED DHD BAADNWZ V1.8 ROM 32.54.00.32U_5.14.05.17 RADIO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Κατεβασε το attachment απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2014879 . συνδεσε το tablet ,τρεξε το autorun και διαλεξε το 4 reboot to cwm recovery. Τι rom του εβαλες?Δεν δουλεύει βγάζει αυτό . Είχα βάλει την alphadroid 1 πριν κανά μήνα και δεν δούλευε η οθόνη αφής και το παράτησα και είπα να ξανα ασχοληθώ . Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Δεν δουλεύει βγάζει αυτό . Είχα βάλει την alphadroid 1 πριν κανά μήνα και δεν δούλευε η οθόνη αφής και το παράτησα και είπα να ξανα ασχοληθώ .Για να μπεις σε recovery mode πρέπει πρώτα να του πεις να το εγκαταστήσει. Εννοείται ότι πρέπει να ανοίγει το τάμπλετ και να πατήσεις την επιλογή που δοκιμάζεις αν το βλέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Για να μπεις σε recovery mode πρέπει πρώτα να του πεις να το εγκαταστήσει. Εννοείται ότι πρέπει να ανοίγει το τάμπλετ και να πατήσεις την επιλογή που δοκιμάζεις αν το βλέπει.Το πρόβλημα είναι ότι το tablet δεν ανοίγει,δείχνει το boot animation και δεν κάνει τίποτα ... Υπάρχει κάποιος τρόπος να φλασάρω την ρομ με κάποιο πρόγραμμα ? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Το πρόβλημα είναι ότι το tablet δεν ανοίγει,δείχνει το boot animation και δεν κάνει τίποτα ... Υπάρχει κάποιος τρόπος να φλασάρω την ρομ με κάποιο πρόγραμμα ?Πρέπει να βρεις με ποιό συνδιασμό κουμπιών (ενώ είναι κλειστό) μπαίνει σε flash mode.Μετά θα μπορείς να το φλασσάρεις. Εσυ τι rom εβαλες? Εγώ έχω το YeahPad, που είναι παρόμοιο αλλά, επειδή δεν έχω βρει τη ρομ που φοράει, δεν το έχω φλασσάρει γιατί δεν ξέρω τι θα τύχει.Έτσι κι αλλιώς η ρομ που φοράει είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Πρέπει να βρεις με ποιό συνδιασμό κουμπιών (ενώ είναι κλειστό) μπαίνει σε flash mode.Μετά θα μπορείς να το φλασσάρεις.Τους Drivers που θα τους βρω ? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ την original rom ? Γιατί θέλω να την φλασάρω. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blaz Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Καλησπερα, το δικο μου προβλημα ειναι οτι εχει κολησει στο boot screen, μονο την εικονα Connect Me δειχνει και τιποτα παραπανω. Ξερετε μήπως τι προβλημα μπορει να εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Καλησπερα, το δικο μου προβλημα ειναι οτι εχει κολησει στο boot screen, μονο την εικονα Connect Me δειχνει και τιποτα παραπανω. Ξερετε μήπως τι προβλημα μπορει να εχει?Πάτα παρατεταμένα, για πολλά δευτερόλεπτα το κουμπί τροφοδοσίας, μήπως κάνει reset και επανέλθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Καλά τα πήγε! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 υπαρχει τροπος να αυξησουμε τη φωτεινοτητα ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Σημερα τα επαιξε το δικο μου και δε δουλευει το touch και δεν μπορω να του κανω και επανεκκινηση ετσι Στη φορθνετ πρεπει να το παω με την αποδειξη αγορας για εγγυηση ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 παιδια καλημερα.δεν ξερω αν πρεπει να απευθυνθω εδω απλα ειδα οτι αναφερεστε στα ταμπλετ connect me γι αυτο θα ηθελα να σας πω το δικο μου προβλημα:πηρα με επιδοτηση τον ιουλιο ενα connect me το TS-741 και πραγματικα μου χει κανει τα νευρα κροσια.το ταμπλετ μετα απο 2 βδομαδες χρησης αρχισε να κρασαρει δεν ανοιγε με τιποτα.εμενε κολημμενο στην οθονη να γραφει android.το γυρισα στο καταστημα της wind που το πηρα και μετα απο 2 μηνες μου το επιστρεψαν.το πηρα μετα απο λιγες μερες ξανα το ιδιο μου εδωσαν καινουργιο.μετα απο τρεις μερες το ταμπλετ αρχισε να μην μπαινει στο ιντερνετ ενω εδειχνε να ναι συνδεμενο στο wifi.το δοκιμασα και στην wind τα παιδια εκει μετα απο λιγες μερες δεν ξερω τι κανανε μου το δωσαν και δουλευε κανονικα.τωρα παλι αρχισε να κολαει στην οθονη και να δειχνει μονο το android.τι να κανω μπορω να ζητησω καποιο αλλο να ακυρωσω την επιδοτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 παιδια καλημερα.δεν ξερω αν πρεπει να απευθυνθω εδω απλα ειδα οτι αναφερεστε στα ταμπλετ connect me γι αυτο θα ηθελα να σας πω το δικο μου προβλημα:πηρα με επιδοτηση τον ιουλιο ενα connect me το TS-741 και πραγματικα μου χει κανει τα νευρα κροσια.το ταμπλετ μετα απο 2 βδομαδες χρησης αρχισε να κρασαρει δεν ανοιγε με τιποτα.εμενε κολημμενο στην οθονη να γραφει android.το γυρισα στο καταστημα της wind που το πηρα και μετα απο 2 μηνες μου το επιστρεψαν.το πηρα μετα απο λιγες μερες ξανα το ιδιο μου εδωσαν καινουργιο.μετα απο τρεις μερες το ταμπλετ αρχισε να μην μπαινει στο ιντερνετ ενω εδειχνε να ναι συνδεμενο στο wifi.το δοκιμασα και στην wind τα παιδια εκει μετα απο λιγες μερες δεν ξερω τι κανανε μου το δωσαν και δουλευε κανονικα.τωρα παλι αρχισε να κολαει στην οθονη και να δειχνει μονο το android.τι να κανω μπορω να ζητησω καποιο αλλο να ακυρωσω την επιδοτηση? κοιτα μηπως τους πεισεις να παρεις αλλο μοντελο ΑΛΛΗΣ ΜΑΡΚΑΣ... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts