Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμα δεν αναβάθμισες στα 10;;;;;;

Θα έρθουν τα 11 και μετά......:lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα έρθουν τα 11 και μετά......:lol: :lol:

Για σένα λέει.. Άιντε κινα (που λετε και στην περιοχή σου). Χαχαχαχα

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Για σένα λέει.. Άιντε κινα (που λετε και στην περιοχή σου). Χαχαχαχα

Χαχαχα.

Όχι βρε, για τον evris λέει που φημίζεται για την αποφασιστικότητά του και τις αστραπιαίες κινήσεις του...

Εγώ από βδομάδα με "μαζική" αναβάθμιση.

Χαχαχα.

Όχι βρε, για τον evris λέει που φημίζεται για την αποφασιστικότητά του και τις αστραπιαίες κινήσεις του...

Θα κολλήσουν οι server τότε.... Χαχαχαχα

Θα κολλήσουν οι server τότε.... Χαχαχαχα

:lol: :lol: :lol:

"μαζική" γιατί μαζί με το λειτουργικό θα αναβαθμίσω και την συσκευή......;):)

Ακόμα δεν αναβάθμισες στα 10;;;;;;

Για να γράφω εδώ, εσύ τι λες;

Υπάρχει λύση για το παραπάνω ερώτημα μου; Ή εκτός αν μπορώ να το κάνω αυτό μονο με τα 10άρια! ;)

Δεν φταίει η αποφασιστικότητα τόσο, όσο το οτι δεν έχω PC ή laptop στο σπίτι! Η μόνη μου ενασχόληση με τα Windows ειναι απο πέρσι με το Lumia 830 μου! Παλιά εγραφα μονο απ' το N8 αν θυμάσαι, που το είπα και τότε!

Να υποθέσω ότι ούτε εσείς ξέρετε αν αφαιρείτε η φωτογραφία τελείως, απο μια επαφή ε; ;) ...που ασχολείστε και περισσότερο χρόνο από μένα με τα WP!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

:lol: :lol: :lol:

"μαζική" γιατί μαζί με το λειτουργικό θα αναβαθμίσω και την συσκευή......;):)

Πιο βολιδοσκόπησες;;;

Ρε συ evris δοκίμασες με παρατεταμένο πάτημα πάνω στη φωτο; Δεν σου βγάζει διαγραφή;

Πιο βολιδοσκόπησες;;;

Ρε συ evris δοκίμασες με παρατεταμένο πάτημα πάνω στη φωτο; Δεν σου βγάζει διαγραφή;

Τι άλλο? Το 950 φυσικά....<3!!!:)

Τι άλλο? Το 950 φυσικά....<3!!!:)

Για τις διαστάσεις ωραίο, το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει ράδιο, λογικά ακόμα.

Για τις διαστάσεις ωραίο, το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει ράδιο, λογικά ακόμα.

Έχει και ράδιο. Ο asikis μας έδωσε "πλάγια" λύση....;)

Αν μου έβγαζε διαγραφή δε θα το συζητούσα τωρα! Αυτό που λες μονο στο... Symbian γινόταν! ;)

Αν μου έβγαζε διαγραφή δε θα το συζητούσα τωρα! Αυτό που λες μονο στο... Symbian γινόταν! ;)

Πήγες επεξεργασία επαφής και με παρατεταμένο πάτημα πάνω στη φωτογραφία δεν σου βγάζει διαγραφή; Παράξενο, έτσι ήταν και στα 8.1

Πήγες επεξεργασία επαφής και με παρατεταμένο πάτημα πάνω στη φωτογραφία δεν σου βγάζει διαγραφή; Παράξενο, έτσι ήταν και στα 8.1

Μα στα 8.1 ειμαι και δεν το κάνει. Δείχνει ότι πατήθηκε η φωτογραφία, αλλά μενού για διαγραφή δεν μου βγάζει. Μονο για να αλλάξω εικόνα με πάει στο άλμπουμ! Είσαι σίγουρος ότι βγάζει διαγραφή;

Μα στα 8.1 ειμαι και δεν το κάνει. Δείχνει ότι πατήθηκε η φωτογραφία, αλλά μενού για διαγραφή δεν μου βγάζει. Μονο για να αλλάξω εικόνα με πάει στο άλμπουμ! Είσαι σίγουρος ότι βγάζει διαγραφή;

Σου τα κάνει αυτά για να πας (επιτέλους) σε windows 10....:lol: :lol:

Χαχαχα, όντως το κινητό σου κλείνει το μάτι για τα 10ρια....

...γιατι στα 10 θα διαγραφεί η φωτογραφία της επαφής; ;) :p

...γιατι στα 10 θα διαγραφεί η φωτογραφία της επαφής; ;) :p

Με παρατεταμένο πάτημα στη φωτογραφία, στα 10, εμφανίζει επιλογής διαγραφης

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Με παρατεταμένο πάτημα στη φωτογραφία, στα 10, εμφανίζει επιλογής διαγραφης

Στα 8.1 γιατί δεν το κάνει; Στον 1+ χρόνο που εχω το 830, δεν ήξερα ότι δεν μπορεί να διαγραψει την εικόνα της επαφής, αλλά μόνο να την αλλάξει!!! :(

Στα 8.1 γιατί δεν το κάνει; Στον 1+ χρόνο που εχω το 830, δεν ήξερα ότι δεν μπορεί να διαγραψει την εικόνα της επαφής, αλλά μόνο να την αλλάξει!!! :(

Γιατί πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Βάλε μια κατάμαυρη ή ολόλευκη φωτογραφία (ενα κουτάκι ουσιαστικά) και τέλος.

• 2 weeks later...
Υπάρχει τρόπος πέρα από τον συγχρονισμός μέσω email να τραβήξουμε τις επαφές από το κινητό; Έχω δει ότι δεν παίζει η αντιγραφή στην sim. Άλλος τρόπος;
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Υπάρχει τρόπος πέρα από τον συγχρονισμός μέσω email να τραβήξουμε τις επαφές από το κινητό; Έχω δει ότι δεν παίζει η αντιγραφή στην sim. Άλλος τρόπος;

Αν τις θέλεις σε αρχείο στο pc ο ευκολότερος τρόπος είναι να πας στο people.live.com και στην επιλογή 'διαχείριση' να βάλεις 'εξαγωγή στο outlook και άλλες υπηρεσίες'. Θα κατεβάσει στο PC ένα csv file που μπορείς να το διαβάσεις με το excel κτλ.

Να τις περάσεις στη sim νομίζω δεν γίνεται, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στη διεύθυνση people.live.com και να κάνεις export τις επαφές σου σε αρχείο excel.

Αυτός που έχει το κινητό έχει χάσει κωδικούς και λοιπά και δεν έχει πρόσβαση στον Microsoft λογαριασμό του. Τώρα κάνει μετάβαση σε iPhone και θέλει να μεταφέρει τις επαφές. Τελικά βρήκα μία εφαρμογή την "Contacts Backup" η οποία φτιάχνει VCF αρχείο. Θα το στείλω μετά με mail στο iPhone και θα περαστούν όλες οι επαφές απλά και όμορφα.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία να στείλεις αρχεία σε άλλη συσκευή με NFC; πχ απο Lumia 830 σε Lumia 640XL και αντίστροφα; Το έχει κάνει κανείς;