Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα που πληρώνω μέσω PayPal συνδεδεμένη με χρεωστική κάρτα δε μου κρατάει λεπτό απο τις αγορές. Εκτός αν δε το εχω προσέξει, κάτι μάλλον απίθανο.

Μόλις το τσέκαρα και όντως δε μου κρατάει ούτε λεπτό παραπάνω.

Τότε, άλλαξε ο τρόπος χρέωσης τους. Καλό είναι αυτό. :)

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το PayPal νομίζω είναι η καλύτερη λύση για την αγορά των apps και ο πιο ασφαλής τρόπος. Και όντως δεν κρατάει ούτε σεντ παραπάνω.

Αν δεν εχεις βονταφον ναι το paypal ειναι πολυ καλο ... Με την βονταφον ομως ειναι ακομη πιο απλο...

Αν δεν εχεις βονταφον ναι το paypal ειναι πολυ καλο ... Με την βονταφον ομως ειναι ακομη πιο απλο...

Ναι σίγουρα, απλώς το κακό (ή καλό τέλος πάντων) δεν έχουν όλοι vodafone και άλλες εταιρείες δεν κάνουν το ίδιο.

Ναι σίγουρα, απλώς το κακό (ή καλό τέλος πάντων) δεν έχουν όλοι vodafone και άλλες εταιρείες δεν κάνουν το ίδιο.

Είναι κακό που δεν έχουν οι άλλοι πάροχοι αυτήν την λειτουργία γιατί τώρα θα πρέπει να πάρω την παλιά Sim της αδερφής μου (γύρισε σε Cosmote), να την κόψω, να ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας και να αγοράσω την εφαρμογή. Ταλαιπωρία δηλαδή.

Είναι κακό που δεν έχουν οι άλλοι πάροχοι αυτήν την λειτουργία γιατί τώρα θα πρέπει να πάρω την παλιά Sim της αδερφής μου (γύρισε σε Cosmote), να την κόψω, να ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας και να αγοράσω την εφαρμογή. Ταλαιπωρία δηλαδή.

Aποφεύγουμε τις κομμένες sim! Το έχουμε αναφέρει πολλάκις! ;)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Προβλήματα με το σήμα; Δε θα τη χρησιμοποιώ για ομιλία έτσι και αλλιώς, μόνο για αυτό το σκοπό την θέλω.

Προβλήματα με το σήμα; Δε θα τη χρησιμοποιώ για ομιλία έτσι και αλλιώς, μόνο για αυτό το σκοπό την θέλω.

Eίτε με το σήμα, είτε επανεκκινήσεις. Ακόμα και τα δοντάκια της υποδοχής της έχει τύχει να σπάσουν!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Eίτε με το σήμα, είτε επανεκκινήσεις. Ακόμα και τα δοντάκια της υποδοχής της έχει τύχει να σπάσουν!

Οπότε πάω για καινούρια, ευχαριστώ :)

@ Alex

Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά αν είσαι 18+ πιο εύκολη υπόθεση είναι μια prepaid και PayPal Account....

Powerd by OnePlus 7 Pro

@ Alex

Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά αν είσαι 18+ πιο εύκολη υπόθεση είναι μια prepaid και PayPal Account....

Είμαι 14 γιαυτό ψάχνω άλλες λύσεις.

Είμαι 14 γιαυτό ψάχνω άλλες λύσεις.

Μπορείς να πας και σε κάποιο κατάστημα π.χ. Κωτσόβολος και να πάρεις xbox giftcard. Πήρα πρόσφατα μια των 10 ευρώ και επειδή έχω τον ίδιο λογαριασμό σε windows phone, windows και xbox μπορώ να κάνω αγορές σε οποιοδήποτε από τα τρία.

Nickolas

Μπορείς να πας και σε κάποιο κατάστημα π.χ. Κωτσόβολος και να πάρεις xbox giftcard. Πήρα πρόσφατα μια των 10 ευρώ και επειδή έχω τον ίδιο λογαριασμό σε windows phone, windows και xbox μπορώ να κάνω αγορές σε οποιοδήποτε από τα τρία.

