Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει βρεθεί κάποιος τρόπος να κάνουμε block τις διαφημίσεις σε κάποιον από τους browsers; ήθελα να δω ένα flash stream και δεν μπορούσα αλλά φαντάζομαι και να βγει δεν υπάρχει και το flash player οπότε...

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εστειλα κατι τραγούδια με bluetooth στην συσκεύη μου, που έχουν παει αυτά δεν τα βρίσκω πουθενά????????

Εχω το LUMIA 1020. Πως μπορω να μεταφερω εiκονες και βίντεο στο PC και λιστες μουσικής από και προς το PC? Εχω τα 7 αρια στο PC και και εγκατεστημενη εκει την εφαρμογη WINDOWS PHONE αλλά ενω στα παλια ΝΟΚΙΑ οι φωτο εμπαιναν σε φακελους ανα μηνα εδω μπαινουν χυμα. Υπαρχει καμμια λύση ή άλλη εφαρμογή? Με τις λιστες μουσικής τι γίνεται? HELPPPP

Εχω το LUMIA 1020. Πως μπορω να μεταφερω εiκονες και βίντεο στο PC και λιστες μουσικής από και προς το PC? Εχω τα 7 αρια στο PC και και εγκατεστημενη εκει την εφαρμογη WINDOWS PHONE αλλά ενω στα παλια ΝΟΚΙΑ οι φωτο εμπαιναν σε φακελους ανα μηνα εδω μπαινουν χυμα. Υπαρχει καμμια λύση ή άλλη εφαρμογή? Με τις λιστες μουσικής τι γίνεται? HELPPPP

Γενικά όλα τα περνάς μέσω USB χωρίς να χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή.

Στο Ο υπολογιστής μου θα βλέπεις τη συσκευή σου σαν εξωτερική μονάδα αποθήκευσης. Όλα τα περνάς με αντιγραφή-επικόλληση.

Για τις playlists μπορεί να σε βοηθήσει το ποστ του @navi55 "Δημιουργία playlist".

Για τις φωτογραφίες, το λειτουργικό σύστημα τις αποθηκεύει χύμα στο camera roll και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάτι άλλο για να αποθηκεύονται αυτόματα ανά μήνα όπως γινόταν στα παλαιότερα Nokia.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δοκίμασε στο PC την αυτόματη εκτέλεση. Όταν συνδέεις το κινητό να αποθηκεύονται αυτόματα οι φωτογραφίες σαν να συνδέεις φωτογραφική μηχανή. Νομίζω πως έτσι τις αποθηκεύει σε φακέλους ανά ημερομηνία. Δεν θυμάμαι σίγουρα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Verge, τον Ιανουάριο σε event της Microsoft σχετικά με τα Windows 10 θα μάθουμε και κάποια χαρακτηριστικά των Windows 10 for phones.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Εστειλα κατι τραγούδια με bluetooth στην συσκεύη μου, που έχουν παει αυτά δεν τα βρίσκω πουθενά????????

:lol::lol:

welcome to the club

τα βρήκα μετά με το metro file manager

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είχα επί 4 συναπτά έτη android, από το froyo σε gingerbread, ics & jb

Πρώτη μου επαφή με τα wp8.1 καθαρά γιατί μου τη βίδωσε να βιώσω και μια άλλη εμπειρία. Αυτό που έχω να πω είναι πως αν θες να αλλάξεις:

Πρέπει να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς από πλευράς Interface, περιορισμών σε core κομμάτια του λειτουργικού και ευελιξία

Δεν με απασχολεί το θέμα των εφαρμογών οι περισσότερες υπάρχουν και αν δεν υπάρχουν στο χέρι της Microsoft είναι να καθιερώσει το λειτουργικό της για να ασχοληθούν παραπάνω οι developers να δουν και εκεί καλό περιθώριο κέρδους

Οι περισσότερες εφαρμογές είναι ένα σκαλί κάτω σε δυνατότητες και και παραμετροποίηση από των android

Ωστόσο:

το κινητό φέρει και θα φέρει παντοτε stock OS θα είναι σμούδικο καθώς οι απαιτήσεις του είναι μικρές ακόμη.

Η ΜS θα δουλεύει πάνω στο κινητό σου για να βγάλει -αν βγάλει- κάτι ακόμη καλύτερο

Μεγαλύτερη οικονομία (με τόσα ppi, 5'' και 4 πυρήνες το 930 έχει 150-20% πιο αδύναμη μπαταρία από τον ανταγωνισμό κ όμως βγαίνει αξιοπρεπώς)

Ταχύτητα και μηδαμινά (ακόμη) κολλήματα

Εγώ δεν συμφωνώ γιατί εξαρτάται από ποια οπτική γωνιά το βλέπεις!

Καλά κάνεις και δεν συμφωνείς, αλλά έπρεπε να κάνεις quote όλο το σεντόνι !? :lol:

:rtfm:

Σε official Cyan, με ενεργοποιημένα δεδομένα και ταυτόχρονα ανοιχτό wifi ( εννοείται συνδεδεμένο ), έχετε παρατηρήσει χρέωση στο πακέτο των δεδομένων;
Huawei Nova 5T

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βάλω static ip στο 930 μπαίνοντας σε δίκτυο; Έχω βρει μια εφαρμογή αλλά μπαρμ******λα δεν το πιάνει

και γω το εψαχνα αλλα δε βρηκα ακρη.

Αναφερθηκε πως θα υπαρξει παραμετροποιηση της IP address στο επομενο major update

Edited by matzos

Τι παραπάνω μας προσφέρει το developer unlock στο τηλέφωνο; Το έχει κάνει κανείς από εδώ;

Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει ολόκληρο θέμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389759

Τι παραπάνω μας προσφέρει το developer unlock στο τηλέφωνο; Το έχει κάνει κανείς από εδώ;

To Dev unlock σου δίνει την δυνατότητα να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές που φτιάχνεις εσύ η άλλος Dev στο τηλ σου χωρίς να είναι πιστοποιημένες από το store. Γράφεις δηλαδή μια εφαρμογή και την φορτώνεις στο τηλ αμέσως.

Εφαρμογές που δεν υποστηρίζονται πια μπορούμε να τις κάνουμε εγκατάσταση (από .xap) ή χρειαζόμαστε developer unlock;

Στο market μου τις παρουσιάζει αχνές.

Edited by Zenor

Παίδες βοήθεια. Κάποιος μου την είπε για το wp. Μου λέει πως δεν μπορώ χωρίς την χρήση υπολογιστή να κάνω εξαγωγή των επαφών μου απο το 635 που έχω. Η αλήθεια είναι πως δεν βρήκα κάτι, πως γίνεται; Edited by cb600f

Παίδες βοήθεια. Κάποιος μου την είπε για το wp. Μου λέει πως δεν μπορώ χωρίς την χρήση υπολογιστή να κάνω εξαγωγή των επαφών μου απο το 635 που έχω. Η αλήθεια είναι πως δεν βρήκα κάτι, πως γίνεται;

Edit: το βρήκα

Με την εφαρμογή Μεταφορά δεδομένων μπορείς να τις κάνεις εξαγωγή στην κάρτα μνήμης.

Με την εφαρμογή Μεταφορά δεδομένων μπορείς να τις κάνεις εξαγωγή στην κάρτα μνήμης.

Εντάξει, άκυρο. Την έχω την εφαρμογή αλλά δεν βλέπω κάτι σχετικό. Μόνο σύνδεση με bt και το nexus 5 που έχω.

Edited by cb600f

Εντάξει, άκυρο. Την έχω την εφαρμογή αλλά δεν βλέπω κάτι σχετικό. Μόνο σύνδεση με bt και το nexus 5 που έχω.

Όταν ανοίγεις την εφαρμογή πάτα τις 3 τελίτσες κάτω δεξιά, και μπορείς να κάνεις export/import από SD.

Υπάρχει περίπτωση να σωζει το πληκτρολόγιο λέξεις που γράφω και δεν τις έχει στη γλώσσα και το πληκτρολόγιο που κατέβασα;

Υπάρχει περίπτωση να σωζει το πληκτρολόγιο λέξεις που γράφω και δεν τις έχει στη γλώσσα και το πληκτρολόγιο που κατέβασα;

Ενώ το είχαμε, αφαιρέθηκε σε κάποιο update και τώρα αυτή η δυνατότητα υπάρχει μόνο στα αγγλικά......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ωραία. Επέλεξα το εξαγωγή από κάρτα SD και βλέπω μόνο 6 επαφές.

Επειδή έχεις μόνο 6 στο τηλέφωνο. Κάνε πρώτα αντιγραφή των επαφών από την SIM στο τηλέφωνο και μετά export σε SD.

Με το NFC τι παίζει; Έχω βρει κάποιες ωραίες εφαρμογές για να γράφω tags αλλά μπορώ να περνάω μόνο μία εντολή ανά εγγραφή. Π.χ θέλω να με στέλνει στις ρυθμίσεις για το wifi και να μπαίνει στο αθόρυβο αλλά δεν μπορώ να τα κάνω και τα δύο μαζί.