alex_gate_7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) 3. Στο notification center παρέχονται πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες εφ' όσον τις στέλνει το app Απλά οι πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες δεν υποστηρίζονται εγγενώς στο nc, όπως υπάρχουν πχ στo Ημερολόγιο Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποια εφαρμογή καιρού είχα πετύχει που έστελνε ειδοποιήσεις στο nc για επερχόμενα καιρικά φαινόμενα... Γενικά στο NC δεν είναι δύσκολο να εμφανίζονται γεγονότα... Απλά η εφαρμογή πρέπει να έχει επιλογή για push ειδοποιήσεις ώστε να φαίνονται και στο nc... Θα ήθελα για λόγους αισθητικής να μπορώ να αλλάζω το φόντο πίσω από τα πλακίδια στη Start screen (όπως στα desktop Windows8) Εννοείς το καθένα ξεχωριστά tile να έχει δικό του background? Θα ήθελα να έχω αμέτρητα settings toggles στο nc ( αντί μόνο 4/5 ), και να μπορώ να τα κάνω swipe δεξιά ή αριστερά (όπως στα αγαπημένα του Internet explorer των desktop Windows8) Σωστή παρατήρηση... Νομίζω σε μεγάλες οθόνες (1520 κ 1320) είναι 6 οι επιλογές... ΓΕΝΙΚΑ Η φιλοσοφία της ΜΣ από ότι μας έχει δείξει είναι να μπορείς να διαχειριστείς το λειτουργικό από την start screen κάτι το οποίο έχει καταφέρει στο μισό βαθμό με τα tiles και με τα Live Folders το οποίο μείωσε κατά πολύ τον χώρο που χρειάζεσαι στην αρχική οθόνη... Αν μπείτε στο θέμα Δείξτε τη homescreen / lockscreen σας! θα δείτε το τεράστιο μακρυνάρι που είχα ποστάρει... Ε τώρα με τα Live Folders έμεινε το μισό... Θα το ποστάρω μάλιστα όταν αδειάσω για να το δείτε... Το άλλο μισό που είναι και το πιο ενδιαφέρον είναι τα interactive tiles... Δηλαδή οι εφαρμογές να σου δίνουν την δυνατότητα να τις διαχειριστείς από τα tiles... Πχ η "Μουσική" να έχει τα 3 βασικά κουμπιά πάνω (Back - Play - Forward) στο Wide Tile... Δεν είναι και τόσο εύκολο όμως ειδικά για πολύπλοκες εφαρμογές... BTW ο Belfiore έχει γράψει 2 φορές στο Twitter ότι τις επόμενες εβδομάδες θα έρθει το πολυπόθητο μεγάλο update για το Xbox Music που θα φέρει πολύ μεγάλες αλλαγές (ίσως και το interactive tile που περιμένουμε)... EDIT Από άποψη εμφάνισης μια ωραία ιδέα που είχε πει ένα παιδί είναι η επιλογή για αλλαγή του background των tiles κάθε μία / δύο ώρες (ή όποτε οριστεί)... Σαν την εφαρμογή της Bing για την Lock Screen... Και άλλες εφαρμογές το κάνουν αυτό στη Lock Screen οπότε δεν νομίζω να είναι αδύνατο.. Edited August 6, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποια εφαρμογή καιρού είχα πετύχει που έστελνε ειδοποιήσεις στο nc για επερχόμενα καιρικά φαινόμενα... Αρκετές, και βασικά αν ο dev θέλει μπορεί να στέλνει notifications στο nc. Εννοείς το καθένα ξεχωριστά tile να έχει δικό του background? Εννοώ πέραν του background των tiles, να επιλέγω το φόντο στα περιθώρια των tiles που σήμερα είναι είτε μαύρο είτε λευκό. Όπως το επιλέγω στο metro UI. Γενικά η ομογενοποίηση Windows desktop και Windows Phone είναι ένα έργο που θα το δούμε στο Threshold. Το άλλο μισό που είναι και το πιο ενδιαφέρον είναι τα interactive tiles... Δηλαδή οι εφαρμογές να σου δίνουν την δυνατότητα να τις διαχειριστείς από τα tiles... Πχ η "Μουσική" να έχει τα 3 βασικά κουμπιά πάνω (Back - Play - Forward) στο Wide Tile... Δεν είναι και τόσο εύκολο όμως ειδικά για πολύπλοκες εφαρμογές... BTW ο Belfiore έχει γράψει 2 φορές στο Twitter ότι τις επόμενες εβδομάδες θα έρθει το πολυπόθητο μεγάλο update για το Xbox Music που θα φέρει πολύ μεγάλες αλλαγές (ίσως και το interactive tile που περιμένουμε... Ομοίως τα διαδραστικά tiles είναι ένα έργο που θα το δούμε στο Threshold. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποια εφαρμογή καιρού είχα πετύχει που έστελνε ειδοποιήσεις στο nc για επερχόμενα καιρικά φαινόμενα... Γενικά στο NC δεν είναι δύσκολο να εμφανίζονται γεγονότα... Απλά η εφαρμογή πρέπει να έχει επιλογή για push ειδοποιήσεις ώστε να φαίνονται και στο nc... Εννοείς το καθένα ξεχωριστά tile να έχει δικό του background? Σωστή παρατήρηση... Νομίζω σε μεγάλες οθόνες (1520 κ 1320) είναι 6 οι επιλογές... ΓΕΝΙΚΑ Η φιλοσοφία της ΜΣ από ότι μας έχει δείξει είναι να μπορείς να διαχειριστείς το λειτουργικό από την start screen κάτι το οποίο έχει καταφέρει στο μισό βαθμό με τα tiles και με τα Live Folders το οποίο μείωσε κατά πολύ τον χώρο που χρειάζεσαι στην αρχική οθόνη... Αν μπείτε στο θέμα Δείξτε τη homescreen / lockscreen σας! θα δείτε το τεράστιο μακρυνάρι που είχα ποστάρει... Ε τώρα με τα Live Folders έμεινε το μισό... Θα το ποστάρω μάλιστα όταν αδειάσω για να το δείτε... Το άλλο μισό που είναι και το πιο ενδιαφέρον είναι τα interactive tiles... Δηλαδή οι εφαρμογές να σου δίνουν την δυνατότητα να τις διαχειριστείς από τα tiles... Πχ η "Μουσική" να έχει τα 3 βασικά κουμπιά πάνω (Back - Play - Forward) στο Wide Tile... Δεν είναι και τόσο εύκολο όμως ειδικά για πολύπλοκες εφαρμογές... BTW ο Belfiore έχει γράψει 2 φορές στο Twitter ότι τις επόμενες εβδομάδες θα έρθει το πολυπόθητο μεγάλο update για το Xbox Music που θα φέρει πολύ μεγάλες αλλαγές (ίσως και το interactive tile που περιμένουμε)... EDIT Από άποψη εμφάνισης μια ωραία ιδέα που είχε πει ένα παιδί είναι η επιλογή για αλλαγή του background των tiles κάθε μία / δύο ώρες (ή όποτε οριστεί)... Σαν την εφαρμογή της Bing για την Lock Screen... Και άλλες εφαρμογές το κάνουν αυτό στη Lock Screen οπότε δεν νομίζω να είναι αδύνατο.. Άρα για να φαίνονται γεγονότα καιρού στη notification θέλει ο developer να στο παρέχει σαν δυνατότητα εφαρμογής η μήπως υπαρχει limitation απο άποψη λειτουργικου; 5-6 πάντως που δοκίμασα,καμία δεν είχε. Για το bing δεν βρήκα καμία ρύθμιση ετςι ώστε πχ να το βάζεις να κανει ανανέωση ειτε χειροκίνητα πχ ανα μισή η μια ώρα,διότι απο μονο του εκανε οπότε του καπνίσει. Τη μια φορά μου το εκανε ανα 24ωρο την άλλη φορά ανα 36ωρο και γιατι να μην έχω την επιλογή ακομα και χειροκίνητα να κάνω refresh. Αρκετές, και βασικά αν ο dev θέλει μπορεί να στέλνει notifications στο nc. Εννοώ πέραν του background των tiles, να επιλέγω το φόντο στα περιθώρια των tiles που σήμερα είναι είτε μαύρο είτε λευκό. Όπως το επιλέγω στο metro UI. Γενικά η ομογενοποίηση Windows desktop και Windows Phone είναι ένα έργο που θα το δούμε στο Threshold. Ομοίως τα διαδραστικά tiles είναι ένα έργο που θα το δούμε στο Threshold. Έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν οτι πρέπει να υπαρχει ομογενοποιηση ανάμεσα στα windows desktop και τα WP. Μην ξεχνάς οτι τα gestures ειναι η δεύτερη φύση των windows πλέον και οπως ανέφερα γιατι να μην μπουν και στα WP(με κάποιο τροπο να αξιοποιηθούν στο λειτουργικό σε κάποιες λειτουργίες του) Εννοείται τα interactive ειναι θεμελιώδες αλλαγή/προςθηκη που πρέπει να μπει και στα windows στα pc και στα WP. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Αν νομίζεις ότι η αναφορά μου αυτή στρέφεται απέναντι στο Android ή στους χρήστες Android, ή στους χρήστες Windows desktop, μάλλον κάνεις λάθος. Έδωσα μια εξήγηση αναλυτικότερη της λογικής μου παραπάνω. Και επίσης έδωσα και μια ρύθμιση που θα ήθελα στην εμφάνιση των WP (φόντο Start screen), που ακριβώς θα την ήθελα δευτερευόντως και όχι γιατί θα λειτουργούσα ψυχαναγκαστικά δίχως αυτή. Δίνω προτεραιότητα και βάση στην ουσία. Τα περισσότερα toggles τα ζητάω κι εγώ το είπα παραπάνω, το nc το θεωρώ ψιλοάχρηστο αρκεί να έχω live tiles και Cortana, swipe ελληνικό εννοείται ότι το θέλω και γενικά η άποψή μου που την επαναλαμβάνω (και στο προηγούμενο σχόλιό μου) είναι ότι θέλω βελτιώσεις χαρακτηριστικών, ουσίας, αποδοτικότητας, ευχρηστίας και όχι φρουφρού και εμφάνισης. Δε σου έκανα παράθεση κακοπροαιρετα. Μια παρέα είμαστε και συζητάμε. Δεν ασχολούμαστε όλοι στο android με φρου φρου όπως λες. Ειμαι stock με το moto X οσο stock εισαι εσυ με το wph σου. Στην ευχρηστια και στην ουσια συμφωνω. Εκει θα πρεπει να επικεντρωθούν. Για το θεμα της εμφανισης γινεται αρκετος ντορος αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα γουστου. Δε με νοιαζει που στα 8.1 μπορεις να βαλεις οτι εικονα θες απο πισω. Με νοιαζει οτι οι εφαρμογες απο το multitask κλεινουν μ ενα swipe down. Απλα και πρακτικα πραματα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 παιδια μια απορια γιατι ξαναγυρισα στα 8. οταν παταω το κουμπακι της φωνης κατω και μου δειχνει τη φωνη με αριστα το 30 και οχι το 10, παει να πει οτι κατι εχει κολησει στο μπακγκραουντ σωστα? γιατι δεν βλεπω κατι να τρεχει.... στο 30 αποτι ξερω εμφανιζεται οταν τρεχεις καποια εφαρμογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δε σου έκανα παράθεση κακοπροαιρετα. Μια παρέα είμαστε και συζητάμε. Δεν ασχολούμαστε όλοι στο android με φρου φρου όπως λες. Ειμαι stock με το moto X οσο stock εισαι εσυ με το wph σου. Στην ευχρηστια και στην ουσια συμφωνω. Εκει θα πρεπει να επικεντρωθούν. Για το θεμα της εμφανισης γινεται αρκετος ντορος αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα γουστου. Δε με νοιαζει που στα 8.1 μπορεις να βαλεις οτι εικονα θες απο πισω. Με νοιαζει οτι οι εφαρμογες απο το multitask κλεινουν μ ενα swipe down. Απλα και πρακτικα πραματα. Αλλοίμονο ούτε κι εγώ σε κακίζω... Απλά εξηγώ ότι διαφορετικά σταθμίζω το ζητούμενο και κάθε φορά αναλόγως της ουσίας. Παράδειγμα: Διαφορετικό είναι το ζητούμενο στο φόντο πίσω από τα πλακίδια της οθόνης έναρξης και διαφορετικό ζητούμενο στο κομμάτι εμφάνισης είναι το να μπει μια τάξη στο χάλι του μενού των ρυθμίσεων. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 παιδια μια απορια γιατι ξαναγυρισα στα 8. οταν παταω το κουμπακι της φωνης κατω και μου δειχνει τη φωνη με αριστα το 30 και οχι το 10, παει να πει οτι κατι εχει κολησει στο μπακγκραουντ σωστα? γιατι δεν βλεπω κατι να τρεχει.... στο 30 αποτι ξερω εμφανιζεται οταν τρεχεις καποια εφαρμογη... Έτισ είναι στα 8... Μία μπάρα μέχρι το 30 για όλα... Άρα για να φαίνονται γεγονότα καιρού στη notification θέλει ο developer να στο παρέχει σαν δυνατότητα εφαρμογής η μήπως υπαρχει limitation απο άποψη λειτουργικου; 5-6 πάντως που δοκίμασα,καμία δεν είχε. Για το bing δεν βρήκα καμία ρύθμιση ετςι ώστε πχ να το βάζεις να κανει ανανέωση ειτε χειροκίνητα πχ ανα μισή η μια ώρα,διότι απο μονο του εκανε οπότε του καπνίσει. Τη μια φορά μου το εκανε ανα 24ωρο την άλλη φορά ανα 36ωρο και γιατι να μην έχω την επιλογή ακομα και χειροκίνητα να κάνω refresh. Εννοείται τα interactive ειναι θεμελιώδες αλλαγή/προςθηκη που πρέπει να μπει και στα windows στα pc και στα WP. Υπάρχει σιγουρα αλλά δεν θυμάμαι ποια... Είχα δοκιμάσει καμια δεκαριά πριν καταλήξω και δεν το θυμάμαι τώρα... Άρα σημαίνει ότι γίνεται... Στην θέληση των devs είναι να το κάνουν... Όσο για το bing ένα παράδειγμα έφερα ρε συ για να καταλάβετε τι εννοώ :p Η τελευταία πρόταση είναι όλο το νόημα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παράδειγμα: διαφορετικό ζητούμενο στο κομμάτι εμφάνισης είναι το να μπει μια τάξη στο χάλι του μενού των ρυθμίσεων. Χαιρομαι που το λες διοτι οταν το αναφερουμε 'εμεις' μας αποκαλουνε ως haters. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Χαιρομαι που το λες διοτι οταν το αναφερουμε 'εμεις' μας αποκαλουνε ως haters. Δεν υπάρχει το 'εσείς' και το 'εμείς' όταν κανείς είναι καλοπροαίρετος. Από την άλλη, haters και fans, υπάρχουν κι αυτοί Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Χαιρομαι που το λες διοτι οταν το αναφερουμε 'εμεις' μας αποκαλουνε ως haters. Λευτέρης, αφού το ξέρεις καλά πως υπάρχουν βαμμένοι haters οι οποιοι ασχολούνται μόνο με θέματα που ικανοποιούν το μισος τους (με τον ανάλογο τρόπο). Και ξέρεις πως η προκλητικότητά τους χτυπάει κόκκινο με αποτέλεσμα τις ακραίες από κάποιους αντιδράσεις. Ξέρεις επίσης πως δεν συγκαταλέγεσαι σε αυτούς. Τι το σκαλίζεις? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Λευτέρης, αφού το ξέρεις καλά πως υπάρχουν βαμμένοι haters οι οποιοι ασχολούνται μόνο με θέματα που ικανοποιούν το μισος τους (με τον ανάλογο τρόπο). Και ξέρεις πως η προκλητικότητά τους χτυπάει κόκκινο με αποτέλεσμα τις ακραίες από κάποιους αντιδράσεις. Ξέρεις επίσης πως δεν συγκαταλέγεσαι σε αυτούς. Τι το σκαλίζεις? Κώστα δε θέλω να βγούμε off. Μ έχουν πει. Μπορεί να μην έχω Lumia αλλά τα βλέπω από το HTC....και από το 620 του αδερφού μου.;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Κώστα δε θέλω να βγούμε off. Μ έχουν πει. Μπορεί να μην έχω Lumia αλλά τα βλέπω από το HTC....και από το 620 του αδερφού μου.;) Δηλαδή εσύ δεν έχεις πάρει μυρουδιά της απίστευτης επίθεσης που γίνεται σε οποιον τολμάει να πει ότι την βρίσκει με τα wp? Και σκέψου πως ανήκουμε στο αμελητέο 3%!!!! Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ρε συ Λευτέρη, σοβαρά...δεν παρακολουθείς το φόρουμ να δεις τι γίνεται; Δεν είναι να τολμήσεις να δηλώσεις ευχαριστημένος με το λειτουργικό, γίνεται χαμός μετά. Σε λίγο θα φτάσουν να γράψουν ότι κάνουμε flame post όταν δηλώνουμε ευχαριστημένοι!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PantelisAr Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Με αυτή τη γραμματοσειρά θα γίνει τίποτα ρε παιδιά; Είναι εντελώς ηλίθιο να είναι τόσο μεγάλη και να μην μπορείς να διαβάσεις ονόματα επαφών ή, ακόμα χειρότερα, τραγουδιών και να μην μπορείς στοιχειωδώς να δεις π.χ. ποιο κομμάτι παίζει. Δεν ξερω αν σου απαντησε ήδη κάποιος άλλος. settings -> ease of access (text size, high contrast, and more) Sorry, αλλα έχω το τηλεφωνο σε αγγλικη γλωσσα, θα το βρείς παντως στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ρε συ Λευτέρη, σοβαρά...δεν παρακολουθείς το φόρουμ να δεις τι γίνεται; Δεν είναι να τολμήσεις να δηλώσεις ευχαριστημένος με το λειτουργικό, γίνεται χαμός μετά. Σε λίγο θα φτάσουν να γράψουν ότι κάνουμε flame post όταν δηλώνουμε ευχαριστημένοι!:p Να! Ορίστε! Με αυτό σου το post, κάνεις flame! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε το off topic! Παρακαλώ μείνετε στο θέμα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Την κατηγορία"Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία" που βλεπουμε στο PC στο hotmail,γινεται να την έχουμε και στο κινητό ή μας τα αποκρύπτει για κάποιο λόγο η ΜS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PantelisAr Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Την κατηγορία"Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία" που βλεπουμε στο PC στο hotmail,γινεται να την έχουμε και στο κινητό ή μας τα αποκρύπτει για κάποιο λόγο η ΜS; Στο Application Bar στο κατω μέρος της οθόνης σου. Φάκελοι (Folders) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokros5 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 χαιρετώ την ομάδα !!! εδώ και μέρες απέκτησα ένα NOKIA LUMIA 520 και προσπαθώ να μεταφέρω τα sms από το ZTE (android), δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα... μήπως θα μπορούσε κανείς να βοηθήσει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το skype με πετάει έξω συνέχεια. Έχω Lumia Cyan GDR 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το skype με πετάει έξω συνέχεια. Έχω Lumia Cyan GDR 1. Διέγραψέ το και εγκατέστησέ το πάλι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 χαιρετώ την ομάδα !!! εδώ και μέρες απέκτησα ένα NOKIA LUMIA 520 και προσπαθώ να μεταφέρω τα sms από το ZTE (android), δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα... μήπως θα μπορούσε κανείς να βοηθήσει??? Δοκίμασες την εφαρμογή "Μεταφορά δεδομένων" από το 520; Αναφέρει χαρακτηριστικά: Το παλιό σας τηλέφωνο ενδέχεται να έχει δυνατότητα μεταφοράς μηνυμάτων κειμένου και εικόνων. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Διέγραψέ το και εγκατέστησέ το πάλι. Ευχαριστώ, τώρα είναι εντάξει :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokros5 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 απ' ότι είδα δεν έχει κάτι μήπως πρέπει να του εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή ??? (sorry για το of topic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokros5 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Δοκίμασες την εφαρμογή "Μεταφορά δεδομένων" από το 520; Αναφέρει χαρακτηριστικά: στη "μεταφορά δεδομένων" μεταφέρει μόνο τις επαφές απ' ότι είδα δεν έχει κάτι μήπως πρέπει να του εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή ??? (sorry για το of topic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts