alex_gate_7 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Όταν πας να αγοράσεις πατάς αγορά κάτω σου λέει προσθήκη ή εναλλαγή τρόπου πληρωμής, πατάς εκεί και μετά το + στο κυκλάκι κάτω κάτω και επιλέγεις PayPal :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 σε ολους? νομιζεις πως εχουν πολλοι την dp? αν ναι γελιέσαι. ουτε το 5% δεν την εχει. τωρα όπως εχει υποθει 100 δες φορες δεν σε υποχρεωσε κανενας να την βαλεις και αφου την εβαλες θα φας και τα Bugs της. Δυστυχως ατομα όπως εσεις που κλαιγεστε με το παραμικρο και κανετε σαν κακομαθημένα παιδακια είναι αποδειξη ότι δε μπορούμε να εχουμε καλα πραγματα. Συμφωνω και επαυξανω....!!! Και οσο για τον φιλο που ειπε πιο κατω οτι ο πελατης εχει πανα δικιο,αυτη η ******* μας εφαγε... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_112 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Δεν ξερω αν ειναι σωστο που το γραφω εδω,αλλα μολις ειδα στο uservoice μια ψηφοφορια για την κορτανα στα ελληνικα!Ψηφιστε ολοι! http://cortana.uservoice.com/forums/249009-general-cortana-feedback/suggestions/5877717-add-and-support-greek-language-for-cortana-and-wor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Δεν ξερω αν ειναι σωστο που το γραφω εδω,αλλα μολις ειδα στο uservoice μια ψηφοφορια για την κορτανα στα ελληνικα!Ψηφιστε ολοι! http://cortana.uservoice.com/forums/249009-general-cortana-feedback/suggestions/5877717-add-and-support-greek-language-for-cortana-and-wor Όσο και να ψηφίσουμε, αν δεν μπουν πρώτα Γαλλικά, Ισπανικά και όλες οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές γλώσσες, Ελληνικά δε θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Πιστευω πως η MS έκανε λάθος που άφησε την dp ανοικτή σε όλους. Δεν ήμασταν έτοιμοι οι περισσότεροι να δεχτούμε τα τόσα πολλά bugs της τελευταιας έκδοσης, επειδη ακριβώς δεν είμαστε deveopers. Απο την στιγμή που το αφήνει ανοικτό όμως για όλους, θα ακούσει και απο τους ερασιτέχνες την κριτική. Απο την άλλη αν δεν έδινε αυτή την δυνατότητα, όλοι θα ήμασταν με τα 8αρια ακόμη. Δηλαδή οι περισσότεροι θα είχαν αλλάξει λειτουργικό εδώ και καιρό, μιας και οι ελλείψεις στα 8αρια έβγαζαν μάτι. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... Στον developer. Αλλά, η MS ξέρει ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι "developers". Επίσης, σαν Microsoft, λαμβάνοντας υπόψη και τη θέση που βρίσκεται στην αγορά, δε νομίζω ότι έχει περιθώριο για άλλα ανέτοιμα προϊόντα ( βλέπε wp7 ). Αυτό πάει σε άλλον: Ελπίζω να το έγραψα με αρκετά πιο "ενήλικο" τρόπο τώρα, τρόπο που να ανταποκρίνεται πλήρως στο ποιόν του.. Δηλαδή επειδή το έκανε ελεύθερο πρέπει να το αποκόψει και σε μας που ανεχόμαστε κάποια bugs για να μην τη βάζετε εσείς?? Τόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό?? Έχω ένα φίλο στη σχολή που δεν έχει πατήσει ποτέ σε θεωρεία.. Μονίμως ισχυρίζεται ότι φταίει το σύστημα που δεν κάνει υποχρεωτικές τις θεωρίες σε ΑΕΙ/ΤΕΙ ώστε να αναγκάζεται να πηγαίνει, ενώ ο ίδιος δεν φέρει καμία ευθύνη που δεν σηκώνεται από το PC παρά μόνο για χέσιμο... Και είναι 24 χρονών... Μήπως σου έρχονται στο μυαλό οι λέξεις ανώριμο - κοκομαθημένο που δεν ξέρει τι θέλει? :p Και κάτι που έχω πει 532154635246841628 φορές: Αν σας ενοχλεί το παραμικρό bug στο κινητό σας (και καλά κάνετε) ΜΗΝ βάζετε την Developers Preview Ή εναλλακτικά περιμένετε 4-5 μέρες να γραφτούν όλα τα bugs σε φόρουμ (αρκούν το myphone και το WPCentral) και να κρίνετε αν σας επηρεάζουν ή όχι και εάν τα αποδέχεστε ή όχι... Ή ακόμα να φλασάρετε τη Cyan και τέλος... 1-1,5 ώρα παίρνει η διαδικασία μαζί με το στήσιμο του κινητου σε μένα που έχω πάρα πολλές εφαρμογές... Χθες το έκανα γιατί παρόλο που μου άρεσαν οι Live Folders με ενοχλούσε ότι δεν ήταν ταχύτατη η αρχική στο scroll down και η μπαταρία (είχα και firmware Lumia Black δηλαδή δύο εκδόσεις πίσω) και σήμερα απολαμβάνω το κινητό μου με Cyan :) Η dp δεν προσφέρεται σε πελάτες με την ευρεία έννοια. Παρόλα αυτά, αν σου αρέσει να πειράζεις την συσκευή σου όπως λες (κατανοητό) θα ξέρεις και τον τρόπο να επιστρέφεις σε επίσημες απροβλημάτιστες εκδόσεις...;) Αυτό ακριβώς... Αν δεν ξέρεις ή τουλάχιστον αν δεν είσαι πρόθυμος να μάθεις να το κάνεις άστο καλύτερα :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Δηλαδή επειδή το έκανε ελεύθερο πρέπει να το αποκόψει και σε μας που ανεχόμαστε κάποια bugs για να μην τη βάζετε εσείς?? Τόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό?? Έχω ένα φίλο στη σχολή που δεν έχει πατήσει ποτέ σε θεωρεία.. Μονίμως ισχυρίζεται ότι φταίει το σύστημα που δεν κάνει υποχρεωτικές τις θεωρίες σε ΑΕΙ/ΤΕΙ ώστε να αναγκάζεται να πηγαίνει, ενώ ο ίδιος δεν φέρει καμία ευθύνη που δεν σηκώνεται από το PC παρά μόνο για χέσιμο... Και είναι 24 χρονών... Μήπως σου έρχονται στο μυαλό οι λέξεις ανώριμο - κοκομαθημένο που δεν ξέρει τι θέλει? :p Και κάτι που έχω πει 532154635246841628 φορές: Αν σας ενοχλεί το παραμικρό bug στο κινητό σας (και καλά κάνετε) ΜΗΝ βάζετε την Developers Preview Ή εναλλακτικά περιμένετε 4-5 μέρες να γραφτούν όλα τα bugs σε φόρουμ (αρκούν το myphone και το WPCentral) και να κρίνετε αν σας επηρεάζουν ή όχι και εάν τα αποδέχεστε ή όχι... Ή ακόμα να φλασάρετε τη Cyan και τέλος... 1-1,5 ώρα παίρνει η διαδικασία μαζί με το στήσιμο του κινητου σε μένα που έχω πάρα πολλές εφαρμογές... Χθες το έκανα γιατί παρόλο που μου άρεσαν οι Live Folders με ενοχλούσε ότι δεν ήταν ταχύτατη η αρχική στο scroll down και η μπαταρία (είχα και firmware Lumia Black δηλαδή δύο εκδόσεις πίσω) και σήμερα απολαμβάνω το κινητό μου με Cyan :) Φίλε μου , από την στιγμή που μου δίνει το δικαίωμα να βάζω εγώ και ο οποιοσδήποτε την dp για να πάρουμε την επόμενη έκδοση του λειτουργικού (όχι για να πειραματιστούμε ή να κάνουμε developing αλλά για να έχουμε ένα λειτουργικό και πρόσβαση σε εφαρμογές που σε άλλα λειτουργικά είναι αυτονόητα), έχω το δικαίωμα να την κράζω όσο γουστάρω. Αλλιώς θα ήμουν/ήμασταν πολλοί ακόμη με τα 8αρια (μάλλον δεν θα ήμασταν...θα την είχαμε κάνει για άλλα λειτουργικα). Εσύ έχεις το δικαίωμα να την υπερασπίζεσαι όσο γουστάρεις. Δεν έχεις όμως το δικαίωμα να παρομοιάζεις κανέναν μας με ανώριμο-κακομαθημένο που δεν ξέρει τι θέλει (είτε ευθέως είτε έμμεσα), επειδή ζητάμε κάποια πράγματα από το λειτουργικό μας που η ΜΣ επειδή δεν είναι έτοιμη (μετά από 3 χρόνια παρουσίας), μας τα δίνει με πλάγιο τρόπο βγάζοντας την ουρά της απέξω, ονομάζοντας τα dp (αλλά διαθέσιμο σε όλους!) . Θα έγραφα κι άλλα, αλλά θεωρώ αυτήν σου την παρομοίωση μια άτυχη στιγμή και το προσπερνάω, μιας και δεν έχεις δώσει δείγματα μ*#*#*# τόσο καιρό που διαβάζω τι γράφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Σαν δημοσιογράφος ένιωσα με την τελευταία πρόταση :lol: Ρε συ, γράφουμε πόσο καιρό και οι δύο στα θέματα των WP... Δεν το είπα προσβλητικά και αν σε πρόσβαλλε έμμεσα ή άμεσα στείλε μου ένα ΠΜ και το κάνω edit αμέσως :) Δεν υπερασπίζομαι την ΜΣ... Χεσ***η την έχω όπως και όλες... Ούτε έχω κάποιον ενδοιασμό (εκτός από το PureView :p ) να την κάνω για άλλο λειτουργικό... Υπερασπίζομαι την κοινή λογική... Αφού γκρινιάζεις τόσο πολύ πάει να πει πως δεν σε βόλεψε... Οπότε γιατί δεν κάνεις ένα downgrade να ηρεμήσεις και να κάνεις τη δουλειά σου?? Σε παραπέμπω στις λύσεις που ανέφερα στο ποστ που έκανες Quote... Δεν εξετάζω τα bugs ή όχι σε αυτό το ποστ... Αλλά το να μην σπάτε τα νεύρα σας ή τουλάχιστον να είστε προετοιμασμένοι... Απλό δεν είναι αυτό που γράφω... Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς... Όταν έρθει η επίσημη 8.1 GDR1 (Lumia Dembian Red), εάν έχει bugs ή τίποτε άλλο εδώ θα είμαστε να κράξουμε και να την κάνουμε μαζί για άλλο λειτουργικό αν δεν μας βολεύει... Τεσπα το κλείνω εδώ για να μην κουράζουμε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Φίλε μου , από την στιγμή που μου δίνει το δικαίωμα να βάζω εγώ και ο οποιοσδήποτε την dp για να πάρουμε την επόμενη έκδοση του λειτουργικού (όχι για να πειραματιστούμε ή να κάνουμε developing αλλά για να έχουμε ένα λειτουργικό και πρόσβαση σε εφαρμογές που σε άλλα λειτουργικά είναι αυτονόητα), έχω το δικαίωμα να την κράζω όσο γουστάρω. Αλλιώς θα ήμουν/ήμασταν πολλοί ακόμη με τα 8αρια (μάλλον δεν θα ήμασταν...