Και δουλεύει για Windows Marketplace? Πώς λειτουργούν;

Και δουλεύει για Windows Marketplace? Πώς λειτουργούν;

Δουλεύει αν έχεις το ίδιο email και στα windows, διαφορετικά τα χρήματα θα πάνε σε όποιο λογαριασμό χρησιμοποιείς τη στιγμή που θα περάσεις την κάρτα. Η κάρτα βγαίνει σε διάφορα ποσά 10, 20, 50 ευρώ, όπως και στο playstation αν έχεις δει ποτέ στα καταστήματα. Στην ουσία ένας κωδικός είναι νομίζω 12ψηφιος και είτε τον περνάς μέσω υπολογιστή, είτε όταν πας να κάνεις μια αγορά στο windows phone σου βγάζει ένα + όπου μπορείς να προσθέσεις τρόπους πληρωμής και εσύ πατάς τη δωροκάρτα microsoft, περνάς τον κωδικό και τα χρήματα μπαίνουν στο λογαριασμό σου για να αγοράσεις οτι θες.

Edited by atlantian
Nickolas

To έχω ακούσει και γω αλλά ευτυχώς (με κομμένη) δεν είχα κανένα θέμα μεχρι τώρα. :)

...Η συσκευή μου είναι Γαλλική ( έχεις και μια cyan να δώσεις Γαλλία, το ξέχασες;; :mad: ) CV και ...

Πες τα ρε φίλε..Και γω γαλλική cv!

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Κολπάκι για όσους δεν το γνωρίζουν,

πώς να οργανώσετε καλύτερα τις ιστοσελίδες που αποθηκεύσατε στα Αγαπημένα του ΙΕ.

Δημιουργήστε φακέλους!

Πώς; Με τη συνδρομή του Windows 8 σταθερού υπολογιστή σας.

Στο Windows 8 PC δημιουργείτε ένα λογαριασμό με το ίδιο Όνομα Χρήστη που χρησιμοποιήσατε στο βασικό λογαριασμό του κινητού.

Τα υπόλοιπα είναι μετά απλή διαδικασία, καθώς μπαίνετε στο desktop IE και εκεί διαχειρίζεστε όπως επιθυμείτε τα Αγαπημένα σας,

με φακέλους ή χωρίς φακέλους.

Ο συγχρονισμός ανάμεσα στα Αγαπημένα του ΙΕ θα γίνει αυτόματα μεταξύ PC και WP κινητού,

ώστε μετά το κινητό να σάς εμφανίζει και την επιπλέον δυνατότητα για επιλογή ανοίγματος των επιμέρους φακέλων των Αγαπημένων.

(Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε να καρφιτσωνόταν το θέμα στην πρώτη σελίδα, για να το μάθουν περισσότεροι χρήστες.)

Το "κολπάκι" μού το έχει κάνει αυτόματα πριν από μήνες. Επίσης στο PC μου βγάζει τα αγαπημένα του κινητού...;)

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Γι' αυτό και ξεκίνησα να γράφω λέγοντας

"Κολπάκι για όσους δεν το γνωρίζουν",

επειδή άλλος δε βάζει στο Windows8 PC το Microsoft account του WP,

άλλος δεν έχει δώσει σημασία και δεν ξέρει την ευκολία,

άλλος δεν έχει βάλει Windows8 έστω σε άλλο partition και έστω από το "θείο"

κλπ κλπ.

Και όλοι μαζί αναρωτιούνται πώς θα ήταν καλύτερα να οργανωθούν οι Σελιδοδείκτες στον ΙΕ... ;)

Το ξέρω δεν είπα κάτι νέο.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Γι' αυτό και ξεκίνησα να γράφω λέγοντας

"Κολπάκι για όσους δεν το γνωρίζουν",

επειδή άλλος δε βάζει στο Windows8 PC το Microsoft account του WP,

άλλος δεν έχει δώσει σημασία και δεν ξέρει την ευκολία,

άλλος δεν έχει βάλει Windows8 έστω σε άλλο partition και έστω από το "θείο"

κλπ κλπ.

Και όλοι μαζί αναρωτιούνται πώς θα ήταν καλύτερα να οργανωθούν οι Σελιδοδείκτες στον ΙΕ... ;)

Το ξέρω δεν είπα κάτι νέο.

Μάλλον έκανα κακή διατύπωση και φάνηκα ειρωνικός.

Απλα ήθελα να πω πως απολαμβάνω τις ευκολίες της Ms εδω και μήνες. Ευτυχώς έβαλα 8ρια στο PC μου στο σπίτι. Ναι, αυτα τα άβολα, μονότονα, κακάσχημα και αποκρουστικά.....:lol:

Υ.Γ. Συγνώμη για το ύφος μου.;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μάλλον έκανα κακή διατύπωση και φάνηκα ειρωνικός.

Απλα ήθελα να πω πως απολαμβάνω τις ευκολίες της Ms εδω και μήνες. Ευτυχώς έβαλα 8ρια στο PC μου στο σπίτι. Ναι, αυτα τα άβολα, μονότονα, κακάσχημα και αποκρουστικά.....:lol:

Υ.Γ. Συγνώμη για το ύφος μου.;)

Κανένα πρόβλημα

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Καλησπερα παιδιά.

Συγνώμη αν αναφερθώ σε θέμα που έχει γραφτεί ξανα, αλλά μου είναι δύσκολο να διαβάσω διακόσιες και σελίδες.

Η απορία μου είναι αν υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή, προκειμένου να κρατάει κάποιος backup και στη συνέχεια να κάνει restore τα sms του κινητού. Γνωρίζω τον τρόπο που προτείνει το λειτουργικό για αυτόματο backup. Αν διαγραφούν όμως τα μυνήματα απο το κινητό, θα διαγραφουν και τα αντίγραφα που κρατά. Την έχω πατήσει μια φορά έτσι. Θέλω να έχω ενα αντίγραφο αποθηκευμένο ετσι ώστε να το επαναφέρω όποτε διαγραψω κάτι κατα λάθος. Η λύση της Microsoft δίνει τη δυνατότητα επαναφοράς μονο σε περίπτωση επαναφοράς εργοστσιακών ρυθμίσεων της συσκευής ή αντικατάστασής της.

altantian νομίζω ότι έδωσες την καλύτερη λύση. Άσε που με τόσους τρόπους πληρωμής λιώνει η καραμέλα του "δεν έχω πιστωτική".

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

altantian νομίζω ότι έδωσες την καλύτερη λύση. Άσε που με τόσους τρόπους πληρωμής λιώνει η καραμέλα του "δεν έχω πιστωτική".

Πράγματι, είναι από τους καλύτερους τρόπους για να αγοράσεις.μια εφαρμογή αυτός.

Καταρχήν καλησπέρα, κατά δευτερον ειμαι χρηστής του προβληματικοτερου σε όλους γνωστο λειτουργικό κατά κόσμο windowsphone κάπως έτσι νομίζω λέγετε και έχω το εξής πρόβλημα, κάνει 900 ώρες να μου κάνει διαγραφη προσωρινών αρχείων σε φάση ενώ περιμένω 1 ώρα και αγγίζω την οθόνη συνεχόμενα για να μη σβήσει διοτι αν σβησει η διαδικασια ακυρώνετε και πάμε πάλι απ την αρχη, και η ερώτηση πόσες ώρες παρακαλω πρέπει να περιμένω αγγίζοντας την οθόνη για να μου διαγραψει τα προσωρινά αρχεια χώρου 500 Mb??

Υπογραμιζω πως έχω WP 8 και δεν έχω αναβαθμίσει σε 8.1, ευχαριστώ προκαταβολικά.

Edited by androidphone

Καταρχήν καλησπέρα, κατά δευτερον ειμαι χρηστής του προβληματικοτερου σε όλους γνωστο λειτουργικό κατά κόσμο windowsphone κάπως έτσι νομίζω λέγετε και έχω το εξής πρόβλημα, κάνει 900 ώρες να μου κάνει διαγραφη προσωρινών αρχείων σε φάση ενώ περιμένω 1 ώρα και αγγίζω την οθόνη συνεχόμενα για να μη σβήσει διοτι αν σβησει η διαδικασια ακυρώνετε και πάμε πάλι απ την αρχη, και η ερώτηση πόσες ώρες παρακαλω πρέπει να περιμένω αγγίζοντας την οθόνη για να μου διαγραψει τα προσωρινά αρχεια χώρου 500 Mb??

Υπογραμιζω πως έχω WP 8 και δεν έχω αναβαθμίσει σε 8.1, ευχαριστώ προκαταβολικά.

Για ποιά συσκευή πρόκειται;

Για το Lumia 920

Το ιίδιο έχω και εγώ και δεν,έχω τέτοιο θέμα ,για δες στης ρύθμισης του explorer μήπως έχεις τσεκαρισμένο την επιλογή να μπορούν να κατεβαζουν οι σελίδες δεδομένα στο τηλέφωνο σου,ακόμα κλείσε και άνοιξε μια φορά το κινητό

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0