Jump to content

Jiayu G3

karafu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή Ανάσταση σε όλους,

Κάτοχος κι εγώ ενός G3 (πολύ ευχαριστημένη) αλλά έχω αγχωθεί λίγο από χθες γιατί εμφανίστηκαν πάνω δεξιά στις ενημερώσεις 2 αστεράκια.

Το πρώτο μου λέει Mobile Log Service Status (Mobile log service starts από κάτω) και

το δεύτερο Modem log (Modem Log is on the way από κάτω).

Πρέπει να ανησυχώ? τι πρέπει να κάνω?

Τι εγκατεστησες τελευταια ? αυτο στην εκανε τη δουλεια .

Δες εδω και εδω

Θα ελεγα να κανεις root και να εγκαταστησεις το mobileuncletools απο το play και να απενεροποιησεις τα logs

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

• Απαντήσεις 870
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω στην 1η σιμ (3g) mia voda και στη 2η ενα cosmote WU . Οταν εχω τα data στο off ολα μια χαρά.Οταν ανοίγω τα data πολλές φορες η 2η κάρτα βγαίνει οταν με καλούν απενεργοποιημένη. Το χει συναντήσει κανεις?καμια λυση?

Τι εγκατεστησες τελευταια ? αυτο στην εκανε τη δουλεια .

Δες εδω και εδω

Θα ελεγα να κανεις root και να εγκαταστησεις το mobileuncletools απο το play και να απενεροποιησεις τα logs

σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες...

Εγκατέστησα το mobileuncle MTK tools αλλά δεν ξέρω τι να κάνω....

Πάντως πριν την εγκατάσταση πήγα κι έκανα force stop στις 2 εφαρμογές που περιγράφω και ελπίζω να μην έκανα καμία πατάτα. Το κινητό μέχρι ώρας δουλεύει καλά...

Παιδες επιτελους ηρθε και το δικο μου απο minideal.

Ολα καλα με την συσκευη εκτως απο το κλειδωμα του gps που δεν λοκαρει με τιποτα.

Καμια λυση;

Επισης υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω στο G3 τα SMS απο την παλια μου συσκευη; (huawei u8650 με android 2.3)

Ακομα δεν το εχω κανει κυρια συσκευη γιατι δουλευω αρκετα το GPS και εχω καποια συμαντικα sms. Αν δεν λυσω αυτα τα θεματακια ...

Παιδες καποιος ευκολος τροπος για ροοτ (γιατι ειμαι σκραπας σε αυτα και τα αγγλικα μου ειναι μετρια)

Rooting:

The Jiayu G3 can easily rooten with a universal script that was written by bin4ry from the XDA forums.

Instructions:

- Download scripts in any folder and unzip download Root_with_Restore_by_Bin4ry_v15 7z

Enable USB debugging on the phone and connect it to the computer -

- Run runme.bat as much admin, select Normal mode

- Follow the instructions, after the 2nd Restart the phone should be rooted (identified by the presence SuperSU App)

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

το λινκ λεει Requested file is deleted.

εχεις πιο φρεσκο λινκ ??

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

το λινκ λεει Requested file is deleted.

εχεις πιο φρεσκο λινκ ??

http://www.4shared.com/archive/hkDygU70/Root_with_Restore_by_Bin4ry_v1.htm

Παιδια σκεφτομαι και εγω να παραγκειλω το G3...

μηπως θα μπορουσε καποιος φιλος να με διαφωτισει λιγο και να μου προτεινεινει μαγαζι και τι θα πρεπει να προσεξω???

Ευχαριστω

Πιο φτηνα και αξιοπιστα ειναι στο http://www.banggood.com/ με 155 ευρω και αποστολη μεσω Σουηδιας ( για αποφυγη τελωνειου )

Το λινκ ειναι Jiayu G3 4.5 Inch MTK6577 Dual Core Touch Screen 3G Smartphone .

Κανοντας και το εξης εχεις επιπλεον εκπτωση :

Χρησιμοποιείς το Coupon Code: b185f7 και εχεις 5% εκπτωση = 7,75 ευρω

Τip : Χρησιμοποίησε το "κερδος" και παρε μια extra μπαταρια και 2 screen protectors για να εισαι καλυμενος μελλοντικα

http://www.4shared.com/archive/hkDygU70/Root_with_Restore_by_Bin4ry_v1.htm

αμα ειναι να κανω registration στο FREE DOWNLOAD για να το κατεβάσω ...... αστο να το παρει ο Γεραμπης :confused: .....

το δε PRIORITY DOWNLOAD σου στελνει ενα αρχειο Root_with_Restore_by_Bin4ry_v1.ΕΧΕ και ολοι ξέρουμε τι ειναι αυτα με καταλήξεις ΕΧΕ :mad:

τα λινκ που βάζετε, να ειναι ελεύθερα, γιατι υπαρχει κίνδυνος να σου τα χώσουν (οι moderators), οτι διαφημίζεις το εκάστοτε site και μοιράζεις snoopers

ασε δε που οι χρήστες αγανακτούν

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Κανε ενα search για "Root_with_Restore_by_Bin4ry_v1" και βρες το οπου θες .

Επισης το 4shared δεν ειναι κατι που θελει διαφήμιση οποτε δεν βλεπω το λογο για αυτο που λες με τους mod .

Και εγω το λινκ το βρηκα με search για το συγκεκριμενο tool , εαν ημουν αθηνα στον σταθερο θα στο ανεβαζα εγω αυτο που χρησημοποιησα .

Anyway να βοηθήσω ηθελα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162425

παιδια αυτη η ρομ εχει ελληνικα..σε g3n δεν μου δουλευε το wifi ομως εβαλα το fix G3 TO G3N - Transformer pack - 04/10/13 απο αυτην την ρομ http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-6/#comment-4580 και ολα πηγαινουν ρολοι μεχρι στιγμης

Εγω παιζω με το Sygic GPS Navigation 13.1.0 , ειναι αρκετα καλο αλλα επι πληρωμη ( μπορεις να το βρεις και σπασμενο εαν ψαξεις )

σήμερα παρέλαβα το G3N 20130223-071508 με 4.04.

Από ότι καταλαβαίνω αυτή είναι η τελευταία επίσημη ROM μιας και η 4.1 είναι beta και μόνο για το παλιότερο μοντέλο το G3?

---------------------------------------------

Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551

Πιο φτηνα και αξιοπιστα ειναι στο http://www.banggood.com/ με 155 ευρω και αποστολη μεσω Σουηδιας ( για αποφυγη τελωνειου )

Το λινκ ειναι Jiayu G3 4.5 Inch MTK6577 Dual Core Touch Screen 3G Smartphone .

Κανοντας και το εξης εχεις επιπλεον εκπτωση :

Χρησιμοποιείς το Coupon Code: b185f7 και εχεις 5% εκπτωση = 7,75 ευρω

Τip : Χρησιμοποίησε το "κερδος" και παρε μια extra μπαταρια και 2 screen protectors για να εισαι καλυμενος μελλοντικα

Σ ευχαριστω φιλε villasg για την αμεση σου απαντηση θα το παραγκειλω κιολας σημερα

σήμερα παρέλαβα το G3N 20130223-071508 με 4.04.

Από ότι καταλαβαίνω αυτή είναι η τελευταία επίσημη ROM μιας και η 4.1 είναι beta και μόνο για το παλιότερο μοντέλο το G3?

Σωστα ετσι ειναι

Σωστα ετσι ειναι

ευχαριστώ

εγώ έχω το G3N, και πετάει, φοβερό με αυτήν την ROM http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-6/όλα δουλεύουν πολύ καλά !!!

οι custom JB ROMs που κυκλοφορούν αξίζουν τον κόπο για το G3N? πέρα του ότι είναι βασισμένα σε μεγαλύτερη έκδοση από την 4.0.4 πρακτικά έχουν κάποια πλεονεκτήματα?

εγώ έχω το G3N, και πετάει, φοβερό με αυτήν την ROM http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-6/

όλα δουλεύουν πολύ καλά !!!

Φιλε εαν σου ειναι ευκολο μπορεις να δωσεις οδηγιες για το πως "φλασαρουμε" με αυτη την rom ?

Να την δοκιμασουμε και εμεις ......

Παιδες ολα οκ με το GPS!!!!!

Εχετε υπ οψιν κανενα καλο προγραμμα πλοηγησης να του βαλω;

Υπαρχει κατι καλο τζαμπε ή σπασμενο;

μήπως θα μπορούσες να μας πεις τι έκανες και το έφτιαξες? Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο μοντέλο με σένα και έχω το ίδιο πρόβλημα στο gps. Δεν έχω αρχίσει να το σκαλίζω ακόμα γιατί άδειασε η αρχική φόρτιση που είχε και τώρα το έχω αφήσει να φορτίσει μερικές ώρες.

Φρέσκο ... http://ul.to/qdwj779r

αυτο μάλιστα !!! δουλευει περίφημα

ευχαριστουμε

(μολις συνειδητοποίησα οτι ειχα αυτο το αρχειο σε version15 :p)