montoya_42 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ακόμα δεν αναβάθμισες στα 10;;;;;; Θα έρθουν τα 11 και μετά......:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Θα έρθουν τα 11 και μετά......:lol: :lol: Για σένα λέει.. Άιντε κινα (που λετε και στην περιοχή σου). Χαχαχαχα Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Για σένα λέει.. Άιντε κινα (που λετε και στην περιοχή σου). Χαχαχαχα Χαχαχα. Όχι βρε, για τον evris λέει που φημίζεται για την αποφασιστικότητά του και τις αστραπιαίες κινήσεις του... Εγώ από βδομάδα με "μαζική" αναβάθμιση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Χαχαχα. Όχι βρε, για τον evris λέει που φημίζεται για την αποφασιστικότητά του και τις αστραπιαίες κινήσεις του... Εγώ από βδομάδα με "μαζική" αναβάθμιση. Θα κολλήσουν οι server τότε.... Χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Θα κολλήσουν οι server τότε.... Χαχαχαχα :lol: :lol: :lol: "μαζική" γιατί μαζί με το λειτουργικό θα αναβαθμίσω και την συσκευή......;):) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Ακόμα δεν αναβάθμισες στα 10;;;;;; Για να γράφω εδώ, εσύ τι λες; Υπάρχει λύση για το παραπάνω ερώτημα μου; Ή εκτός αν μπορώ να το κάνω αυτό μονο με τα 10άρια! ;) Όχι βρε, για τον evris λέει που φημίζεται για την αποφασιστικότητά του και τις αστραπιαίες κινήσεις του... Εγώ από βδομάδα με "μαζική" αναβάθμιση. Δεν φταίει η αποφασιστικότητα τόσο, όσο το οτι δεν έχω PC ή laptop στο σπίτι! Η μόνη μου ενασχόληση με τα Windows ειναι απο πέρσι με το Lumia 830 μου! Παλιά εγραφα μονο απ' το N8 αν θυμάσαι, που το είπα και τότε! Να υποθέσω ότι ούτε εσείς ξέρετε αν αφαιρείτε η φωτογραφία τελείως, απο μια επαφή ε; ;) ...που ασχολείστε και περισσότερο χρόνο από μένα με τα WP! Edited March 19, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 :lol: :lol: :lol: "μαζική" γιατί μαζί με το λειτουργικό θα αναβαθμίσω και την συσκευή......;):) Πιο βολιδοσκόπησες;;; Ρε συ evris δοκίμασες με παρατεταμένο πάτημα πάνω στη φωτο; Δεν σου βγάζει διαγραφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Πιο βολιδοσκόπησες;;; Ρε συ evris δοκίμασες με παρατεταμένο πάτημα πάνω στη φωτο; Δεν σου βγάζει διαγραφή; Τι άλλο? Το 950 φυσικά....<3!!!:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Τι άλλο? Το 950 φυσικά....<3!!!:) Για τις διαστάσεις ωραίο, το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει ράδιο, λογικά ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Για τις διαστάσεις ωραίο, το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει ράδιο, λογικά ακόμα. Έχει και ράδιο. Ο asikis μας έδωσε "πλάγια" λύση....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Να υπενθυμίσω πως το θέμα εδώ είναι τα Windows Phone 8. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ρε συ evris δοκίμασες με παρατεταμένο πάτημα πάνω στη φωτο; Δεν σου βγάζει διαγραφή; Αν μου έβγαζε διαγραφή δε θα το συζητούσα τωρα! Αυτό που λες μονο στο... Symbian γινόταν! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Αν μου έβγαζε διαγραφή δε θα το συζητούσα τωρα! Αυτό που λες μονο στο... Symbian γινόταν! ;) Πήγες επεξεργασία επαφής και με παρατεταμένο πάτημα πάνω στη φωτογραφία δεν σου βγάζει διαγραφή; Παράξενο, έτσι ήταν και στα 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Πήγες επεξεργασία επαφής και με παρατεταμένο πάτημα πάνω στη φωτογραφία δεν σου βγάζει διαγραφή; Παράξενο, έτσι ήταν και στα 8.1 Μα στα 8.1 ειμαι και δεν το κάνει. Δείχνει ότι πατήθηκε η φωτογραφία, αλλά μενού για διαγραφή δεν μου βγάζει. Μονο για να αλλάξω εικόνα με πάει στο άλμπουμ! Είσαι σίγουρος ότι βγάζει διαγραφή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Μα στα 8.1 ειμαι και δεν το κάνει. Δείχνει ότι πατήθηκε η φωτογραφία, αλλά μενού για διαγραφή δεν μου βγάζει. Μονο για να αλλάξω εικόνα με πάει στο άλμπουμ! Είσαι σίγουρος ότι βγάζει διαγραφή; Σου τα κάνει αυτά για να πας (επιτέλους) σε windows 10....:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Χαχαχα, όντως το κινητό σου κλείνει το μάτι για τα 10ρια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Χαχαχα, όντως το κινητό σου κλείνει το μάτι για τα 10ρια.... ...γιατι στα 10 θα διαγραφεί η φωτογραφία της επαφής; ;) :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 ...γιατι στα 10 θα διαγραφεί η φωτογραφία της επαφής; ;) :p Με παρατεταμένο πάτημα στη φωτογραφία, στα 10, εμφανίζει επιλογής διαγραφης Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Με παρατεταμένο πάτημα στη φωτογραφία, στα 10, εμφανίζει επιλογής διαγραφης Στα 8.1 γιατί δεν το κάνει; Στον 1+ χρόνο που εχω το 830, δεν ήξερα ότι δεν μπορεί να διαγραψει την εικόνα της επαφής, αλλά μόνο να την αλλάξει!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Στα 8.1 γιατί δεν το κάνει; Στον 1+ χρόνο που εχω το 830, δεν ήξερα ότι δεν μπορεί να διαγραψει την εικόνα της επαφής, αλλά μόνο να την αλλάξει!!! :( Γιατί πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Βάλε μια κατάμαυρη ή ολόλευκη φωτογραφία (ενα κουτάκι ουσιαστικά) και τέλος. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Υπάρχει τρόπος πέρα από τον συγχρονισμός μέσω email να τραβήξουμε τις επαφές από το κινητό; Έχω δει ότι δεν παίζει η αντιγραφή στην sim. Άλλος τρόπος; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Υπάρχει τρόπος πέρα από τον συγχρονισμός μέσω email να τραβήξουμε τις επαφές από το κινητό; Έχω δει ότι δεν παίζει η αντιγραφή στην sim. Άλλος τρόπος; Αν τις θέλεις σε αρχείο στο pc ο ευκολότερος τρόπος είναι να πας στο people.live.com και στην επιλογή 'διαχείριση' να βάλεις 'εξαγωγή στο outlook και άλλες υπηρεσίες'. Θα κατεβάσει στο PC ένα csv file που μπορείς να το διαβάσεις με το excel κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Να τις περάσεις στη sim νομίζω δεν γίνεται, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στη διεύθυνση people.live.com και να κάνεις export τις επαφές σου σε αρχείο excel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Αυτός που έχει το κινητό έχει χάσει κωδικούς και λοιπά και δεν έχει πρόσβαση στον Microsoft λογαριασμό του. Τώρα κάνει μετάβαση σε iPhone και θέλει να μεταφέρει τις επαφές. Τελικά βρήκα μία εφαρμογή την "Contacts Backup" η οποία φτιάχνει VCF αρχείο. Θα το στείλω μετά με mail στο iPhone και θα περαστούν όλες οι επαφές απλά και όμορφα. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία να στείλεις αρχεία σε άλλη συσκευή με NFC; πχ απο Lumia 830 σε Lumia 640XL και αντίστροφα; Το έχει κάνει κανείς; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts