Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε λίγη ώρα ξεκινάει η παρουσίαση του νέου WP της HTC που θα μοιάζει εμφανισιακά με το M8 που τρέχει android. Κατά πάσα πιθανότητα η συσκευή θα τρέχει WP8.1 με το επίσημο Update 1. Λέτε να δούμε κανα καινούριο χαρακτηριστικό που δεν το έχουν βάλει στην DP του Update 1 που δοκιμάζουμε εδώ και μερικές μέρες;
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε λίγη ώρα ξεκινάει η παρουσίαση του νέου WP της HTC που θα μοιάζει εμφανισιακά με το M8 που τρέχει android. Κατά πάσα πιθανότητα η συσκευή θα τρέχει WP8.1 με το επίσημο Update 1. Λέτε να δούμε κανα καινούριο χαρακτηριστικό που δεν το έχουν βάλει στην DP του Update 1 που δοκιμάζουμε εδώ και μερικές μέρες;

Μπα λίγο δύσκολο, εκτός κι αν έχει βάλει η HTC πουθενά το χεράκι της σε εφαρμογές περισσότερο.

Νομίζω πως η HTC θα ταράξει τα νερά με αυτή τη συσκευή....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μακάρι να φέρει κάτι καινούριο και να προσελκύσει και άλλους κατασκευαστές η MS. Νομίζω θα είναι η πρώτη WP συσκευή με Snapdragon 801.

Μπα λίγο δύσκολο, εκτός κι αν έχει βάλει η HTC πουθενά το χεράκι της σε εφαρμογές περισσότερο.

Το μόνο "καινούριο" ουσιαστικά που έδειξε ήταν τα interactive covers και η συγκεκριμένα η χρήση της Cortana από την Dot view θήκη της HTC.

Νομίζω πως η HTC θα ταράξει τα νερά με αυτή τη συσκευή....

Στην Αμερική ίσως μήπως και ανέβει λίγο το ποσοστό του λειτουργικού εκεί, μιας και η συσκευή είναι αποκλειστικά για την Verizon!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Και ναι, είναι επίσημο, HTC One M8 for Windows :D

Έχει και Blinkfeed, που σημαίνει ότι η MS επιτρέπει τις μικρές παρεμβάσεις στο λειτουργικό.

Edited by Alex_tz

Αντε να δουμε αν ερθει και Ευρωπη, να δουμε και καμια ανακοινωση οτι θα παρει τα 9αρια και θα το τιμησω.

Εξυπνο απο htc αφου με ιδιους επεξεργαστες και σασι με το m8, δωρεαν λειτουργικο απο ms καθαρο κερδος.

Καφενιακη αναλυση αλλα ετσι το βλεπω:lol:

Παιδιά, είμαι απαυδισμένος. Η μουσική εμπειρία μου με το 920 είναι άθλια: φτιάχνει που φτιάχνει μουσικές λίστες δύσκολα στο κινητό, ακόμα και μέσω υπολογιστή τα κάνει μαντάρα. Τις φτιάχνω όπως είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ σε ένα νημα και άλλες περνιούνται στο κινητό άλλες όχι. Επιπλέον: διπλά τραγούδια, τραγούδια του ίδιου άλμπουμ που για κάποιον λόγο διασκορπίζονται στους φακέλους με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα ακούσω σαν άνθρωπος, τραγούδια που τα έχω σβήσει και παραμένουν ως φαντάσματα. Μιλάμε για τραγική μουσική εμπειρία, δεν ξέρω τι φταίει και αν θα φτιάξει με το cyan update, αλλά άμα συνεχιστεί αντίο windows phone. Είναι απλώς γελοίο να παίρνεις smartphone το 2014 και να μην μπορείς να απολαύσεις στοιχειωδώς τη μουσική σου.

Έχει που έχει ελλείψεις το λογισμικό, άμα έχει και τέτοια εξοργιστικά και αξιογέλαστα bugs, ας μην γκρινιάζει κανείς που όχι μόνο δεν αυξάνεται το ποσοστό του αλλά πέφτει κιόλας.

Να συμπληρώσω. Μεταφορά ~180 τραγουδιών από τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής, στην κάρτα sd, από την εφαρμογή files της MS, "χάθηκαν" 100 περίπου τραγούδια. Ούτε που ξανασχολήθηκα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Με WP8, αν θυμάμαι καλά. Η συσκευή φαίνεται στην υπογραφή μου.
Huawei Nova 5T

Για να δουμε αν θα δουμε υιοθέτηση gestures με τα WP 9!

Is it time for app switching by edge gestures on Windows Phone?

http://wmpoweruser.com/is-it-time-for-app-switching-by-edge-gestures-on-windows-phone/

http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2014/08/image_thumb56.png

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγώ από τις επόμενες εκδόσεις Windows Phone θέλω δημιουργία φακέλων και στο μενού, gestures και χωρισμό της οθόνης.

http://wmpoweruser.com/is-it-time-for-app-switching-by-edge-gestures-on-windows-phone/

Για Windows 9 ;;; !!!

Και εμείς που έχουμε Cyan τι θα πάρουμε ;;; :X:X

Huawei Honor 8 32GB

Εγώ από τις επόμενες εκδόσεις Windows Phone θέλω δημιουργία φακέλων και στο μενού, gestures και χωρισμό της οθόνης.

Μου ήρθε απάντηση από το uservoice ότι το εν λόγω αίτημα ικανοποιήθηκε . Αναφέρονται φαντάζομαι στους φακέλους στην οθόνη έναρξης. Άρα δεν κατάλαβαν και δεν έχουν σκοπό σύντομα να δώσουν φακέλους σε μενού, λίστα εφαρμογών κλπ.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Μου ήρθε απάντηση από το uservoice ότι το εν λόγω αίτημα ικανοποιήθηκε . Αναφέρονται φαντάζομαι στους φακέλους στην οθόνη έναρξης. Άρα δεν κατάλαβαν και δεν έχουν σκοπό σύντομα να δώσουν φακέλους σε μενού, λίστα εφαρμογών κλπ.

Να επανέλθεις και να τους τραβήξεις το αφτί....:)

Εμένα μου ήρθε το αίτημα για τη Cortana και μου είπαν Αγγλικά Ινδίας, Αγγλίας και κάτι ακόμη που δε θυμάμαι με το επόμενο update, για τα Ελληνικά δε μου είπαν (μάλλον θα έχω γεράσει μέχρι τότε). Πάντως οι φάκελοι στα μενού χρειάζονται, εσύ ξανακάνε αίτημα :p

Να αυξήσει τα ποσοστά της η MS, που πάλι την κατηφόρα πήραν, γιατί δεν τη βλέπω να προλαβαίνει να βγάλει τα 9άρια....

Huawei Nova 5T

Να αυξήσει τα ποσοστά της η MS, που πάλι την κατηφόρα πήραν, γιατί δεν τη βλέπω να προλαβαίνει να βγάλει τα 9άρια....

Έτσι και δε βγάλει WP9, θα τους βρίζω όπου βρω :mad:

Η παροιμία λέει "οπως εστρωσες θα κοιμηθείς "

Εγω βλεπω οτι με τα WP 9 θα ειναι οπως έπρεπε να ειναι πριν 1 χρόνο τουλάχιστον τα WP και κατα 90% πολυ πιο ολοκληρωμένο λειτουργικό:X

Είχε βγει ενα βιντεακι στο YouTube που εκανε θραύση απο έναν τύπο πριν ενα χρόνο ακριβώς και που οπως βλεπω μετα 2χρονια ετςι θα ειναι τα WP.

Αυτα που κανει τώρα με δόσεις λογική να δίνουμε πράγμα έμενε δεν με βρίσκει συμφωνώ και για αυτο τις γύρισαν την πλάτη καταναλωτές και OEM.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έτσι και δε βγάλει WP9, θα τους βρίζω όπου βρω :mad:

Δε θα με παραξενευόμουν.

έχετε ξεφύγει και γράφετε ότι να ναι νομίζω

Δε θα το 'λεγα. Η Microsoft είναι αυτή που "κοιμάται" ακόμα. Ας της πουν ότι το mobile δεν είναι desktop.

Η παροιμία λέει "οπως εστρωσες θα κοιμηθείς "

Εγω βλεπω οτι με τα WP 9 θα ειναι οπως έπρεπε να ειναι πριν 1 χρόνο τουλάχιστον τα WP και κατα 90% πολυ πιο ολοκληρωμένο λειτουργικό:X

Είχε βγει ενα βιντεακι στο YouTube που εκανε θραύση απο έναν τύπο πριν ενα χρόνο ακριβώς και που οπως βλεπω μετα 2χρονια ετςι θα ειναι τα WP.

Αυτα που κανει τώρα με δόσεις λογική να δίνουμε πράγμα έμενε δεν με βρίσκει συμφωνώ και για αυτο τις γύρισαν την πλάτη καταναλωτές και OEM.

Ακριβώς επειδή εγώ στρώνω κι εγώ κοιμάμαι, δε βλέπω να παίρνω άλλη WP συσκευή. Δε λέω, πολλά updates, απρόσκοπτη λειτουργία του λειτουργικού, αν και με τα τελευταία updates τη χαλάει ( βλέπε IE, που ούτε με το χθεσινό update δεν άλλαξε κάτι ), αλλά όλα αυτά μέχρι Black Update, όπου κι εκεί χάλασε η κάμερα, που και γι' αυτή δε βλέπω να κάνει κάτι η MS, αν διαβάσουμε αυτά που γράφουν κάποιοι εδώ, με official cyan. Για να μην πω για την κυκλοφορία του cyan... Σε WP πάντα, δεν πρέπει να έχει γίνει πιο χύμα κυκλοφορία update...

Huawei Nova 5T

Δε θα με παραξενευόμουν.

Δε θα το 'λεγα. Η Microsoft είναι αυτή που "κοιμάται" ακόμα. Ας της πουν ότι το mobile δεν είναι desktop.

Ακριβώς επειδή εγώ στρώνω κι εγώ κοιμάμαι, δε βλέπω να παίρνω άλλη WP συσκευή. Δε λέω, πολλά updates, απρόσκοπτη λειτουργία του λειτουργικού, αν και με τα τελευταία updates τη χαλάει ( βλέπε IE, που ούτε με το χθεσινό update δεν άλλαξε κάτι ), αλλά όλα αυτά μέχρι Black Update, όπου κι εκεί χάλασε η κάμερα, που και γι' αυτή δε βλέπω να κάνει κάτι η MS, αν διαβάσουμε αυτά που γράφουν κάποιοι εδώ, με official cyan. Για να μην πω για την κυκλοφορία του cyan... Σε WP πάντα, δεν πρέπει να έχει γίνει πιο χύμα κυκλοφορία update...

Βρε συ, αφού το έχουμε πει τοοοοσες φορές. Η dp δεν ειναι επίσημο update. Οταν πάρεις επίσημο 8.1.1 και είναι χαλασμένος ο ie τότε κραξε.

Βρε συ, αφού το έχουμε πει τοοοοσες φορές. Η dp δεν ειναι επίσημο update. Οταν πάρεις επίσημο 8.1.1 και είναι χαλασμένος ο ie τότε κραξε.

Γιατί θα πάρουν cyan τα 820; :lol: Μόνο τα Ελληνικά της Vodafone έχουν πάρει και είναι να γελάει κανείς. Για τα υπόλοιπα, μηδενική ενημέρωση.

Huawei Nova 5T