θα την είχαμε κάνει για άλλα λειτουργικα). Εσύ έχεις το δικαίωμα να την υπερασπίζεσαι όσο γουστάρεις. Δεν έχεις όμως το δικαίωμα να παρομοιάζεις κανέναν μας με ανώριμο-κακομαθημένο που δεν ξέρει τι θέλει (είτε ευθέως είτε έμμεσα), επειδή ζητάμε κάποια πράγματα από το λειτουργικό μας που η ΜΣ επειδή δεν είναι έτοιμη (μετά από 3 χρόνια παρουσίας), μας τα δίνει με πλάγιο τρόπο βγάζοντας την ουρά της απέξω, ονομάζοντας τα dp (αλλά διαθέσιμο σε όλους!) . Θα έγραφα κι άλλα, αλλά θεωρώ αυτήν σου την παρομοίωση μια άτυχη στιγμή και το προσπερνάω, μιας και δεν έχεις δώσει δείγματα μ*#*#*# τόσο καιρό που διαβάζω τι γράφεις. Συγνώμη αλλα εδω σε βρίσκω λάθος. Απο τις σπάνιες φορές....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Σαν δημοσιογράφος ένιωσα με την τελευταία πρόταση :lol: Ρε συ, γράφουμε πόσο καιρό και οι δύο στα θέματα των WP... Δεν το είπα προσβλητικά και αν σε πρόσβαλλε έμμεσα ή άμεσα στείλε μου ένα ΠΜ και το κάνω edit αμέσως :) Δεν υπερασπίζομαι την ΜΣ... Χεσ***η την έχω όπως και όλες... Ούτε έχω κάποιον ενδοιασμό (εκτός από το PureView :p ) να την κάνω για άλλο λειτουργικό... Υπερασπίζομαι την κοινή λογική... Αφού γκρινιάζεις τόσο πολύ πάει να πει πως δεν σε βόλεψε... Οπότε γιατί δεν κάνεις ένα downgrade να ηρεμήσεις και να κάνεις τη δουλειά σου?? Σε παραπέμπω στις λύσεις που ανέφερα στο ποστ που έκανες Quote... Δεν εξετάζω τα bugs ή όχι σε αυτό το ποστ... Αλλά το να μην σπάτε τα νεύρα σας ή τουλάχιστον να είστε προετοιμασμένοι... Απλό δεν είναι αυτό που γράφω... Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς... Όταν έρθει η επίσημη 8.1 GDR1 (Lumia Dembian Red), εάν έχει bugs ή τίποτε άλλο εδώ θα είμαστε να κράξουμε και να την κάνουμε μαζί για άλλο λειτουργικό αν δεν μας βολεύει... Τεσπα το κλείνω εδώ για να μην κουράζουμε... Γκρινιάζω , αλλά με το update που δόθηκε προχτές στην dp διορθώθηκαν κάποια σημεία.Όχι απο εμένα, αλλά απο όλους που έκραξαν παγκοσμίως. Άρα πιάνει τόπο η γκρίνια.;) Downgrade θα έκανα, αλλά με φρενάρουν δύο πράγματα. Πρώτον το χρησιμοποιώ σαν εργαλείο δουλειάς και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλο τηλέφωνο μέχρι να το ξαναστήσω όπως πρέπει. Δεύτερον ότι κουράζομαι στην σκέψη και μόνο να το στήσω όπως το θέλω από την αρχή.:) Κατά τα άλλα και αν εξαιρέσω τα bug της προτελευταίας έκδοσης, είμαι υπερευχαριστημένος, οπότε θέμα αλλαγής λειτουργικού δεν σκέφτομαι. Αν μου έλεγες όμως σήμερα να ξαναγυρίσω στα 8αρια, δεν θα το έκανα με τίποτα. Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε έχει εμπειρία με wp κάτω από τα 8.1, στην ουσία έχει δοκιμάσει ένα διαφορετικό λειτουργικό. Πάντως η dp είναι η καμουφλαρισμένη προσπάθεια της ΜΣ να δώσει ένα σύγχρονο λειτουργικό σε αντιστοιχία με τον ανταγωνισμό. Την ονόμασε έτσι για αποφυγή ευθυνών σε περιπτώσεις bug ( κάτι που τελικά δεν απέφυγε). Όταν δίνεις κάτι "ειδικό' και καλά, σε όλον τον πληθυσμό, δεν είναι "ειδικό", είναι κόλπο του μάρκετινγκ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη αλλα εδω σε βρίσκω λάθος. Απο τις σπάνιες φορές....;) Θεωρείς δηλαδή ότι η Ms έδωσε την dp αποκλειστικά για τους developers και όχι για τους λόγους που γράφω παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καλησπερα. Εχω τις εξης αποριες για οποιον εχει διαθεση να βοηθησει. Οταν συνδεθει η συσκευη με WIFI ανεξαρτητως αποδοσης/ταχυτητας, οι εφαρμογες απο μονες τους επιλεγουν αυτο αντι των δεδομενων ή θα πρεπει καθε φορα manually να κλεινω τα δεδομενα; Υπαρχει τροπος να επιλεξουμε ποιες εφαρμογες θα εχουν προσβαση στο internet μεσω δεδομενων; Συγκεκριμενα επιθυμω οταν η συνδεση γινεται μεσω δεδομενων και οχι wifi, να συνδεονται μονο κατ'επιλογη οι εφαρμογες και να μην κανουν αυτοματες ενημερωσεις για νεα emails/notifications/updates. Πρακτικα δηλαδη μονο ο IE να συνδεεται. Οταν κλεινουμε τα δεδομενα, αυτοματα δουλευει σε 2G το τηλεφωνο ή αυτο το ρυθμιζω απο αλλου; Για εξοικονομιση μπαταριας ποια ειναι η ιδανικη λειτουργια δικτυου; 2G-3G-4G κλπ. Τελος ηθελα τις προτασεις σας για παρακολουθηση τυχων δωρεαν χρονου ομιλιας και πως να μην ξεπεραστει. Αν υπαρχει δηλαδη συγκεκριμενη εφαρμογη ή θα πρεπει να μηδενιζω τον μετρητη της συσκευης καθε μηνα. Η συσκευη που χρησιμοποιω ειναι το lumia 625 με την 8.1 cyan περασμενη και το δουλευω εδω και 2 εβδομαδες σαν ταμπλετα. Το απογευμα θα βαλω Free2GO wind καρτα (αυτην της προσφορας που σε συνδιασμο με σταθερη τηλεφωνια δινει 2 ωρες δωρεαν χρονο ομιλιας τον μηνα) και θα επανελθω με περισσοτερες αποριες. Ευχαριστω. Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καλησπερα. Εχω τις εξης αποριες για οποιον εχει διαθεση να βοηθησει. Οταν συνδεθει η συσκευη με WIFI ανεξαρτητως αποδοσης/ταχυτητας, οι εφαρμογες απο μονες τους επιλεγουν αυτο αντι των δεδομενων ή θα πρεπει καθε φορα manually να κλεινω τα δεδομενα; Υπαρχει τροπος να επιλεξουμε ποιες εφαρμογες θα εχουν προσβαση στο internet μεσω δεδομενων; Συγκεκριμενα επιθυμω οταν η συνδεση γινεται μεσω δεδομενων και οχι wifi, να συνδεονται μονο κατ'επιλογη οι εφαρμογες και να μην κανουν αυτοματες ενημερωσεις για νεα emails/notifications/updates. Πρακτικα δηλαδη μονο ο IE να συνδεεται. Οταν κλεινουμε τα δεδομενα, αυτοματα δουλευει σε 2G το τηλεφωνο ή αυτο το ρυθμιζω απο αλλου; Για εξοικονομιση μπαταριας ποια ειναι η ιδανικη λειτουργια δικτυου; 2G-3G-4G κλπ. Ευχαριστω. Αν υπάρχει WIFI συνδεμένο πάντα δίνει προτεραιότητα εκεί. Δεν υπάρχει επιλογή σε αυτό. και ευτυχώς. Για να επιλέξεις τι δίκτυο να έχεις πας ρυθμίσεις - κινητή τηλεφωνία SIM - ρυθμίσεις sim Για εξοικονόμιση μπαταρίας 2G Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Για εξοικονόμιση μπαταρίας 2G Mε συγχωρεις δεν το διατυπωσα σωστα. Ενοουσα σε συνδιασμο με δεδομενα. Εσυ δηλαδη οταν δεν θες δεδομενα και σε ενδιαφερει μονο ως τηλεφωνο, πας και αλλαζεις το δικτυο σε 2G και τουμπαλιν οταν θες δεδομενα, προκειμενου να εξοικονομησεις μπαταρια; ----------Offtopic ------- Το νημα που εφτιαξα ειχε συγκεκριμενες ερωτησεις για συγκεκριμενη χρηση στα windows phone. Μου φαινεται κοτσανα η ενσωματωση του σε ενα νημα με 225 σελιδες, που αναποφευκτα οποια απαντηση θα χαθει. Ενδεχομενως οι ερωτησεις που εκανα να ειχανε ηδη απαντηθει και να υπαρχουν μεσα σε αυτο το νημα αλλα φυσικα δεν υπαρχει κανενας τροπος να τις εντοπισω, ενω αν υπηρχαν ηδη σε ξεχωριστο thread με μια απλη αναζητηση σε τιτλους thread μονο, θα βρισκονταν ευκολα. Αφου υπαρχει η ομαδοποιηση ανα πλατφορμα, γιατι μεσα στην υποκατηγορια windows phone πρεπει να ειναι ομαδοποιημενα και τα threads; Ρητορικη η ερωτηση, δεν θελω απαντηση, βρηκα λαθος την κινηση, ειπα την γνωμη μου και τελος. Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Mε συγχωρεις δεν το διατυπωσα σωστα. Ενοουσα σε συνδιασμο με δεδομενα. Εσυ δηλαδη οταν δεν θες δεδομενα και σε ενδιαφερει μονο ως τηλεφωνο, πας και αλλαζεις το δικτυο σε 2G και τουμπαλιν οταν θες δεδομενα, προκειμενου να εξοικονομησεις μπαταρια; Νομίζω ότι κανείς μας δεν το κάνει αυτό. Ναι, με 2G θα έχεις καλύτερη αυτονομία μπαταρίας, αλλά το να είσαι συνέχεια στην πρίζα για το αν έχεις ανοικτό 3g ή 2g για να σου βγάζει 2 ώρες παραπάνω, είναι κάπως ψυχοφθόρο. Αφησε το στο 3g, οι διαφορές είναι ελάχιστες αν δεν έχεις δεδομένα να τρέχουν στο παρασκήνιο και να κάνουν χρήση του 3g και των data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μετά από αλλαγή rom (από Vodafone branded σε unbranded Country Variant, της ίδιας χώρας παρακαλώ...) έχω πρόβλημα με το store που δε μου καταλογίζει τις εφαρμογές που είχα ήδη αγοράσει (πχ δε μου λέει 'την έχετε' για μια εφαρμογή που την έχω αγορασμένη). Μπαίνω με το ίδιο Microsoft account στο Windows phone store site από desktop, και στο ιστορικό αγορών οι εφαρμογές υπάρχουν εκεί καταχωρημένες κανονικά. Άμα πάω να κάνω απομακρυσμένη εγκατάσταση μέσω του site, δε βρίσκει το κινητό μου και λέει να ξαναπροσπαθήσω αργότερα. Επίσης και αν ενεργοποιήσω την υπηρεσία για απομακρυσμένη κλήση και εύρεση του κινητού, πάλι δε βρίσκει το κινητό. Ασφαλώς χρησιμοποιώ το ίδιο Microsoft account που είχα πάντα και επίσης στην ίδια ρύθμιση περιοχής που ήμουν πριν. Κάποια ιδέα, προτού κάνω hard reset ή και επαναφορά της αρχικής rom; Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μετά από αλλαγή rom (από Vodafone branded σε unbranded Country Variant, της ίδιας χώρας παρακαλώ...) έχω πρόβλημα με το store που δε μου καταλογίζει τις εφαρμογές που είχα ήδη αγοράσει (πχ δε μου λέει 'την έχετε' για μια εφαρμογή που την έχω αγορασμένη). Μπαίνω με το ίδιο Microsoft account στο Windows phone store site από desktop, και στο ιστορικό αγορών οι εφαρμογές υπάρχουν εκεί καταχωρημένες κανονικά. Άμα πάω να κάνω απομακρυσμένη εγκατάσταση μέσω του site, δε βρίσκει το κινητό μου και λέει να ξαναπροσπαθήσω αργότερα. Επίσης και αν ενεργοποιήσω την υπηρεσία για απομακρυσμένη κλήση και εύρεση του κινητού, πάλι δε βρίσκει το κινητό. Ασφαλώς χρησιμοποιώ το ίδιο Microsoft account που είχα πάντα και επίσης στην ίδια ρύθμιση περιοχής που ήμουν πριν. Κάποια ιδέα, προτού κάνω hard reset ή και επαναφορά της αρχικής rom; Αν πατήσεις αγορά στην εφαρμογή δεν σου λέει ότι την έχεις αγοράσει ήδη με την επιλογή εγκατάσταση; Έτσι τουλάχιστον έκανε στα 8 (στα 8.1 δεν το έχω παρατηρήσει). Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Έτσι ήταν στα 8 και ήταν μπέρδεμα γιατί εκ των προτέρων δεν ήξερες αν την είχες ή όχι. Στα 8.1 dp το άλλαξαν και καλώς, οπότε και έβγαζε τη φράση 'την έχετε' προκειμένου για μια εφαρμογή που την είχες αγορασμένη. Τώρα με τη φλασαρισμένη Cyan δεν το βλέπω, αλλά και δε βλέπω ούτε να έχει την απομακρυσμένη πρόσβαση το Microsoft account μου μέσω του desktop . Ημερομηνία-ώρα ΟΚ, οπότε έλαβα ήδη δραστικά μέτρα (hard reset). Με βλέπω να λαμβάνω έτι δραστικότερα (επανφορά στην εργοστασιακή rom). Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ αρκετά προσεχώς... Είδωμεν. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Και γω άλλαξα ρομ και μου έκανε το ίδιο αλλά όταν πατουσα αγορά μου έβγαζε μυνημα ότι την έχω αγορασει και την κατεβαζε χωρίς χρέωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Εγώ πάω εκεί που λέει οι εφαρμογές μου και μου λέει πως στο store με περιμένουν χιλιάδες εφαρμογές, έψω κατεβάσει αρκετές εφαρμογές και ακόμη αυτό λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Λοιπόν εγκατέστησα την εργοστασιακή rom και ξανά δε μου βγάζει στο store το μήνυμα 'την έχετε' για τις αγορασμένες εφαρμογές, και ξανά έχω πρόβλημα στην απομακρυσμένη πρόσβαση. Το μήνυμα που μου έβγαλε στο desktop Δεν είναι δυνατή η αποστολή αυτής της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας προς το παρόν. Στέλνουμε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης της εφαρμογής στη διεύθυνση *******. Βεβαιωθείτε ότι θα ανοίξετε το email από το τηλέφωνό σας, για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή! Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα "Εύρεση του κινητού μου" από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας, για να κατεβάζετε εφαρμογές απευθείας από την τοποθεσία μας στο web. Απλώς επιλέξετε να στέλνετε εφαρμογές στο τηλέφωνό σας, χρησιμοποιώντας ειδοποιήσεις push. Τέλος πάντων, πατώντας αγορά στο store, μου επιβεβαιώνει ότι δε χρειάζεται να ξαναπληρώσω την αγορασμένη εφαρμογή. Έστω... Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μετά από αλλαγή rom (από Vodafone branded σε unbranded Country Variant, της ίδιας χώρας παρακαλώ...) έχω πρόβλημα με το store που δε μου καταλογίζει τις εφαρμογές που είχα ήδη αγοράσει (πχ δε μου λέει 'την έχετε' για μια εφαρμογή που την έχω αγορασμένη). Μπαίνω με το ίδιο Microsoft account στο Windows phone store site από desktop, και στο ιστορικό αγορών οι εφαρμογές υπάρχουν εκεί καταχωρημένες κανονικά. Άμα πάω να κάνω απομακρυσμένη εγκατάσταση μέσω του site, δε βρίσκει το κινητό μου και λέει να ξαναπροσπαθήσω αργότερα. Επίσης και αν ενεργοποιήσω την υπηρεσία για απομακρυσμένη κλήση και εύρεση του κινητού, πάλι δε βρίσκει το κινητό. Ασφαλώς χρησιμοποιώ το ίδιο Microsoft account που είχα πάντα και επίσης στην ίδια ρύθμιση περιοχής που ήμουν πριν. Κάποια ιδέα, προτού κάνω hard reset ή και επαναφορά της αρχικής rom; - Μετά από 8+ hard resets η εμπειρία μου λέει πως από την στιγμή που σεταρεις τον λογαριασμό σου ... για κάποιο λόγο, μετά από μια μέρα θα εμφανιστούν οι αγορασμένες εφαρμογές σου !!! Έτσι έγινε σε μένα και τις 8 φορές. Με επίσημη 8.1 cyan ,αλλά και dp 8.1 update! - Κρίμα... !!! Έπρεπε να περιμένεις λίγο ... Μια μέρα υπόθεση ήταν!! Φιλικά Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 - Μετά από 8+ hard resets η εμπειρία μου λέει πως από την στιγμή που σεταρεις τον λογαριασμό σου ... για κάποιο λόγο, μετά από μια μέρα θα εμφανιστούν οι αγορασμένες εφαρμογές σου !!! Έτσι έγινε σε μένα και τις 8 φορές. Με επίσημη 8.1 cyan ,αλλά και dp 8.1 update! - Κρίμα... !!! Έπρεπε να περιμένεις λίγο ... Μια μέρα υπόθεση ήταν!! Φιλικά Μια και μοναδικη φορά έκανα hard reset και όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Ήμουν με τα 8 τότε. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Υπάρχει καποιο topic για hard reset??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Υπάρχει ΕΔΏ :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Παιδιά λίγο τα φώτα σας.. (Αν δε γράφω στο σωστό θέμα σόρρυ) Έχει η αδερφή μου ένα Μοτορόλα (android) χωρίς να χει περάσει κάποιο μειλ γιατί έτρωγε σκάλωμα και επειδή δε ξέρω απ αυτά και δεν την ένοιαζαν οι εφαρμογές πολύ, το άφησε έτσι. Τώρα ψιλοχάλασε και θα πάρει WP8. Το θέμα είναι ότι θέλει να περάσει τις επαφές της με κάποιο τρόπο στο νέο..Lumia. Οκ, θα μου πείτε με τη "μεταφορά δεδομένων". Υπάρχει όμως περίπτωση το κινητό να σβήσει μέσα στη μέρα. Άρα μπορεί να κάνει κάτι άλλο; Περνιούνται σε hotmail; Ξέρω ότι είναι και θέμα android, αλλά λέω μήπως κάποιος που έκανε τη μετάβαση γνωρίζει..Ευχαριστώ! Edited August 27, 2014 by Metaladis Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 τις επαφές τις έχει στο gmail ? εαν ναι κάνε ενα export/import στο hotmail Που θα φτιάξει για το wp. https://support.google.com/mail/answer/24911?hl=en Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts