Raptor1 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Nα ρωτήσω κάτι άλλο.Είμαστε σίγουροι πως αρχίζει να ρολλάρει η Denim και δεν είναι πάλι κάποιο glitch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Yeap... Είναι επίσημο roll out... θετικό ότι ξεκίνησε με πολλές συσκευές μαζί και όχι μία μία όπως στη Cyan... Αν συνεχίσει έτσι θα έχει τεελιώσει πολύ συντομότερα η διανομή... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Nα ρωτήσω κάτι άλλο.Είμαστε σίγουροι πως αρχίζει να ρολλάρει η Denim και δεν είναι πάλι κάποιο glitch? Εμένα μου ήρθε η επίσημη αναβάθμιση τα ξημερώματα. Edited December 18, 2014 by yiannis_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 κανονικά με cyan και έχω κάνει το πρόσθετο update που διόρθωνε τα προβλήματα των 8.1. Ποιό είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Tracker για την αναβάθμιση. Αν στο release γράφει Denim έχει γίνει διαθέσιμη, ενώ αν γράφει cyan δεν έχει γίνει ακόμα. Σημείωση: Οι αλλαγές στην κάμερα για τις συσκεύες που προβλέπεται θα γίνουν με την αναβάθμιση της Lumia camera στην έκδοση 5 και όχι απλά με την αναβάθμιση από cyan σε denim. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αυτό που παρατήρησα παιδιά, στο OS version και Firmware version τα νούμερα είναι ίδια με την DP, μόνο το Release αλλάζει, όπου λέει Denim. Δηλαδή σαν update όσοι έχουμε DP η μόνη διαφορά που θα δούμε θα είναι το Denim στο μενού "πρόσθετα+πληροφορίες". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Διαθέσιμη η Denim και για τα L930 των παρακάτω χωρών: Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Ισλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Νορβηγία και Σουηδία. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αναβάθμισα το Φινλανδικό μου L625 σε Denim αλλά στο extras+info λέει Lumia Cyan, δεν έχω DP αλλά μπορώ να δημιουργήσω Live folders και να έχω data toggle ενώ δεν έχω διαθέσιμο άλλο update. Τί συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αναβάθμισα το Φινλανδικό μου L625 σε Denim αλλά στο extras+info λέει Lumia Cyan, δεν έχω DP αλλά μπορώ να δημιουργήσω Live folders και να έχω data toggle ενώ δεν έχω διαθέσιμο άλλο update. Τί συμβαίνει; Την ενημέρωση στο extras+info που βγήκε σήμερα την έκανες; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Την ενημέρωση στο extras+info που βγήκε σήμερα την έκανες; Δεν έχει γίνει ακόμη, φλάσαρα το κινητό και κατεβάζει τις εφαρμογές τώρα, οπότε θα αργήσει. Λες να φταίει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 σε 925 την πηρε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Με το Lumia Denim Firmware περίμενα να σταματήσουν τα εικονίδια να ξαναφορτώνουν, αλλά δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Με το Lumia Denim Firmware περίμενα να σταματήσουν τα εικονίδια να ξαναφορτώνουν, αλλά δεν. Μπορεί να διορθωθεί με κάποιο άλλο update. Πρέπει να είναι θέμα software όχι του firmware, που φέρνει η Denim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 σε 925 την πηρε κανεις? Στο Windows Central λένε για Ιανουάριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tek Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 (edited) Δηλαδή να μην περιμένουμε denim για 930;;;; και κάτι ακόμα.... Σήμα 4g εμφανίζεται στις συσκευές σας;;; στην δικη μου συσκευή 930 Lumia εμφανίζει το H + ,δηλαδή το HSPDA . Είναι ανώτερο υποδεέστερο ή όμοιο με τις επιδόσεις 4g;;; cosmote sim διαθέτω αναβαθμισμένη ώστε να λειτουργεί σε 4g επίπεδο. Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή T-9 για πληκτρολόγηση;; Edited December 20, 2014 by tek λάθος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 cosmote sim διαθέτω αναβαθμισμένη ώστε να λειτουργεί σε 4g επίπεδο. Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή T-9 για πληκτρολόγηση;; Εχεις ενεργοποιησει την υπηρεσια απο τον παροχο; Δε φτανει μονο να το υποστηριζει η σιμ. T9 οχι, δεν υπαρχει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Μάλλον θα το βάλουν για όσους το επιθυμούν και το χρειάζονται Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Μάλλον θα το βάλουν για όσους το επιθυμούν και το χρειάζονται Κάλιο αργά παρά ποτέ,..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Δηλαδή να μην περιμένουμε denim για 930;;;; και κάτι ακόμα.... Σήμα 4g εμφανίζεται στις συσκευές σας;;; στην δικη μου συσκευή 930 Lumia εμφανίζει το H + ,δηλαδή το HSPDA . Είναι ανώτερο υποδεέστερο ή όμοιο με τις επιδόσεις 4g;;; cosmote sim διαθέτω αναβαθμισμένη ώστε να λειτουργεί σε 4g επίπεδο. Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή T-9 για πληκτρολόγηση;; Που διάβασες πως δεν θα πάρουμε denim τα 930; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Μερικά 930 έχουν πάρει ήδη. Είναι παράλογο να μην αναβαθμιστεί η ναυαρχίδα της MS και να αναβαθμιστούν τα low end. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Μερικά 930 έχουν πάρει ήδη. Είναι παράλογο να μην αναβαθμιστεί η ναυαρχίδα της MS και να αναβαθμιστούν τα low end. Δεν ξέρω. Ακούστηκε κάτι; Εγώ όταν το πήρα έλεγαν κάτι για τρία χρόνια αναβαθμίσεις... ακόμη και για αυτά των 512 ram. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Όλα τα Lumia με WP8.1 θα πάρουν την Denim... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Δεν ξέρω. Ακούστηκε κάτι; Εγώ όταν το πήρα έλεγαν κάτι για τρία χρόνια αναβαθμίσεις... ακόμη και για αυτά των 512 ram. Ακριβώς, το 930 θα υποστηρίζεται μέχρι την άνοιξη του 2017 οπότε θα πάρει και Denim και Win10 όπως όλα τα WP8 Lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Μεταξύ μας δεν υπάρχουν και τόσα πολλά τηλέφωνα ώστε να μην μπορεί η MS να τα υποστηρίξει ακόμα και για παραπάνω από 3 χρόνια εκτός κι αν φυσικά υπάρχουν περιορισμοί λόγω hardware. Πάντως στην λογική της ενοποίησης κτλ αν θα ήθελε η MS να κάνει την διαφορά θα έπρεπε όπως και στα desktop να δίνει τις εκδόσεις και οποίος θέλει να τις εγκαθιστά. Ακόμα κι αν υπήρχε μετά τα 3 χρονια κάποια χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Με τη Denim τα χρώματα έμφασης έγιναν πιο σκούρα ή είναι ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts