Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα. Το μενού των ρυθμίσεων είναι όπως το ξέρουμε.

Υπομονή λοιπόν να γίνει διαθέσιμο το update 2 και για τις υπόλοιπες συσκευές.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά είναι το update 2, με έκδοση ΛΣ 8.10.15148.160

Μου βγάζει σφάλμα στις ρυθμίσεις όταν πατάω έλεγχο μνήμης.

Edited by katsiletra

Μπα. Το μενού των ρυθμίσεων είναι όπως το ξέρουμε.

Εφόσον έκανες hard reset τότε μαλλον κάποιο πακέτο γλώσσας ήταν.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τα τελευταια στοιχεία της Kantar δίνουν στα windows phone ποσοστο 9,2% στις 5 μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές αγορές με την Ιταλία και Γαλλία με 12 και 13,3 και την Αγγλία στο 9. Πάνω από 10 είναι και στην Αυστραλία.

Και αυτά χωρίς να έχει παρουστιαστει ναυαρχίδα στην αγορά εδώ και 1 χρονο.

Μήπως ήρθε η ώρα για την Microsoft να επικεντρωθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά και να αφήσει τα Αμερικανακια (3,8 %) σε δεύτερη μοίρα.

Λέω εγώ τώρα αλλά μου φαίνεται σαν αυτό να είναι η σωστή κίνηση

Τα τελευταια στοιχεία της Kantar δίνουν στα windows phone ποσοστο 9,2% στις 5 μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές αγορές με την Ιταλία και Γαλλία με 12 και 13,3 και την Αγγλία στο 9. Πάνω από 10 είναι και στην Αυστραλία.

Και αυτά χωρίς να έχει παρουστιαστει ναυαρχίδα στην αγορά εδώ και 1 χρονο.

Μήπως ήρθε η ώρα για την Microsoft να επικεντρωθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά και να αφήσει τα Αμερικανακια (3,8 %) σε δεύτερη μοίρα.

Λέω εγώ τώρα αλλά μου φαίνεται σαν αυτό να είναι η σωστή κίνηση

Αυτά είναι ωραία στοιχεία. :) Αν παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα, όπως οι συσκευές που λανσάρει τώρα τελευταία, βλέπω μόνο άνοδο στα ποσοστά.

Τώρα, τ' Αμερικανάκια δε νομίζω να τα αφήσει, γιατί είναι η πατρίδα της Microsoft. Επίσης, δε με εκπλήσσουν τα ποσοστά της εκεί, αφού Apple και Google, κάνουν τόσο καιρό περίπατο, εννοώντας ότι η MS δεν ήταν εκεί δυνατή, ώστε να έχουν κάποιο εμπόδιο (σε ό,τι αφορά smartphones/tablets).

Huawei Nova 5T

Λέω σήμερα να κάνω μια δοκιμή και να στείλω κάποια αρχεία απο το κινητό στο laptop μέσω bluetooth. Συνδέω τις δύο συσκευές και αφού έχω επιλέξει τα αρχεία, και είμαι έτοιμος να στείλω, μου πετάει μήνυμα ότι η συσκευή στην οποία που προσπαθώ να στείλω, δεν υποστηρίζει ανταλλαγή δεδομένων. Το ξέρω ότι είναι θέμα των windows (μάλλον του αντάπτορα του wifi του υπολογιστή), αλλά το γράφω εδώ ώστε να ξέρετε όλοι τι παίζει. Μόνο με usb επομένως.

υγ. Προφανώς δεν έχω καταλάβει σε τι χρησιμοποιείται το bluetooth του υπολογιστή.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Έχω ένα παλιό dell latitude e6400 σαν κύριο και μοναδικό μου υπολογιστή. Σε αυτόν πέρασα Win8.1 pro και καταλαβαίνεις τι κόπο έκανα για να βρω drivers, από touchpad μέχρι bt. Μετά από κόπο λοιπόν και τα δυο wp μου δουλεύουν μια χαρά με το laptop. Το μόνο που άφησα γιατί βαράθηκα να αχοληθώ παραπάνω, είναι ότι και τα δυο έχουν το ίδιο γενικό όνομα.

Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, τα σύνδεσα. Αν δεν υπήρχε ή δεν λειτουργούσε, δεν θα έσκαγα κιόλας.

Πάντως έτσι για να δω ότι δουλεύει, έστειλα από και προς το laptop κανα δυο φωτό.

Edited by cb600f

Έχω ένα παλιό dell latitude e6400 σαν κύριο και μοναδικό μου υπολογιστή. Σε αυτόν πέρασα Win8.1 pro και καταλαβαίνεις τι κόπο έκανα για να βρω drivers, από touchpad μέχρι bt. Μετά από κόπο λοιπόν και τα δυο wp μου δουλεύουν μια χαρά με το laptop. Το μόνο που άφησα γιατί βαράθηκα να αχοληθώ παραπάνω, είναι ότι και τα δυο έχουν το ίδιο γενικό όνομα.

Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, τα σύνδεσα. Αν δεν υπήρχε ή δεν λειτουργούσε, δεν θα έσκαγα κιόλας.

Πάντως έτσι για να δω ότι δουλεύει, έστειλα από και προς το laptop κανα δυο φωτό.

offtopic: Νομίζω πως σε εμένα είναι για να συνδέω μόνο εξ. ακουστικό για κλήσεις μέσω Skype ή κάτι τέτοιο. Άστα να πάνε. Και όχι σε win8.1, αλλά στα 10 (10130).

ontopic: Κανένας με 930 πήρε την gdr2, επίσημα απο τις αναβαθμίσεις, και όχι απο Insider?

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

offtopic: Νομίζω πως σε εμένα είναι για να συνδέω μόνο εξ. ακουστικό για κλήσεις μέσω Skype ή κάτι τέτοιο. Άστα να πάνε. Και όχι σε win8.1, αλλά στα 10 (10130).

ontopic: Κανένας με 930 πήρε την gdr2, επίσημα απο τις αναβαθμίσεις, και όχι απο Insider?

Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα διαθέσιμη για το 930.

Πάντως το site της MS που μπορούμε να παρακολουθούμε την διάθεση της αναβάθμισης ενημερώνεται στην ώρα του (για τα 640, 735, 830 & 640 XL που αναβαθμίστηκαν στην 8.10.15148.160)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Πάντως το site της MS που μπορούμε να παρακολουθούμε την διάθεση της αναβάθμισης ενημερώνεται στην ώρα του (για τα 640, 735, 830 & 640 XL που αναβαθμίστηκαν στην 8.10.15148.160)

Φαντάζομαι θα γίνη διαθέσιμη κανα 2μηνο - 3μηνο πριν πάρει τα 10αρια. Οπότε προς τέλη καλοκαιριού το κόβω.

Φαντάζομαι θα γίνη διαθέσιμη κανα 2μηνο - 3μηνο πριν πάρει τα 10αρια. Οπότε προς τέλη καλοκαιριού το κόβω.

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου πιστεύω θα έχει δοθεί και για το 930.

Μόνο για το γαλλικό 830 έχει αναβάθμιση; Για το ελληνικό 830 θα έρθει;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Λέω σήμερα να κάνω μια δοκιμή και να στείλω κάποια αρχεία απο το κινητό στο laptop μέσω bluetooth. Συνδέω τις δύο συσκευές και αφού έχω επιλέξει τα αρχεία, και είμαι έτοιμος να στείλω, μου πετάει μήνυμα ότι η συσκευή στην οποία που προσπαθώ να στείλω, δεν υποστηρίζει ανταλλαγή δεδομένων. Το ξέρω ότι είναι θέμα των windows (μάλλον του αντάπτορα του wifi του υπολογιστή), αλλά το γράφω εδώ ώστε να ξέρετε όλοι τι παίζει. Μόνο με usb επομένως.

υγ. Προφανώς δεν έχω καταλάβει σε τι χρησιμοποιείται το bluetooth του υπολογιστή.

Όντως δεν το υποστηρίζουν τα windows 8.1 το αντιμετώπισα πρόσφατα, ενώ παλιά σε windows xp το έκανα(ή κάνω και εγώ κάτι λάθος).

Σε περίπτωση που δεν το έχεις υπόψιν σου ο ευκολότερος τρόπος να στείλεις ασύρματα αρχεία είναι μέσω wifi με το easy transfer app

Όντως δεν το υποστηρίζουν τα windows 8.1 το αντιμετώπισα πρόσφατα, ενώ παλιά σε windows xp το έκανα(ή κάνω και εγώ κάτι λάθος).

Σε περίπτωση που δεν το έχεις υπόψιν σου ο ευκολότερος τρόπος να στείλεις ασύρματα αρχεία είναι μέσω wifi με το easy transfer app

Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αποστολή αρχείων σε Η/Υ με Windows 8.1.

Η αλήθεια είναι ότι δεν την ήξερα. Ευχαριστώ.

Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αποστολή αρχείων σε Η/Υ με Windows 8.1.

Υποστηρίζεται αποστολη των αρχείων από και προς win 8.1 συσκευές μέσω ΒΤ...

Τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν είναι σχετικά με τους drivers του Bluetooth. Για όποιον θελει να το κάνει ας προσπαθήσει να αλλαξει τους driver

Καλησπέρα. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων τότε τι διαγράφεται και τι διατηρείται ; Με ενδιαφέρουν να μείνουν οι επαφές και φωτογραφίες. Φυσικά και το one drive να μείνει απείραχτο.

Καλησπέρα. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων τότε τι διαγράφεται και τι διατηρείται ; Με ενδιαφέρουν να μείνουν οι επαφές και φωτογραφίες. Φυσικά και το one drive να μείνει απείραχτο.

Αν κάνεις επαναφορά διαγράφονται όλα. Αν οι επαφές σου είναι στο λογαριασμό Microsoft ή Google, τότε κατά την εισαγωγή του αντίστοιχου λογαριασμού θα έχεις και τις επαφές σου. Για τις φωτογραφίες, ισχύει το ίδιο. Αν θες να τις έχεις και μετά την επαναφορά, θα πρέπει να τις έχεις στο onedrive το οποίο δεν επηρεάζεται από αυτήν τη διαδικασία. Φυσικά μπορείς να τις μεταφέρεις στον υπολογιστή και μετά ξανά στο κινητό.

ευχαριστω πολυ αλεξ.

τελικα η υπερφορτωση 80-90% της μνημης δεν ηταν καλο για το 625.

ειχε καποια σημαδια αδυναμιας

H τελευταία GDR2, έχει βελτιώσει πάρα πολύ την μπαταρία, σε εμένα εκεί που κράταγε 2 μέρες το τηλ, τώρα είναι στην 4η μέρα.... :)

Αλήθεια, τι προσθηκες/βελτιώσεις φέρνει η GDR2?

Απ' ότι λένε bug fixes, βελτιώσεις γενικά και προσέθεσαν βίντεο κλήσεις μέσω Wi-Fi.

Η Vodafone έκοψε τη δυνατότητα αγοράς εφαρμογών, χρησιμοποιώντας το υπόλοιπό στο καρτοκινητό; :confused:
Huawei Nova 5T

Αλήθεια, τι προσθηκες/βελτιώσεις φέρνει η GDR2?

Απ' ότι λένε bug fixes, βελτιώσεις γενικά και προσέθεσαν βίντεο κλήσεις μέσω Wi-Fi.

Το επίσημο changelog από την MS αναφέρει τα εξής ως νέες προσθήκες για το Update 2 των WP 8.1:

• Settings. Find your phone settings more easily. Tap one of the new settings categories to jump to it, use Search to find a setting, or pan down to peruse in the traditional way. Additionally, phone settings can now be pinned to Start.

• Calendar. Agenda view is back.

• Name your phone. Give your phone a name without connecting to a PC. Just tap Settings > About > Edit name to name it.

• VPN. Now you can use certificates to sign in for L2TP VPN connections. Always-on VPN profiles are now supported too, so you're automatically and always connected.

• Bluetooth. Type with more than your thumbs. Use an external Bluetooth keyboard and watch the words fly on your phone. And now get your text messages straight from your car if it has a compatible Bluetooth system.

• App privacy permissions. Now you control whether an app can access your contacts, calendar, camera, microphone and text messages. Just tap Settings > App permissions to get started.

Υπάρχουν και άλλες προσθήκες- αλλαγές που έχουν παρατηρηθεί από χρήστες όπως αναφέρει το windowscentral:

• MKV support for video playback
  • Reset Protection feature
  • 'All Apps' arrow at the bottom of the Start screen
  • Devices with on-screen navigation bar can now 'double tap' on the bar to turn the display off.

Η Vodafone έκοψε τη δυνατότητα αγοράς εφαρμογών, χρησιμοποιώντας το υπόλοιπό στο καρτοκινητό; :confused:

Πριν λίγες μέρες αγορασα κανονικά με vodafone ...

Και τώρα που δοκίμασα μου έβγαλε κανονικά την Vodafone σαν τροπο πληρωμης