niotheros Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Μπα. Το μενού των ρυθμίσεων είναι όπως το ξέρουμε. Υπομονή λοιπόν να γίνει διαθέσιμο το update 2 και για τις υπόλοιπες συσκευές. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Τελικά είναι το update 2, με έκδοση ΛΣ 8.10.15148.160 Μου βγάζει σφάλμα στις ρυθμίσεις όταν πατάω έλεγχο μνήμης. Edited June 2, 2015 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Μπα. Το μενού των ρυθμίσεων είναι όπως το ξέρουμε. Εφόσον έκανες hard reset τότε μαλλον κάποιο πακέτο γλώσσας ήταν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Τα τελευταια στοιχεία της Kantar δίνουν στα windows phone ποσοστο 9,2% στις 5 μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές αγορές με την Ιταλία και Γαλλία με 12 και 13,3 και την Αγγλία στο 9. Πάνω από 10 είναι και στην Αυστραλία. Και αυτά χωρίς να έχει παρουστιαστει ναυαρχίδα στην αγορά εδώ και 1 χρονο. Μήπως ήρθε η ώρα για την Microsoft να επικεντρωθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά και να αφήσει τα Αμερικανακια (3,8 %) σε δεύτερη μοίρα. Λέω εγώ τώρα αλλά μου φαίνεται σαν αυτό να είναι η σωστή κίνηση Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Τα τελευταια στοιχεία της Kantar δίνουν στα windows phone ποσοστο 9,2% στις 5 μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές αγορές με την Ιταλία και Γαλλία με 12 και 13,3 και την Αγγλία στο 9. Πάνω από 10 είναι και στην Αυστραλία. Και αυτά χωρίς να έχει παρουστιαστει ναυαρχίδα στην αγορά εδώ και 1 χρονο. Μήπως ήρθε η ώρα για την Microsoft να επικεντρωθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά και να αφήσει τα Αμερικανακια (3,8 %) σε δεύτερη μοίρα. Λέω εγώ τώρα αλλά μου φαίνεται σαν αυτό να είναι η σωστή κίνηση Αυτά είναι ωραία στοιχεία. :) Αν παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα, όπως οι συσκευές που λανσάρει τώρα τελευταία, βλέπω μόνο άνοδο στα ποσοστά. Τώρα, τ' Αμερικανάκια δε νομίζω να τα αφήσει, γιατί είναι η πατρίδα της Microsoft. Επίσης, δε με εκπλήσσουν τα ποσοστά της εκεί, αφού Apple και Google, κάνουν τόσο καιρό περίπατο, εννοώντας ότι η MS δεν ήταν εκεί δυνατή, ώστε να έχουν κάποιο εμπόδιο (σε ό,τι αφορά smartphones/tablets). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Λέω σήμερα να κάνω μια δοκιμή και να στείλω κάποια αρχεία απο το κινητό στο laptop μέσω bluetooth. Συνδέω τις δύο συσκευές και αφού έχω επιλέξει τα αρχεία, και είμαι έτοιμος να στείλω, μου πετάει μήνυμα ότι η συσκευή στην οποία που προσπαθώ να στείλω, δεν υποστηρίζει ανταλλαγή δεδομένων. Το ξέρω ότι είναι θέμα των windows (μάλλον του αντάπτορα του wifi του υπολογιστή), αλλά το γράφω εδώ ώστε να ξέρετε όλοι τι παίζει. Μόνο με usb επομένως. υγ. Προφανώς δεν έχω καταλάβει σε τι χρησιμοποιείται το bluetooth του υπολογιστή. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Έχω ένα παλιό dell latitude e6400 σαν κύριο και μοναδικό μου υπολογιστή. Σε αυτόν πέρασα Win8.1 pro και καταλαβαίνεις τι κόπο έκανα για να βρω drivers, από touchpad μέχρι bt. Μετά από κόπο λοιπόν και τα δυο wp μου δουλεύουν μια χαρά με το laptop. Το μόνο που άφησα γιατί βαράθηκα να αχοληθώ παραπάνω, είναι ότι και τα δυο έχουν το ίδιο γενικό όνομα. Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, τα σύνδεσα. Αν δεν υπήρχε ή δεν λειτουργούσε, δεν θα έσκαγα κιόλας. Πάντως έτσι για να δω ότι δουλεύει, έστειλα από και προς το laptop κανα δυο φωτό. Edited June 3, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Έχω ένα παλιό dell latitude e6400 σαν κύριο και μοναδικό μου υπολογιστή. Σε αυτόν πέρασα Win8.1 pro και καταλαβαίνεις τι κόπο έκανα για να βρω drivers, από touchpad μέχρι bt. Μετά από κόπο λοιπόν και τα δυο wp μου δουλεύουν μια χαρά με το laptop. Το μόνο που άφησα γιατί βαράθηκα να αχοληθώ παραπάνω, είναι ότι και τα δυο έχουν το ίδιο γενικό όνομα. Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, τα σύνδεσα. Αν δεν υπήρχε ή δεν λειτουργούσε, δεν θα έσκαγα κιόλας. Πάντως έτσι για να δω ότι δουλεύει, έστειλα από και προς το laptop κανα δυο φωτό. offtopic: Νομίζω πως σε εμένα είναι για να συνδέω μόνο εξ. ακουστικό για κλήσεις μέσω Skype ή κάτι τέτοιο. Άστα να πάνε. Και όχι σε win8.1, αλλά στα 10 (10130). ontopic: Κανένας με 930 πήρε την gdr2, επίσημα απο τις αναβαθμίσεις, και όχι απο Insider? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 offtopic: Νομίζω πως σε εμένα είναι για να συνδέω μόνο εξ. ακουστικό για κλήσεις μέσω Skype ή κάτι τέτοιο. Άστα να πάνε. Και όχι σε win8.1, αλλά στα 10 (10130). ontopic: Κανένας με 930 πήρε την gdr2, επίσημα απο τις αναβαθμίσεις, και όχι απο Insider? Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα διαθέσιμη για το 930. Πάντως το site της MS που μπορούμε να παρακολουθούμε την διάθεση της αναβάθμισης ενημερώνεται στην ώρα του (για τα 640, 735, 830 & 640 XL που αναβαθμίστηκαν στην 8.10.15148.160) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα διαθέσιμη για το 930. Πάντως το site της MS που μπορούμε να παρακολουθούμε την διάθεση της αναβάθμισης ενημερώνεται στην ώρα του (για τα 640, 735, 830 & 640 XL που αναβαθμίστηκαν στην 8.10.15148.160) Φαντάζομαι θα γίνη διαθέσιμη κανα 2μηνο - 3μηνο πριν πάρει τα 10αρια. Οπότε προς τέλη καλοκαιριού το κόβω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Φαντάζομαι θα γίνη διαθέσιμη κανα 2μηνο - 3μηνο πριν πάρει τα 10αρια. Οπότε προς τέλη καλοκαιριού το κόβω. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου πιστεύω θα έχει δοθεί και για το 930. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα διαθέσιμη για το 930. Πάντως το site της MS που μπορούμε να παρακολουθούμε την διάθεση της αναβάθμισης ενημερώνεται στην ώρα του (για τα 640, 735, 830 & 640 XL που αναβαθμίστηκαν στην 8.10.15148.160) Μόνο για το γαλλικό 830 έχει αναβάθμιση; Για το ελληνικό 830 θα έρθει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdimitr Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Λέω σήμερα να κάνω μια δοκιμή και να στείλω κάποια αρχεία απο το κινητό στο laptop μέσω bluetooth. Συνδέω τις δύο συσκευές και αφού έχω επιλέξει τα αρχεία, και είμαι έτοιμος να στείλω, μου πετάει μήνυμα ότι η συσκευή στην οποία που προσπαθώ να στείλω, δεν υποστηρίζει ανταλλαγή δεδομένων. Το ξέρω ότι είναι θέμα των windows (μάλλον του αντάπτορα του wifi του υπολογιστή), αλλά το γράφω εδώ ώστε να ξέρετε όλοι τι παίζει. Μόνο με usb επομένως. υγ. Προφανώς δεν έχω καταλάβει σε τι χρησιμοποιείται το bluetooth του υπολογιστή. Όντως δεν το υποστηρίζουν τα windows 8.1 το αντιμετώπισα πρόσφατα, ενώ παλιά σε windows xp το έκανα(ή κάνω και εγώ κάτι λάθος). Σε περίπτωση που δεν το έχεις υπόψιν σου ο ευκολότερος τρόπος να στείλεις ασύρματα αρχεία είναι μέσω wifi με το easy transfer app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Όντως δεν το υποστηρίζουν τα windows 8.1 το αντιμετώπισα πρόσφατα, ενώ παλιά σε windows xp το έκανα(ή κάνω και εγώ κάτι λάθος). Σε περίπτωση που δεν το έχεις υπόψιν σου ο ευκολότερος τρόπος να στείλεις ασύρματα αρχεία είναι μέσω wifi με το easy transfer app Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αποστολή αρχείων σε Η/Υ με Windows 8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Όντως δεν το υποστηρίζουν τα windows 8.1 το αντιμετώπισα πρόσφατα, ενώ παλιά σε windows xp το έκανα(ή κάνω και εγώ κάτι λάθος). Σε περίπτωση που δεν το έχεις υπόψιν σου ο ευκολότερος τρόπος να στείλεις ασύρματα αρχεία είναι μέσω wifi με το easy transfer app Η αλήθεια είναι ότι δεν την ήξερα. Ευχαριστώ. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Όντως δεν το υποστηρίζουν τα windows 8.1 το αντιμετώπισα πρόσφατα, ενώ παλιά σε windows xp το έκανα(ή κάνω και εγώ κάτι λάθος). Σε περίπτωση που δεν το έχεις υπόψιν σου ο ευκολότερος τρόπος να στείλεις ασύρματα αρχεία είναι μέσω wifi με το easy transfer app Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αποστολή αρχείων σε Η/Υ με Windows 8.1. Υποστηρίζεται αποστολη των αρχείων από και προς win 8.1 συσκευές μέσω ΒΤ... Τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν είναι σχετικά με τους drivers του Bluetooth. Για όποιον θελει να το κάνει ας προσπαθήσει να αλλαξει τους driver Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλησπέρα. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων τότε τι διαγράφεται και τι διατηρείται ; Με ενδιαφέρουν να μείνουν οι επαφές και φωτογραφίες. Φυσικά και το one drive να μείνει απείραχτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπέρα. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων τότε τι διαγράφεται και τι διατηρείται ; Με ενδιαφέρουν να μείνουν οι επαφές και φωτογραφίες. Φυσικά και το one drive να μείνει απείραχτο. Αν κάνεις επαναφορά διαγράφονται όλα. Αν οι επαφές σου είναι στο λογαριασμό Microsoft ή Google, τότε κατά την εισαγωγή του αντίστοιχου λογαριασμού θα έχεις και τις επαφές σου. Για τις φωτογραφίες, ισχύει το ίδιο. Αν θες να τις έχεις και μετά την επαναφορά, θα πρέπει να τις έχεις στο onedrive το οποίο δεν επηρεάζεται από αυτήν τη διαδικασία. Φυσικά μπορείς να τις μεταφέρεις στον υπολογιστή και μετά ξανά στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 ευχαριστω πολυ αλεξ. τελικα η υπερφορτωση 80-90% της μνημης δεν ηταν καλο για το 625. ειχε καποια σημαδια αδυναμιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 H τελευταία GDR2, έχει βελτιώσει πάρα πολύ την μπαταρία, σε εμένα εκεί που κράταγε 2 μέρες το τηλ, τώρα είναι στην 4η μέρα.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αλήθεια, τι προσθηκες/βελτιώσεις φέρνει η GDR2? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Αλήθεια, τι προσθηκες/βελτιώσεις φέρνει η GDR2? Απ' ότι λένε bug fixes, βελτιώσεις γενικά και προσέθεσαν βίντεο κλήσεις μέσω Wi-Fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Η Vodafone έκοψε τη δυνατότητα αγοράς εφαρμογών, χρησιμοποιώντας το υπόλοιπό στο καρτοκινητό; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Αλήθεια, τι προσθηκες/βελτιώσεις φέρνει η GDR2? Απ' ότι λένε bug fixes, βελτιώσεις γενικά και προσέθεσαν βίντεο κλήσεις μέσω Wi-Fi. Το επίσημο changelog από την MS αναφέρει τα εξής ως νέες προσθήκες για το Update 2 των WP 8.1: Settings. Find your phone settings more easily. Tap one of the new settings categories to jump to it, use Search to find a setting, or pan down to peruse in the traditional way. Additionally, phone settings can now be pinned to Start. Calendar. Agenda view is back. Name your phone. Give your phone a name without connecting to a PC. Just tap Settings > About > Edit name to name it. VPN. Now you can use certificates to sign in for L2TP VPN connections. Always-on VPN profiles are now supported too, so you're automatically and always connected. Bluetooth. Type with more than your thumbs. Use an external Bluetooth keyboard and watch the words fly on your phone. And now get your text messages straight from your car if it has a compatible Bluetooth system. App privacy permissions. Now you control whether an app can access your contacts, calendar, camera, microphone and text messages. Just tap Settings > App permissions to get started. Υπάρχουν και άλλες προσθήκες- αλλαγές που έχουν παρατηρηθεί από χρήστες όπως αναφέρει το windowscentral: MKV support for video playback Reset Protection feature 'All Apps' arrow at the bottom of the Start screen Devices with on-screen navigation bar can now 'double tap' on the bar to turn the display off. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Η Vodafone έκοψε τη δυνατότητα αγοράς εφαρμογών, χρησιμοποιώντας το υπόλοιπό στο καρτοκινητό; :confused: Πριν λίγες μέρες αγορασα κανονικά με vodafone ... Και τώρα που δοκίμασα μου έβγαλε κανονικά την Vodafone σαν τροπο πληρωμης Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts