Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω και θα ενημέρωσω για τ αποτελέσματα. Μήπως λέγεται storage cleaner γιατί μόνο αυτή βρήκα, ή υπάρχει σε ξένο store;

Mr_47 όντως έχει πολλά μειλς αλλά και πάλι δεν εξηγείται, γιατί όταν συγχρονίζω μετά το hard reset ο χώρος που καταλαμβάνουν τα "άλλα" είναι απειροελάχιστος μπροστά στο χώρο που καταλαμβάνουν με το πέρασμα των εβδομάδων

cache cleaner λέγεται..μπηκα τώρα στο store αλλά δεν την έχει πλέον διαθέσιμη.Δεν ξέρω το λόγο.Εγω που την εγώ εγκατατησει λειτουργεί μια χαρά.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω και θα ενημέρωσω για τ αποτελέσματα. Μήπως λέγεται storage cleaner γιατί μόνο αυτή βρήκα, ή υπάρχει σε ξένο store;

Mr_47 όντως έχει πολλά μειλς αλλά και πάλι δεν εξηγείται, γιατί όταν συγχρονίζω μετά το hard reset ο χώρος που καταλαμβάνουν τα "άλλα" είναι απειροελάχιστος μπροστά στο χώρο που καταλαμβάνουν με το πέρασμα των εβδομάδων

Αν δε βρίσκεις την εφαρμογή, κατέβασε την εφαρμογή sysapp pusher και δες αν τη βρίσκεις από εκεί.

Είναι απειροελάχιστος, γιατί δεν έχει πάει να ανοίξει τα mails με τα μεγάλα συνημμένα, επομένως δεν έχουν κατέβει στη συσκευή, για να καταλαμβάνουν χώρο. Αν τα ανοίξει ένα - ένα, πάλι θα γεμίσει η μνήμη.

Huawei Nova 5T

Παιδιά καλησπέρα, μία βοήθεια.

Έχω το lumia 920 και η αδερφή μου το 520. Πηγαίνοντας στον "Έλεγχο μνήμης" -> Λεπτομέριες κάτω-κάτω λέει "Άλλα". Αυτά τα 'Αλλα που όπως ξέρω είναι αρχεία που δεν αναγνωρίζει το κινητό, καθε μέρα πληθαίνουν. Αποτέλεσμα είναι στο 520 με τα 8GB μνημης να βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει άλλος χώρος. Αρχικά έκανα διαγραφή ιστορικού, cookies, προσωρινών αρχείων κλπ. Τελικά έκανα hard reset, αλλά μετά από λίγο καιρό τα ίδια. Ξαναέκανα, και πάλι μέρα με τη μέρα γεμίζει. Στο δικό μου 920 δεν γεμίζει τόσο πολύ, είναι και τα 32GB και δεν χρειάστηκε ακόμα δραστηκή λύση.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι βλέπει πολλάααα βίντεο στο youtube (συγκεκριμένα 2-3 ταινίες τη μέρα). Μήπως φταίει αυτό; Και με ποιον τρόπο μπορώ να το λύσω;

ΥΓ. Δοκίμασα από το pc να βρω μήπως υπάρχει κάποιος φάκελος που τα έχει, αλλά τζίφος.

Θυμάμαι πως είχε φίλο μου το ίδιο πρόβλημα με το 820 πριν πολυ καιρό (νομίζω με wp8 ακόμα).

Το έλυσα αλλάζοντας ημερομηνία και μετά πατοντας διαγραφή από τον έλεγχο αποθήκευσης.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει share link από το metrotube (η άλλη εφαρμογή YouTube) μέσω της εφαρμογής του fb, σε ένα group/ομάδα;
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα,

Αγόρασα πριν 8 μέρες ένα lumia 930. Προσπαθώ να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές αλλά μου τις εμφανίζει συνέχεια σε εκρεμότητα... Κάνω κάτι λάθος???

καθότι άσχετη θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων για όποια βοηθεια!!!

Καλησπέρα,

Αγόρασα πριν 8 μέρες ένα lumia 930. Προσπαθώ να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές αλλά μου τις εμφανίζει συνέχεια σε εκρεμότητα... Κάνω κάτι λάθος???

καθότι άσχετη θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων για όποια βοηθεια!!!

Έχεις κατεβάσει κάποιες άλλες κανονικά και δεν κατεβαίνουν συγκεκριμένες;

Huawei Nova 5T

Την πρώτη μέρα κατέβηκαν 3 από τότε όσες δοκίμασα λέει σε εκρεμότητα. Αυτή τη στιγμή εκρεμούν καμιά 20αρια... Πατώντας πάνω στην εφαρμογή λέει: "Σε λίγο η εγκατάσταση της εφαρμογής θα έχει λοκληρωθεί" , αλλά τίποτα... Έκανα συγχρονισμό λογαριασμού και έλεγχο στο wifi φαίνονται εντάξει Edited by iliada

Την πρώτη μέρα κατέβηκαν 3 από τότε όσες δοκίμασα λέει σε εκρεμότητα. Αυτή τη στιγμή εκρεμούν καμιά 20αρια...

Διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο έχεις φαντάζομαι, ε;

Αν θέλεις, πες μου κάποια από αυτές να δοκιμάσω να την κατεβάσω κι εγώ.

Huawei Nova 5T

25,15 GB ελεύθερα... viber, you tube, hero match messenger κ.α.

Ωραία. Χώρο μια χαρά έχεις. Viber, messenger τα έχω ήδη κατεβάσει. Δοκιμάζω Youtube και Hero Match και επιστρέφω.

Edit: Κατέβασα και τα 2 χωρίς κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε να σβήσεις και να ξανανάψεις τη συσκευή σου.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Την πρώτη μέρα κατέβηκαν 3 από τότε όσες δοκίμασα λέει σε εκρεμότητα. Αυτή τη στιγμή εκρεμούν καμιά 20αρια... Πατώντας πάνω στην εφαρμογή λέει: "Σε λίγο η εγκατάσταση της εφαρμογής θα έχει λοκληρωθεί" , αλλά τίποτα... Έκανα συγχρονισμό λογαριασμού και έλεγχο στο wifi φαίνονται εντάξει

απλα σβηστες και ξανα κατεβασε τις εφαρμογες αυτες...το εκανε και σε εμενα..

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Την πρώτη μέρα κατέβηκαν 3 από τότε όσες δοκίμασα λέει σε εκρεμότητα. Αυτή τη στιγμή εκρεμούν καμιά 20αρια... Πατώντας πάνω στην εφαρμογή λέει: "Σε λίγο η εγκατάσταση της εφαρμογής θα έχει λοκληρωθεί" , αλλά τίποτα... Έκανα συγχρονισμό λογαριασμού και έλεγχο στο wifi φαίνονται εντάξει

Βασικά τσέκαρε ένα πράγμα. Όταν τις έβαλες να κατεβαίνουν για πρώτη φορά μήπως ήσουν σε 3g? Γιατί αν ναι, φοβάμαι πως θα πρέπει να συνεχίσεις σε 3g. Αλλιώς σβήστες και ξαναβάλε να κατεβαίνουν, μήπως και ξεκολλήσει.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Το έκλεισα το ξανάνοιξα και μέχρι τώρα κατέβασε 5 εφαρμογές χωρίς πρόβλημα. Ελίζω να συνεχίσει έτσι.... Ευχαριστώ και πάλι!!!!!:)

Καλησπέρα. Για να χρησιμοποιήσω το Office 365, αλλά από το smartphone, τι πρέπει να κάνω;

Δεν έχω και δεν γνωρίζω, αλλά στο Office που υπάρχει προεγκατεστημένο έχει επιλογή για Office 365 και σου δίνει την επιλογή να βάλεις τα στοιχεία σου.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Πως γίνεται να λειτουργεί η εφαρμογή "πρόγραμμα ελέγχου ταυτότητας" σε δυο συσκευές που φυσικά έχουν τον ίδιο λογαριασμό live και είναι ενεργοποιημένο το 2step verification;

Κάθε φορά ενεργοποιείται στην μια και απενεργοποιείται απο την άλλη.

Πως γίνεται να λειτουργεί η εφαρμογή "πρόγραμμα ελέγχου ταυτότητας" σε δυο συσκευές που φυσικά έχουν τον ίδιο λογαριασμό live και είναι ενεργοποιημένο το 2step verification;

Κάθε φορά ενεργοποιείται στην μια και απενεργοποιείται απο την άλλη.

Δεν χρειάζεται να είναι εγκατεστημένο και στις 2 συσκευες. Από την μια παίρνεις κωδικούς και για τις 2

Άρχισε η επίσημη διάθεση του Update 2 των WP8.1 για τα Lumia 830 με γαλλικό firmware σύμφωνα με ξένα sites. Αναβαθμίστηκε κανείς για να μας το επιβεβαιώσει;
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δεν χρειάζεται να είναι εγκατεστημένο και στις 2 συσκευες. Από την μια παίρνεις κωδικούς και για τις 2

Ναι φίλε μου έτσι δουλεύει.

Αν όμως δεν έχω την συσκευή που υπάρχει η εφαρμογή μαζί μου, ο πιο εύκολος τρόπος είναι το SMS.

Αυτό και θα κάνω, δεν κοστίζει και τίποτα στο κάτω κάτω.

Ευχαριστώ.

Άρχισε η επίσημη διάθεση του Update 2 των WP8.1 για τα Lumia 830 με γαλλικό firmware σύμφωνα με ξένα sites. Αναβαθμίστηκε κανείς για να μας το επιβεβαιώσει;

Επιβεβαιώνω, μόλις μου έβγαλε ειδοποίηση, σε Lumia 735. Τώρα κατεβαίνει.... :):)

Χθες όταν τελείωσα με την επαναφορά του 635 σε 8.1, μετά από λίγο κάνοντας τους απαραίτητους συγχρονισμούς, μου εμφάνισε και μένα ένα update. Υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό;

Χθες όταν τελείωσα με την επαναφορά του 635 σε 8.1, μετά από λίγο κάνοντας τους απαραίτητους συγχρονισμούς, μου εμφάνισε και μένα ένα update. Υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό;

Τσέκαρε Ρυθμίσεις>πληροφορίες. Αν είναι αυτό θα σου γράφει Windows Phone 8.1 Update 2.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μόνο update γράφει. Ούτε 1, ούτε 2.

Επίσης μπορείς να το δεις από την διάταξη του μενού των ρυθμίσεων. Αν είναι κατηγοριοποιημένες οι ρυθμίσεις τότε αυτό ήταν το update που σου πέρασε χθες.